ειπα να επιστρεψω στις ριζες μου ...
επισκεψη στην πλατινα ...
εισοδος 20 , ποτο 20 , χορος 30 ...
πολυ ωραιο μαγαζι , βγαζει μια γκλαμουρια . με το ποτο εφεραν ενα πιατο ξηροκαρπια , ενα πιατο φρουτα και ενα ακομα πιατο , που ομως δεν ειδα τι ειναι . η πιστα ειναι κλασικη πιστα του πλατινουμ , οπου ολο και καποια κοπελα θα χορευει . εννοω οτι ο χρονος χωρις σοου ειναι λιγος .
ειχε αρκετο κοσμο ( προς εκπληξη μου ) και πολλες κοπελες ( ειδα και μια παλια γνωστη την ιωαννα ) των οποιων το επιπεδο χαρακτηριζεται γενικα καλο .
τι δεν μαρεσε και εφυγα γρηγορα : πολυ πρηξιμο ρε παιδακι μου . δεν μαφησαν να ευχαριστηθω το ποτο μου και να παρω λιγο ματι .
δεν προλαβα να καθησω , να πιω μια γουλια και μου την επεσαν 3 . μεσα σε 5 λεπτα . ελεος ...
σε μιση ωρα μου ηρθαν αλλες 4-5 , μεπρηξαν τα γκαρσονια , οι μετρ , οι καθαριστριες ... ασε λιγο να δω καναδυο χορους , να μπω στο κλιμα και κατι θα κανω . γειασου-χορο-ποτο και γειασου-χορο-ποτο . ενοιωσα αβολα , αναγκαστικα να γινω και αγενης με κανα δυο και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια ...
οσο για τιμες : για μενα αυτα τα νουμερα δεν υπαρχουν . τωρα αν η επιχειρηση με αυτες τις τιμες ειναι οικονομικα βιωσιμη , τι να πω , παω πασο . παντως οσο καθησα κανεις δεν πηρε χορο , δεν διεκρινα σαμπανιες και ο κοσμος δεν θα ελεγα οτι κερνουσε και ιδιαιτερα . τεσπα , αμα την βγαζουν εμενα δεν μου πεφτει λογος .
απλα μου εφυγε η περιεργεια/νοσταλγια και δεν θα ξαναπατησω .
αυτα τα ολιγα ...