Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη στην πλατινα . πεμπτη κατα τις 3-4 ... λιγος κοσμος καμια 10αρια ατομα το πολυ .
5-6 κοπελες . τιποτα ιδιαιτερο . μια κεφατη σοκολατινα και η περιφημη μαρια ...
με τις τιμες που εχουν ηπια ενα ποτο και εφυγα ...

δεν νομιζω να το τιμησω συντομα ...

υγ : ποια τυχερη ανοιξε 2 σαμπανιες ??? !!!
υγ : με το ποτο καποτε εφερναν ενα πιατο με φρουτα . τωρα τσιπς και πολυ μας ειναι ...

.....ααααα μου θελεις και φρουτακια !!!! Μην ανησυχεις, σε λιγο καιρο που δε θα παταει κανεις σε παρομοια μαγαζια ,θα σερβιρεται δωρεαν και Βυσσιναδα  :2funny:  :2funny:  :2funny: !!!! Ισως και χυμος με 37,5 βιταμινες !!!!!!!!1

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

σιγα να μην σερβιρεται και περγαμοντο ...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

υγ : βαλε το αρχικο το αβαταρ ...  :boobies:

vaglem

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
σιγα να μην σερβιρεται και περγαμοντο ...  :2funny:  :2funny:  :2funny:

υγ : βαλε το αρχικο το αβαταρ ...  :boobies:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  μα γιατι,μια χαρα ειναι και η γιατρος !!!! Ειναι επικαιρη,βλεπε τον ιο της γριπης.....αλλα για να ειμαι ειλικρινης,εγω φοβαμαι περισσοτερο τον ιο της γριπης, των προβατων  :zfuck:  :zfuck:  :zfuck:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

βασικα ζηλευεις γιατι η γκομενα παιζει ντραμς καλυτερα απο σενα ...  :boobies:  :boobies:  :boobies:
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Παιδια επειδη εχω παρα πολυ καιρο να παω στριποτσαρκα, θα ηθελα να μου πειτε ποιο πλατινουν απο τα δυο ειναι καλυτερο. Του αεροδρομιου η' της Βιλκας? Ποιο εχει τις πιο πολλες/ ομορφες κοπελες, ποιοτητα/ ποσοτητα? Ευχαριστω. 

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Σε αυτο το μαγαζι παντως εχεις μεγαλυτερη ευκαιρια κινησεων/χουφτωματος. Επισης γουστρω καλυτερα την σκηνη του που ειναι μακροστενη και τον ντιτζει που τα σπαει. Παιζει πολυ καλη μουσικη το παλικαρι. Με ξενερωνουν ομως καποιοι του μαγαζιου και εκεινος που καθεται σαν μπαστακας στην εισοδο του πριβε και αγοραζεις τις καρτες. Πρεπει παντως να ανεβει οχι μονο το επιπεδο των κοριτσιων αλλα και η ποσοτητα τους. Συνηθως εχει λιγα μουνια το μαγαζι αυτο. Ειναι που ειναι πανακριβο τουλαχιστον οι στριπτιζουδες ας παιξουν κανενα φραπεδακι. Αλλα που τετοια πραγματα. Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενω πριν κανα δυο χρονια επαιζε φραπεδακι, τωρα δεν παιζει με τιποτα. Εχω παντως ωραιες αναμνησεις απο το συγκεκριμενο στριπ.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
χθεσινή επίσκεψη τα ξημερώματα στο μαγαζί αυτό της συμπρωτευούσης μιάς και είχα ανέβει να παραλάβω κάτι τεμάχια από βλαδιβοστόκ και έκανα τις εξής σημειώσεις..:

1)sesilia(Πολωνοουκρανεζα,η ψηλή μελαχροινή με το ατσούμπαλο σώμα)
2)μπαλαφούτης(ο διαχειριστής)
3)βίλμα τσακίρη μετά εγγονού της θανάση εγγονόπουλο
4)ζάρα μιγιάτοβιτς(η 24 γκόμενα του πρώην σέρβου ποδοσφαιριστή)
5)περτούλης χαράλαμπος
6)σταμάτης αισιχτίρογλου
7)μορφέας χυτήρογλου(εγγονός της γνωστής κουρτιναικής οικογένειας)
8)ορφέας σιλβής
9)γιώργος σανταλαμούσης
10)αδερφοί καραμαζόφ
11)ιταρένα μιχάλεβα(καθαρίστρια στο βερόπουλο)
12)χάνς ντιτερ γκένσερ
13)μάργκαρετ θατσέρογλου(η προγιαγιά της πρώην πρωθυπουργού)
14)ρομάν πανκράνσκιν(ρωμαίος πωλητής κινητής τηλεφωνίας στη ρωμη)
15)σαρβούτιν μπερεστρούκας(γείτονας του πλάτινουμ)
16)σαλώμη περπέρογλου(στρίππερ)
17)σβετλάνα αγγούρογλου(άφραπη ενμπρίζολος και ένστολη με όλα τα κομφόρ δηλ... :cheesy: ;)
18)λοίσα ντά σάτου(μαγιάρος τρανσέξουαλ)
19)καπετάνιος
20)η μπουμπού με τους αρκούδους
21)μανώλης δελατόγλας
22)βεζύρης φασιστόπουλος
23)αιντίν έρς
24)χέλεν μάρς
25)ερρίκος μπριζόλας
26)άννα καρένινα

αυτά είδα και σας τα ανάφερα...τώρα εσείς κάντε ότι καταλαβαίνετε.Να στε καλά παιδιά.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
προφανως κανεις μια πληρει αναφορα σε στριπερς ,προσωπικο,διευθυνση,αλλα και πελατεια του μαγαλοκλαμπ...κυριως στην τελευταια

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Οι πιο hot παρουσια σιγουρα ειναι η μικαελα  :rockon:, η τζοι(μαυρουλα) :cum: και ενα ξανθο αχορταγο :rockon: που δεν θυμαμαι ονομα.
Η Μικαέλα είναι μια μελαχροινή Τσέχα κούκλα με κοντό μαλλάκι...??

Btw πήγα χθές Σάββατο στο μαγαζί... Κατα τις 3:00... Είχε αρκετές κοπελες, καμιά 20αριά ίσως... Και άλλους τόσους πελάτες καμια 30-40 ατομα... Είσοδος 20 ευρώ, ποτό κοπελας 30 ευρώ (εξωφρενικό), πριβέ 30 ευρώ...
Κλασσικά ήρθαν πρώτα τα μπάζα... Μετά ήρθαν οι μαύρες... Και στο τέλος ήρθαν οι καλές... Συνολικά μας ήρθαν σίγουρα 10 κοπέλες... Απο αυτές 2-3 ήταν καλές, 3-4 μέτριες και οι υπόλοιπες χάλια... Κεράσαμε ένα ποτό σε δύο απο αυτές, σουτάραμε στο χαλαρό με χαβαλέ τις υπόλοιπες και πήραμε και ένα πριβέ (έχω στίψει το μυαλό μου να θυμηθώ το όνομά της μιας και ήταν θεά αλλά μάταια) και φύγαμε μετά απο καμιά ωρίτσα, μιάμιση βαριά-βαριά αφού καταθέσαμε ένα πράσινο χαρτονόμισμα σε δόσεις... Οι κοπέλες καλή φαση γενικά και όχι πιεστικές εκτός απο κανά-δύο, ερχόντουσαν καθόντουσαν 3-4 λεπτά μαζί μας, έπειτα ζητούσαν ποτάκι, έτρωγαν (πάντα ευγενικά) άκυρο και την έκαναν με ελαφρά... Οι δύο καλύτερες του μαγαζιού βέβαια ήταν διαρκώς αγκαζέ με δυό θείους που είχαν ανοίξει σαμπάνιες... Το πριβέ αν εξαιρέσεις τον μπάστακα στην "είσοδο" του χώρου (που με ζάλιζε υπερβολικά μήπως έχω να του χαλάσω 100ευρο, βρε λές να ήταν πλαστό??) ήταν αρκετά δυνατό για τα δεδομένα της πόλης, με υποψία (ντυμένου) φραπέ... Γενικά καλά ήταν... Θα το ξαναδοκιμάσω σύντομα... Για να σιγουρευτώ...  :grin:

Το γελοίο της βραδυάς ήταν ένα (καλουτσικο κατα τ΄αλλα) ξανθό που ήρθε και αντί για καλημέρα με καβάλησε αλλά είχε μια οδοντογλυφίδα στο στόμα και μέχρι να φύγει με κοψοχόλιασε ότι θα μου βγάλει κανα μάτι έτσι άγαρμπη που ήταν... Ευτυχώς αποχώρησα με τα μπιρμπιλωτά μου μάτια στη θέση τους...  :2funny:

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μηπως ξερουμε που ειναι η Αλεξανδρα η λευκορωσιδα ψηλη με κοντα ξανθα μαλλια; Εμφανιζεται ακομα στο πλατινουμ;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Παιδια μηπως ξερουμε που ειναι η Αλεξανδρα η λευκορωσιδα ψηλη με κοντα ξανθα μαλλια; Εμφανιζεται ακομα στο πλατινουμ;

ωραίο κομμάτι όντως.Δεν την έχω πετύχει κάπου τελευταία.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Η Μικαέλα η Τσέχα έχει κοντό μαύρο καρέ κι είναι πολύ αδύνατη?

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
με εφτιαξες με τη πληροφορία σου , ευχαριστω και παλι. Ελπιζω να μην εχει σπασει πολυ ...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
γιατι υπηρξε ποτε μη σπασμενη..απο την αλλη γουστα ειναι αυτα

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

κοιτα ... μας αρεσει δεν μας αρεσει ( που εμενα δεν μου αρεσει καθολου , αλλα αυτο ειναι προσωπικο ) αντικειμενικα οταν δουλευε στο πλατινουμ ειχε κορμι λαμπαδα . τωρα δεν ειναι και τοσο λαμπαδα ...

τεσπα , οπως και να εχει εκει ειναι , ας κανει ο φιλος οτι θελει ...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.212
Πόντοι
25.165
Η Ντενις ακομα δουλευει η σταματησε?

Stories