You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Οι άλλες δεν αξίζουν ρε φίλος GIAN γι'αυτό δεν τις αναφέρει και κανείς . Ενα ψευτο πριβέ κάνουν οι περισσότερες. Αυτή είναι η δουλεια τους κιόλας .. Απο κει και πέρα μπορεί μεμονομένα να σου τύχει και κανένα τυχερό με τις άλλες αλλά δύσκολα
Είχε και ένα ξανθό ρωσάκι ποιο παλιά στο πλάτινουμ που αμα την έπαιρνες , μερικές φορές έπαιζε και φραπεδιά αλλά πήρε πόδι
Είχε και ένα ξανθό ρωσάκι ποιο παλιά στο πλάτινουμ που αμα την έπαιρνες , μερικές φορές έπαιζε και φραπεδιά αλλά πήρε πόδι
mr.bean
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 93
- Πόντοι
- 16
Η Εύα είναι μούναρος και πολύ παθιάρικο μωρό αλλά είναι πολύ προσεχτική έξω απο το platinum. Φιλοδοξεί να ανοίξει κομμωτήριο οπότε ότι κανει είναι μόνο για να τελειωσει την σχολη κομμωτικης και για να ξεκινησει την δουλεια της . Καμμια σχεση με τα αλλα ξεκωλοπορνίδια. Ευτηχώς είμαι από τους τυχερούς που το βουταει το παξιμαδι της ...
Ειστε αρχηγοι... κατατοπιστικότατοι... ο ενας συναδελφος λεει δεν αξιζουν ενω ο αλλος αναφερει αλλο πραγμα επομενως βγαζουμε μεσο ορο μαλλον... Φιλε mr.bean βγηκες εξω μαζι της για τσαι.;; κοιταξε τα μαιλ σου μη μας πιασουν και αδιαβαστους...
Για την ΜΑΡΛΕΝ δεν υπαρχει αμφιβολία οτι μπορει να συμβει αυτο αν το επιδιωξεις... για την αλλη κοπελια πολυ δυσκολα τα πραγματα ξερω οτι εχει σχεση με εναν τυπο το τελευταιο τριμηνο τουλαχιστον... τωρα αν καποια εξοδο για τσαι ή καφε καποιος την ονειρευτεται για γ@@σι τι να πω .... μακαρι να συνεβαινε στο ετσι στυλ..θα ειμασταν ολοι χαρουμενοι
malaperdoni
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παίδες μία ελληνίδα που δούλευε platinum πριν κάτι μήνες.. ξανθιά, ωραίο σωματάκι, βυζάκι με λίγο σιλικόνη νομιζω.. και σπάω το κεφάλι μου (το πάνω), πρέπει να την λέγανε Αγγελική.. Γνωρίζει κανείς που είναι;
τωρα αν καποια εξοδο για τσαι ή καφε καποιος την ονειρευτεται για γ@@σι τι να πω .... μακαρι να συνεβαινε στο ετσι στυλ..θα ειμασταν ολοι χαρουμενοι
Ετσι είναι αδερφέ. Βγαίνουν οι φελλοί για τσάι με τις γκόμενες και ονειρεύονται γ@μησι...
Πολύ στατικότητα το Platinum ρε παιδί μου. Αντί να κοιτάξουν να φέρουν κανενα δυνατο κομμάτι αλλάζουν μέρος το μαγαζί. Δουλεια δεν είχε ο διαολος...
kollimenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαγκες καλησπερα ειμαι καινουριος στην παρεα. ηθελα να σας ρωτησω οταν λετε για την αλεξανδρα στο πλατινουμ εννοειται το καβλακι απο την λευκορωσσια με το κοντο περιεργο ξανθο μαλλι αδυνατο σφιχτο σωματακι με 4-5 ταττου κτλ?και αν ναι τι παιζει με την συγκεκριμενη γκομενα? ;)
ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι αυτη εννουμε.Αυτο που παιζει ειναι πως ειναι ευρωρουφικτρα-πουλαει προλογο για σεξ εξω απο το μαγαζι και ποτε δε δινει το τηλ τηλ της ενω ο πελατης συνεχιζει να κερναει!
Και μια ενημερωση για χθες ...
Αρκετος κοσμος - κατι που δεν περιμενα .
Παρελασαν :
Ντενιζ : βλαχο ουκρανεζα . τα αγγλικα της ειναι λιιιιγο καλυτερα απο της εφης θωδη .
Μια εντυπωσιακη ψηλη ξανθια ρωσιδα απο ρ αρχιζει το ονομα της . ωραιο σωμα , αλλα μου φαινεται παγοκολωνα .
Μαρια : το ιταλικο ατι . σταθερη αξια . ιδια και απαραλλακτη οπως την ξερουμε .
Μαγλεν : αυτη την φορα με ξανθα ραστα . εχει πεσει πολυ . και θελει και διαιτα .
Μπρεντα και μια ψηλη σοκολατινα : τιποτα το ιδιαιτερο .
Ιωαννα και Μελινα : γλυκιες παρουσιες . την πρωτη ας την σχολιασει καποιος αλλος ...
Μιχαελα : ψηλη μελαχροινη με ενισχυμενο στηθος . πολυ καλη παρουσια .
Ιζαμπελλα : εξαιρετικη παρουσια .
Λυπαμαι κοριτσια , αλλα αυτη την περιοδο ειμαι κολλημενος με την οικονομια . Ισως καποια αλλη φορα .
Αν επελεγα παντως θα επαιρνα Ισαμπελλα και Μαρια .
Μεχρι να παρω επιτελους ενα χορο ...
Να υγειαινουμε και να
kollimenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και ομως φιλε μου το δινει το τηλ. ακου πως εχει η φαση.αφου φυσικα κεραστηκε τα 3-4 ποτακια της ειπε τα γνωστα μ αρεσεις κτλ και μου ζητησε να της γραψω το τηλ μου πριν φυγω.το εγραψα και αν και δεν περιμενα να παρει πηρε 3-4 φορες τηλεφωνο να βρεθουμε για ποτο για μπανιο κτλ και μ ειπε περιμενει τηλ μου να συνενοηθουμε μια μερα που θα εχει ρεπο. τι λετε να την κανονισω την φαση η ακομα και εξω απο το μαγαζι το μονο που ζηταει ειναι να ρουφαει ευρω????
και ομως φιλε μου το δινει το τηλ. ακου πως εχει η φαση.αφου φυσικα κεραστηκε τα 3-4 ποτακια της ειπε τα γνωστα μ αρεσεις κτλ και μου ζητησε να της γραψω το τηλ μου πριν φυγω.το εγραψα και αν και δεν περιμενα να παρει πηρε 3-4 φορες τηλεφωνο να βρεθουμε για ποτο για μπανιο κτλ και μ ειπε περιμενει τηλ μου να συνενοηθουμε μια μερα που θα εχει ρεπο. τι λετε να την κανονισω την φαση η ακομα και εξω απο το μαγαζι το μονο που ζηταει ειναι να ρουφαει ευρω????
Κανόνισε το, προτείνε της με τρόπο βέβαια και ένα "δώρο".
kollimenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι δωρο εννοεις τα εξοδα μετακινησης ας πουμε?
... μονο που ζηταει ειναι να ρουφαει ευρω????
οχι καθολου . ερωτευτηκε τα ωραια σου τα ματια .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις