Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εχετε προσεξει τις αφισες εξω στο μαγαζι.. Πρεπει να εχει πεσει πολυ photoshop !!!!

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
hi guys!! ειμαι 18 και χτες πηγα στο πλατινουμ να γιορτασω τα γενεθλια ενος φιλου!! εκανα τη μαλακια και εδωσα 30 ευρω για πριβε με μια γκομενα που με ξεπεταξε σε 5 λεπτα. αρκετα καλη βεβαια και πολυ γκαυλιαρα!! ηταν μια με σκουλαρικι στο φρυδι και στο πανω χειλι, ενα τατουαζ στο αριστερο κωλομερι, απιστευτη σκυλοφατσα, βυζαρες και κωλαρα!! χαλαστηκα που μου μιλουσε αγγλικα! μηπως ξερει κανεις πως τη λενε και απο που ειναι ?

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
θα επρεπε να της τα ρωτησεις εσυ αυτα για να ξερουμε ;)

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ναι γαμωτο επρεπε αλλα εκεινη την ωρα δε με ενοιαζαν!! αλλα της εκανα!!  ;)  απλα λεω μηπως ειναι καμια γνωστη οπως αυτη η μαρλεν, η αλεξανδρα κτλ.. η ερωτηση ισχυει και για τους υπολοιπους!! ολο και καποιος θα την ξερει!

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι γαμωτο επρεπε αλλα εκεινη την ωρα δε με ενοιαζαν!! αλλα της εκανα!!  ;)  απλα λεω μηπως ειναι καμια γνωστη οπως αυτη η μαρλεν, η αλεξανδρα κτλ.. η ερωτηση ισχυει και για τους υπολοιπους!! ολο και καποιος θα την ξερει!
Να σου πω μια γνώμη, να μη σε νοίαζει είναι όλες αναλώσιμες, για εκείνη τη στιγμή. Να θυμάσαι όμως ένα να μπαίνει μόνο για ένα πράγμα : το χαβαλέ σου, μην εχείς ποτε δευτέρη σκέψη για οτιδήποτε. Αν μια γκομένα σε γουστάρει θα σου το δείξει απο την 1η στιγμή (θα σου ζητήσει τηλέφωνο, θα σου δώσει το δικό της και γενικά θα σε παίξει ΕΞΩ απο το μαγαζί). Πράγμα βέβαια σα να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα. Οι γυναίκες εκτός νύχτας είναι πιο εύκολες και πιο φτηνές :)

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
καταλαβαινω ακριβως τι λες! και γω για το χαβαλε πηγα! ουτε μια στιγμη δε σκεφτηκα οτι μπορει να με γουσταρει και δε με νοιαζει κιολας!! ουτως η αλλως ειναι 10 χρονια μεγαλυτερη μου!! απλα πληροφοριακα εκανα την ερωτηση γιατι ηταν και γαμω τα γκαυλακια!!  :grin: :grin: :rockon: :rockon:

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καταλαβαινω ακριβως τι λες! και γω για το χαβαλε πηγα! ουτε μια στιγμη δε σκεφτηκα οτι μπορει να με γουσταρει και δε με νοιαζει κιολας!! ουτως η αλλως ειναι 10 χρονια μεγαλυτερη μου!! απλα πληροφοριακα εκανα την ερωτηση γιατι ηταν και γαμω τα γκαυλακια!!  :grin: :grin: :rockon: :rockon:
Ποτέ μη βάζεις όρια στον εαυτό σου και πάντα να είσαι σε ετοιμότητα (χαλαρά). Γκαυλάκια σαν αυτή θα δείς 100αδες. Χαιρόμαι πάντως που βλέπεις το θέμα καθαρά για το χαβαλέ σου και μόνο. (Μου επιτρέπεις φυσικά με τα 40 μου να έχω μια γνώμη).

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Kαι βεβαια σου επιτρεπω!! αλιμονο !!! εχεις δει τα 10πλασια πραματα στη ζωη σου αποτι εγω!! απλα επειδη ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα σε στριπτιζαδικο μου φανηκε συναρπαστικο να κυκλοφορουν αναμεσα σου μουναρες και να στην "πεφτουν" κιολας ( εντος πολλων εισαγωγικων) !! ειχε πλακα!! :rockon: :rockon: :rockon:

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι πληρωνεις για να αισθανεσαι βασιλιάς, ωραια ειναι αλλα διαρκει λιγο οπως ολα τα καλα πραγματα στη ζωη :(

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
απλα επειδη ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα σε στριπτιζαδικο μου φανηκε συναρπαστικο να κυκλοφορουν αναμεσα σου μουναρες και να στην "πεφτουν" κιολας ( εντος πολλων εισαγωγικων)

Εννοειται πως η πρωτη φορα σε στριπ που εχει ωραια μουνια μενει αξεχαστη και κανεις καιρο να ξεκολησεις.
Εγω θυμαμαι οταν ειχα παει πρωτη φορα πριν πολυ καιρο σκεφτομουν την ολη φαση για 10 μερες.Ειχα χαθει  ενα πραγμα στις σκεψεις... :cheesy:

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
ναι ειναι πολυ καλη φαση!!! απλα δεν τα θυμαμαι ολα πολυ καθαρα επειδη εγιναν πολυ γρηγορα και στο σπαστικο υπουλο κοκκινο φως του δωματιου!!  :grin:

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
εκει που πας για το prive!! cena μηπως την ξερεις την κοπελα που περιγραφω παραπανω??

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι ετσι ακριβως ο χωρος του πριβε ...

Μαλλον θαχουν κανει αλλαγες απο την τελευταια φορα που πηγα .

Η περιγραφη ψιλοταιριαζει στην Μαγλεν . Αλλα δεν βαζω και το χερι στην φωτια ...

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Aν και οταν ξαναπαω παλι αυτο το σκυλι θα διαλεξω! :rockon: :rockon:

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τη Μαρια να διαλεξεις και δε θα χασεις ουτε απο ποιοτητα ουτε απο διαρκεια χρονου στο χορό

tim123

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
πως ειναι αυτη εμφανισιακα?? μπορει να τη θυμαμαι

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μελαχρινη με μεγαλο στηθος, σγουρα μαλλια, συνεχεια την επιλεγουν για πριβε. Την εχει και εξω σε γιγαντοαφίσα

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Δε νομίζω το παλικάρι να εννοεί τη Μαρλέν ... Πάντως αμα ξαναπάς , Μαρλέν - Μαρία με κλειστά μάτια να διαλέξεις !
Στη Μαρία παίζει και φραπεδάκι αν όχι στο πρώτο , στο δευτερο πριβέ σίγουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom