You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Platinum Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 882
- Εμφανίσεις 172K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hi guys!! ειμαι 18 και χτες πηγα στο πλατινουμ να γιορτασω τα γενεθλια ενος φιλου!! εκανα τη μαλακια και εδωσα 30 ευρω για πριβε με μια γκομενα που με ξεπεταξε σε 5 λεπτα. αρκετα καλη βεβαια και πολυ γκαυλιαρα!! ηταν μια με σκουλαρικι στο φρυδι και στο πανω χειλι, ενα τατουαζ στο αριστερο κωλομερι, απιστευτη σκυλοφατσα, βυζαρες και κωλαρα!! χαλαστηκα που μου μιλουσε αγγλικα! μηπως ξερει κανεις πως τη λενε και απο που ειναι ?
ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα επρεπε να της τα ρωτησεις εσυ αυτα για να ξερουμε ;)
Να σου πω μια γνώμη, να μη σε νοίαζει είναι όλες αναλώσιμες, για εκείνη τη στιγμή. Να θυμάσαι όμως ένα να μπαίνει μόνο για ένα πράγμα : το χαβαλέ σου, μην εχείς ποτε δευτέρη σκέψη για οτιδήποτε. Αν μια γκομένα σε γουστάρει θα σου το δείξει απο την 1η στιγμή (θα σου ζητήσει τηλέφωνο, θα σου δώσει το δικό της και γενικά θα σε παίξει ΕΞΩ απο το μαγαζί). Πράγμα βέβαια σα να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα. Οι γυναίκες εκτός νύχτας είναι πιο εύκολες και πιο φτηνέςναι γαμωτο επρεπε αλλα εκεινη την ωρα δε με ενοιαζαν!! αλλα της εκανα!! ;) απλα λεω μηπως ειναι καμια γνωστη οπως αυτη η μαρλεν, η αλεξανδρα κτλ.. η ερωτηση ισχυει και για τους υπολοιπους!! ολο και καποιος θα την ξερει!
καταλαβαινω ακριβως τι λες! και γω για το χαβαλε πηγα! ουτε μια στιγμη δε σκεφτηκα οτι μπορει να με γουσταρει και δε με νοιαζει κιολας!! ουτως η αλλως ειναι 10 χρονια μεγαλυτερη μου!! απλα πληροφοριακα εκανα την ερωτηση γιατι ηταν και γαμω τα γκαυλακια!!
Ποτέ μη βάζεις όρια στον εαυτό σου και πάντα να είσαι σε ετοιμότητα (χαλαρά). Γκαυλάκια σαν αυτή θα δείς 100αδες. Χαιρόμαι πάντως που βλέπεις το θέμα καθαρά για το χαβαλέ σου και μόνο. (Μου επιτρέπεις φυσικά με τα 40 μου να έχω μια γνώμη).καταλαβαινω ακριβως τι λες! και γω για το χαβαλε πηγα! ουτε μια στιγμη δε σκεφτηκα οτι μπορει να με γουσταρει και δε με νοιαζει κιολας!! ουτως η αλλως ειναι 10 χρονια μεγαλυτερη μου!! απλα πληροφοριακα εκανα την ερωτηση γιατι ηταν και γαμω τα γκαυλακια!!
Kαι βεβαια σου επιτρεπω!! αλιμονο !!! εχεις δει τα 10πλασια πραματα στη ζωη σου αποτι εγω!! απλα επειδη ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα σε στριπτιζαδικο μου φανηκε συναρπαστικο να κυκλοφορουν αναμεσα σου μουναρες και να στην "πεφτουν" κιολας ( εντος πολλων εισαγωγικων) !! ειχε πλακα!!
ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι πληρωνεις για να αισθανεσαι βασιλιάς, ωραια ειναι αλλα διαρκει λιγο οπως ολα τα καλα πραγματα στη ζωη
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
απλα επειδη ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα σε στριπτιζαδικο μου φανηκε συναρπαστικο να κυκλοφορουν αναμεσα σου μουναρες και να στην "πεφτουν" κιολας ( εντος πολλων εισαγωγικων)
Εννοειται πως η πρωτη φορα σε στριπ που εχει ωραια μουνια μενει αξεχαστη και κανεις καιρο να ξεκολησεις.
Εγω θυμαμαι οταν ειχα παει πρωτη φορα πριν πολυ καιρο σκεφτομουν την ολη φαση για 10 μερες.Ειχα χαθει ενα πραγμα στις σκεψεις...
ναι ειναι πολυ καλη φαση!!! απλα δεν τα θυμαμαι ολα πολυ καθαρα επειδη εγιναν πολυ γρηγορα και στο σπαστικο υπουλο κοκκινο φως του δωματιου!!
Ποιου δωματιου ?????????????
ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τη Μαρια να διαλεξεις και δε θα χασεις ουτε απο ποιοτητα ουτε απο διαρκεια χρονου στο χορό
ta-suka-skafh
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μελαχρινη με μεγαλο στηθος, σγουρα μαλλια, συνεχεια την επιλεγουν για πριβε. Την εχει και εξω σε γιγαντοαφίσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 70
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις