Νέα

Platinum Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ρες
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Αρχικα η ερωτηση σου φαινεται χαζη , αλλα εχει νοημα .
Ναι λοιπον η σαμπανια συνοδευται και απο κοπελα . Και θεωρητικα καθεται κανα μισαωρο .
Αλλα ειναι εξαιρετικα κακη ιδεα να παρεις σαμπανια Παρασκευη ή Σαββατο που γινεται χαμος . Το πιο πιθανο ειναι να σε ξεπεταξουν και να κλαις τα λεφτα σου .
Κυριακη ή καθημερινη που δεν εχει κοσμο ειναι πιο πιθανο να δουλεψουν τα λεφτα τους .
Βεβαια μερικες σε ξεπετανε ουτως ή αλλως , οποτε προσοχη .

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δουλεύε και μια Βανέσσα κοκινομάλλα έκει. Τι απέγινε ξέρει κανείς.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
με χαρα βλεπω οτι ενα τουλαχιστον μαγαζι της Θεσσαλονικης αρχισε να δινει κατι καλο ..
αν και το platinum στην αρχη ( οταν πηγε σφαγεια ενοοω ) δεν τα πηγενε και πολυ καλα κατι αρχισε να θυμιζει απο τις παλιες καλες μερες διπλα στην εκθεση.
ασ ειχε μυαλο ο κωστακης ( το αφεντικο του le cabaret ) να μην κανει μαλακιες να μην χασει τον κοσμο
ασ προσεχε

ghostden

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Loipon paides gia na mathenete!!tous ksero olous sta striptitzadika tis theswsalonikis.eidika le cab kai platinoum.ta eixa me tin ntenis 3 mines kai pidiksa tin marlen 5-6 fores.ta eixa eipisis 3 mines me tin victoria apo to le cab.opoios thelei na me rotisei kati na me rotisei kai tha tou po!!ok magkes??perimeno erotiseis!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
λοιπον παιδες ακουστε. εχω πηδηξει 4.5 φορες  (την 5η μας διεκοψε ο διανομεας της coca cola) την Καιτη που δουλευει στο μπακαλικο του κυρ-Ηλια. επισης εχω κανει παρτουζα με τη Βιβη και τη Δεσποινα απο το καθαριστηριο στη γωνια. Η δε Μαρινα απο το φουρνο ......κολαση!!!
ξερω τα παντα για τη γειτονια μου. ρωτηστε με οτι θελετε!!!!

μερικοι ειστε τραγικοι. ουτε τα καυλωμενα κοκκορια δε θα ελεγαν τετοιες βλακειες. τι παει να πει ρε βλακα οτι πηδηξες τις συγκεκριμενες κοπελες και δινεις και πληροφοριες???
το εχω ξαναγραψει οτι ποσταρουμε μονο οτι ειναι στις στανταρ παρεχομενες υπηρεσιες των γυναικων. αλλιως κραταμε ημερολογιο και το κρυβουμε κατω απο το στρωμα μας! γιατι αν αυτα που λες ειναι στανταρ παρεχομενες υπηρεσιες τοτε δεν υπαρχει λογος σε αλλο thread να "κλαψουριζεις" να μη σου πειραξουν τη "γκομενα" σου που δουλευει στο caligula gold

ghostden

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
με παρεξιγεις.εγο απλα ειπα τις δικες μου εμπειριες για το θεμα.και ειπα οτι οποιοσ θελει να με ροτισει κατι θα του πο.επειδι ξερο πολλα.οκ??αυ
το μονο.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
λοιπον παιδες ακουστε. εχω πηδηξει 4.5 φορες  (την 5η μας διεκοψε ο διανομεας της coca cola) την Καιτη που δουλευει στο μπακαλικο του κυρ-Ηλια. επισης εχω κανει παρτουζα με τη Βιβη και τη Δεσποινα απο το καθαριστηριο στη γωνια. Η δε Μαρινα απο το φουρνο ......κολαση!!!
ξερω τα παντα για τη γειτονια μου. ρωτηστε με οτι θελετε!!!!

:2funny: :2funny:  μπορεις να μου κανει κανα κονε με την μαρινα την φουρναρισα?

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
:2funny: :2funny:  μπορεις να μου κανει κανα κονε με την μαρινα την φουρναρισα?
φιλε, δεν ειναι στα καλα της τωρα τελευταια. της καιγονται τα τσουρεκια και δεν ειναι ψυχολογικα καλα.

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
διαβαστε παρακατω τι μου εστειλε με pm το υποκειμενο με το nickname GHOSTDEN

"ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ!!ΒΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!ΒΟΥ ΛΩΣΕ ΤΟ.ΑΙΝΤΕ ΜΑΓΚΕΨΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΧΟΡΙΑΤΕΣ!!!"

τα συμπερασματα δικα σας...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
διαβαστε παρακατω τι μου εστειλε με pm το υποκειμενο με το nickname GHOSTDEN

"ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!!ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΕΙΣ!!ΒΛΑΚΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ!!ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣΕ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!ΒΟΥ ΛΩΣΕ ΤΟ.ΑΙΝΤΕ ΜΑΓΚΕΨΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΧΟΡΙΑΤΕΣ!!!"

τα συμπερασματα δικα σας...
μακια μακια μακια

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
cena τι εγινε δεν βγαινεις πλεον ;;; καιρο εχεις να μας κανεις ενα εμπεριστατωμενο preview οπως εσυ ξερεις ... τι γινεται στο platinum ρε παιδια εχει αλλαξει τιποτα ή μια απο τα ιδια... υπαρχουν νεες αφιξεις ;; Για ριχτε καμμια προταση και αφηστε τα μαλωματα συναγωνιστες απο την θεσσαλονικη...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Βγαινω ,  αλλα οχι σε strip . Μικρο value for money .
Νασαι καλα και τα λεμε ...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Για να μπω και 'γω στην παρεα σας σιγα-σιγα.Εχω παει μερικες φορες platinum και πιστευω πως κατα διαστηματα εχει απο τα καλυτερα show.Ιδιως στο προγραμμα της Denise ολο το σκηνικο ειναι φαντασστικο laser-φωτιστικα και βεβαιως η γκομενα.
Η πιο προστυχη παντως πιστευω ειναι η ΑλεξανδραΘυμαμαι οταν ηρθε μια φορα στο τραπεζι μου ξεκουμπωσε το παντελονι και μου επιασε τον πουτσο-εννοειται μου εφτασε στο κεφαλι-και μολις εφυγε προσπαθουσα να κουμπωθω ξανα χαχαχαχαχα γαμω τις φασεις.
Σκεφτομαι να παρω κανα ποτο με την Αλεξανδρα την επομενη φορα ετσι για την φαση και μετα να εκστρατευσω στον Βαρδαρη -αναγκαστικα-.

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Βρε το παλιοκοριτσο ... Κανει τετοια πραματα ...  :sunglasses:

Προσεξε ομως γιατι η Αλεξανδρα μπορει να σε μαδησει πριν το καταλαβεις ...

GIAN69

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Και τι μαδημα .... μια φορα παντως αξιζει τον κοπο.. εις γνωση σου ομως.........!!!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ε ναι καναδυο ποτα θα παρω ετσι για την τρελα και μετα θα την κανω για Βαρδαρη.

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ναι καλα ... Ολοι ετσι λεμε ...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ειναι πιθανο να καει ολο το μπατζετ στο platinum...lol

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Καλη διασκεδαση και αναμενουμε review .  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories