Dirty_Frank
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2007
- Like
- 1.315
- Πόντοι
- 206
επισκεύτηκα το εν λόγο μαγαζί στις 25 Δεκέμβρη κατά τις 5 το πρωΐ με αρκετό αλκοόλ μέσα μου
και πάνω που είχα αρχίσει να ξενερώνω απτο προηγούμενο πιώμα,έφεραν το ουΐσκι το οποίο περιείχε αγνή κυροζήνη αναμεμιγμένη με μαζούτ !
με γάμησε το στομάχι...άρα ποτά σκατά
τεσπά,ήταν η πρώτη μου φορά σε στριπτητζάδικο και οι φίλοι μου με προέτρεπαν πολλές φορές "τη χούφτωσες?χούφτωστη!χούφτωστη!"
τα γκομενάκια
μία μαύρη,η Τζένιφερ,απτη Νηγηρία ωραίο σώμα κ προσωπάκι,παοκτσάκι άρρωστο
τη ρώτησα μάλιστα αν ξέρει τον Ουντέζε και με είπε "ναι αλλά τώρα είναι στην Αθήνα!!!"
πολύ παιχνιδιάρα,μας προέτρεπε να την μπατσίσουμε το κώλο
μια άλλη μαύρη,η Τζέλα,για την οποία είχε έρθει ένς φίλος μου αποκλειστικά
δεν με άρεσε πολύ
αλλά στο πριβέ ξηγήθηκε φραπεδιά - δεν ξέρω αν το έκανε επειδή ο φίλος μου την έχει πάρει αρκετές φορές στο παρελθόν ή το κάνει γενικά
η 'Εβα,μια ξανθά μουνάρα με τρελές βυζάρες ήταν πολύ καλή στο πριβέ απότι άκουσα
μια απίστευτη καβλάρα,μελαχροινή με τατού στην πλάτη
έκανε γαμάτα κόλπα μαζί με μια ξανθιά πάνω στη σκηνή - μαστίγια,δερμάτινα,ιστορίες υπό τους ήχους των Rammstein
αυτή που με κέρδισε όμως ήταν μια ΘΕΑ,ξανθιά Ρωσίδα,με θεικό σώμα,ωραία βυζιά,ωραίο πρόσωπο και γαμάτο ίσιο μαλλί
επίσης πολύ καλή στο πριβέ και πολύ φιλική
με χάλασε λίγο το ανδρικό στριπτίζ...
ξαναπήγενα άνετα αλλά πρέπει να έχεις πολλά φράγκα για να ξοδέψεις
και πάνω που είχα αρχίσει να ξενερώνω απτο προηγούμενο πιώμα,έφεραν το ουΐσκι το οποίο περιείχε αγνή κυροζήνη αναμεμιγμένη με μαζούτ !
με γάμησε το στομάχι...άρα ποτά σκατά
τεσπά,ήταν η πρώτη μου φορά σε στριπτητζάδικο και οι φίλοι μου με προέτρεπαν πολλές φορές "τη χούφτωσες?χούφτωστη!χούφτωστη!"
τα γκομενάκια
μία μαύρη,η Τζένιφερ,απτη Νηγηρία ωραίο σώμα κ προσωπάκι,παοκτσάκι άρρωστο
τη ρώτησα μάλιστα αν ξέρει τον Ουντέζε και με είπε "ναι αλλά τώρα είναι στην Αθήνα!!!"
πολύ παιχνιδιάρα,μας προέτρεπε να την μπατσίσουμε το κώλο
μια άλλη μαύρη,η Τζέλα,για την οποία είχε έρθει ένς φίλος μου αποκλειστικά
δεν με άρεσε πολύ
αλλά στο πριβέ ξηγήθηκε φραπεδιά - δεν ξέρω αν το έκανε επειδή ο φίλος μου την έχει πάρει αρκετές φορές στο παρελθόν ή το κάνει γενικά
η 'Εβα,μια ξανθά μουνάρα με τρελές βυζάρες ήταν πολύ καλή στο πριβέ απότι άκουσα
μια απίστευτη καβλάρα,μελαχροινή με τατού στην πλάτη
έκανε γαμάτα κόλπα μαζί με μια ξανθιά πάνω στη σκηνή - μαστίγια,δερμάτινα,ιστορίες υπό τους ήχους των Rammstein
αυτή που με κέρδισε όμως ήταν μια ΘΕΑ,ξανθιά Ρωσίδα,με θεικό σώμα,ωραία βυζιά,ωραίο πρόσωπο και γαμάτο ίσιο μαλλί
επίσης πολύ καλή στο πριβέ και πολύ φιλική
με χάλασε λίγο το ανδρικό στριπτίζ...
ξαναπήγενα άνετα αλλά πρέπει να έχεις πολλά φράγκα για να ξοδέψεις