Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ταναλιας

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλο σωματακι (δεν ειχε flat στομαχι αλλα εμενα δεν με χαλαει αυτο). Σε εμενα τουλαχιστον εκανε τα βασικα (δεν δινει κωλο ή χυσιμο στο στομα). Καλη πιπα, το μουνακι της ηταν σφιχτο στην αρχη αλλα μετα απο λιγο ανοιξε ευχαριστα. Κοιτα, ειναι 19 χρονων (τουλαχιστον ετσι ειπε και αμφιβαλλω πως ειναι μεγαλυτερη απο 20-22), εχει γλυκο προσωπο και απιστευτα στητο και σφιχτο βυζι αν και αδυνατη. Λιαν αξιογαμητη...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Το σόου τί ώρες είναι, γνωρίζουμε?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ε αφου το ξερεις εχω παντα γεματο το οπλο μου  :cum: :cum: :cum:

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.127
Πόντοι
6.495
Στις 10 αρχίζει; Ρε μάγκες, τα κορίτσια τώρα μέχρι τι ώρα κάθονται; Έχω μείνει σε εποχές που η Μαρία η Αλβανίδα την κοπανούσε κατά τις 8 και κατά τις 10 να είχανε μείνει δυο τρεις..

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους. Παρακολουθώντας τις κατά βάση καλές σας κριτικές για το συγκεκριμένο μαγαζί αποφάσισα να το επισκεφτώ την Παρασκευή που πέρασε μαζί με άλλο φίλο μέλος του  site. Πραγματικά το μαγαζί ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα για την περιοχή και το htl πολύ καλό επίσης. Κατά τις 19:00 υπήρχαν καμιά 10αριά κοπέλες, 3-4 εκ των οποίων αρκετά ως πολύ καλές.Πήρα ένα 20χρονο, μου συστήθηκε ως Μαρτίνα εκ Βουκουρεστίου. Η τιμή της ήταν 50 το μισάωρο και μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Ήταν καστανόξανθο με τριάρι στήθος αρκετά καλό. Μου έκανε θετική εντύπωση η εμμονή που έδειχνε για μπάνιο πριν και μετά από κάθε γύρο και ότι άλλαζε καπότα όταν γυρνάγαμε από κώλο σε μουνί. Όπως διαπίστωσα τελικά στο <<τα πάντα>> περιλαμβάνονταν πραγματικά τα πάντα εκτός από τελείωμα στο στόμα. Διαπραγμάτευση στην τιμή δεν έκανα, ίσως κακώς, ειδικά απ' την στιγμή που την πήρα για μια ώρα. Όπως την είδα πάντως δεν νομίζω να αρνιόταν.
Ο φίλος τίμησε ένα απίστευτο Ρουμανάκι μελαχρινό τούμπανο με βυζί τεράστιο. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε η απόλυτη ξεπέτα.
Αυτά...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ο φίλος τίμησε ένα απίστευτο Ρουμανάκι μελαχρινό τούμπανο με βυζί τεράστιο. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε η απόλυτη ξεπέτα.
Αυτά...

Εδω συναδελφε βαζουν τονομα, στη φολλα, για να γλυτωσεις κανεναν.....
μηπως Αντρα τη λεγανε??

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Για λεγε για την κλαούντια φίλε περισσότερες πληροφορίες υπηρεσίες πως ήταν στο δωμάτιο κλπ
Πέρασα προχθές , την ξαναείδα και την θυμήθηκα.
Αν λές την Κλαούντια αδύνατη μακριά μαλιά λίγο κατσαρά, Ρουμάνα λέει, τότε ότι χειρότερο έχω συναντήσει.
Τήν είχα δοκιμάσει τον Αυγουστο έδωσα 100+23 τσάμπα τα λεφτα μη και μη και μη και μη γαμώτο κερατό μου. Και δεν είχα ζητήσει κάτι ιδιαίτερο κνονικό σεξ 2 φορές που μετα το πρώτο σηκώθηκα και εφυγα....
Η συγκεκριμένη εχει χοντρό πρόβλημα και μάλλον περνάει τα θύματα που θα την επιλέξουν για πολύ μαλάκες.
Δεν σέβεται τα λεφτά που παίρνει , ουσιαστικά τα κλέβει και νομίζει πως με το που θα γθυθεί μόνο και χωρίς να την αγγίξει κάποιος πρέπει να της δώσει 100άρικο.  :uglystupid:Μόλις την είδα προχθές ρώτησα επίτηδες πως τη λένε -δεν με θυμόταν φυσικά- για να σας πώ το όνομα να προσέχετε και μακριά.
Σε σημείο που  τσαντίστηκα τόσο πολύ που σηκώθηκα και έφυγα.
Αν τυχόν ξαναπάω και δω να την έχουν εκεί μέσα δεν θα ξαναπατήσω ποτέ το πόδι μου εκει, και θα αμφιβάλω και για την υπηρεσία των υπολοίπων. :huh:
Για το ξενοδοχείο να συμπληρώσω ότι καλλίτερο και αδικημένο στην περιοχή που βρίσκεται. Μπράβο στον επιχειρηματία. :rockon:

Τ

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
1. μου συστήθηκε ως Μαρτίνα εκ Βουκουρεστίου.
2. Ο φίλος τίμησε ένα απίστευτο Ρουμανάκι μελαχρινό τούμπανο με βυζί τεράστιο. Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε η απόλυτη ξεπέτα.
Super man...
αλλά δώσε και όνομα της ξεπέτας..
θα διευκόλυνες αρκετά...
~λάγαρος χρόνια πολλά!!!!~

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Για το ξενοδοχείο να συμπληρώσω ότι καλλίτερο και αδικημένο στην περιοχή που βρίσκεται. Μπράβο στον επιχειρηματία.
Συμφωνώ απόλυτα...
Ειδικά το 204 είναι ευρύχωρο και με μεγάλους καθρέπτες!
Στον πρώτο όροφο έχει και μεγάλη μπανιέρα.

Επίσης, ο τύπος στο καφέ ονόματι "Σάκης" πολύ οκ.
Τις δυο φορές που πήγα, επειδή δεν κατάφερα να τελειώσω το ice-tea, μου πρότεινε να μου φτιάξει άλλο!
Βέβαια δε του ζήτησα info, αλλά δούλεψα με εσωτερική πληροφόρηση...

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
μηπως Αντρα τη λεγανε??
Έχεις δίκιο φίλε μου. Κοίτα μπορεί και να οφείλεται στο ότι μας έβλεπαν πρώτη φορά, με άλλους μπορεί να φέρεται διαφορετικά. Λεγόταν Μελίσα

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο φίλε μου. Κοίτα μπορεί και να οφείλεται στο ότι μας έβλεπαν πρώτη φορά, με άλλους μπορεί να φέρεται διαφορετικά. Λεγόταν Μελίσα

ισα ισα που αφου σεβλεπε πρωτη φορα επρεπε να προσπαθεισει το κατι τις το παραπανω για να σε δει και δευτερη!αλλα τι ψαχνω τωρα και γω καλλιγραφιες απο της μυλωνους το κωλο.
αυτη με το στυλ κλεοπατρα πρεπει ναναι που ταλαιπωρει τα βυζια με 2 νουμερα μικροτερο σουτιεν! ε???

ACE 21

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ισα ισα που αφου σεβλεπε πρωτη φορα επρεπε να προσπαθεισει το κατι τις το παραπανω για να σε δει και δευτερη!αλλα τι ψαχνω τωρα και γω καλλιγραφιες απο της μυλωνους το κωλο.
αυτη με το στυλ κλεοπατρα πρεπει ναναι που ταλαιπωρει τα βυζια με 2 νουμερα μικροτερο σουτιεν! ε???
Σωστά και μάλιστα αυτό επιλέξει μου σχολίασε και ο φίλος μου, ότι μόλις έβγαλε το σουτιέν το θέαμα δεν ήταν το αναμενόμενο

forestman1982

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
0
Nα κάνω μια ερώτηση: Με αυτοκίνητο πας εκει βραδυ ή θα γυρίσεις ποδαράτος????

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Nα κάνω μια ερώτηση: Με αυτοκίνητο πας εκει βραδυ ή θα γυρίσεις ποδαράτος????

Πού να παρκάρεις εκεί ρε φίλε, άσε που η περιοχή είναι καζάνι που βράζει... Καλύτερα ποδαράτος & με παρέα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
μηπως Αντρα τη λεγανε??

Λάγαρε Άντρα ή Αντριάνα έλεγαν την ξεπέτα πάνω στην οποία είχες πέσει; Γιατί εγώ είχα δει μια φορά που είχα πάει μια Αντριάνα μελαχροινή Ρουμάνα με βυζάρες, δεν την είχα πάρει βέβαια...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Λάγαρε Άντρα ή Αντριάνα έλεγαν την ξεπέτα πάνω στην οποία είχες πέσει; Γιατί εγώ είχα δει μια φορά που είχα πάει μια Αντριάνα μελαχροινή Ρουμάνα με βυζάρες, δεν την είχα πάρει βέβαια...
αντρα = κολιτη της κλαουντιας και κατοικει αμεσως δεξια μολις μπεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom