Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Απλή ξεκάθαρη συναλλαγή είναι μόνο στα μπουρδέλα. Στο Man - Ray παίζει & mind game, θα πάρεις μάτι γενικότερα, θα σε κοιτάξει μια κοπέλα, θα τη φωνάξεις να καθήσει μαζί σου, θα την κεράσεις ένα ποτό, θα φροντίσεις να σε συμπαθήσει για να διαπραγματευτείς καλύτερα την τιμή κ.τ.λπ. Ίσως δεν είναι τόσο έντονο αυτό το παιχνίδι στο Man Ray όπως σε ένα κωλόμπαρο αλλά γίνεται. Τώρα αν δε χωράει στο μυαλό σου καν γιατί κάποιοι από εμάς πάμε σε κωλόμπαρα, δε νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε...

Manaholic, νομίζω ότι παραμυθιάζεσαι άσχημα (με τα mind game, τη συμπάθεια κλπ).
Η λεγάμενη σε βλέπει ΣΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ και μόνο έτσι.
Το ίδιο ισχύει και στο στριπτηζάδικο (με τον πριβέ χουρού), και στο κωλόμπαρο, και σε όλα αυτά τα μέρη, όπου οι λεγάμενες συναθροίζονται με στόχο μετά τη λήξη της βάρδιας να έχουν αυξήσει το περιεχόμενο του πορτοφολιού τους.  Αυτός είναι Ο ΜΟΝΟΣ στόχος τους, και μην παραμυθιάζεσαι ότι μπορείς (εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος μπαίνει εκεί μέσα ως πιθανός πελάτης) να την απομακρύνει από αυτόν.
Θα συμφωνήσω για το μάτι και για το ότι θα τη φωνάξεις και θα κάτσει μαζί σου, αλλά αν στο μέτωπο έχεις μια ταμπέλα που γράφει "ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΣΗΜΕΡΑ" να είσαι βέβαιος ότι δε θα έρθει να κάτσει καμια.

Το "ξεκάθαρο" της συναλλαγής είναι μόνο ως προς το αντικείμενο. Όχι ως προς το χώρο. Δηλαδή άπαξ και διαθέτεις το 50ρι (+23), και στο εν λόγω κωλόμπαρο θα γαμήσεις με 100% βεβαιότητα. Δεν διαφέρει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από μπουρδέλο. Διαφέρει μόνο ως προς την τιμή, τις συνθήκες (μπάνιο, καθαριότητα χώρου κλπ), το ποτό σου (στο μπουρδέλο δε μπορείς να παραγγείλεις μπύρα), και βέβαια (αυτό είναι που εγώ βρίσκω ως κύριο "συν" στην εκεί κατάσταση) την επιλογή μεταξύ των προσφερομένων τεμαχίων (χωρίς περπάτημα από αρ. 40 έως αρ. 200 - πάντα για Φ μιλάω) αραχτός πίνοντας μπυρίτσα.

Μην παραμυθιάζεσαι λοιπόν, αγαπητέ, ότι "θα σε κοιτάξει μια κοπέλα". Θα σε κοιτάξει όπως ο μανάβης κοιτάει την κυρία που χαζεύει στα τελάρα του. Δεν κοιτάει τον κώλο της, δε σκέφτεται τι θα μαγειρέψει αυτή η κότα το μεσημέρι, κοιτάει να κόψει ποιό ζαρζαβατικό θα της πλασάρει καλύτερα για να αυξήσει το τζίρο του.

Όσο για τη "διαπραγμάτευση", ναι, αν της πεις "κοίτα κορίτσι μου εγώ 63 έχω, θα δώσω 23 στο fuckotel και για σένα μένουν 40", ναι μπορεί και να το δεχτεί (ιδίως άν δεν έχει κάνει σεφτέ από τότε που έπιασε). Αλλά δε νομίζω ότι αυτό είναι το πνεύμα του post σου, μάλλον κάτι στο πιο "ροζ" θέλεις να μας το παρουσιάσεις. Προσγειώσου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Manaholic, νομίζω ότι παραμυθιάζεσαι άσχημα (με τα mind game, τη συμπάθεια κλπ).
Το ίδιο ισχύει και στο στριπτηζάδικο (με τον πριβέ χουρού), και στο κωλόμπαρο, και σε όλα αυτά τα μέρη, όπου οι λεγάμενες συναθροίζονται με στόχο μετά τη λήξη της βάρδιας να έχουν αυξήσει το περιεχόμενο του πορτοφολιού τους.  Αυτός είναι Ο ΜΟΝΟΣ στόχος τους, και μην παραμυθιάζεσαι ότι μπορείς (εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος μπαίνει εκεί μέσα ως πιθανός πελάτης) να την απομακρύνει από αυτόν.
Θα συμφωνήσω για το μάτι και για το ότι θα τη φωνάξεις και θα κάτσει μαζί σου, αλλά αν στο μέτωπο έχεις μια ταμπέλα που γράφει "ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΣΗΜΕΡΑ" να είσαι βέβαιος ότι δε θα έρθει να κάτσει καμια.

Το "ξεκάθαρο" της συναλλαγής είναι μόνο ως προς το αντικείμενο. Όχι ως προς το χώρο. Δηλαδή άπαξ και διαθέτεις το 50ρι (+23), και στο εν λόγω κωλόμπαρο θα γαμήσεις με 100% βεβαιότητα. Δεν διαφέρει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από μπουρδέλο. Διαφέρει μόνο ως προς την τιμή, τις συνθήκες (μπάνιο, καθαριότητα χώρου κλπ), το ποτό σου (στο μπουρδέλο δε μπορείς να παραγγείλεις μπύρα), και βέβαια (αυτό είναι που εγώ βρίσκω ως κύριο "συν" στην εκεί κατάσταση) την επιλογή μεταξύ των προσφερομένων τεμαχίων (χωρίς περπάτημα από αρ. 40 έως αρ. 200 - πάντα για Φ μιλάω) αραχτός πίνοντας μπυρίτσα.

Μην παραμυθιάζεσαι λοιπόν, αγαπητέ, ότι "θα σε κοιτάξει μια κοπέλα". Θα σε κοιτάξει όπως ο μανάβης κοιτάει την κυρία που χαζεύει στα τελάρα του. Δεν κοιτάει τον κώλο της, δε σκέφτεται τι θα μαγειρέψει αυτή η κότα το μεσημέρι, κοιτάει να κόψει ποιό ζαρζαβατικό θα της πλασάρει καλύτερα για να αυξήσει το τζίρο του.

Όσο για τη "διαπραγμάτευση", ναι, αν της πεις "κοίτα κορίτσι μου εγώ 63 έχω, θα δώσω 23 στο fuckotel και για σένα μένουν 40", ναι μπορεί και να το δεχτεί (ιδίως άν δεν έχει κάνει σεφτέ από τότε που έπιασε). Αλλά δε νομίζω ότι αυτό είναι το πνεύμα του post σου, μάλλον κάτι στο πιο "ροζ" θέλεις να μας το παρουσιάσεις. Προσγειώσου.

Όχι Samsung με παρεξήγησες, είμαι χρόνια στο χώρο & δεν έχω αυταπάτες, ίσως να μην το εκφράστηκα καλά. Το ρευστό είναι το παν. Αυτό που λέω εν ολίγοις είναι ότι αν είσαι ξηγημένος γενικότερα & ευγενικός με την κοπέλα μπορείς να διαπραγματευτείς καλύτερα την τιμή. Και δε μιλάω για το απλό 50άρικο γιατί αυτό εγώ προσωπικά το θεωρώ χαζομάρα να το διαπραγματευτείς γιατί κατά πάσα πιθανότητα & οι υπηρεσίες που θα λάβεις θα είναι πετσοκομμένες, εννοώ extra υπηρεσίες όπως το να πάρεις κώλο χωρίς να ξηλωθείς 100 + 23 κ.τ.λπ.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασε ρε κοπρονι65 που θα μου πεις εμενα για πληρωμενο σεξ,κανε μια βολτα απο μεταξι-φυλης και μετα τα ξαναλεμε...ανακαλυψες το μαν ρευ και εγινες μαγκας και γαμιας...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ο.Κ. απλά είναι πολλοί που με ύφος χιλίων καρδιναλίων χλευάζουν εμάς που πάμε στα κωλόμπαρα ότι δίνουμε πεταμένα λεφτά, ότι είμαστε κορόιδα γιατί ξοδευόμαστε χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα τον σπρώξουμε κ.τ.λπ. οι οποίοι με εκνευρίζουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που μας κρίνουν χωρίς καν να αντιλαμβάνονται τί είναι αυτό που γουστάρουμε...

Περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Τα θήλεα μπορούν να καταστρέψουν ένα άνδρα με ποικίλους τρόπους.
Τα κωλόμπαρα δεν είναι ούτε ικανή ούτε αναγκαία συνθήκη για να καταστραφεί ένας άνδρας από τα θήλεα.

Παρ' ολα αυτά, αυτός ο τρόπος καταστροφής ενός άνδρα είναι ο πιο ευχάριστος.
(Οι έλλοι δυο τρόποι είναι ο σύντομος και ο σίγουρος).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

αυτό νομιζω αγαπητέ Πυραυλε το είχε πει ο Ντε Γκωλ...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ασε ρε κοπρονι65 που θα μου πεις εμενα για πληρωμενο σεξ,κανε μια βολτα απο μεταξι-φυλης και μετα τα ξαναλεμε...ανακαλυψες το μαν ρευ και εγινες μαγκας και γαμιας...
ναι θα  πώ οχι απαραιτητως για σένα.. αλλά διοτι μας διαβαζει κοσμος που θέλει πληροφόρηση...
εσυ αν θες γαμα φυλης κλπ δηλαδή κάτσε και πιπιλα ενα γλιφιτζουρη που βρηκες στό δρόμο και που τό εχουν πιπιλισει ολοι οι απλητοι και βρωμιαριδες πακιστανοι κλπ που γαμανε στην φυλης και στό μετάξι....
πέτα 20ρικα αφου εχεις για πέταμα...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Το ίδιο ισχύει και στο στριπτηζάδικο (με τον πριβέ χουρού), και στο κωλόμπαρο, και σε όλα αυτά τα μέρη, όπου οι λεγάμενες συναθροίζονται με στόχο μετά τη λήξη της βάρδιας να έχουν αυξήσει το περιεχόμενο του πορτοφολιού τους.  Αυτός είναι Ο ΜΟΝΟΣ στόχος τους, και μην παραμυθιάζεσαι ότι μπορείς (εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος μπαίνει εκεί μέσα ως πιθανός πελάτης) να την απομακρύνει από αυτόν.

απο τίς ποιο σωστες τοποθετήσεις....
ενταξει καθε κανόνας εχει και εξαίρεση...
στην συγκεκριμένη φάση άμα γουσταρει τό πουτανακι μπορει και νά δεχθει να πάει στα μπουζουκια ...μαζί σου...
αλλα μιλαμε για 1 στα χιλια πιθανότητες...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Περί ορέξεως ουδείς λόγος.

Τα θήλεα μπορούν να καταστρέψουν ένα άνδρα με ποικίλους τρόπους.
Τα κωλόμπαρα δεν είναι ούτε ικανή ούτε αναγκαία συνθήκη για να καταστραφεί ένας άνδρας από τα θήλεα.

Ικανή είναι...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ποιοι είναι οι άλλοι δύο;;;

Είχε πει λοιπόν, ότι

Ο άνδρας μπορεί να καταστραφεί με τρεις τρόπους...

Από τον τζόγο
Από τις γυναίκες
Από το να ακούει τους ειδικούς

Ο πρώτος τρόπος είναι ο πιο γρήγορος
Ο δεύτερος τρόπος είναι ο πιο ευχάριστος
Ο τρίτος τρόπος είναι ο πιο σίγουρος...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε  παιδιά  μην  πυροβολείτε  αυτά  που  δεν καταλαβαίνετε .
Ο κάθε  άνθρωπος  είναι διαφορετικός .
Το σεξ  είναι  πολύ  προσωπικό ζήτημα .

Τώρα .
Σαφώς  τα  κορίτσια  είναι εκδιδόμενα .
Κάποιοι όμως  από εμάς  δεν  πάμε  ρδέλα - στούντιο .
Άλλοι  δε  γουστάρουμε .
Άλλοι δεν μπορούμε .
Άλλοι δεν λειτουργούμε .
Όπως  για  πολλούς  λόγους  δε  γουστάρουμε  ούτε  το τροτουάρ .
Όχι  ότι  δεν έχουμε  ψωνίσει καλντεριμιτζού , αλλά  η  εμπειρία  δεν μας  συνήρπασε .
Οπότε  κάπου  κάνουμε  κονέ  με  τα  τεμμάχια .
Είτε  στον  άνω  χώρο , είτε  σε  χώρους  άλλους .

Ο άνω  χώρος  έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα  μιας  κάποιας αξιοπρεπούς  ποιότητας  τεμμαχίων  ενός  σέρβις  πολύ  άνω  του  ικανοποιητικού , και  ενός  πολύ  καλού VFM  .

Τώρα περί  του  τι  λέμε .
Κατ΄ αρχήν κάνουμε  το  ντηλάκι  μας  κυριλέ  και ξέρουμε  τί  επακολουθεί.
Δεύτερον   επιλέγουμε  το  τεμμάχιο  με  το  οποίο βλέπουμε  ότι θα  περάσουμε  καλά .
Διότι  άμα  είναι  να  ξεφλοκάρεις  στο δίλεπτο  τραβάς  μια  μαλακία  σπίτι  που  είναι  και  τσάμπα .
Τρίτον  κάνουμε  λίγο  το χαβαλέ  μας χαλαρώνουμε , γιου  νόου ?
Τέταρτον γουστάρουμε το μπίρι μπίρι , το κωλομπαροσπήκινγκ .
Φτιαχνόμαστε . Λέμε  παπαριές  και  εκτονωνόμαστε .
Έρευνες  στην  Αμερική  αποδεικνύουν  ότι  το social time με  πουτάνες  είναι μέγα  αντίδοτο  για την  κατάθλιψη .

Τώρα  επί  της  ουσίας .
Στόχος  μου  εμένα  τουλάχιστον  δεν  είναι  να  πηδήξω μόνο . Έχουμε  γκόμενες , ερωμένες , τη  γραμματέα  μας  , τσουλάκια  που  κάνουν  ό,τι μια  μέση  πουτάνα  ντρέπεται  για  ένα  ρουσφετάκι , μια  εξυπηρετησούλα  κ.λπ., πιπινάκια  που  το δίνουνε  για βόλτα  χαϊλίδικη . Δε  μας  λείπει το  μουνί .

Απλά  έχουμε  μια  μενταλιτέ  να  περνάμε  καλά  , να  φύγει λίγο το άγχος  κ.λπ. Και  τέλος  να  απολαύσουμε  το  αγοραίον , διότι  είμεθα  και λίγο περίεργοι . Αλλιώς  δεν θα  γράφαμε  στο ρδελα ντοτ κομ
Πάντως  εγώ  σεν  ήξερα  ότι  η  ταρίφα  είναι  50 για μία εκτόνωση . Μου  έχει τύχει  να  κάτσει η  κοπέλα  και 1 ώρα  να  ρίξω 2  γκολάκια  και να  μη  χρεωθώ  έξτρα . Αλλά έχω  να πάω  και τρίμηνο  από εκεί . Πάντως  κοίτα  τώρα  12 ευρώ  ποτά , 23 χοτελ , και 50 μανίκι 85 € . Σε  στριπ δημιουργικό πριβέ  100 + 30 € ποτά , 130 καλύτερα  έρχεται . Καλλ γκιρλ δεν το συζητώ . Και  γαμάς  σαν άνθρωπος  ρε  μάγκα .

Τέλος  ρδέλο  20 € πεντάλεπτο . Εγώ  έχω  πορνίδια  που  με  100 κάθονται 2ωρο  και  κάνουνε  τα  πάντα . Άλλες  που  με  150 διανυκτερεύουνε . Πόσα  πεντάλεπτα  είναι οι 2  ώρες ?

Τέλος  έχω  να  σου  πω  το εξής  περί κωλόμπαρου και  στριπ , ως  γραφείου γνωριμιών  .
Δεν ισχύουν  για  το εξ ντρημ αυτά , άλλος  κόσμος εκεί .
Στην  Αρχή  της  καριέρας  μου   πλήρωνα  πολύ  ακριβά  μια  κυρία  που με  υπερτιμολογούσε . Δεν  χάθηκε  ο κόσμος . Η  κυρία  αυτή  όμως  άξιζε, για  μένα  και  την τελευταία  δεκάρα  που  της  ακούμπησα . Πέρασα  μαζί της  φανταστικές  στιγμές  που  τις  αναπολώ  ως  εμπειρίες . Σε  σχέση  με  τις  αντικαταστάτριές  της ήταν  έτη  φωτός  ανώτερη .

Κατόπιν  άρχισα  με  την καθοδήγηση  κάποιου σημαντικού φίλου  να  πληρώνω  αγοραίες  τιμές . Πλέον  αναλόγως  με  το τεμμάχιο , την υπηρεσία  και  την  επιθυμία  μας, ή μόνο με  έξοδο και φαγητό . Ή  με  κανένα  ρουχαλάκι ( Στοκατζίδικο , Μαΐμουδοτροφείο Αγίων Αναργύρων , Ζάρα , Κότον  , Μπερσκα  - δεν τους  παίρνουμε  Καβάλι ) κανά  παπουτσάκι τέτοια .
Άντε  να  της  βγάλουμε  και μεροκάματο  στο ρεπό .

Χοντρικά  ότι θα  κάναμε  και με  ένα  γκομενάκι .
Όλες  οι γυναίκες  είναι γυναίκες . Δεν  είναι  κακό  να  τους  φέρεσαι  έτσι . Έτσι μην  απορείς  γιατί  τεμμάχια  λείπουν ΣΚ  από στριπ , ή κωλόμπαρα . Και  εν  τέλει  κοστίζει πολύ  λιγώτερο  από  παραμονή  στο  κατάστημα , ή  από  καλλ γκιρλ κλάσεως .
Μερικές  φορές  το τεμμάχιο συνεισφέρει  εις  τας  εξόδους .
Ούτε  μας  αγαπάνε
Ούτε  τις  αγαπάμε
Επιδεικνύουμε  το μεταξύ  κατεργαραίων ειλικρίνεια , δεν κολλάμε  ο ένας  με  τον άλλο και  περνάμε  και καλά .

Δεν  ξέρω  κατά  πόσο  σε  κάλυψα .
Συγχώρησέ  μου  το  αυθόρμητο  και ανοργάνωτο  το  λόγου , αλλά  βγάζω  από μέσα  μου  πράγματα  που  αισθάνομαι και δεν μπορώ  να  εκφράσω  ακριβώς  οριοθετώντας  τα  αυστηρά .

Καλές  γιορτές .

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει ρε κοπρονι,κανε τη διαφημηση,να μη σου τη χαλαμε,σορρυ...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ασε ρε κοπρονι,μεχρι το dj εξυμνης,ελεος...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ομίλησαν η ωριμότης, η σύνεσις, η συνειδητοποίησις, η πείρα, η ισορροπία, η αξιοπρέπεια και η καύλα.

Δεν  ξέρω  τι ομίλησε .
Εγώ  σου  λέω  αυτό που  σκέφτομαι .
Όποιος  μέ  καταλαβαίνει έχει καλώς .
Όποιος  με  αποδέχεται ακόμη  καλύτερα .
Με  όλους  φίλοι δεν μπορούμε  να  είμαστε και άμα  σε  χαλάει το ρε  παιδιά , να  σε  λέω  ρε  μάστορα .

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Δεν  ξέρω  τι ομίλησε .
Εγώ  σου  λέω  αυτό που  σκέφτομαι .
Όποιος  μέ  καταλαβαίνει έχει καλώς .
Όποιος  με  αποδέχεται ακόμη  καλύτερα .
Με  όλους  φίλοι δεν μπορούμε  να  είμαστε και άμα  σε  χαλάει το ρε  παιδιά , να  σε  λέω  ρε  μάστορα .

Δεν σας ειρωνεύομαι κύριε, συμφωνώ μαζί σας, σας επικροτώ, σας συγχαίρω!

Άφησα στην παράθεση μόνο το "ρε παιδιά" για να μη πλημμυρίσει η σελίδα από το ίδιο περιεχόμενο...

Αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει εάν είχα διαφωνήσα μαζί σας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom