samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Απλή ξεκάθαρη συναλλαγή είναι μόνο στα μπουρδέλα. Στο Man - Ray παίζει & mind game, θα πάρεις μάτι γενικότερα, θα σε κοιτάξει μια κοπέλα, θα τη φωνάξεις να καθήσει μαζί σου, θα την κεράσεις ένα ποτό, θα φροντίσεις να σε συμπαθήσει για να διαπραγματευτείς καλύτερα την τιμή κ.τ.λπ. Ίσως δεν είναι τόσο έντονο αυτό το παιχνίδι στο Man Ray όπως σε ένα κωλόμπαρο αλλά γίνεται. Τώρα αν δε χωράει στο μυαλό σου καν γιατί κάποιοι από εμάς πάμε σε κωλόμπαρα, δε νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε...
Manaholic, νομίζω ότι παραμυθιάζεσαι άσχημα (με τα mind game, τη συμπάθεια κλπ).
Η λεγάμενη σε βλέπει ΣΑΝ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ και μόνο έτσι.
Το ίδιο ισχύει και στο στριπτηζάδικο (με τον πριβέ χουρού), και στο κωλόμπαρο, και σε όλα αυτά τα μέρη, όπου οι λεγάμενες συναθροίζονται με στόχο μετά τη λήξη της βάρδιας να έχουν αυξήσει το περιεχόμενο του πορτοφολιού τους. Αυτός είναι Ο ΜΟΝΟΣ στόχος τους, και μην παραμυθιάζεσαι ότι μπορείς (εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος μπαίνει εκεί μέσα ως πιθανός πελάτης) να την απομακρύνει από αυτόν.
Θα συμφωνήσω για το μάτι και για το ότι θα τη φωνάξεις και θα κάτσει μαζί σου, αλλά αν στο μέτωπο έχεις μια ταμπέλα που γράφει "ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙ ΣΗΜΕΡΑ" να είσαι βέβαιος ότι δε θα έρθει να κάτσει καμια.
Το "ξεκάθαρο" της συναλλαγής είναι μόνο ως προς το αντικείμενο. Όχι ως προς το χώρο. Δηλαδή άπαξ και διαθέτεις το 50ρι (+23), και στο εν λόγω κωλόμπαρο θα γαμήσεις με 100% βεβαιότητα. Δεν διαφέρει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ από μπουρδέλο. Διαφέρει μόνο ως προς την τιμή, τις συνθήκες (μπάνιο, καθαριότητα χώρου κλπ), το ποτό σου (στο μπουρδέλο δε μπορείς να παραγγείλεις μπύρα), και βέβαια (αυτό είναι που εγώ βρίσκω ως κύριο "συν" στην εκεί κατάσταση) την επιλογή μεταξύ των προσφερομένων τεμαχίων (χωρίς περπάτημα από αρ. 40 έως αρ. 200 - πάντα για Φ μιλάω) αραχτός πίνοντας μπυρίτσα.
Μην παραμυθιάζεσαι λοιπόν, αγαπητέ, ότι "θα σε κοιτάξει μια κοπέλα". Θα σε κοιτάξει όπως ο μανάβης κοιτάει την κυρία που χαζεύει στα τελάρα του. Δεν κοιτάει τον κώλο της, δε σκέφτεται τι θα μαγειρέψει αυτή η κότα το μεσημέρι, κοιτάει να κόψει ποιό ζαρζαβατικό θα της πλασάρει καλύτερα για να αυξήσει το τζίρο του.
Όσο για τη "διαπραγμάτευση", ναι, αν της πεις "κοίτα κορίτσι μου εγώ 63 έχω, θα δώσω 23 στο fuckotel και για σένα μένουν 40", ναι μπορεί και να το δεχτεί (ιδίως άν δεν έχει κάνει σεφτέ από τότε που έπιασε). Αλλά δε νομίζω ότι αυτό είναι το πνεύμα του post σου, μάλλον κάτι στο πιο "ροζ" θέλεις να μας το παρουσιάσεις. Προσγειώσου.