Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Ρε παιδιά η Μάγδα στην οποία αναφέρεστε είναι εντελώς άβυζη ή παλεύεται;
ολα τα καλοπαιδα εκει μαζενα δηλαδη τυπεγια το μπαρ που ειναι εκει λετε που εχει 20 πατσολες και 2 καλες και γυρω γυρω πακιστανοι
πρεζακια και σωματεμποροι ?
καμια σχεση...το μαγαζι ειναι glamour (παραδοξως) και δεν εχει καμια σχεση με το παρακμιακο τοπιο της περιοχης...
ok ευχαριστώ.Ρίξε μια ματιά στο θρεντ πιάτσες - πουτανόπιατσες αθήνας - πλατεία βάθη.
για το μπαρ που ειναι εκει λετε που εχει 20 πατσολες και 2 καλες και γυρω γυρω πακιστανοι
πρεζακια και σωματεμποροι ?
Φιλε μου, οντως δεν εισαι του ειδους. Ψαξτο καλυτερα. Μην χανεις το χρονο σου με τετοια λουμπεν περιβαλλοντα. Δεν γινεται, "κουτσοι, στραβοι, στον Αγιο Παντελεημονα" που λεει και η παροιμια. Αστο σε εμας αυτο το παιχνιδι. Και τον χρονο σου δεν θα χανεις, και μια χαρα θα εισαι μακρυα απο τετοια μερη.
για το μπαρ που ειναι εκει λετε που εχει 20 πατσολες και 2 καλες και γυρω γυρω πακιστανοι
πρεζακια και σωματεμποροι ?αν λετε αυτο ειναι γαμησε τα εκει μεσα πηγα μια κυριακη οι μισοι βλεπαν μπαλα
οι αλλοι χορευαν και τα μουνακια στο μπαρ περιμεναν να ψωνιστουν τα εχει ολα εκει μπαλα τανες ποτα
Από ό,τι έχω καταλάβει είναι καφέ-μπαρ, με ζωντανό πρόγραμμα 3 φορές την εβδομάδα, όπου συχνάζουν ιερόδουλες με τις οποίες συνεχίζεις αν θέλεις στο διπλανό ξενοδοχείο.δεν ενδείκνυται για νυκτόβιους καθώς οι κυρίες αυτές αποχωρούν κατά τις 2300 και η περιοχή είναι χάλια.
Αν συχναζεις στο μεγαρο μουσικης, θελω να σε βεβαιωσω φιλε χινοφοτις,οτι τοτε διπλα σου θα συναρθροιζονται ελεεινοτεροι και επικυνδινοτεροι τυποι που ομως θαχουν στο παρκινγκ καγιεν-μερσεντες!
επισης να αναφερουμε οτι το βραδυ η περιοχη ειναι ησυχη,καμια σχεση με μεταξι,ομονοια κ.τ.λ.
μικρο ειναι το βυζι της σε γενικες γραμμες αλλα αλλους φαινετε πλακα ....ελπιζω να βοηθησα ..... επειδη εχω να παω καιρο τι χρωμα το εχει το μαλλι τωρα μαυρο η κοκκινοΡε παιδιά η Μάγδα στην οποία αναφέρεστε είναι εντελώς άβυζη ή παλεύεται;
μά περιμένεις να μαμισεις την ορνελα μουτι με πενηνταρικο??εμενα παντως μονο η εμυ μου αρεσε (αλλα τοσο πολυ...)...οι υπολοιπες εμφανισιακα ειναι πολυ κατω του μετριου,οχι για 50αρικο,ουτε για 20αρικο,σορρυ...γενικα ομως περνας καλα και εχει κεφι η κατασταση εκει...
κοιτα...,φυλης και μεταξι βρισκεις πολυ καλυτερα με 15-20 ευρω...τονιζω και παλι οι κοπελες ειναι κατω του μετριου εμφανισιακα...
Ωχχ!μικρο ειναι το βυζι της σε γενικες γραμμες αλλα αλλους φαινετε πλακα ....ελπιζω να βοηθησα ..... επειδη εχω να παω καιρο τι χρωμα το εχει το μαλλι τωρα μαυρο η κοκκινο
Ρε συναγωνιστές κάνεις δεν λέει ότι δεν υπάρχουν καλύτερες γκόμενες εκεί έξω από ότι στο μπαρ αλλά η όλη φάση είναι το παιχνίδι που γίνετε. Πηγαίνεις εκεί πίνεις το ποτό σου κερνας και κανα ποτάκι αν θες καμία, βλέπεις και το σόου κάποιες μέρες και όλα αυτα με 8 ευρώ είσοδο με ποτό. Και αν θες διαλέγεις και μια και ανεβαίνεις στο δωμάτιο και περνάς ωραία. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή .