Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
...καταρχήν οι σεβαστοί mods ας αλλάξουν το ManRey σε Amnegia για να είναι επίκαιρη η ενημέρωση. :sunglasses:
και για του λόγου το αληθές.... :grin:
υγ. φιλικότατος ο κύριος επί της υποδοχής.... ;)

Συνημμένα

• amnesia.jpg
    amnesia.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 22

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
οκ τελος καλο, ολα καλα...
το κομοδινο ποια κορασις ητο?

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Δεν το χωραει ο νους μου…………
Ήταν πάνω σε δυο πηγές καυτού πρωτεϊνούχου χυμού και ήπιε από το τζάμι με το καλαμάκι?
Ρωτώ πάλι : που παρκάρει? Αριστερή πλευρά?

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Την κάρτα την πήρες….Κανά κωλο? :fuck2:
κατέβηκα εκεί όταν είχα ήδη επιστρέψει από μάχη 60/λέπτου... ~όρισμενοι γνωρίζουν και την παρτενέρ~ ;)
αλλά μιας και ρωτάς για a~level, η σκέψη μου είναι στη στιγμή που θα κανονίσω με Ναντίν, όταν επιστρέψει...  :grin:

πάντως, το επίπεδο έχει καταβαραθρωθεί....
όσοι επιλέγουν, πρέπει να είναι πολύ επιλεκτικοί και να ελέγχουν όλες τις κοπέλες...
δεν θα αποφύγω να δηλώσω την προτίμησή μου στις κοπέλες Μάγδα/Ιωάννα/Σιμόνα, οι οποίες έχουν εξαιρετικό service...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Επιθυμούσα σφόδρα  να  παρασταθώ  μετά  χορείας  τιμημένων  αγωνιστών και συντρόφων  εις  το εντευκτήριων  το  εσπέρας  του Σαββάτου . Λόγοι  ανεξάρτητοι  της  θελήσεώς  μου  με  εκώλυσαν .
Ελπίζω  εις το μέλλον .
Ελπίζω  να  μη  εχάλασα  την παρέαν .

Καλή  σας  ημέρα  και  καλήν εβδομάδα .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
κατέβηκα εκεί όταν είχα ήδη επιστρέψει από μάχη 60/λέπτου... ~όρισμενοι γνωρίζουν και την παρτενέρ~ ;)
αλλά μιας και ρωτάς για a~level, η σκέψη μου είναι στη στιγμή που θα κανονίσω με Ναντίν, όταν επιστρέψει...  :grin:

όσοι επιλέγουν, πρέπει να είναι πολύ επιλεκτικοί και να ελέγχουν όλες τις κοπέλες...
δεν θα αποφύγω να δηλώσω την προτίμησή μου στις κοπέλες Μάγδα/Ιωάννα/Σιμόνα, οι οποίες έχουν εξαιρετικό service...

εἰ μέν, ὦ ἄνδρες, ἐν ἑτέρῳ τῳ πράγματι οἱ παριόντες μὴ τὴν αὐτὴν γνώμην ἔχοντες πάντες ἐφαίνοντο, οὐδὲν ἂν θαυμαστὸν ἐνόμιζον: ὅπου μέντοι δεῖ τὴν πόλιν ἐμέ τι ποιῆσαι ἀγαθόν, ἢ εἴ τις ἕτερος1 βούλοιτο ἐμοῦ κακίων, δεινότατον ἁπάντων χρημάτων ἡγοῦμαι, εἰ τῷ μὲν δοκεῖ ταῦτα τῷ δὲ μή, ἀλλὰ μὴ πᾶσιν ὁμοίως. εἴπερ γὰρ ἡ πόλις ἁπάντων τῶν πολιτευομένων κοινή ἐστι, καὶ τὰ γιγνόμενα δήπου ἀγαθὰ τῇ πόλει κοινά ἐστι.

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
αλλά μιας και ρωτάς για a~level, η σκέψη μου είναι στη στιγμή που θα κανονίσω με Ναντίν, όταν επιστρέψει...  :grin:

Τελικά πόσο  μεγάλη αλήθεια είναι η ιστορία για τον δρόμο της αρετής (Μάγδα-Ιωάνναα _Σιμονα-Μιχαελα)και της ξεπέτας (Κλαούντια-Άντρα-Ντελια-Μόνικα)
Γράφουμε και ξαναγράφουμε εδώ μέσα αλλά τελικά αυτές δεν παραδειγματίζονται από τις «σωστές» αλλά ρέπουν στην αδιαφορία και στην ξεπέτα.
Η κρίση θα τις κατακεραυνώσει!!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
και για του λόγου το αληθές.... :grin:
υγ. φιλικότατος ο κύριος επί της υποδοχής.... ;)

Πρόκειται για την prepaid κάρτα απεριορίστων...επιδρομών!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ο αγαπητός Βαγγέλης, εξαιρετικός τύπος, μας εξήγησε και το λόγο της αλλαγής της μαρκίζας.
Το ManRey παρέπεμπε σε gay bar εκ διαμέτρου αντίθετο με το concept που υπάρχει. Ήταν και η μοναδική αλλαγή του χώρου.
Βέβαια η ανανέωση της εξ'αριστερών της Εδέμ, προσωπικώς κρίνεται ατυχής και μάλλον συντελεί στην "ενίσχυση" της κραταιούσας δεξιάς!
Εύγε συναγωνιστά TYRAEL για την ψηφιακή σου κατάρτησιν!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Επιθυμούσα σφόδρα  να  παρασταθώ  μετά  χορείας  τιμημένων  αγωνιστών και συντρόφων  εις  το εντευκτήριων  το  εσπέρας  του Σαββάτου . Λόγοι  ανεξάρτητοι  της  θελήσεώς  μου  με  εκώλυσαν .
Ελπίζω  εις το μέλλον .
Ελπίζω  να  μη  εχάλασα  την παρέαν .

Καλή  σας  ημέρα  και  καλήν εβδομάδα .

Καλημέραν και καλήν εβδομάδαν αγαπητέ. Απωλέσατε μέγιστη σύναξη μετά πολλαπλών δραστηριοτήτων, με κεντρικό θέμα τον αγοραίο και μη, έρωτα. Σας ενθυμούμεθα εντόνως σε συναντήσεις με σοκολατί αποχρώσεις....
Οι λόγοι κωλλύματός απόλυτα σεβαστοί. Αναμένομεν σε ερχόμενη σύναξην. :cheesy:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
1. Βέβαια η ανανέωση της εξ'αριστερών της Εδέμ, προσωπικώς κρίνεται ατυχής και μάλλον συντελεί στην "ενίσχυση" της κραταιούσας δεξιάς!
2. Εύγε συναγωνιστά TYRAEL για την ψηφιακή σου κατάρτησιν!
1. Ανατολικά της Εδέμ θα έλεγα.... :thumbsup:
2. Ότι μπορούμε κάνουμε για την ενημέωση του κοινού... ;)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καταγγελω τους εγκριτους συναδελφους αμτζικ και αγιανα για ακρατον προμοτοριασμο των αδελφων κορασιδων και για την αποκρυψη μετα δολου, της ταυτοτητος της αθωας παρθενου κορασιδας, γνωστης με την κωδικην ονομασιαν το ''κομοδινο'', ή ''καλαμο-σπερματο-καταβοθρο-ρουφηχτρα''... ας ανοιξουν πλεον αυτοι οι κλειστοι φακελλοι για το κοινο!!!
η αληθεια πρεπει να λαμψει!!!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Τα υγρά στόματα των δύο κορασίδων, άφησαν το προϊόν των προσπαθειών μας στο γυάλινο τραπεζάκι.... Τότε με προτροπή μας, το κομοδίνο πήρε το καλαμάκι που υπήρχε σε κάποιο ποτήρι και άρχισε να σνιφάρει το παχύρευστο υγρό που είχαμε παράγει.
Το "ρούφηξε" όλο. Ήταν η δική της συμβολή στο μικρό πάρτυ που είχαμε σκαρώσει για μας να μπει καλά ο μήνας.
εγω θελω να μου πεις ποτε ξυπνησες....?????????
και στο τελος ζησαμε εμεις καλα και αυτοι καλυτερα...........

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Άπαξ και πληρώνεις, κάνεις γούστα. Fullstop.

(Επόμενο happening με fisting. Αναρωτιέμαι, εν τω μέσω οικονομικής κρίσης, πόσες θα αρνηθούν.)

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Και εγώ εντόπισα κάποιες ανακρίβειες (αγορά προφυλακτικών από τα μηχανήματα) … και κενό (από την αρπαγή από την  Μιχαελα μιας ψωλής στο στόμα ρούφηγμα με το καλαμάκι…)

Αλλά δεν κάνω έτσι………

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Και εγώ εντόπισα κάποιες ανακρίβειες (αγορά προφυλακτικών από τα μηχανήματα)

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Με τις εναλλαγές συντρόφων, υπήρξαν πολλές αλλαγές προφυλακτικών. Κάποια στιγμή υπήρξε έλλειψης αυτών.

ρούφηγμα με το καλαμάκι

Ήτο το μόνο που μπορούσε να προσφέρει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας..... (κομοδίνο γαρ!)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.209
Πόντοι
25.467
Άπαξ και πληρώνεις, κάνεις γούστα. Fullstop.

(Επόμενο happening με fisting. Αναρωτιέμαι, εν τω μέσω οικονομικής κρίσης, πόσες θα αρνηθούν.)

:new_shocked: Εκτός από ακόλαστος εκμαυλιστής είσαι και  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΣ.

Υ.Γ. Πάλι μ΄έκανες να πάρω υπογλώσσιο.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους: Με τις εναλλαγές συντρόφων, υπήρξαν πολλές αλλαγές προφυλακτικών. Κάποια στιγμή υπήρξε έλλειψης αυτών.

Ήτο το μόνο που μπορούσε να προσφέρει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας..... (κομοδίνο γαρ!)
Εδω εχειs μπερδεψει τα παντα.....Πωs λεs οτι θα τα βαλειs στη θεση τουs????
Εναλλαγεs συντροφων, προφυλακτικων......καποτε τελειωσανε και οι συντροφοι η τα προφυλακτικα
Αναφτε κανα φωs να οργανωθουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom