Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Κατοπιν χθεσινης εππισκεψης πληροφορηθηκα οτι πολλες κοπελες εχουν φυγει. Αμφιβολο αν θα αντικατασταθουν.
Επισης live show δεν θα ξαναγινει. Γνωριζει κανεις τι συμβαινει στο μαγαζι?
εσκασε πιπα για καποιες.... αστο μην το ψαχνεις

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Κι εμείς, την δροσιά τους..... Fair enough?
δυστιχως οχι ολοι...
υπαρχουν πολλοι που πανε και για την παρεα τους μπας και τις βγαλουν γκομενες και κερνανε σαν μαλακες και σαλιαριζουν..
μονο στην ελλαδα συμβαινουν αυτα...
πουθενα αλλου οπως εχω γραψει και σε αλλα ποστ δεν εχει προσκυνηθει το μουνι περισσοτερο.0σο στην ελλαδα...
γι αυτο μας εχουν σαν μαλακες και χρεωνουν παραπανω..
δες τιμες σιτι τουρ ελλαδα σε συγκριση με γερμανια κλπ....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
δυστιχως οχι ολοι...
υπαρχουν πολλοι που πανε και για την παρεα τους μπας και τις βγαλουν γκομενες και κερνανε σαν μαλακες και σαλιαριζουν..
μονο στην ελλαδα συμβαινουν αυτα...
πουθενα αλλου οπως εχω γραψει και σε αλλα ποστ δεν εχει προσκυνηθει το μουνι περισσοτερο.0σο στην ελλαδα...
γι αυτο μας εχουν σαν μαλακες και χρεωνουν παραπανω..
δες τιμες σιτι τουρ ελλαδα σε συγκριση με γερμανια κλπ....
Nα γιάσει το στόμα σου συνάδελφε

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
εσυ γιατι δεν ενημερωνεις?????

υ.γ. αμα θες να διαβαζεις καμια ενημερωση και να χαλαρωνεις διαβαζε "τρομακτικο".

Εγώ δεν ενημερώνω γιατί έχω να πάω απ' τον Οκτώβρη. Απ' τον άλλο μήνα που ξεμπερδεύω από κάποιες υποχρεώσεις που έχω αυτήν την περίοδο & θα πυκνώσω τις επισκέψεις θα ενημερώσω κι εγώ. Όσο για το χαλάρωμα που ανέφερα, εννοώ ότι όπως όλοι μπαίνω κάποια στιγμή της μέρας που ξεκουράζομαι & αν μη τί άλλο θέλω να διαβάσω & κάτι ωφέλιμο, όχι να βλέπω τους μετέχοντες στο thread να παπαρολογούν μεταξύ τους στην αρχαΐζουσα. Είναι μιας μορφής spam & αυτό...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Κατοπιν χθεσινης εππισκεψης πληροφορηθηκα οτι πολλες κοπελες εχουν φυγει. Αμφιβολο αν θα αντικατασταθουν.
Επισης live show δεν θα ξαναγινει. Γνωριζει κανεις τι συμβαινει στο μαγαζι?

Παίδες μη μου πείτε ότι έφυγαν & τίποτα κοπέλες - κεφάλαια του μαγαζιού όπως Μαρία, Ιωάννα, Μικαέλα, Μάγδα...

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
εσκασε πιπα για καποιες.... αστο μην το ψαχνεις
Άρα την Κυριακή δεν διαπίστωσα απουσίες, άλλα είχαμε απολύσεις??
Έγινε περικοπή (μπανερ-σώου-τεμάχια)????
Περίεργο …. Εγώ  νόμιζα ότι με τη διαφήμιση στο σαιτ και το σώου είχε ανέβει πολύ η κίνηση ,τουλάχιστον στο μπαρ. 

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Επειδή  εκλαμβάνω  το παράπονον  του  κυρίου  γούμαν- και - τα -ρέστα ως  ψόγον  προς  εμέ , οφείλω  να  είπω  τα εξής :
Ενίοτε  γράφω  και  εις την  καθαράν .
Πάντοτε  εισφέρω  εις  την  ενημέρωσιν .
Κατ΄ανάγκην σχολιάζω , εφ΄ων αναγιγνώσκω . Νομεοτελειακώς φαιδρύνεται η  ατμόσφαιρα . Πιστεύω  ό,τι δεν το παρακάνω .

Εάν  οι λοιποί συναθληταί  νομίζουν ότι  πρέπει  να  πάυσω  σταματώ  και αύθις .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Περίεργο …. Εγώ  νόμιζα ότι με τη διαφήμιση στο σαιτ και το σώου είχε ανέβει πολύ η κίνηση ,τουλάχιστον στο μπαρ. 

Χρήματα  εις  το θυλάκιον των καταναλλωτών , προς  κατάθεσιν  εις  το ίδρυμα  δεν  εισφέρουν , φευ , τα  μπάνερς  και τα  σόου .
Όταν  παντού  υφίσταται κρίσις  θα  εκταθεί  και  εις  όλα  τα  καταγώγια , νομοτελειακώς .
Στάσις  πληρωμών , πάυσις  εμπορίου .
Καταστηματάρχαι τινές , επιχειρούν περιστασιακάς  διαφημηστικάς  πράξεις , αι οποίαι  επιβαρύνουν ολίγον το κόστος , διότι αποβλέπουν εις  τα  έσοδα.
Όταν  τα  έσοδα  δεν έρχονται  , ανατέλλει ο καιρός  των περικοπών .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Επειδή  εκλαμβάνω  το παράπονον  του  κυρίου  γούμαν- και - τα -ρέστα ως  ψόγον  προς  εμέ , οφείλω  να  είπω  τα εξής :
Κατ΄ανάγκην σχολιάζω , εφ΄ων αναγιγνώσκω . Νομεοτελειακώς φαιδρύνεται η  ατμόσφαιρα . Πιστεύω  ό,τι δεν το παρακάνω .

Εάν  οι λοιποί συναθληταί  νομίζουν ότι  πρέπει  να  πάυσω  σταματώ  και αύθις .

Και μέ αύτή ως καθεστηκυία σκέψη καταλήγω στο ότί αν κάτι σε στεναχωρεί όσο συμαντικό κι άν είναι ΓΡΑΨΤΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ.............

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Αυτό μας έλειπε τωρα... οι αυτόκλητοι moderators. Κάνε δουλειά σου και business as usual.

To forum εχει mods, δε χρειάζεται κι άλλους

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Παίζει ρόλο η ηλικία φίλε μου και μη σου κακοφαίνεται!
Ο συναγωνιστής γυναικοαλκολικος ανήκει στην γενιά της εξειδίκευσης και θέλει να βλέπει ξερή πληροφορία, που πήγα-ποια πήρα –πόσο κάνει –που της τον έβαλα – ποσο ευχαριστήθηκα   -τέλος!  
Εμείς που διανύουμε  τις δεκαετίες των ηντα είμεθα διαφορετικοί και αρεσκόμενοι   σε  περιγραφές που «φεύγουν»  από την ξερή πληροφορία, και έστω και με μια δόση υπερβολής  (πολυλογίας),   απλά «τη βρίσκουμε»!!
Συνέχισε έτσι …καλά πας!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
διλαδι  :think: πρεπι να γραφο απλα , οοοο ποσ θα αντεκσο

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Καταστηματάρχαι τινές , επιχειρούν περιστασιακάς  διαφημηστικάς  πράξεις , αι οποίαι  επιβαρύνουν ολίγον το κόστος , διότι αποβλέπουν εις  τα  έσοδα.
Όταν  τα  έσοδα  δεν έρχονται  , ανατέλλει ο καιρός  των περικοπών .

Οικονομολόγος είσθε?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467

Αγαπητέ θείε Πουρίνιο.

Αρκετά από τα μέλη του παρόντος ισοτόπου, είς εξ' αυτών και ο αξιότιμος κ. Θηλυμανής,  τείνουν να κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια. Έτσι λοιπόν θεωρούν υποχρέωσή τους, το να  μυκτηρίζουν. Αρέσκονται επίσης, σε αυθαίρετες υποδείξεις όπως και συστάσεις σε οιονδήποτε. Όλα τα παραπάνω δε, δι' ασήμαντη αφορμή και άνευ ουσιαστικής αιτίας. Όπως και εσείς άλλωστε γνωρίζετε, η κομπορημοσύνη περισσεύει στον παρόντα ισότοπο.

Δια ταύτα, καλούμε υμάς, όπως τους παραπέμψετε σε γνωστό σημείο του σώματός σας.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Αγαπητέ θείε Πουρίνιο.

Αρκετά από τα μέλη του παρόντος ισοτόπου, είς εξ' αυτών και ο αξιότιμος κ. Θηλυμανής,  τείνουν να κρίνουν εξ' ιδίων τα αλλότρια. Έτσι λοιπόν θεωρούν υποχρέωσή τους, το να  μυκτηρίζουν. Αρέσκονται επίσης, σε αυθαίρετες υποδείξεις όπως και συστάσεις σε οιονδήποτε. Όλα τα παραπάνω δε, δι' ασήμαντη αφορμή και άνευ ουσιαστικής αιτίας. Όπως και εσείς άλλωστε γνωρίζετε, η κομπορημοσύνη περισσεύει στον παρόντα ισότοπο.

Δια ταύτα, καλούμε υμάς, όπως τους παραπέμψετε σε γνωστό σημείο του σώματός σας.

Ο άγιος  είναι ο σύνδεσµος , μεταξύ πολέμου καί είρήνης παρέχοντας
τήν άμεμπτον κρίσην  στον άνθρωπο.........

Μεταµορφώνοντας τήν γήινη του νόηση σε νόηση λογική,
καθιστώντας τον έτσι έν δυνάµει θεό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom