Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Είμεθα  του  επαναστατικού  διεθνισμού .
Ουχί  της  αποικιοκρατικής  κεφαλαιοκρατίας .
Η αλήθεια είναι ότι η έρωτική σου πλευρά και οι διαθέσεις σου για σεξ μοιάζουν με το κρασί.
Μέ το πέρασμα του χρόνου γίνεσαι όλο και καλύτερος.

Τά σέβη μου ΕΤΑ !!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Είμεθα  του  επαναστατικού  διεθνισμού .
Ουχί  της  αποικιοκρατικής  κεφαλαιοκρατίας .

Να υποθέσω ότι στηρίζετε την μαύρη ήπειρο, δίδοντας tip μετά το πέρας της συνεύρεσης, για να βοηθηθεί ο σκληρά δοκιμαζόμενος λαός της υποσαχαρίου Αφρικής? :think:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εδώ όμως που τα λέμε, δε σε φοβάμαι και τόσο γιατί έχεις άκόμα μια μεγάλη ίκανότητα, που οί περισσότεροι δεν μπορούν να σε φτάσουν.

Υποκλίνομαι, γιατί μπορείς να διαβάσεις μέσα από τις ψυχρές γραμμές της οθόνης του υπολογιστή! :smitten:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
[size=30pt]viva la fica !!!!!!![/size] :rockon: :rockon:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Αν οι συγκρίσεις σας  περιορίζονται μόνο στην εμφάνιση... καλώς.
Έχω πάντως την εντύπωση , ότι οι "επισκέπτες-πελάτες" του εν λόγω καταστήματος αναζητούν εκεί κάτι διαφορετικό, από από αυτό που θα τους προσέφερε μια απλή επίσκεψη σε οίκο ανοχής.  

Στο αρχικό μου ποστ τις χαρακτηρισα "μπάζα" και με αυτό συνήθως εννοούμε την εμφάνιση.
Μακάρι οι "επισκέπτες-πελάτες" να αναζητόυσαν και καλύτερη εμφάνιση ώστε οι υπεύθυνοι να έκαναν ξεσκαρτάρισμα. Τότε θα γινόμουν και εγω "επισκέπτης-πελάτης-ευεργέτης". ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Έτσι έχουν τα πράγματα.
Μετάξι: Σαβουρογαμίαση σε cult χώρους παρέα με κατσαρίδες κ τρωκτικά με φόντο τη χαμηλή τιμή.
Φυλής: Αναβαθμισμένα αισθητικώς μωρά με τάσεις ανάδειξης σε στουντιοκόριτσα και ξεπέτες σε περιχυμένα σεντόνια σε ένα      
      πολυχώρο παγκοσμιοποίησης φυλών.
Στούντιο: Δυστυχώς πλέον, η αναβαθμισμένη Φυλής, όπου σαν είδηση ακούγεται η πραγματική παροχή υπηρεσιών αντίστοιχη του    
         διοδίου 50-120€ σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τα 15'.
Ανεξάρτητες-αματούρια: -?- :think: Άγνωσται αι βουλαί....
Cg: Ποικιλοχώρος από ποιότητα κοριτσιών, υπηρεσιών και αντίτιμου, όπου o κουβάς υπερισχύει του jocker.
Ct: Κατακόρυφη πτώση του κλάδου σε ποιότητα, παροχές κ τιμές. Μάλλον αναμενόμενο λόγω κρίσης κ απώλειας του ΒΒ (zuzana).
Και κάπου εκεί φυτρώνει η νέα κατηγορία S+B (see & buy) που αν και ελπιδοφόρος τείνει να μετονομαστεί σε T+B (think & buy).
Συμφωνώ απόλυτα ότι η προσδοκία στη κατηγορία αυτή είναι μεγαλύτερη όσον αφορά την ποιότητα των κοριτσιών και των υπηρεσιών αλλά ευελπιστώ ότι αυτή η κρίση (ίσως) δημιουργήσει ανταγωνιστικές πιέσεις και σ'αυτόν τον ιδιαίτερο κλάδο προς κοινό μας όφελος..Ευχή κι ελπίδα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Χαίρω  ότι  τόσον  υπό  διακεκριμένων θαμώνων  του  ευαγούς  τούτου ιστοτόπου  επαινούμαι .
Οφείλω  δε  ενίους  απαντήσεις  εις τους  προβληματισμούς  σας .
Κατ΄ αρχήν  αντιπαρέχομαι  την  διαπίστωσιν  του  γηραιού  βατράχου , ο οποίος  υπερβάλλει . Με  την πάροδον  του  αδυσωπήτου χρόνου , ό,τι καλόν έχομεν ουδέποτε  γίνεται καλύτερον . Μόνο το κάκον , χείρον .
Ο δε  οίνος  Πολιέ Φρύνε , εις  όξος  μεταλάσσεται .
Ο χρόνος  απλώς  σε  μεθιστά εις  φιλόσοφον , όποτε νιώθεις την ειμαρμένην πλησίον . Ενίοτε  καταστέλλει πως  το θυμικόν , και  η  επιτθετικότης τείνει εις  την θυμοσοφίαν .

Όσον  δια  την  προβοκατορικήν  τοποθέτησιν  του  κ. Αγιάνου θα  είπω  μόνον  τα  εξής .

Ξέρετε  πόσες υποσαχάριες  κυρίες έχω  προικίσει αγαπητέ  μου ?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Όσον  δια  την  προβοκατορικήν  τοποθέτησιν  του  κ. Αγιάνου θα  είπω  μόνον  τα  εξής .

Ουδόλως μεμπτόν είναι τούτον! Αντιθέτως πολλές καρδιές (και σούφρες) σας ευγνωμονούν!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Χαίρω  ότι  τόσον  υπό  διακεκριμένων θαμώνων  του  ευαγούς  τούτου ιστοτόπου  επαινούμαι .
Οφείλω  δε  ενίους  απαντήσεις  εις τους  προβληματισμούς  σας .
Κατ΄ αρχήν  αντιπαρέχομαι  την  διαπίστωσιν  του  γηραιού  βατράχου , ο οποίος  υπερβάλλει . Με  την πάροδον  του  αδυσωπήτου χρόνου , ό,τι καλόν έχομεν ουδέποτε  γίνεται καλύτερον . Μόνο το κάκον , χείρον .
Ο δε  οίνος  Πολιέ Φρύνε , εις  όξος  μεταλάσσεται .
Ο χρόνος  απλώς  σε  μεθιστά εις  φιλόσοφον , όποτε νιώθεις την ειμαρμένην πλησίον . Ενίοτε  καταστέλλει πως  το θυμικόν , και  η  επιτθετικότης τείνει εις  την θυμοσοφίαν .

Η πραγματοποίηση ένός τέτοιου έργου άποτελή ένα έλάχιστο, άλλά σημαντικό
κίνημα διά τίς ύποσαχάριες κορασίδες ..........

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γιατί είσθε η προσωποποίηση της ευγένειας!!! :cheesy:

Ουχί , αλλά  της  ανοχής και της  πραότητος  οπωσδήποτε !

Παύσατε  όμως  να  φλυαρείτε  , οι συναγωνισταί  ζητούν  ενημέρωσιν  και  ουδόλως  ενδιαφέρονται  δια  τας  προσωπικάς  μας  συζητήσεις !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Θα  ήθελα  να  ημπορούσα  να  είπω  και  τινάς  άλλας  παρατηρήσεις  επί του καθ΄όλου  του  καταστήματος , αλλά  φοβούμαι ότι  τούτο  εις  ουδένα  θα  ήτο χρήσιμον .

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Στην πρωτη μου επισκεψη στο εν λογο μπαρ πλησιασα νεαρα ρουμανα ονοματι Μονικα η οποια οσο φιλικη και ζεστη ηταν στο μπαρ τοσο ξενερωτη και τυπικα διεκπαιρεωτικη ηταν στο ξενοδοχειο. Δεν θα την ελεγα φοβισμενη, αλλα η μεγελυτερη ξεπετα που εχω συναντησει...
επιβεβαιώνω, πολύ μαλάκω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom