The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.457
- Πόντοι
- 25.467
Είμεθα του επαναστατικού διεθνισμού .
Ουχί της αποικιοκρατικής κεφαλαιοκρατίας .
Vinceremo
Η αλήθεια είναι ότι η έρωτική σου πλευρά και οι διαθέσεις σου για σεξ μοιάζουν με το κρασί.Είμεθα του επαναστατικού διεθνισμού .
Εδώ όμως που τα λέμε, δε σε φοβάμαι και τόσο γιατί έχεις άκόμα μια μεγάλη ίκανότητα, που οί περισσότεροι δεν μπορούν να σε φτάσουν.
Αν οι συγκρίσεις σας περιορίζονται μόνο στην εμφάνιση... καλώς.
Έχω πάντως την εντύπωση , ότι οι "επισκέπτες-πελάτες" του εν λόγω καταστήματος αναζητούν εκεί κάτι διαφορετικό, από από αυτό που θα τους προσέφερε μια απλή επίσκεψη σε οίκο ανοχής.
Όσον δια την προβοκατορικήν τοποθέτησιν του κ. Αγιάνου θα είπω μόνον τα εξής .
Ξέρετε πόσες υποσαχάριες κυρίες έχω προικίσει αγαπητέ μου ?
Ουδόλως μεμπτόν είναι τούτον! Αντιθέτως πολλές καρδιές (και σούφρες) σας ευγνωμονούν!!!
Χαίρω ότι τόσον υπό διακεκριμένων θαμώνων του ευαγούς τούτου ιστοτόπου επαινούμαι .
Οφείλω δε ενίους απαντήσεις εις τους προβληματισμούς σας .
Κατ΄ αρχήν αντιπαρέχομαι την διαπίστωσιν του γηραιού βατράχου , ο οποίος υπερβάλλει . Με την πάροδον του αδυσωπήτου χρόνου , ό,τι καλόν έχομεν ουδέποτε γίνεται καλύτερον . Μόνο το κάκον , χείρον .
Ο δε οίνος Πολιέ Φρύνε , εις όξος μεταλάσσεται .
Ο χρόνος απλώς σε μεθιστά εις φιλόσοφον , όποτε νιώθεις την ειμαρμένην πλησίον . Ενίοτε καταστέλλει πως το θυμικόν , και η επιτθετικότης τείνει εις την θυμοσοφίαν .
Όσον δια την προβοκατορικήν τοποθέτησιν του κ. Αγιάνου θα είπω μόνον τα εξής .
Ξέρετε πόσες υποσαχάριες κυρίες έχω προικίσει αγαπητέ μου ?
Ουδόλως μεμπτόν είναι τούτον! Αντιθέτως πολλές καρδιές (και σούφρες) σας ευγνωμονούν!!!
Πρόστυχε........
Βοθρίζει επικινδύνως τελευταίως .
Αλλά το αντιπαρέρχομαι .
Γιατί είσθε η προσωποποίηση της ευγένειας!!!
οι συναγωνισταί
Αι (!!!)
Γιατί σκούζεις λουλούδι μου ;
επιβεβαιώνω, πολύ μαλάκωΣτην πρωτη μου επισκεψη στο εν λογο μπαρ πλησιασα νεαρα ρουμανα ονοματι Μονικα η οποια οσο φιλικη και ζεστη ηταν στο μπαρ τοσο ξενερωτη και τυπικα διεκπαιρεωτικη ηταν στο ξενοδοχειο. Δεν θα την ελεγα φοβισμενη, αλλα η μεγελυτερη ξεπετα που εχω συναντησει...