Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μη  γκρινιάζετε  αντί  να  ξοδεύεται  500άρες  μηνιαίως  στις  πουτάνες , να  κάμετε  μια  καλή  ασφάλεια  με  συνταξιοδοτικό με  τα  250 , και με τα  άλλα  250  βολεύεστε !

Εχομεν φροντισει αγαπητε......Και τωρα που πλησιαζει η εξαργυρωσιs του συμβολαιου......θα τα φαγωμεν ολα ειs ταs καμπαρετζουδαs .....πουλεγε και ο Δ.Παπαγιανοπουλοs  θεοσχωρεστονα

frapes

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στην πρωτη μου επισκεψη στο εν λογο μπαρ πλησιασα νεαρα ρουμανα ονοματι Μονικα η οποια οσο φιλικη και ζεστη ηταν στο μπαρ τοσο ξενερωτη και τυπικα διεκπαιρεωτικη ηταν στο ξενοδοχειο. Δεν θα την ελεγα φοβισμενη, αλλα η μεγελυτερη ξεπετα που εχω συναντησει...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δεν θα την ελεγα φοβισμενη, αλλα η μεγελυτερη ξεπετα που εχω συναντησει...

Έχουν και τα καλά μαγαζιά τις κακοτοπιές τους! Τουλάχιστον βοήθησες με αυτή την πληροφορία, εμάς τους υπόλοιπους! :thumbsup:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Έχουν και τα καλά μαγαζιά τις κακοτοπιές τους! Τουλάχιστον βοήθησες με αυτή την πληροφορία, εμάς τους υπόλοιπους! :thumbsup:

Κακοτοπιά φίλε είναι να υπάρχουν και 1-2 ξεπέτες μεταξύ ωραίων τεμαχίων.
Οταν 9/10 είναι μπαζάκια και μερικές εξ αυτών και ξεπέτες τότε χέσε ψήλα κ αγνάντευε. 

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Οταν 9/10 είναι μπαζάκια και μερικές εξ αυτών και ξεπέτες τότε χέσε ψήλα κ αγνάντευε. 

'Έχει τόσα μπάζα το μαγαζί;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ή τα στάνταρ σου κινούνται σε ιλλλιγιωδώς υψηλά επίπεδα, ή τα δικά μου, σε απυθμένως αβυσσαλέα βάθη... :cheesy:

Πάντως υπάρχουν και τίμιες επιλογές εκεί. :boobies:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Παρά  το διεπραστικόν  της  υγρασίας , μετέβην  περί  το εσπέρας , περί την δευτέραν ώραν της  νυκτός ,   εις  το  μουσικόν καφεζυθεστιατόριον της  μη  ευφήμως  γνωστής  Πλατείας .
Επικρατούσε  μια  μάλλον  κατήφεια , ή  έστω  δυσθυμία .
Δεν  χρειάζεται  βεβαίως να  περιγράψω  το  απεριτιφ  που  πήρα .
Από  εμφάνισιν  το  βαθμολογώ  αρκετά  άνω  του  μετρίου .
Σέρβις   ουδαμώς  υπολοιπόμενων  των  λοιπών  εις  το  καταγώγιον θαμιζομένων γυναίων και  εις  την λογικήν  βεβαίως  της ευκόλου ημιώρου συνευρέσεως .
Περνά ευπρεπώς  την  βαθμολογικήν  βάσιν .

Γενικώς   το  καταγώγιον τούτο παρίσταται  ως μια ευπρόσωπος διέξοδος  εις  δυκόλους  ημέρας  και  ώρας  

Νομίζω  ότι  το  βέλτιστον θα  ήτο  επιχειρηματίας  τις  να  επενδύσει  εις  ανάλογον ίδρυμα  στελεχούμενον  εξ εξωτικών  κυριών , εκ της  Αφρικής, Άπω  Ανατολής  και  Λατινικής  Αμερικής .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Παρά  το διεπραστικόν  της  υγρασίας .
Μετέβην  περί  το εσπέρας  εις  το  μουσικόν καφεζυθεστιατόριον της  μη  ευφήμως  γνωστής  Πλατείας .
Επικρατούσε  μια  μάλλον  κατήφεια , ή  έστω  δυσθυμία .
Δεν  χρειάζεται  βεβαίως να  περιγράψω  το  απεριτιφ  που  πήρα .
Από  εμφάνισιν  το  βαθμολογώ  αρκετά  άνω  του  μετρίου .
Σέρβις   ουδαμώς  υπολοιπόμενων  των  λοιπών  εις  το  καταγώγιον θαμιζομένων γυναίων και  εις  την λογικήν  βεβαίως  της ευκόλου ημιώρου συνευρέσεως .
Περνά ευπρεπώς  την  βαθμολογικήν  βάσιν .

Γενικώς   το  καταγώγιον τούτο παρίσταται  ως μια ευπρόσωπος διέξοδος  εις  δυκόλους  ημέρας  και  ώρας  

Νομίζω  ότι  το  βέλτιστον θα  ήτο  επιχειρηματίας  τις  να  επενδύσει  εις  ανάλογον ίδρυμα  στελεχούμενον  εξ εξωτικών  κυριών , εκ της  Αφρικής, Άπω  Ανατολής  και  Λατινικής  Αμερικής .

Λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν.

Τα σέβη μου θείε Πουρίνιο. :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Νομίζω  ότι  το  βέλτιστον θα  ήτο  επιχειρηματίας  τις  να  επενδύσει  εις  ανάλογον ίδρυμα  στελεχούμενον  εξ εξωτικών  κυριών , εκ της  Αφρικής, Άπω  Ανατολής  και  Λατινικής Αμερικής .

Είσθε θιασώτης της γενικότερης τάσης προς σύσφιγξη των σχέσεων με τον αναπτυσσόμενο κόσμο αγαπητέ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Είσθε θιασώτης της γενικότερης τάσης προς σύσφιγξη των σχέσεων με τον αναπτυσσόμενο κόσμο αγαπητέ?

Από  της  εποχής  του  μακαριστού  Μομπούτου  Σέσε Σέκου  αγαπητέ

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Ή τα στάνταρ σου κινούνται σε ιλλλιγιωδώς υψηλά επίπεδα, ή τα δικά μου, σε απυθμένως αβυσσαλέα βάθη... :cheesy:

Πάντως υπάρχουν και τίμιες επιλογές εκεί. :boobies:

Τις συγκρίνω με τα κάλα τεμάχια του 20ρικου που εμφανίζονται στη Φυλης . Οι γκόμενες στο μπαράκι είναι 2 κλικ πιο κάτω από φυλής, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.
Μακάρι να το ανανεώσουν το μαγαζί -γιατί πράγματι είναι μοναδικό στο είδος του-  με πιο εμφανίσημα και άξια τεμάχια. Μέχρι τότε όμως και ως μπαζοφωλια θα το χαρακτήριζα και το 50+23 κάθε άλλο παρά VFM.  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Τις συγκρίνω με τα κάλα τεμάχια του 20ρικου που εμφανίζονται στη Φυλης . Οι γκόμενες στο μπαράκι είναι 2 κλικ πιο κάτω από φυλής, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα.
Μακάρι να το ανανεώσουν το μαγαζί -γιατί πράγματι είναι μοναδικό στο είδος του-  με πιο εμφανίσημα και άξια τεμάχια. Μέχρι τότε όμως και ως μπαζοφωλια θα το χαρακτήριζα και το 50+23 κάθε άλλο παρά VFM.  

Επιτρέψτε μου να σας πώ ότι ή σύγκριση που κάνετε είναι ατυχής. Συγκρίνετε άν όχι ανόμοια πράγματα, ανόμοιες καταστάσεις.

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
'Έχει τόσα μπάζα το μαγαζί;

+1000!! :rockon:
Επισης να υπαρχει κ περιγραφη της καθε κορασιδας!
Καθομουνα κ διαβαζα τοσες σελιδες κ κανεις δεν εχει γραψει π.χ πως ειναι η Μαγδα για την οποια ακουγονται τοσα καλα λογια!
Για τα γουστα μου παντως απο εκει μεσα οι μονες που αξιζουν εμφανισιακα ειναι..
Ντελια..μελαχρινη Ρουμανα κοντα στο 1,70 με μαλλι μεχρι τον κωλο και ισως το πιο ομορφο προσωπο εκει μεσα!Δυστυχως συνοδευεται απο μετριοκακες κριτικες
Μελισσα..αυτη η γκομενα με φανατιζει!!Ο ορισμος του ξεκωλου Β¨ Εθνικης που λατρευει να την καβλαντιζουν οσοι συχναζουν σε Σπυρο Σπυρακο,Ζαζοπουλο,Στανιση,Εμπατη North κ λοιπες καρικατουρες!!Εμφανισιακα οριτζιναλ πουτανακι αλλα την πηρε φιλος μου κ μου πε τα χειροτερα!Κριμα..
Μαρια η Αλβανιδα..η πιο ομορφη και κυριλατη γκομενα εκει μεσα..ντυσιμο,στυλ κ εμφανιση!Μπραβο στο κοριτσι
Και αλλη μια ξανθια ειναι εμφανισιμη..σχετικα ψηλη με δυνατο καμπυλατο κορμι..οσο μπορει να καταλαβει κανεις απο τα κολαν που φοραει..απο φατσα απλα οκ!Πεστε μου οτι αυτη ειναι η Μαγδα :helpplea:
Οι υπολοιπες πιστευω οτι δυσκολα θα στεκονταν στο Μεταξουργειο

Συνήθως δουλεύουν 15 κοπέλες...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Επιτρέψτε μου να σας πώ ότι ή σύγκριση που κάνετε είναι ατυχής. Συγκρίνετε άν όχι ανόμοια πράγματα, ανόμοιες καταστάσεις.

Γιατί? Εμφάνιση συγκρίνω.
Ούτε υπηρεσίες, ούτε την όλη φάση.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785

Άγαπητέ ταξιδιώτη  σε χαιρετώ και σε υποδέχομαι για να σε ξαπλώσω στο ντιβάνι της ψυχανάλυσης.
Είσαι και ο τελευταίος, άφού πριν ένα χρόνο ξάπλωσε πρώτος ο
άγαπητός είς έμέ vothros στο κρεβάτι του «Προκρούστη» όταν και άρχισε
αύτό έδώ τό θρέντ μέ τήν εύγενικήν σας συνδρομή !!!!!!!
Τώρα ήρθε και η δική σου η σειρά λοιπόν για να δεις και να μάθεις
Εδώ όμως που τα λέμε, δε σε φοβάμαι και τόσο γιατί έχεις άκόμα μια μεγάλη ίκανότητα, που οί περισσότεροι δεν μπορούν να σε φτάσουν.
Μπορείς να μένεις έντελώς κουλ μπροστά σε σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς προκειμένου να προχωρήσεις πρός το στόχο σου, άγνοώντας... τίς κριτικές !!!!!!!!!!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Γιατί? Εμφάνιση συγκρίνω.
Ούτε υπηρεσίες, ούτε την όλη φάση.

Αν οι συγκρίσεις σας  περιορίζονται μόνο στην εμφάνιση... καλώς.
Έχω πάντως την εντύπωση , ότι οι "επισκέπτες-πελάτες" του εν λόγω καταστήματος αναζητούν εκεί κάτι διαφορετικό, από από αυτό που θα τους προσέφερε μια απλή επίσκεψη σε οίκο ανοχής.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom