Γιατί σκούζεις λουλούδι μου ;
Το ανωτέρω, μπορεί να προφέρεται σαν Ε (αρχαϊζουσα), αλλά μπορεί να προφέρεται και σαν Αϊ (όπως φωνασκούν οι κορασίδες κατά τη διάρκεια της παλινδρομικής κίνησης...)!
Γιατί σκούζεις λουλούδι μου ;
Το ανωτέρω, μπορεί να προφέρεται σαν Ε (αρχαϊζουσα), αλλά μπορεί να προφέρεται και σαν Αϊ (όπως φωνασκούν οι κορασίδες κατά τη διάρκεια της παλινδρομικής κίνησης...)!
Δεν πιστεύω να υπονοείτε ότι υφίστανται και συναγωνισταί που αρέσκονται να σκούζουν ?
Θου Κύριε !
Του αρέσουν οι "στενές" και ενίοτε "σκούζει" και αυτός...... από την ηδονή, αντιλαμβάνεσθαι...
Του αρέσουν οι "στενές" και ενίοτε "σκούζει" και αυτός...... από την ηδονή, αντιλαμβάνεσθαι...
Δεν ψάχνουν άδωνηδες και κούκλους!
Αγαπημένε μου φίλε john φροντίζοντας ταυτόχρονα όρισμένοι να ναρκοθετήσουν τον δρόμο ώστε να μη μπορούμε να πάμε ούτε εμείς στο στέκι μας !!!!!!Μερικά πράγματα τα παρεξηγείτε αγαπητοί φίλοι.
Να ξέρετε ότι υπάρχουν και κάποια πολύ καλά κορίτσια εκεί.
Άσχέτως υπηρεσιών ψάχνουν και το... βατραχάκι της ζωής τους, να τις πάρει απο το μονοπάτι της αμαρτίας και να ζήσουν επιτέλους την ήρεμη οικογενειακή ζωή...
Δεν ψάχνουν άδωνηδες και κούκλους! Λίγο αγάπη και ενδιαφέρον αναζητούν....
Αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη και αμοιβαία αισθήματα εκατέρωθεν.
Τι έγινε ρε παιδιά για τι νάρκες λέτε ??Αγαπημένε μου φίλε john φροντίζοντας ταυτόχρονα όρισμένοι να ναρκοθετήσουν τον δρόμο ώστε να μη μπορούμε να πάμε ούτε εμείς στο στέκι μας !!!!!!
Προφανώς, μας θεωρούνε έχθρικό στρατό!
Δεδομένου όμως ότι μας θεωρούνε έτσι ή ναρκοθέτηση που έκαναν άγγίζει τα όρια της φοβικής άντίδρασης!!!!!!!!
Ρε μαλάκες το έχετε γαμήσει το thread. Μπαίνω λίγο την ώρα που χαλαρώνω για να διαβάσω καμιά ενημέρωση & διαβάζω όλο αμπελοφιλοσοφίες & παπαρολογίες στην αρχαΐζουσα... Κουράζει αφάνταστα αυτό το πράγμα, γράψτε καμιά ενημέρωση.
Έλλειψη χρημάτων, εκτός από «στάση εμπορίου» συνεπάγεται γρίνιας και αρχαϊζούσης αμπελοφιλοσοφίας!
Ακούστηκε πάντως μια κουβέντα για Μόνικα αριστερής πλευράς.
πολυ ρομαντικη τοπεθετιση ....Μερικά πράγματα τα παρεξηγείτε αγαπητοί φίλοι.
Να ξέρετε ότι υπάρχουν και κάποια πολύ καλά κορίτσια εκεί.
Άσχέτως υπηρεσιών ψάχνουν και το... βατραχάκι της ζωής τους, να τις πάρει απο το μονοπάτι της αμαρτίας και να ζήσουν επιτέλους την ήρεμη οικογενειακή ζωή...
Δεν ψάχνουν άδωνηδες και κούκλους! Λίγο αγάπη και ενδιαφέρον αναζητούν....
Αρκεί να υπάρχει εμπιστοσύνη και αμοιβαία αισθήματα εκατέρωθεν.
εσυ γιατι δεν ενημερωνεις?????Ρε μαλάκες το έχετε γαμήσει το thread. Μπαίνω λίγο την ώρα που χαλαρώνω για να διαβάσω καμιά ενημέρωση & διαβάζω όλο αμπελοφιλοσοφίες & παπαρολογίες στην αρχαΐζουσα... Κουράζει αφάνταστα αυτό το πράγμα, γράψτε καμιά ενημέρωση.
Ρε μαλάκες το έχετε γαμήσει το thread. Μπαίνω λίγο την ώρα που χαλαρώνω για να διαβάσω καμιά ενημέρωση & διαβάζω όλο αμπελοφιλοσοφίες & παπαρολογίες στην αρχαΐζουσα... Κουράζει αφάνταστα αυτό το πράγμα, γράψτε καμιά ενημέρωση.
φιλε μονο τα λεφτα μας θελουν τιποτα αλλο