mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Όταν θα έχετε αυξημένη γενετήσια ορμή.
υπαρχουν πολλοι που πανε και για την παρεα τους μπας και τις βγαλουν γκομενες και κερνανε σαν μαλακες και σαλιαριζουν..
μονο στην ελλαδα συμβαινουν αυτα...
[size=13pt]πουθενα αλλου οπως εχω γραψει και σε αλλα ποστ δεν εχει προσκυνηθει το μουνι περισσοτερο.0σο στην ελλαδα...[/size]
γι αυτο μας εχουν σαν μαλακες και χρεωνουν παραπανω..
δες τιμες σιτι τουρ ελλαδα σε συγκριση με γερμανια κλπ....
ρε γουμαν στις 21-01 εγραψες :"Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, πού ακριβώς είναι αυτό το περίπτερο που λέτε ότι κάνουν πλέον πιάτσα τσιγγάνες; Χαλκοκονδύλη με Σωκράτος γωνία πέρασα σήμερα αλλά δεν πρόσεξα κανένα περίπτερο ούτε πιάτσα με τσιγγάνες..." στα 200 μετρα απο κει ειναι το μπαρακι.... ειναι κοπος να παιταχτεις να δεις τι παιζει....???Εγώ δεν ενημερώνω γιατί έχω να πάω απ' τον Οκτώβρη. Απ' τον άλλο μήνα που ξεμπερδεύω από κάποιες υποχρεώσεις που έχω αυτήν την περίοδο & θα πυκνώσω τις επισκέψεις θα ενημερώσω κι εγώ.
ρε γουμαν στις 21-01 εγραψες :"Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, πού ακριβώς είναι αυτό το περίπτερο που λέτε ότι κάνουν πλέον πιάτσα τσιγγάνες; Χαλκοκονδύλη με Σωκράτος γωνία πέρασα σήμερα αλλά δεν πρόσεξα κανένα περίπτερο ούτε πιάτσα με τσιγγάνες..." στα 200 μετρα απο κει ειναι το μπαρακι.... ειναι κοπος να παιταχτεις να δεις τι παιζει....???
με καποια μηνυματα σου φασκεις και αντιφασκεις....
συμβουλη να εισαι πιο προσεκτικος σε αυτα που γραφεις για να μην γινεσαι αντιληπτος, ξερεις εσυ τι λεω.... ;)
Επειδή τυχαίνει να παρακολουθούμε κάποια κοινά θρεντ (οπως το παρόν και άλλα σχετικά με ) και σε διαβάζω, επέτρεψε μου να σου πω - χωρίς κακεντρέχεια - ότι ψειρίζεις εξαντλητικά τους "στόχους" σου. Οκ, τα λ7 δε φυτρωνουν στα δέντρα, αλλά διάολε, ένα πηδημα είναι, δεν παίρνεις και σπίτι...Παίδες για πείτε τί παίζει με Μαρία, ελπίζω να μη συμπεριλαμβάνεται κι αυτή στις αποχωρήσεις!!! Άντε γιατί δεν την έχω τιμήσει & δε θα αντέξω την απώλειά της...
δεν μπορω να το πω ψειρισμα... αλλη ειναι η καταλληλη λεξη.... αλλα δεν μου ρχεται....Επειδή τυχαίνει να παρακολουθούμε κάποια κοινά θρεντ (οπως το παρόν και άλλα σχετικά με ) και σε διαβάζω, επέτρεψε μου να σου πω - χωρίς κακεντρέχεια - ότι ψειρίζεις εξαντλητικά τους "στόχους" σου.
Δεν είχα κανενα σκοπό να ανοίξει ομαδικό πυρ κατά του παλληκαριού που ούτε το ξέρω ούτε με ξέρει... Μια φιλική παραίνεση έκανα και τπτ παραπάνω και δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις. Τελος εδωδεν μπορω να το πω ψειρισμα... αλλη ειναι η καταλληλη λεξη.... αλλα δεν μου ρχεται....
αυτο ειναι το μηνυμα σου στις 23-07-2009 πριν 1,5 χρονο: ¨"Συναγωνιστή xisti από πού ακριβώς την ψάρεψες τη Μαρία? Είναι η Αλβανίδα που λένε & τα παιδιά παραπάνω? Συναγωνιστές βοηθήστε με, πείτε μου πού ακριβώς κάνει πιάτσα αυτή η Μαρία η Αλβανίδα μ' ενδιαφέρει πολύ..."Παίδες για πείτε τί παίζει με Μαρία, ελπίζω να μη συμπεριλαμβάνεται κι αυτή στις αποχωρήσεις!!! Άντε γιατί δεν την έχω τιμήσει & δε θα αντέξω την απώλειά της...
τριαδικαί διαφυλετικαί συνευρέσεις .
Να ρωτήσω..κατά την γνώμη σας ποια είναι η καλύτερη μέρα και ώρα να επισκεφτείς το Man Ray;
αυτο ειναι το μηνυμα σου στις 23-07-2009 πριν 1,5 χρονο: ¨"Συναγωνιστή xisti από πού ακριβώς την ψάρεψες τη Μαρία? Είναι η Αλβανίδα που λένε & τα παιδιά παραπάνω? Συναγωνιστές βοηθήστε με, πείτε μου πού ακριβώς κάνει πιάτσα αυτή η Μαρία η Αλβανίδα μ' ενδιαφέρει πολύ..."
απο κει και περα αμα ψαξω (βαριεμαι τωρα) εχεις ξαναρωτησει καμια δεκαρια φορες για την μαρια και εχεις παρει και απαντησεις βεβαια....
Πλέον εις το κατάστημα φοριούνται και τριαδικαί διαφυλετικαί συνευρέσεις .
Εδώ και πολύ καιρό...... (Πρώτο κουαρτέτο παρέα με χρήστη της παρούσης ιστοσελίδας, στο παρακείμενο ξενοδοχείο πριν 2,5 χρόνια....).
Κουαρτέτο ? Τι κουαρτέτο ,πνευστά? Κρουστά? Έγχορδα?
Δώσε λεπτομέρειες για τη συναυλία και τις αρτίστες.
Κουαρτέτο, σημαίνει 4. Η μία είναι και τώρα εκεί, και μάλιστα από τις τίμιες επιλογές, η Ιωάννα.
ΩΩΩΩ άγαπημένε συναγωνιστά άναφερόσαστε στόν Ζαν Λυκ Γκοντάρ ??????
Η συνομωσιολογία προς απόκριψη των διττών στόχων στην πραγματική ζωή ενός υποκειμένου, αποδεικνύεται πολύ λίγη σε σχέση με την ευρεία συνουσιολογική θεματογραφία που προσφέρει το μαγαζί στους ρέκτες της ηδονής.