Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Επισκέπτης
υπαρχουν πολλοι που πανε και για την παρεα τους μπας και τις βγαλουν γκομενες και κερνανε σαν μαλακες και σαλιαριζουν..
μονο στην ελλαδα συμβαινουν αυτα...
[size=13pt]πουθενα αλλου οπως εχω γραψει και σε αλλα ποστ δεν εχει προσκυνηθει το μουνι περισσοτερο.0σο στην ελλαδα...[/size]
γι αυτο μας εχουν σαν μαλακες και χρεωνουν παραπανω..
δες τιμες σιτι τουρ ελλαδα σε συγκριση με γερμανια κλπ....

Έχεις απόλυτο δίκιο.
Αλλά η κατάσταση είναι δικαιολογημένη , όταν ο αφισσοκολλητής μηδενικών προσόντων διορίζεται στα 22 σε προνομιούχα θέση του δημοσίου (ΟΛΠ, ΗΣΑΠ, ΟΠΑΠ , ΟΣΕ) και παίρνει 100.000€/χρόνο τα πετάει για πλάκα. Δούλεψε να τα βγάλει ;;;

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Εγώ δεν ενημερώνω γιατί έχω να πάω απ' τον Οκτώβρη. Απ' τον άλλο μήνα που ξεμπερδεύω από κάποιες υποχρεώσεις που έχω αυτήν την περίοδο & θα πυκνώσω τις επισκέψεις θα ενημερώσω κι εγώ.
ρε γουμαν στις 21-01 εγραψες :"Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, πού ακριβώς είναι αυτό το περίπτερο που λέτε ότι κάνουν πλέον πιάτσα τσιγγάνες; Χαλκοκονδύλη με Σωκράτος γωνία πέρασα σήμερα αλλά δεν πρόσεξα κανένα περίπτερο ούτε πιάτσα με τσιγγάνες..." στα 200 μετρα απο κει ειναι το μπαρακι.... ειναι κοπος να παιταχτεις να δεις τι παιζει....???
με καποια μηνυματα σου φασκεις και αντιφασκεις....

συμβουλη να εισαι πιο προσεκτικος σε αυτα που γραφεις για να μην γινεσαι αντιληπτος, ξερεις εσυ τι λεω.... ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
ρε γουμαν στις 21-01 εγραψες :"Ρε παιδιά επειδή δεν έχω καταλάβει, πού ακριβώς είναι αυτό το περίπτερο που λέτε ότι κάνουν πλέον πιάτσα τσιγγάνες; Χαλκοκονδύλη με Σωκράτος γωνία πέρασα σήμερα αλλά δεν πρόσεξα κανένα περίπτερο ούτε πιάτσα με τσιγγάνες..." στα 200 μετρα απο κει ειναι το μπαρακι.... ειναι κοπος να παιταχτεις να δεις τι παιζει....???
με καποια μηνυματα σου φασκεις και αντιφασκεις....

συμβουλη να εισαι πιο προσεκτικος σε αυτα που γραφεις για να μην γινεσαι αντιληπτος, ξερεις εσυ τι λεω.... ;)

Να δω τί άλλη κακεντρέχεια θα ακούσω... Πρώτον, όταν λέω ότι πέρασα απ' τη γωνία Χαλκοκονδύλη με Σωκράτους εννοώ ότι πέρασα με το αμάξι, όχι πεζός για να έχω την ευχέρεια να πεταχτώ μέχρι το Man Ray... Και δεύτερον χωρίς παρέα δε μου αρέσει να πάω στο μπαράκι, sorry...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Παίδες για πείτε τί παίζει με Μαρία, ελπίζω να μη συμπεριλαμβάνεται κι αυτή στις αποχωρήσεις!!! Άντε γιατί δεν την έχω τιμήσει & δε θα αντέξω την απώλειά της...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Παίδες για πείτε τί παίζει με Μαρία, ελπίζω να μη συμπεριλαμβάνεται κι αυτή στις αποχωρήσεις!!! Άντε γιατί δεν την έχω τιμήσει & δε θα αντέξω την απώλειά της...
Επειδή τυχαίνει να παρακολουθούμε κάποια κοινά θρεντ (οπως το παρόν και άλλα σχετικά με  :tits:) και σε διαβάζω, επέτρεψε μου να σου πω - χωρίς κακεντρέχεια - ότι ψειρίζεις εξαντλητικά τους "στόχους" σου. Οκ, τα λ7 δε φυτρωνουν στα δέντρα, αλλά διάολε, ένα πηδημα είναι, δεν παίρνεις και σπίτι...

Αυτά φιλικά και με αφορμή τη Μαρία, που η κοπέλα και κομοδίνο να ήτανε (που δεν είναι), κράζει από χιλιόμετρα ότι αξίζει ενα 50ρικάκι, δε θα πάει στα σκουπίδια. Τη βλέπεις που είναι μουνάρα, έχεις διαβάσει και κάποια καλά σχόλια, τη χτυπάς, τέλος

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Επειδή τυχαίνει να παρακολουθούμε κάποια κοινά θρεντ (οπως το παρόν και άλλα σχετικά με  :tits:) και σε διαβάζω, επέτρεψε μου να σου πω - χωρίς κακεντρέχεια - ότι ψειρίζεις εξαντλητικά τους "στόχους" σου.
δεν μπορω να το πω ψειρισμα... αλλη ειναι η καταλληλη λεξη.... αλλα δεν μου ρχεται....

οταν δειχνει ενδιαφερον για ενα στεκι τους τελευταιους 15 μηνες, εχει παει μονο μια φορα αν και περναει απέξω, εχει κανει πανω απο 50 ερωτησεις για το στεκι εκ των οποιων ειναι 3-4 που επαναλαμβανονται με διαφορετικο τροπο.... εγω αυτο δεν το λεω ψειρισμα....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
δεν μπορω να το πω ψειρισμα... αλλη ειναι η καταλληλη λεξη.... αλλα δεν μου ρχεται....
Δεν είχα κανενα σκοπό να ανοίξει ομαδικό πυρ κατά του παλληκαριού που ούτε το ξέρω ούτε με ξέρει... Μια φιλική παραίνεση έκανα και τπτ παραπάνω και δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις. Τελος εδω

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
αυτο ειναι το μηνυμα σου στις 23-07-2009 πριν 1,5 χρονο:   ¨"Συναγωνιστή xisti από πού ακριβώς την ψάρεψες τη Μαρία? Είναι η Αλβανίδα που λένε & τα παιδιά παραπάνω? Συναγωνιστές βοηθήστε με, πείτε μου πού ακριβώς κάνει πιάτσα αυτή η Μαρία η Αλβανίδα μ' ενδιαφέρει πολύ..."

απο κει και περα αμα ψαξω (βαριεμαι τωρα) εχεις ξαναρωτησει καμια δεκαρια φορες για την μαρια και εχεις παρει και απαντησεις βεβαια....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δια  να  μη  κατηγορούμαι  ότι  φλυαρώ  ασκόπως
Θεωρώ  Σάββατον  και  Κυριακήν  καλυτέρας  ώρας  προσελέσεως , την  τελευταίαν  ώραν  της  ημέρας την 5ην απογευματινήν
Τας  υπολοίπους  ημέρας  η  πλήρης  επάνδρωσις  επέρχεται  περί τας  7.30.
Πλέον  εις  το κατάστημα φοριούνται και τριαδικαί διαφυλετικαί συνευρέσεις .

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
αυτο ειναι το μηνυμα σου στις 23-07-2009 πριν 1,5 χρονο:   ¨"Συναγωνιστή xisti από πού ακριβώς την ψάρεψες τη Μαρία? Είναι η Αλβανίδα που λένε & τα παιδιά παραπάνω? Συναγωνιστές βοηθήστε με, πείτε μου πού ακριβώς κάνει πιάτσα αυτή η Μαρία η Αλβανίδα μ' ενδιαφέρει πολύ..."

απο κει και περα αμα ψαξω (βαριεμαι τωρα) εχεις ξαναρωτησει καμια δεκαρια φορες για την μαρια και εχεις παρει και απαντησεις βεβαια....

Κοίτα δε θα μπω στο τρυπάκι να σου απαντήσω. Την κριτική του άλλου συναγωνιστή τη δέχομαι, τη δική σου τη θεωρώ κακεντρεχή & θεωρώ ότι προκαλείς για να τσακωθούμε. Ο λόγος που ρώτησα για τη Μαρία είναι επειδή κάποια παιδιά είπαν ότι αποχώρησαν αρκετές κοπέλες & επιπλέον ότι η Μαρία έχει καιρό να φανεί μετά τις διακοπές. Ειδάλλως εικόνα έχω σχηματίσει γι' αυτήν & σκοπεύω να την επισκεφτώ σύντομα. Πάντως αν θεωρείς μαλάκα εμένα, πες μου πώς πρέπει να αποκαλέσω εσένα που μπήκες στη διαδικασία να ξετρυπώσεις post μου πριν από ενάμιση χρόνο πηγαίνοντας καμιά 50αριά σελίδες πίσω, μόνο & μόνο για να μου την πεις.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Πλέον  εις  το κατάστημα φοριούνται και τριαδικαί διαφυλετικαί συνευρέσεις .

Εδώ και πολύ καιρό...... (Πρώτο κουαρτέτο παρέα με χρήστη της παρούσης ιστοσελίδας, στο παρακείμενο ξενοδοχείο πριν 2,5 χρόνια....).

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ και πολύ καιρό...... (Πρώτο κουαρτέτο παρέα με χρήστη της παρούσης ιστοσελίδας, στο παρακείμενο ξενοδοχείο πριν 2,5 χρόνια....).

Κουαρτέτο ?  Τι  κουαρτέτο  ,πνευστά?  Κρουστά?  Έγχορδα?
Δώσε λεπτομέρειες για τη συναυλία και τις αρτίστες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κουαρτέτο ?   Τι  κουαρτέτο  ,πνευστά?  Κρουστά?  Έγχορδα?
Δώσε λεπτομέρειες για τη συναυλία και τις αρτίστες.

Κουαρτέτο, σημαίνει 4. Η μία είναι και τώρα εκεί, και μάλιστα από τις τίμιες επιλογές, η Ιωάννα.

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Μερακλήδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Κουαρτέτο, σημαίνει 4. Η μία είναι και τώρα εκεί, και μάλιστα από τις τίμιες επιλογές, η Ιωάννα.

ΩΩΩΩ άγαπημένε συναγωνιστά άναφερόσαστε στόν  Ζαν Λυκ Γκοντάρ ??????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ΩΩΩΩ άγαπημένε συναγωνιστά άναφερόσαστε στόν  Ζαν Λυκ Γκοντάρ ??????

Η συνομωσιολογία προς απόκριψη των διττών στόχων στην πραγματική ζωή ενός υποκειμένου, αποδεικνύεται πολύ λίγη σε σχέση με την ευρεία συνουσιολογική θεματογραφία που προσφέρει το μαγαζί στους ρέκτες της ηδονής.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Η συνομωσιολογία προς απόκριψη των διττών στόχων στην πραγματική ζωή ενός υποκειμένου, αποδεικνύεται πολύ λίγη σε σχέση με την ευρεία συνουσιολογική θεματογραφία που προσφέρει το μαγαζί στους ρέκτες της ηδονής.

Άγαπημένε μου φίλε μού βάζης όλίγον δύσκολα ....... άλλά μου άρέσει το παιχνίδι.
Δεν παίζω για πλάκα. :2funny: :2funny: :2funny:
Μέ ενδιαφέρει το παιχνίδι όταν ύπάρχει ο κίνδυνος.
Τότε με προκαλεί. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Πάντα όταν μπορείς να το έλέγξεις με το μυαλό και τη διαίσθηση.

Υ.Γ Όλο τό δωμάτιο ένα κρεββάτι καί ένα παράθυρο............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom