Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
6 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα

διαβαζουν....διαβαζουν.....μα δε γραφουν!!!!!

Είναι στο στάδιο της ενημέρωσης ακόμη..... Εγώ έστειλα έναν συναγωνιστή το Σάββατο εκεί. Αν ψώνισε  ;), ας γράψει.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
6 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα
διαβαζουν....διαβαζουν.....μα δε γραφουν!!!!!
πες τα ρε man....
και γω αν πήγα το'κανα για μένα...
βολικότερο θα'ταν να έπαιρνα ένα τηλεφωνάκι και να μου ξεφόρτωναν μια βιζιτού σε ένα δωμάτιο...
αλλά αυτό που παίζει εκεί είναι κάτι ανώτερο, κάτι ουσιαστικότερο, κάτι καλυμμένο που διατηρεί την επίφαση ερωτικής ατμόσφαιρας...
~τα'πα και ηρέμησα....~

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
εγω κανω αποχη γιατι δυστιχως η αδυναμια μου στα ακα  :pipa1: ηρθε η ωρα να πληρωθει,ετσι λοιπον να αναφερω οτι  μετα απο επισκεψη την τεταρτη, την πεμπτη αισθανθηκα "αδιαθεσια"και καποια υγρα να χανω

Τί είδους υγρά ήταν αυτά τύπε; Μήπως έχεις περίοδο; :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Αυτό που παίζει εκεί είναι κάτι ανώτερο, κάτι ουσιαστικότερο, κάτι καλυμμένο που διατηρεί την επίφαση ερωτικής ατμόσφαιρας...
~τα'πα και ηρέμησα....~

Φιλόσοφε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
μια και τοχω ριξει στη φιλοσοφια να γραψω μια σκεψη....

εχω παει τα τελευταια 2 χρονια απο κει 300 με 500 φορες και τις ποιο πολλες, ηπια ενα καφε και εφυγα.
αυτο με βαζει στη σκεψη τι θα γινοταν αν αντι για να παω εκει επιανα ενα δωματιο σενα χοτελ, και φωναζα μια απο το τηλ. 90% θα χαλαγα 30 με 50 για το δωματιο και 10 με 150 για τη βιΖιτα ενω οπως αποδεικνυεται η διαθεση μου τις συγκεκριμενες μερες δεν ηταν για  :knockinb:  :knockinb:.
αρα θα μαζευα αρνητικες εμπειριες θα ριχνα το φταιξιμο στα κουριτσια και θα ξοδευα και τα ως ανω αδικα!
και εκει εχω φαει φολλες βεβαια αλλα ασυγκριτα λιγοτερες απο τα τηλεφωνικα.
επισης εκει εχεις την ευκαιρια να διορθωσεις χωρις να πληρωσεις δευτερο χοτελιατικο.
η συγκριση χντρεμ με κωλ γκερλ λοιπον ειναι συντριπτικα υπερ του χντρεμ, και ψυχολογικα και οικονομικα'
αν δε, ανοιγαν 2-3 τετοια μαγαζια ακομα θα μιλαγαμε για κηπους της ΕΔΕΜ.
Ειναι νομιζω μοναδικη η σκεψη-αισθηση οτι παω απο κει για καφε και καβλαντισμα με τα κοριτσια,μερα μεσημερι,και αν μου τη βιδωσει παω και στα ενδωτερα για  :pipa1:  :fuck1:  :fuck2: και το κοστος ειναι 80--130 δηλ το 50% απο το κωλ γκερλ και με "ζωντανη"¨διαπραγματευση προσωπο με προσωπο.
Τι λετε??????

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ειναι νομιζω μοναδικη η σκεψη-αισθηση οτι παω απο κει για καφε και καβλαντισμα με τα κοριτστα,μερα μεσημερι,και αν μου τη βιδωσει παω και στα ενδωτερα για  :pipa1:  :fuck1:  :fuck2: και το κοστος ειναι 80--130 δηλ το 50% απο το κωλ γκερλ και με "ζωντανη"¨διαπραγματευση προσωπο με προσωπο.
Τι λετε??????

Αν και καθήμενος, ορθώς ομιλείς!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
11 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

12 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα

13 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

τι λες??  εεε?

dimi64

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλά, μη βαράτε.Είχα πάει τις προάλες για αναγνωριστική.Σίγουρα το μέρος σε προδιαθέτει για κάτι τέτοιο.Να δεις και να μην αγγίξεις εννοώ.Σίγουρα θα πεταχτω με την πρώτη ευκαιρία αλλά τώρα που μπορώ εχουν απεργίες οι συγκοινωνίες ρε γμτ...Καμμία του γούστου μου με  :tits: ελπίζω να πετύχω.

cprt

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
26
Πόντοι
0
προλαβε κανενας στελλα αλβανιδα και μαγια απο γεωργια

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015

εχω παει τα τελευταια 2 χρονια απο κει 300 με 500 φορες και τις ποιο πολλες, ηπια ενα καφε και εφυγα.
αυτο με βαζει στη σκεψη τι θα γινοταν αν αντι για να παω εκει επιανα ενα δωματιο σενα χοτελ, και φωναζα μια απο το τηλ. 90% θα χαλαγα 30 με 50 για το δωματιο και 10 με 150 για τη βιΖιτα ενω οπως αποδεικνυεται η διαθεση μου τις συγκεκριμενες μερες δεν ηταν για  :knockinb:  :knockinb:.
αρα θα μαζευα αρνητικες εμπειριες θα ριχνα το φταιξιμο στα κουριτσια και θα ξοδευα και τα ως ανω αδικα!
επισης εκει εχεις την ευκαιρια να διορθωσεις χωρις να πληρωσεις δευτερο χοτελιατικο.
η συγκριση χντρεμ με κωλ γκερλ λοιπον ειναι συντριπτικα υπερ του χντρεμ, και ψυχολογικα και οικονομικα'
Ειναι νομιζω μοναδικη η σκεψη-αισθηση οτι παω απο κει για καφε και καβλαντισμα με τα κοριτσια,μερα μεσημερι,και αν μου τη βιδωσει παω και στα ενδωτερα για  :pipa1:  :fuck1:  :fuck2: και το κοστος ειναι 80--130 δηλ το 50% απο το κωλ γκερλ και με "ζωντανη"¨διαπραγματευση προσωπο με προσωπο.
Τι λετε??????

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τα λες!!!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506

αυτο με βαζει στη σκεψη τι θα γινοταν αν αντι για να παω εκει επιανα ενα δωματιο σενα χοτελ, και φωναζα μια απο το τηλ. 90% θα χαλαγα 30 με 50 για το δωματιο και 10 με 150 για τη βιΖιτα ενω οπως αποδεικνυεται η διαθεση μου τις συγκεκριμενες μερες δεν ηταν για  :knockinb:  :knockinb:.
Ειναι νομιζω μοναδικη η σκεψη-αισθηση οτι παω απο κει για καφε και καβλαντισμα με τα κοριτσια,μερα μεσημερι,και αν μου τη βιδωσει παω και στα ενδωτερα για  :pipa1:  :fuck1:  :fuck2: και το κοστος ειναι 80--130 δηλ το 50% απο το κωλ γκερλ και με "ζωντανη"¨διαπραγματευση προσωπο με προσωπο.
Τι λετε??????

...Σωστός...ΠΕΤΑΜΑ χρημάτων τα cg δε συμφέρουν με τίποτε τώρα στην κρίση...2-3 επισκέψεις σε μασατζίδικα κάνεις με τα ίδια λεφτά...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
...Σωστός...ΠΕΤΑΜΑ χρημάτων τα cg δε συμφέρουν με τίποτε τώρα στην κρίση...2-3 επισκέψεις σε μασατζίδικα κάνεις με τα ίδια λεφτά...

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι τα μασατζίδικα δεν είναι πεταμένα λεφτά;

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
cg με 100 ευρω + 50 hotel  δεν ειναι πεταμενα λεφτα , αλλα για ποιο γρηγορα , εδω και τωρα  :knockinb:, τοτε μασαζ με 60-80 ευρω

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι τα μασατζίδικα δεν είναι πεταμένα λεφτά;

Είναι τα μισά λεφτά, έχεις πολλές επιλογές, τις βλέπεις...Το cg αν δεν το ξέρεις, είναι Ρώσικη ρουλέτα...

Επισκέπτης
Ο Samsung έχει δίκαιο.

Εάν είναι ορθό το μαρξικό ότι το κεφάλαιο έχει την τάση να επεκτείνεται,
τότε, αντιστρόφως, για την πρωτογενή συσσώρευση λουμπενικού κεφαλαίου είναι απαραίτητη η τοπική συρρίκνωση
σε μια περιοχή λίγων τετραγωνικών αστικού χώρου.

Αυτή η συνθήκη/κατάρα του περιθωρίου κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα διαχειρίσιμα
εκ μέρους της Αστυνομίας: στα ίδια -λίγα- τετραγωνικά χώρου κινούνται κατά μέγα μέρος εκπρόσωποι
των εξόχως συναφών με την Αστυνομία κοινωνικών ομάδων: πουτάνες, πρεζάκηδες, μικρέμποροι ναρκωτικών,
κωλομπαράδες και άλλοι ψυχοσεξολογικά παρεκκλίνοντες, κλεφτρόνια, ρουφιάνοι κοκ.
Οι κατηγορίες αυτές ως ενός σημείου αλληλεπικαλύπτονται. Δεν υπάρχουν στεγανά.

Αληθώς, η Αστυνομία είναι η διακριτικά -αν όχι σε απόλυτη αφάνεια ευρισκόμενη- πανταχού παρούσα Κυρία
των παράνομων υπαίθριων λουμπενικών συναθροίσεων-εμποροπανηγύρεων.
Με ένστολους να περιπολούν περιοδικά, ασφαλίτες με στολή εργασίας (στολή πρεζάκια, κωλομπαρά, διαβάτη κοκ),
στρατολογημένους περιπτεράδες, μικροπωλητές, ξενοδόχους, ταξιτζήδες κοκ,
δοσίλογους πραζάκηδες και πουτάνες κλπ,
οι Πιάτσες είναι τα Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων των αστυνομικών υπηρεσιών (Ηθών, Δίωξης, Ασφάλειας, κατά τόπους ΑΤ κλπ).
Ταυτοχρόνως, μέσω των ίδιων μηχανισμών, πραγματοποιείται η συνεχής χρηματοδότηση του Επικουρικού Κεφαλαίου των αστυνομικών,
του μόνου οικονομικώς βιώσιμου ασφαλιστικού οργανισμού- πρόκειται για την παρασιτικότερη κεφαλαιική συσσώρευση.

Η συνειδητή πλοήγηση στις Πιάτσες προϋποθέτει, άλλωστε, μια βασική ηθολογική και ψυχολογική παιδεία περί το πεζοδρόμιο.
Ο πολύς Πετρόπουλος παρέδωσε ότι είναι τυπική η στροφή "των πρεζούδων στον λεσβιακό έρωτα"- τον επαληθεύουν τα φιλιά στο στόμα, που συχνάκις ανταλλάσσουν οι (νεαρότερες συνήθως) πρεζάκισσες.
Κατά τον αυτόν ηθογράφο, είναι εξίσου τυπική η στροφή των βετεράνων πρεζάκηδων "στην ομοφυλοφιλία και το μπανιστήρι".
Η γοητεία του Υποκόσμου, που καταγράφεται στη συνείδηση των μικροαστών, οφείλεται στον ρομαντισμό τους.
Η μικροαστική τάξη αγνοεί παντάπασιν το φαινόμενο της Ζωής.
Ο Υπόκοσμος είναι (μόνο) σκληρός και αδυσώπητος.
Συνεπεία αυτού είναι απαράδεκτες στα άδυτά του διεισδύσεις απερίσκεπτες- πόσο μάλλον ασκεπείς.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Πείτε ρε οφτόπιδες για κάνα καλό βυζούκλικο μουνάκι, και άστε τις πολιτικές θεωρίες!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ειχα διαβασει σελίδες πριν που καποιος ελεγε για διανυκτέρευση, αλλά τωρα δεν το βρίσκω.

Μπορεί όποιος ξερει,να μου πει τιμη?

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
636
Πόντοι
86
Φίλε καλησπέρα εγώ είχα πει για διανυχτερεύση η τιμή είναι  50 ευρώ αρκεί να πας μετά τις 11 το βράδυ. Κατεβα στο μπαρ πιες ένα ποτό. Πάρε και μια γκόμενα αν θες και την άλλη μέρα το πρωί αν θες πάρε και άλλη γκόμενα δεν θα πληρώσεις 2 φορές ξενοδοχείο. Παρεπιπτόντως είναι πολύ καλό και καθαρό ξενοδοχείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom