Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 717K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Φίλε καλησπέρα εγώ είχα πει για διανυχτερεύση η τιμή είναι  50 ευρώ αρκεί να πας μετά τις 11 το βράδυ. Κατεβα στο μπαρ πιες ένα ποτό. Πάρε και μια γκόμενα αν θες και την άλλη μέρα το πρωί αν θες πάρε και άλλη γκόμενα δεν θα πληρώσεις 2 φορές ξενοδοχείο. Παρεπιπτόντως είναι πολύ καλό και καθαρό ξενοδοχείο.
Οσο καλο και να ειναι φιλε μου, δεν παυει να ειναι στην πλεον λουμπεν περιοχη της πολης. Διαμαντι μεσα, αλλα οταν βγαινεις σε πιανει η ψυχη σου με τοσα λυομενα κορμια απο την πρεζα γυρω σου. Επιλογες θα μου πεις ειναι αυτες. Αλλα...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Οσο καλο και να ειναι φιλε μου, δεν παυει να ειναι στην πλεον λουμπεν περιοχη της πολης. Διαμαντι μεσα, αλλα οταν βγαινεις σε πιανει η ψυχη σου με τοσα λυομενα κορμια απο την πρεζα γυρω σου. Επιλογες θα μου πεις ειναι αυτες. Αλλα...

...Αυτή η φτήνια και η βρωμιά λειτουργεί σαν Αφροδισιακό για κάποιους...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φίλε καλησπέρα εγώ είχα πει για διανυχτερεύση η τιμή είναι  50 ευρώ αρκεί να πας μετά τις 11 το βράδυ. Κατεβα στο μπαρ πιες ένα ποτό. Πάρε και μια γκόμενα αν θες και την άλλη μέρα το πρωί αν θες πάρε και άλλη γκόμενα δεν θα πληρώσεις 2 φορές ξενοδοχείο. Παρεπιπτόντως είναι πολύ καλό και καθαρό ξενοδοχείο.
Οκ, σ' ευχαριστώ πολύ.
Ναι, εχω δει δωμάτια  :zfuck: :zfuck: .Ειναι πολυ ανετα και ομορφα και προσφερουν ανεσεις για να φερεις την συντροφια σου απο το μπαρ διπλα  :grin: .

Νορμαλ το 50ευρω, αλλά θα το εδινα μονο για ολη τη μερα, δηλαδη να παω το μεσημερι και να φυγω την αλλη μερα το πρωί. Ειναι τσουχτερο μονο για βραδυνες ωρες, ετσι κι αλλιως τα εσοδα τους εκεινη την ωρα ειναι μηδενικά, αφου οι κοπελες σχολνανε σιγα σιγα και δεν πιανονται τα δωματια.

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Δεν χάνεις τίποτα να το ρωτήσεις και αυτό. Εγώ πχ πηγα στις 11 το βράδυ και έφυγα στις 3  το μεσημέρι την άλλη μέρα και δεν μου πήραν παραπάνω χρήματα αν και ήταν να φύγω στις 12 το μεσημέρι. Έχουν φοβερή εξυπηρέτηση και ένα απίστευτο μωρό στην ρεσεψιόν με κάτι γαλανά ματάκια

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Δεν χάνεις τίποτα να το ρωτήσεις και αυτό. Εγώ πχ πηγα στις 11 το βράδυ και έφυγα στις 3  το μεσημέρι την άλλη μέρα και δεν μου πήραν παραπάνω χρήματα αν και ήταν να φύγω στις 12 το μεσημέρι. Έχουν φοβερή εξυπηρέτηση και ένα απίστευτο μωρό στην ρεσεψιόν με κάτι γαλανά ματάκια

...Αυτό το γαλανομάτικο, κάθεται???

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Αυτό το γαλανόματικο το καβλακι το απίστευτο. Το πληρώνα μάγκες το μικρό, αρκετά. Είναι καβλα σκέτη

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Αυτό το γαλανόματικο το καβλακι το απίστευτο. Το πληρώνα μάγκες το μικρό, αρκετά. Είναι καβλα σκέτη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Έχουν φοβερή εξυπηρέτηση και ένα απίστευτο μωρό στην ρεσεψιόν με κάτι γαλανά ματάκια

Ρε συναγωνιστές ποιες ώρες συνήθως δουλεύει στη ρεσεψιόν το μωρό στο οποίο αναφέρεστε;

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Εγώ το εχω πετύχει συνήθως πρωινές ώρες συναγωνίστη .

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Εγώ το εχω πετύχει συνήθως πρωινές ώρες συναγωνίστη .

Α γι' αυτό δεν το είχα πετύχει μια φορά που είχα πάει απόγευμα... Ευχαριστώ πάντως για την πληροφόρηση!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
μια και τοχω ριξει στη φιλοσοφια να γραψω μια σκεψη....

εχω παει τα τελευταια 2 χρονια απο κει 300 με 500 φορες και τις ποιο πολλες, ηπια ενα καφε και εφυγα.
αυτο με βαζει στη σκεψη τι θα γινοταν αν αντι για να παω εκει επιανα ενα δωματιο σενα χοτελ, και φωναζα μια απο το τηλ. 90% θα χαλαγα 30 με 50 για το δωματιο και 10 με 150 για τη βιΖιτα ενω οπως αποδεικνυεται η διαθεση μου τις συγκεκριμενες μερες δεν ηταν για  :knockinb:  :knockinb:.
αρα θα μαζευα αρνητικες εμπειριες θα ριχνα το φταιξιμο στα κουριτσια και θα ξοδευα και τα ως ανω αδικα!
και εκει εχω φαει φολλες βεβαια αλλα ασυγκριτα λιγοτερες απο τα τηλεφωνικα.
επισης εκει εχεις την ευκαιρια να διορθωσεις χωρις να πληρωσεις δευτερο χοτελιατικο.
η συγκριση χντρεμ με κωλ γκερλ λοιπον ειναι συντριπτικα υπερ του χντρεμ, και ψυχολογικα και οικονομικα'
αν δε, ανοιγαν 2-3 τετοια μαγαζια ακομα θα μιλαγαμε για κηπους της ΕΔΕΜ.
Ειναι νομιζω μοναδικη η σκεψη-αισθηση οτι παω απο κει για καφε και καβλαντισμα με τα κοριτσια,μερα μεσημερι,και αν μου τη βιδωσει παω και στα ενδωτερα για  :pipa1:  :fuck1:  :fuck2: και το κοστος ειναι 80--130 δηλ το 50% απο το κωλ γκερλ και με "ζωντανη"¨διαπραγματευση προσωπο με προσωπο.
Τι λετε??????
μιλάς για το μπαρ κάτω από το ξντρήμ?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
επισκέφθηκα 2 φορές αυτή τήν βδομάδα τήν καφετέρια δίπλα στό χντριμ 10 το βράδυ καί διαπίστωσα μιά αλλαγή πρός τό πολύ καλύτερο...
είχε 2 γκόμενες πού κάναν σεχ σόου πάνω στήν μπαρα με δονητες καί ψευτοκαύλια καί πού συμμετείχαν καί οι πελάτες βάζοντας κανενα ψευτοκαύλι στό μουνι...
μέτριες εμφανισιακά μία ουγγαρεζα και μία αγγλίδα
η ουγγαρεζα που γαμούσε ενεργητικα την αγγλιδα ποιο ομορφη μέ ωραίους βίζους και η αγγλίδα ξερακιανη 38αρα με κρικους στο νιμου...
επειδή καθόμουν δίπλα τους σέ όλο τό σόου.. ερεθιστικα τρομερα ...και μετά ζήτησα νά συνεχίσουμε στο δωμάτιο αλλά μού τό αρνήθικαν ευγενικα λέγοντας ότι κάνουν μόνο σεχ σόου καί άν θέλω κατι παραπάνω νά διαλέξω καμμιά άλλη κοπέλα..
μπορείς νά τής κεράσεις μετά κανένα ποτό καί νά σού κάνουν παρέα ..
μού φανίκαν ξηγημένα παιδια και ευγενικές καί μού είπαν ότι κάνουν αυτο τό σόου και σέ στριπτιτζίδικα κλπ καί όσοι γυρνάτε πιθανόν νά τίς ξέρετε...
είναι εκεί οχι όλες τίς μέρες καί καλό είναι νά κάνετε κανένα τηλέφωνο  για σιγουριά
χθές παρασκευη δέν ήταν...
μού άρεσε επίσης ότι είχε πορτιερη καί άνθρωπο νά προσέχει τά αυτοκίνητα στό πάρκινγκ ο ένας μαυρος
καί οι 2 ευγενέστατοι αλλά αρκετα αγριοι εάν κάποιο πρεζόνι κάνει καμμιά μαλακία η πελάτης...
γενικά η φάση είναι καλή
γενικά μού αρέσει πού κερνας τίς γκόμενες κανένα ποτό πρίν πάς γιά τά υπόλοιπα στό δωμάτιο..
που αλλόυ στήν ελλάδα κερνας ποτο με 6 η 7 ευρω  και οχι μπομπα βλέπεις σοου καί μετα πάς πάνω γιά τά υπόλοιπα με επιλογη 15 γκόμενες...
και όταν λέμε ποτο οχι κονσομασιον και μαλακίες...
και τά δωματια του ξενοδοχειου πολύ καλα και τό γκομενακι στην ρεσεψιον αστερακι...
μπραβο στην καφετερια και στό  χντριμ
σημασία και στην λεπτομερεια και μετα τις 12 το βραδυ 15 ευρω τό δωματιο που τό κρατας 3 ωρες και μπορεις νά κατεβεις να διαλέξεις αλλη μια και να ανεβεις για συνεχεια μετα ιδια λεφτα πουδωσες πριν συν 10....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.338
Πόντοι
22.785
Εχει κάνη άλματα προόδου τό κατάστημα , προσυπογράφω μέ τόν koproni65
κάθε φορά φεύγουμε μέ θετικότατες έντυπώσεις .........

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
επισκέφθηκα 2 φορές αυτή τήν βδομάδα τήν καφετέρια δίπλα στό χντριμ 10 το βράδυ καί διαπίστωσα μιά αλλαγή πρός τό πολύ καλύτερο...
είχε 2 γκόμενες πού κάναν σεχ σόου πάνω στήν μπαρα με δονητες καί ψευτοκαύλια καί πού συμμετείχαν καί οι πελάτες βάζοντας κανενα ψευτοκαύλι στό μουνι...
η ουγγαρεζα που γαμούσε ενεργητικα την αγγλιδα ποιο ομορφη μέ ωραίους βίζους και η αγγλίδα ξερακιανη 38αρα με κρικους στο νιμου...
επειδή καθόμουν δίπλα τους σέ όλο τό σόου.. ερεθιστικα τρομερα ...και μετά ζήτησα νά συνεχίσουμε στο δωμάτιο αλλά μού τό αρνήθικαν ευγενικα λέγοντας ότι κάνουν μόνο σεχ σόου καί άν θέλω κατι παραπάνω νά διαλέξω καμμιά άλλη κοπέλα..
μού φανίκαν ξηγημένα παιδια και ευγενικές καί μού είπαν ότι κάνουν αυτο τό σόου και σέ στριπτιτζίδικα κλπ καί όσοι γυρνάτε πιθανόν νά τίς ξέρετε...
είναι εκεί οχι όλες τίς μέρες καί καλό είναι νά κάνετε κανένα τηλέφωνο  για σιγουριά
μού άρεσε επίσης ότι είχε πορτιερη καί άνθρωπο νά προσέχει τά αυτοκίνητα στό πάρκινγκ ο ένας μαυρος
καί οι 2 ευγενέστατοι αλλά αρκετα αγριοι εάν κάποιο πρεζόνι κάνει καμμιά μαλακία η πελάτης...
γενικά η φάση είναι καλή
γενικά μού αρέσει πού κερνας τίς γκόμενες κανένα ποτό πρίν πάς γιά τά υπόλοιπα στό δωμάτιο..
που αλλόυ στήν ελλάδα κερνας ποτο με 6 η 7 ευρω  και οχι μπομπα βλέπεις σοου καί μετα πάς πάνω γιά τά υπόλοιπα με επιλογη 15 γκόμενες...
και τά δωματια του ξενοδοχειου πολύ καλα και τό γκομενακι στην ρεσεψιον αστερακι...
σημασία και στην λεπτομερεια και μετα τις 12 το βραδυ 15 ευρω τό δωματιο που τό κρατας 3 ωρες και μπορεις νά κατεβεις να διαλέξεις αλλη μια και να ανεβεις για συνεχεια μετα ιδια λεφτα πουδωσες πριν συν 10....
α ξέχασα οτι και ο ντιτζευ ηταν πολυ καλος με επιλογες μουσικής πολύ καλές ισως καλύτερες απο πολλά στριπτιτζίδικα και οι κοπελες του μπαρ που σερβίρουν ποτα ευγενεστατες και προσχαρες οχι ξυλάγκουρα.. οπως καί ο ταμίας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
γενικά η φάση είναι καλή

Ναι αλλά μετά τις 12:00 δεν έχει γυναίκες στην καφετέρια.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ο εξωθεσμικός κύριος με τον οποίο πήγαμε χθες, αφηνίασε πάλι και αυτή τη φορά καταγάμησε τη Μάγδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom