Νομίζω ΠΥΡΑΥΛΕ, ότι ο λόγος είναι ότι οι τοξικομανείς γυναίκες καταλήγουν να εκδίδονται για να εξασφαλίζουν τη δόση τους (τη δικιά τους και του συντρόφου τους πιθανώς).
Άντρες δεν εκδίδονται, γιατί η πρέζα (ως γνωστόν) καταργεί την καύλα (οι γυναίκες ως επίσης γνωστόν δε χρειάζονται καύλες για να πηδηχτούν: Απλώς ανοίγουν τα πόδια και σαλιώνουν).
Ένας δεύτερος (γενικότερος) λόγος είναι ότι και οι δυο ομάδες ανήκουν σε αυτό που αποκαλείται "περιθώριο", οπότε οι συνθήκες "βολεύουν" να μαζεύονται στα ίδια μέρη. Δεν ενοχλούνται, κατά καποιο τρόπο έχει "καθιερωθεί" το μέρος για συνάθροιση τέτοιων τύπων.
(Μέχρι την επόμενη επιχείρηση σκούπα, βεβαίως).
Ένας τρίτος λόγος (τον φαντάζομαι εγώ) είναι ότι στις περιοχές με πουτάνες περιφέρονται και άσχετοι τύποι (οι πελάτες τους), μόνοι, άγνωστοι, ψάχνοντας για τις υπηρεσίες. Οπότε και ο τοξικομανής, και ο πρεζέμπορας έχει ένα "περιβάλλον" συγκεχυμένο από πλευράς κόσμου να κινείται, πράμα που δε θα συνέβαινε αν π.χ. στηνόταν σε καφετέριες, λούνα παρκ, ταβερνάκια, shopping center και άλλα που το κοινό δεν είναι τέτοιου τύπου. Είναι ζευγαράκια, οικογένειες, μωρά στα καρότσια, μαθητόκοσμος που ψάχνει για "cool" πράματα, ένας τύπος που περιφέρεται (τάχα μου) άσχετα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον θα έκανε "μπαμ".
Στη Βάθης μπορεί να είναι πελάτης, μπορεί να είναι πρεζόνι, μπορεί να είναι νταβάς, μπορεί να είναι pusher, μπορεί κολομπαράκος, κανείς δε τον ξέρει. Κινείται άνετα. Δεν ενοχλείται. Στο Mall τι να πάει να κάνει?
Σε αρκούνε αυτά?