Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
παντως για πληροφορηση σου... αρκετοι εδω μεσα εχουν πει κατα καιρους οτι τα κοριτσια στην Βαθης στην πλειονοτητα τους κανουν και ακαποτο γαμησι... και πολλοι εδω μεσα το επιζητουν κι'ολας... δεν ειναι μυστικο λοιπον οτι το ασφαλες σεξ δεν ειναι και στο φορτε του εκει κατω...

Για ακάποτη πίπα έχω διαβάσει... Εντάξει, αυτό μπορεί να το δοκίμαζα κι εγώ στην κάβλα μου... Σε ακάποτο γαμήσι όμως δε νομίζω ότι έχει αναφερθεί κανείς & δε νομίζω κι ότι το δέχονται κι οι κοπέλες στο X-D...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Για ακάποτη πίπα έχω διαβάσει... Εντάξει, αυτό μπορεί να το δοκίμαζα κι εγώ στην κάβλα μου... Σε ακάποτο γαμήσι όμως δε νομίζω ότι έχει αναφερθεί κανείς & δε νομίζω κι ότι το δέχονται κι οι κοπέλες στο X-D...
ναι? για πιασε ξανα ολο το θρεντ απ'την αρχη...
μια χαρα δεχονται...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
παντως για πληροφορηση σου... αρκετοι εδω μεσα εχουν πει κατα καιρους οτι τα κοριτσια στην Βαθης στην πλειονοτητα τους κανουν και ακαποτο γαμησι... και πολλοι εδω μεσα το επιζητουν κι'ολας... δεν ειναι μυστικο λοιπον οτι το ασφαλες σεξ δεν ειναι και στο φορτε του εκει κατω...
:think: Πώς το επιβεβαιώνεις αυτό μάγκα μου?
Δοκίμασες?  ;)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Επιβεβαιωνω για ακάποτο μησιγά, τουλάχιστον από 2 εκεί. Δεν έχω δοκιμάσει εννοείται, ένας φίλος παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Επιβεβαιωνω για ακάποτο μησιγά, τουλάχιστον από 2 εκεί. Δεν έχω δοκιμάσει εννοείται, ένας φίλος παίζει τη ζωή του κορώνα γράμματα.

Ακριβώς όπως το λες... Θέλεις να πεις ονόματα εδώ αφ' ενός για να ικανοποιήσεις την περιέργειά μας αφ' ετέρου όσοι έχουν πρόβλημα μ' αυτό να τις αποφύγουν; Αν δε θέλεις να τ' αναφέρεις εδώ στείλ' τα μου εμένα σε pm...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Δεν μπορώ να πω ονόματα. Εγώ ξέρω για 2, εγγυάται κανείς ότι είναι μόνο αυτές; Είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά και θα πρέπει να παίρνουμε τις προφυλάξεις μας. Απλώς, αυτό που είπε άλλος συναγωνιστής και επιβεβαίωσα κι εγώ είναι ένα καμπανάκι μεγαλύτερης προσοχής - αν και η προσοχή μας θα πρέπει να είναι η ίδια παντού. Οι περισσότεροι, απ' ό,τι διαβάζουμε, συνηθίζουν τα ακάποτα, τα γλωσσόφιλα, τα γλυφομούνια και πάει λέγοντας. Ειδικότερα για το ακάποτο μησιγά, επιτέλους, κάποιοι από εμάς θα πρέπει να σταματήσουν να χάφτουν το παραμύθι ότι η γκόμενα το κάνει μόνο μαζί μας γιατί είμαστε ομορφόπαιδα/καλόπαιδα/αλανιάρηδς και δεν ξέρω τι άλλο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ειδικότερα για το ακάποτο μησιγά, επιτέλους, κάποιοι από εμάς θα πρέπει να σταματήσουν να χάφτουν το παραμύθι ότι η γκόμενα το κάνει μόνο μαζί μας γιατί είμαστε ομορφόπαιδα/καλόπαιδα/αλανιάρηδς και δεν ξέρω τι άλλο.

Φίλε δε νομίζω ότι είναι αυτό. Απλά όπως πολλοί από εμάς πάνω στην κάβλα μας ρισκάρουμε & τα γλωσσόφιλα & τα ακάποτα τσιμπούκια & τα γλειφομούνια, κάποιοι που κυριεύονται πλήρως απ' το κάτω κεφάλι πάνε ένα βήμα παραπέρα & το ρισκάρουν ακόμη περισσότερο σε βαθμό ηλιθιότητας για 'μένα μόνο & μόνο για να γλιτώσουν απ' το βραχνά του προφυλακτικού που κόβει τη μισή ηδονή... Ο.Κ. κι εγώ έχω κάνει πολλές μαλακίες, γλωσσόφιλα έχω ρίξει σε πουτάνα σε studio, γλειφοκώλι έχω κάνει σε studio, ακάποτο τσιμπούκι & γλειφομούνι σε μπουρδέλο της Αχαρνών, μέχρι & μαύρη έχω γαμήσει στη Σωκράτους αλλά το συγκεκριμένο δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το διανοηθώ καν όσο κι αν με καθησύχαζε η πουτάνα...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Φίλε δε νομίζω ότι είναι αυτό. Απλά όπως πολλοί από εμάς πάνω στην κάβλα μας ρισκάρουμε & τα γλωσσόφιλα & τα ακάποτα τσιμπούκια & τα γλειφομούνια, κάποιοι που κυριεύονται πλήρως απ' το κάτω κεφάλι πάνε ένα βήμα παραπέρα & το ρισκάρουν ακόμη περισσότερο σε βαθμό ηλιθιότητας για 'μένα μόνο & μόνο για να γλιτώσουν απ' το βραχνά του προφυλακτικού που κόβει τη μισή ηδονή... Ο.Κ. κι εγώ έχω κάνει πολλές μαλακίες, γλωσσόφιλα έχω ρίξει σε πουτάνα σε studio, γλειφοκώλι έχω κάνει σε studio, ακάποτο τσιμπούκι & γλειφομούνι σε μπουρδέλο της Αχαρνών, μέχρι & μαύρη έχω γαμήσει στη Σωκράτους αλλά το συγκεκριμένο δε νομίζω ότι θα μπορούσα να το διανοηθώ καν όσο κι αν με καθησύχαζε η πουτάνα...

...Άμα έχεις γαμήσει μαύρη στη Σωκράτους, μη φοβάσαι τίποτε...

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Πάει να πει ότι είμαι εφτάψυχος ε; :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλαρακι μου δεν εισαι απλα 7ψυχος.....
Επεσες απο την Ακρόπολη, σταθηκες ορθιος χωρις να παθεις τιποτα και βρηκες και πορτοφολι  με λεφτα μεσα!!!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Φιλαρακι μου δεν εισαι απλα 7ψυχος.....
Επεσες απο την Ακρόπολη, σταθηκες ορθιος χωρις να παθεις τιποτα και βρηκες και πορτοφολι  με λεφτα μεσα!!!!!!!

Χα χα χα! Ρε χαλαρώστε μόνο μια φορά έχω γαμήσει μαύρη στη Σωκράτους αν & θα ήθελα να το είχα κάνει πολλές περισσότερες... Και 3-4 φορές μου έχουν πάρει πίπα στο αμάξι... Η πλάκα είναι ότι στη Σωκράτους ήταν η πρώτη μου επαφή με τον αγοραίο έρωτα :2funny: :2funny: :2funny: Μου είχε καρφωθεί στην γκλάβα να γαμήσω εκεί, με είχε εξιτάρει η παρανομία & η "βρωμιά" του χώρου...

enormous

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
116
Πόντοι
1
Χα χα χα! Ρε χαλαρώστε μόνο μια φορά έχω γαμήσει μαύρη στη Σωκράτους αν & θα ήθελα να το είχα κάνει πολλές περισσότερες... Και 3-4 φορές μου έχουν πάρει πίπα στο αμάξι... Η πλάκα είναι ότι στη Σωκράτους ήταν η πρώτη μου επαφή με τον αγοραίο έρωτα :2funny: :2funny: :2funny: Μου είχε καρφωθεί στην γκλάβα να γαμήσω εκεί, με είχε εξιτάρει η παρανομία & η "βρωμιά" του χώρου...
Η αληθεια ειναι οτι κάποιες απο αυτές ειναι ιδιαίτερα αξιογάμητες. Αλλα πρέπει το κάτω κεφάλι να μην κανει του κεφαλιού του. Οχι οτι το πανω ειναι καλύτερο δλδ, λέμε τωρα....Και φυσικα δεν ειναι και πολυ καλυτερα τα πραγματα με οποιανδήποτε άλλη γυναικα που για δικούς της λόγους ψαρεύει πελατεία στην πλατεία, χωρις κανενα έλεγχο, χωρις αυριο...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Η αληθεια ειναι οτι κάποιες απο αυτές ειναι ιδιαίτερα αξιογάμητες. Αλλα πρέπει το κάτω κεφάλι να μην κανει του κεφαλιού του. Οχι οτι το πανω ειναι καλύτερο δλδ, λέμε τωρα....Και φυσικα δεν ειναι και πολυ καλυτερα τα πραγματα με οποιανδήποτε άλλη γυναικα που για δικούς της λόγους ψαρεύει πελατεία στην πλατεία, χωρις κανενα έλεγχο, χωρις αυριο...

Το ίδιο καρμανιόλα είναι φίλε ειδικά στη Βάθης που μαζεύονται & πρεζάκια μες την ηπατίτιδα... Αυτός είναι & ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ Αλβανίδα απ' την πιάτσα απέναντι απ' τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. παρ' ότι ανά περιόδους έχω δει πολύ καλά μουνιά εκεί... Προσωπικά όταν μιλάω για Βάθης αναφέρομαι μόνο στο X-DREAM & ΤΕΛΟΣ. Όσο για Σωκράτους χίλια δίκια έχεις κι εγώ είχα γαμήσει εκεί μόνο μια φορά για το γαμώτο, να φανταστείς παρ' ότι είχα πάρει μία απίστευτη γαζέλα δεν είχα καταφέρει καν να τελειώσω απ' το άγχος μου ακόμα & ν' ακουμπήσουν τ' αρχίδια μου στο μουνί της... Όσο για πίπα με προφυλακτικό δε θεωρώ ότι είναι τόσο επικίνδυνο γι' αυτό & τον έχω δώσει 3-4 φορές.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πείσουμε τόν άλλον ότι
δεν είναι κάτι σωστό και πρέπει να άλλάξει.
Αυτή πρέπει να είναι ή βάση της κουβέντας  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πείσουμε τόν άλλον ότι
δεν είναι κάτι σωστό και πρέπει να άλλάξει.

Μην γαμάτε λοιπόν ακάποτα συνάδελφοι. (Γενικά και όχι μόνο στη Βάθη).

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Έχετε άποψη για ποιο λόγο (ή λόγους) συχνάζουν στα ίδια σημεία οι τοξικομανείς με τις εκδιδόμενες;

Νομίζω ΠΥΡΑΥΛΕ, ότι ο λόγος είναι ότι οι τοξικομανείς γυναίκες καταλήγουν να εκδίδονται για να εξασφαλίζουν τη δόση τους (τη δικιά τους και του συντρόφου τους πιθανώς).
Άντρες δεν εκδίδονται, γιατί η πρέζα (ως γνωστόν) καταργεί την καύλα (οι γυναίκες ως επίσης γνωστόν δε χρειάζονται καύλες για να πηδηχτούν: Απλώς ανοίγουν τα πόδια και σαλιώνουν).

Ένας δεύτερος (γενικότερος) λόγος είναι ότι και οι δυο ομάδες ανήκουν σε αυτό που αποκαλείται "περιθώριο", οπότε οι συνθήκες "βολεύουν" να μαζεύονται στα ίδια μέρη. Δεν ενοχλούνται, κατά καποιο τρόπο έχει "καθιερωθεί" το μέρος για συνάθροιση τέτοιων τύπων.
(Μέχρι την επόμενη επιχείρηση σκούπα, βεβαίως).

Ένας τρίτος λόγος (τον φαντάζομαι εγώ) είναι ότι στις περιοχές με πουτάνες περιφέρονται και άσχετοι τύποι (οι πελάτες τους), μόνοι, άγνωστοι, ψάχνοντας για τις υπηρεσίες.  Οπότε και ο τοξικομανής, και ο πρεζέμπορας έχει ένα "περιβάλλον" συγκεχυμένο από πλευράς κόσμου να κινείται, πράμα που δε θα συνέβαινε αν π.χ. στηνόταν σε καφετέριες, λούνα παρκ, ταβερνάκια, shopping center και άλλα που το κοινό δεν είναι τέτοιου τύπου. Είναι ζευγαράκια, οικογένειες, μωρά στα καρότσια, μαθητόκοσμος που ψάχνει για "cool" πράματα, ένας τύπος που περιφέρεται (τάχα μου) άσχετα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον θα έκανε "μπαμ".
Στη Βάθης μπορεί να είναι πελάτης, μπορεί να είναι πρεζόνι, μπορεί να είναι νταβάς, μπορεί να είναι pusher, μπορεί κολομπαράκος, κανείς δε τον ξέρει. Κινείται άνετα. Δεν ενοχλείται. Στο Mall τι να πάει να κάνει?

Σε αρκούνε αυτά?

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Νομίζω ΠΥΡΑΥΛΕ, ότι ο λόγος είναι ότι οι τοξικομανείς γυναίκες καταλήγουν να εκδίδονται για να εξασφαλίζουν τη δόση τους (τη δικιά τους και του συντρόφου τους πιθανώς).
Άντρες δεν εκδίδονται, γιατί η πρέζα (ως γνωστόν) καταργεί την καύλα (οι γυναίκες ως επίσης γνωστόν δε χρειάζονται καύλες για να πηδηχτούν: Απλώς ανοίγουν τα πόδια και σαλιώνουν).

Ένας δεύτερος (γενικότερος) λόγος είναι ότι και οι δυο ομάδες ανήκουν σε αυτό που αποκαλείται "περιθώριο", οπότε οι συνθήκες "βολεύουν" να μαζεύονται στα ίδια μέρη. Δεν ενοχλούνται, κατά καποιο τρόπο έχει "καθιερωθεί" το μέρος για συνάθροιση τέτοιων τύπων.
(Μέχρι την επόμενη επιχείρηση σκούπα, βεβαίως).

Ένας τρίτος λόγος (τον φαντάζομαι εγώ) είναι ότι στις περιοχές με πουτάνες περιφέρονται και άσχετοι τύποι (οι πελάτες τους), μόνοι, άγνωστοι, ψάχνοντας για τις υπηρεσίες.  Οπότε και ο τοξικομανής, και ο πρεζέμπορας έχει ένα "περιβάλλον" συγκεχυμένο από πλευράς κόσμου να κινείται, πράμα που δε θα συνέβαινε αν π.χ. στηνόταν σε καφετέριες, λούνα παρκ, ταβερνάκια, shopping center και άλλα που το κοινό δεν είναι τέτοιου τύπου. Είναι ζευγαράκια, οικογένειες, μωρά στα καρότσια, μαθητόκοσμος που ψάχνει για "cool" πράματα, ένας τύπος που περιφέρεται (τάχα μου) άσχετα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον θα έκανε "μπαμ".
Στη Βάθης μπορεί να είναι πελάτης, μπορεί να είναι πρεζόνι, μπορεί να είναι νταβάς, μπορεί να είναι pusher, μπορεί κολομπαράκος, κανείς δε τον ξέρει. Κινείται άνετα. Δεν ενοχλείται. Στο Mall τι να πάει να κάνει?

Σε αρκούνε αυτά?

Ναι, ακριβώς όπως τα λέτε είναι τα πράγματα!

Με πιο αφαιρετικό ύφος θα πρόσθετα ότι ο κοινός τόπος των τοξικομανών και των εκδιδομένων είναι αυτό που περικλείουν οι λέξεις "παρανομία, ηδονή, χρήμα".

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
πήγα χθες με ένα φόλο μου.Το μέρος είναι πολύ ευχάριστο είχε πολλές γυναίκες μας κόλλησε μια Τέλεια ή Ντέλια από Ρουμανία.Φύγαμε γιατί είμαστα μόνο για εξερευνητική βολή.Γνωρίζει κανείς τίποτα για την κορασίδα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom