Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 723K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να διαθέσεις λίγο από το χρόνο σου,
γιά να ξεφυλλίσεις το βιβλίο της ήδονής που προσφέρεται χωρίς χρέωση,
για όλους έμάς τους μερακλήδες............
Μετράς τα χρήματα που έχεις στην τσέπη σου, και έπιλέγεις.

Υ.Γ Ενας μαχητής τών δρόμων και πολεμιστής στο στίβο της ήδονής...

Τά σέβη μου !!!!!!
Που ειναι αυτο το xdream ρε παιδια που λεει ο τυπος??
Ασε που υπάρχει νομίζω περιπτωση να σε καπτσουρευτεί κάποια και να σου ζητήσει να το κάνετε τρελά κερνώντας σου τα ποτά και το ιξντρίν!!  :tooth:

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
απ 11 περιπου μαζευονται?

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
761
Πόντοι
86
Είναι στην πλατεία βάθη φίλε. Στο πεζόδρομο της μαιζωνος που κάθετη της μάγιερ . Πολύ καλή λύση αν και θέλει προσοχή λόγω του ότι η περιοχή είναι επικίνδυνη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Που ειναι αυτο το xdream ρε παιδια που λεει ο τυπος??

Το X-Dream Hotel στη Μαίζωνος, τον πεζόδρομο στη Βάθης. Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες & θα καταλάβεις γιατί το συζητάμε.

uxa999

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα  παρακολουθώ δεν γραφώ ΑΛΛΑ επειδή το μαγαζί το ξέρω από την ημέρα που άνοιξε έχω να πω τα εξής για ένα γρήγορο καλό είναι οι γυναίκες είναι β εθνική για αυτά που κάνουν δηλ ξεπετά και η ομορφιά τους δεν είναι τίποτα συγκλονιστικό να μην πω ότι είναι πατσαβούρες οι περισσότερες  ένα δυο καλά τεμάχια βεβαία παίζουν και αν σε μάθουν καλά κάνουν το κάτι παραπάνω .Εγώ πιστεύω ότι καλύτερα είναι μια βίζιτα αν την ξέρεις παρά να πας εκεί αν πάλι θέλεις να πας με φίλους σου να κάνεις και τον χαβαλέ σου τότε αλλάζει το πράγμα .ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
με απασχολει ενα διλημμα (οικονομικου περιεχομενου)
και θα ηθελα να βοηθησουν οι γνωστες και οχι μονον

με 100€ παιρνεις ενα call-girl για 1 ωρα
+25€ με 30€ το hotel συνολο...130€

δινεις 50€ για μιση ωρα + 23€ το hotel +4,5€ καφεδακι
συνολο...80€
στα θετικα oτι κατεβαινεις και με αλλο ενα 50αρι εχεις αλλο ενα τεμαχιο
οποτε συνολο 130€  (αλλα εχεις πηδηξει δυο κοπελες)

συμπερασμα  τελικα συμφερει ?

Ρε φιλάρα, ούτε η τρόϊκα δε τα μετράει έτσι!

Μας κούρασες!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Κύριε Πύραυλε, αρκετοί αναγνώσται αναμένωμεν με καρτερίαν και ανυπομονησίαν την αξιόπιστον και αναλυτικήν κριτικήν σας ,περι της ενδελεχούς δοκιμής κάποιας απο τας κορασίδες του εν λόγω ιδρύματος των ονείρων!
Παρακαλώ καταθέστε επιτέλους!!
Αδημονούμεν!!! :cheesy:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.234
Πόντοι
5.015
Κύριε Πύραυλε, αρκετοί αναγνώσται αναμένωμεν με καρτερίαν και ανυπομονησίαν την αξιόπιστον και αναλυτικήν κριτικήν σας ,περι της ενδελεχούς δοκιμής κάποιας απο τας κορασίδες του εν λόγω ιδρύματος των ονείρων!

Θα σε μαλώσω... ΤΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΑΣ, ΟΧΙ ΤΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ... :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783

Η εμπιστοσύνη σας με τιμά και ομολογώ ότι με κολακεύει. Σας ευχαριστώ κύριε hotyan.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η έλλειψη χρόνου, ωστόσο εκτιμώ ότι σύντομα θα δράσω κατάλληλα.

Με την ευκαιρία μεταφέρω στους ρέκτες του θέματος την επισήμανση του αξιότιμου κυρίου bakalh, ότι το εντευκτήριο ονομάζεται "Man Ray" (αείμνηστος φωτογράφος).

Προ ημερών περιέλαβα σε www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-84a/]άλλη κριτική μου[/url] το παρακάτω εδάφιο το οποίο  αναφέρεται στο υπόψη εντευκτήριο:

Το όχημα ήταν σταθμευμένο πλησίον παρακείμενου εντευκτηρίου.
Οδός κατακλυσμένη από στίφη τοξικομανών.
Έναντι του εντευκτηρίου, νεαροί διαφόρων εθνικοτήτων ευωχούνταν σε ανεπτυγμένες τράπεζες εστιατορίου επί του πεζοδρομίου.
Έξωθεν του εντευκτηρίου εύσωμος θυρωρός.
Εντός του εντευκτηρίου, δώδεκα νυμφίδια, τρεις σερβιτόροι (δυο θήλεα και εν άρρεν), τρεις άρρενες πελάτες και εις τράβελος.
Ολίγη οινοποσία, ανασυγκρότηση δυνάμεων και εποχούμενη πορεία προς τον τελικό στόχο: Τον εσωτερικό κόσμο της Μαργαρίτας.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Η εμπιστοσύνη σας με τιμά και ομολογώ ότι με κολακεύει. Σας ευχαριστώ κύριε hotyan.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η έλλειψη χρόνου, ωστόσο εκτιμώ ότι σύντομα θα δράσω κατάλληλα.

Με την ευκαιρία μεταφέρω στους ρέκτες του θέματος την επισήμανση του αξιότιμου κυρίου bakalh, ότι το εντευκτήριο ονομάζεται "Man Ray" (αείμνηστος φωτογράφος).

Προ ημερών περιέλαβα σε www.bourdela.com/oikoi-anoxhs/athina/fulhs-84a/]άλλη κριτική μου[/url] το παρακάτω εδάφιο το οποίο  αναφέρεται στο υπόψη εντευκτήριο:

Το όχημα ήταν σταθμευμένο πλησίον παρακείμενου εντευκτηρίου.
Οδός κατακλυσμένη από στίφη τοξικομανών.
Έναντι του εντευκτηρίου, νεαροί διαφόρων εθνικοτήτων ευωχούνταν σε ανεπτυγμένες τράπεζες εστιατορίου επί του πεζοδρομίου.
Έξωθεν του εντευκτηρίου εύσωμος θυρωρός.
Εντός του εντευκτηρίου, δώδεκα νυμφίδια, τρεις σερβιτόροι (δυο θήλεα και εν άρρεν), τρεις άρρενες πελάτες και εις τράβελος.
Ολίγη οινοποσία, ανασυγκρότηση δυνάμεων και εποχούμενη πορεία προς τον τελικό στόχο: Τον εσωτερικό κόσμο της Μαργαρίτας.
Κυριε Πύραυλε....
Είσθε μετα του κυρίου bakalh,  η όασις των ενημερώσεων.
Υποκλίνομαι ταπεινώς!!!
Επιτρέψτε να εκφράσω τα σέβη μου!  :cheesy:

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Αφού δε γράφει κανείς ας ενημερώσω εγώ...
{αν και δεν θα 'πρεπε, αλλά χαλάλι σας...}

Ότι λέει ο Λάγαρος είναι ορθότατο...
Όλα οκ στο κατάστημα, καφεδάκι κτλπ...
Δε σ'ενοχλεί κανείς και γενικά όλα πολύ κυριλέ σαν να είσαι σε club νωρίς το μεσημέρι, ή έστω το απόγευμα...

Οι κοπέλες χαμογελαστές και πρόθυμες να σου μιλήσουν. Η μια σου στέλνει την άλλη, οπότε το θέμα των ονομάτων δεν είναι πρόβλημα...

Σάββατο "συνάντησα" τη Ναντίν, καθώς τη θυμόμουν από post ενός συναθλητή, τον οποίο ευχαριστώ. Πολύ όμορφη κοπέλα #γαλαζοπράσινα μάτια#, αλλά δεν την αρέσει να φιλάει στο στόμα. Πεντακάθαρη ~ντουζ και πριν και μετά...~. Εντάξει δεν είναι πολύ θερμή αλλά εμένα μου άρεσε... Τέλεια στάση το πισοκωλητό ~της αρέσει και τη βολεύει~.
Στην αντανάκλαση του καθρέφτη δεν παίζεται. Είναι για φωτογραφία...
Service το βασικό ~δε ρώτησα για a~level #δεν είμαι και fan# ή cim #δεν ήθελα να χάσω την ένταση στο τελείωμα χωρίς να την αγκαλιάζω#~, αλλά μου αρκούσαν τα βασικά... Την ετοίμασα με στοματικό και γω και έγινε μούσκεμα από τα υγρά της...

Κυριακή "συνάντησα" τη Μάγδα, όπως την περιγράφει ο Λάγαρος είναι. Εκεί μιλάμε για πολύ καλή συμμετοχή και πρόγραμμα all inclusive. Και a~level #η ίδια το ήθελε# ~της αρέσει γι'αυτό και το προσφέρει~ και cim.
Καλό σώμα αλλά ελαφρώς σπασμένο πρόσωπο. Βαθιά φιλιά και γενικά όλα πολύ οκ. Αν πάτε πρώτη φορά σ'αυτήν και δεν σας έχει δει ποτέ ΔΕΝ πρόκειται να δοκιμάσετε #ήταν απόλυτη#. Απλά διαλέξτε μια άλλη για πρώτη φορά και την επόμενη θα μπορείτε να τη "συναντήσετε" στα ιδιαίτερα.

Την επόμενη θα ασχοληθώ και με άλλα τεμάχια, τα οποία είναι πολύ αξιόλογου επιπέδου...
Είδα και μια Ντέλια, μικρούλα πολύ όμορφη, αλλά κινήθηκα σε standard επιλογές καθ'ότι και πρώτη φορά...

Για μένα η επιλογή είναι vfm, και στις δύο περιπτώσεις κινήθηκα σε 30'/50€ {ένα τελείωμα, καθώς τελευταία μπορώ και το διαχειρίζομαι σχετικά άνετα} +23€ το δωμάτιο, το οποίο είναι εξαιρετικό.
Ευχαριστώ πολύ το συναθλητή Λάγαρο για τη σημαντική του βοήθεια σε ότι με έχει συμβουλέψει.
Respect!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Φίλε εντάξει κι εμείς έχουμε κάνει μαλακίες αλλά γλειφομούνι σε ξέμπαρκη πουτάνα που ψωνίζεται σε cafe bar της Βάθης... Τί να σου πω...
παντως για πληροφορηση σου... αρκετοι εδω μεσα εχουν πει κατα καιρους οτι τα κοριτσια στην Βαθης στην πλειονοτητα τους κανουν και ακαποτο γαμησι... και πολλοι εδω μεσα το επιζητουν κι'ολας... δεν ειναι μυστικο λοιπον οτι το ασφαλες σεξ δεν ειναι και στο φορτε του εκει κατω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom