Αφού δε γράφει κανείς ας ενημερώσω εγώ...
{αν και δεν θα 'πρεπε, αλλά χαλάλι σας...}
Ότι λέει ο Λάγαρος είναι ορθότατο...
Όλα οκ στο κατάστημα, καφεδάκι κτλπ...
Δε σ'ενοχλεί κανείς και γενικά όλα πολύ κυριλέ σαν να είσαι σε club νωρίς το μεσημέρι, ή έστω το απόγευμα...
Οι κοπέλες χαμογελαστές και πρόθυμες να σου μιλήσουν. Η μια σου στέλνει την άλλη, οπότε το θέμα των ονομάτων δεν είναι πρόβλημα...
Σάββατο "συνάντησα" τη Ναντίν, καθώς τη θυμόμουν από post ενός συναθλητή, τον οποίο ευχαριστώ. Πολύ όμορφη κοπέλα #γαλαζοπράσινα μάτια#, αλλά δεν την αρέσει να φιλάει στο στόμα. Πεντακάθαρη ~ντουζ και πριν και μετά...~. Εντάξει δεν είναι πολύ θερμή αλλά εμένα μου άρεσε... Τέλεια στάση το πισοκωλητό ~της αρέσει και τη βολεύει~.
Στην αντανάκλαση του καθρέφτη δεν παίζεται. Είναι για φωτογραφία...
Service το βασικό ~δε ρώτησα για a~level #δεν είμαι και fan# ή cim #δεν ήθελα να χάσω την ένταση στο τελείωμα χωρίς να την αγκαλιάζω#~, αλλά μου αρκούσαν τα βασικά... Την ετοίμασα με στοματικό και γω και έγινε μούσκεμα από τα υγρά της...
Κυριακή "συνάντησα" τη Μάγδα, όπως την περιγράφει ο Λάγαρος είναι. Εκεί μιλάμε για πολύ καλή συμμετοχή και πρόγραμμα all inclusive. Και a~level #η ίδια το ήθελε# ~της αρέσει γι'αυτό και το προσφέρει~ και cim.
Καλό σώμα αλλά ελαφρώς σπασμένο πρόσωπο. Βαθιά φιλιά και γενικά όλα πολύ οκ. Αν πάτε πρώτη φορά σ'αυτήν και δεν σας έχει δει ποτέ ΔΕΝ πρόκειται να δοκιμάσετε #ήταν απόλυτη#. Απλά διαλέξτε μια άλλη για πρώτη φορά και την επόμενη θα μπορείτε να τη "συναντήσετε" στα ιδιαίτερα.
Την επόμενη θα ασχοληθώ και με άλλα τεμάχια, τα οποία είναι πολύ αξιόλογου επιπέδου...
Είδα και μια Ντέλια, μικρούλα πολύ όμορφη, αλλά κινήθηκα σε standard επιλογές καθ'ότι και πρώτη φορά...
Για μένα η επιλογή είναι vfm, και στις δύο περιπτώσεις κινήθηκα σε 30'/50€ {ένα τελείωμα, καθώς τελευταία μπορώ και το διαχειρίζομαι σχετικά άνετα} +23€ το δωμάτιο, το οποίο είναι εξαιρετικό.
Ευχαριστώ πολύ το συναθλητή Λάγαρο για τη σημαντική του βοήθεια σε ότι με έχει συμβουλέψει.
Respect!