TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
η ρουμανική σχολή θριαμβεύει....Καλησπερα [size=18pt]πηρα σημερα την αντρα[/size] λιγο μαγκωμενη αλλα ολα γενικα καλα
η ρουμανική σχολή θριαμβεύει....Καλησπερα [size=18pt]πηρα σημερα την αντρα[/size] λιγο μαγκωμενη αλλα ολα γενικα καλα
ωραίο όνομα..Καλησπερα πηρα σημερα την αντρα λιγο μαγκωμενη αλλα ολα γενικα καλα
Αν δεν σου ειναι δυσκολο πες μας δυο λόγια.Καλησπερα πηρα σημερα την αντρα λιγο μαγκωμενη αλλα ολα γενικα καλα
σκεφτομαι και τα κοριτσια. Πως φευγουν καθε βραδυ στο σχολασμα σ' αυτη τη κολοπεριοχη?
Μηπως θα επρεπε να τα συνοδεύουμε με βάρδιες?
Απίστευτο.Κύριοι,
πριν από μια ώρα, μόλις είχα συνουσιασθεί μετά της δεσποινίδος Έλενας στον επί της οδού Κνίδου Οίκο, ήμουν μόνος μέσα στο αυτοκίνητο επί της οδού Μάγερ στη διασταύρωση με τη Μάρνη (50 μέτρα από το Amnezia), με το τζάμι συνοδηγού μισοκατεβασμένο, περίμενα στο κόκκινο φανάρι, μπροστά μου ήταν άλλο ένα αυτοκίνητο και πίσω μου κανένα.
Δέχθηκα επίθεση από τρεις νεαρούς κακοποιούς, ο ένας από τους οποίους προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του οδηγού, ο δεύτερος την πόρτα του συνοδηγού κι ο τρίτος επόπτευε.
Τους αντελήφθηκα έγκαιρα, κίνησα απότομα το όχημα και λάκισαν στο σκοτάδι.
Αδύνατοι, κοντοκουρεμένοι, ο ένας με καπέλο τζόκεϋ.
Σκούρα τα πράγματα.
3 το καπουτσίνο, η τσιτσιμπίρα στα 4!!!kalhspera,ti times paizoun sto magazi?
Έμαθα και το όνομα της διαφανούς-άχρωμης-άοσμης κορασίδας της δεξιάς το οποίο ξέχασα αύθις!
1 ώρα σπάω το κεφάλι μου (το πάνω) και δεν μου έρχεται!
Έμαθα ότι είναι καλλίφωνος και τραγουδά τις μεταμεσονύκτιες ώρες όταν γίνονται κέφια στο μαγαζί.
Ντενίσα...
και ενώ έψαξα στις τελευταίες 150 σελίδες του παρόντος thread, δεν βρήκα την παραμικρή πληροφορία για τη συγκεκριμένη.
Αντίθετα φρέσκαρα τη μνήμη μου με σημαντικές πληροφορίες για κάποιες άλλες...
Ντενισα! α μπράβο ευχαριστώ πολύ.
ρε παιδιά γράψτε κάτι για [size=18pt]Άντρα[/size],Ντενισα τις έχω λοκαρει και φοβάμαι μη
Αγαπητε ειναι ενα απο τα κοριτσια που με ενδιαφερουν.Εγγύηση by amjik ...... Τέλος !!
Αγαπητε ειναι ενα απο τα κοριτσια που με ενδιαφερουν.
Την "μελετω" εδω και καποιες ημερες.
Το σχολιο σου πολυτιμοτατο............