- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Όχι, αριστερά, στο μπαρ μπροστά στον ντιτζέι. Κι εσύ εκεί ήσουν;
;)
Όχι, αριστερά, στο μπαρ μπροστά στον ντιτζέι. Κι εσύ εκεί ήσουν;
και όπως μπήκατε στο μέγαρο καθήσατε ακριβώς δεξιά από την είσοδο ; ...
Σιγά που ήτο εκει το ανήλικο.Κύριε Dimit31, θεώρησα την ερώτησή σας συναδελφική, όχι αδιάκριτη. Βλέπω όμως ότι δεν απαντάτε και στο δικό μου αντίστοιχο ερώτημα για να είμαστε και πάτσι. Όχι πως τρέχει και τίποτα, αλλά μήπως φοβάστε ότι θα το πω στη γυναίκα σας; Παρότι αμαρτωλός, ορκίζομαι ότι δεν είχα τέτοιους σκοπούς
Μόνο εγώ έμεινα ευχαριστημένος με τη Μανταλίνα;
Μόνο εγώ έμεινα ευχαριστημένος με τη Μανταλίνα;
Χρόνια πολλά και από μένα,
τώρα το είδα το μήνυμα paiktoura ! Εμείς καθόμασταν στον γωνιακό καναπέ ;)
που ηταν τα μαμημενα ποστ για την Ντελια και δεν τα διαβασα ; δωστε μου αριθμους σας παρακαλω Οταν πια σχεδον ολη η Φυλης κανει πιπα ακαποτη και δινει κωλο, αυτη με λαστιχο και για 2 λεπτά . Από τότε αποφάσισα να πάω και απο το 73ρι στο 20ρι, ίδιες υπηρεσίες πια δινει η Φυλής με 4 φορες κατω το κόστος. Εξαλλου βαρεθηκα ολο τις ιδιες και τις ιδιες επαιρνα και οποτε εκανα νέες δοκιμες επεφτα πανω σε φόλες.Α, ήταν και η Ντέλια, πολύ μουνάρα η κοπέλα αλλά τα σχόλια δεν είναι θετικά.
που ηταν τα μαμημενα ποστ για την Ντελια και δεν τα διαβασα ; δωστε μου αριθμους σας παρακαλω Οταν πια σχεδον ολη η Φυλης κανει πιπα ακαποτη και δινει κωλο, αυτη με λαστιχο και για 2 λεπτά . Από τότε αποφάσισα να πάω και απο το 73ρι στο 20ρι, ίδιες υπηρεσίες πια δινει η Φυλής με 4 φορες κατω το κόστος. Εξαλλου βαρεθηκα ολο τις ιδιες και τις ιδιες επαιρνα και οποτε εκανα νέες δοκιμες επεφτα πανω σε φόλες.