Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εύγε νέε μου!
Λίαν καλώς.....προβιβάστηκες.
Και εις ανώτερα!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απογευματινος καφες στο μεγαρο, παρεα με τους αγαπητους φιλους-συναγωνιστες.

Υποτονικα τα πραγματα, αρκετες οι απουσιες.

Στις ηδη απουσες Μιχαελα, Σιμονα, Ιωαννα, Ρεββεκα, Ρωξαννη σημερα δεν ειδα και την Αντριαννα.
Σε μινι συζητηση που ειχα με την Αλεξανδρα με ενημερωσε οτι και αυτη θα απουσασει για λιγο..

Διαφορετικο και το μουσικο στυλ, με πιο απαλη μουσικη με ξενες ως επι το πλειστον επιλογες, κατι που εγω τουλαχιστον το προτιμω.

Καλο Πασαχα σε ολους του συναγωνιστες, το προσωπικο και τα κοριτσια του Amnezia........

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Στις ηδη απουσες Μιχαελα, Σιμονα, Ιωαννα, [size=16pt]Ρεββεκα[/size], Ρωξαννη
Διαφορετικο και το μουσικο στυλ, με πιο απαλη μουσικη με ξενες ως επι το πλειστον επιλογες, κατι που εγω τουλαχιστον το προτιμω.
Καλο Πασαχα σε ολους του συναγωνιστες, το προσωπικο και τα κοριτσια του Amnezia........
καλές γιορτές και σε σένα Che...
νηστίσιμο το περιβάλλον... όπως αρμόζει στις ημέρες...
το περασμένο Σάββατο, με ενθουσίασαν οι χορευτικές φιγούρες της Ρεβέκας..
μια κίνηση, ένα ταμπραμέντο!
αν δεν ήταν αγκαζέ με τους τύπους δίπλα μας, θα την είχα τραβήξει αμέσως στα επάνω δώματα...
αν έχεις οποιαδήποτε εμπειρία, θα με ενδιέφερε...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
καλές γιορτές και σε σένα Che...
νηστίσιμο το περιβάλλον... όπως αρμόζει στις ημέρες...
το περασμένο Σάββατο, με ενθουσίασαν οι χορευτικές φιγούρες της Ρεβέκας..
μια κίνηση, ένα ταμπραμέντο!
αν δεν ήταν αγκαζέ με τους τύπους δίπλα μας, θα την είχα τραβήξει αμέσως στα επάνω δώματα...
Εγω οχι, δεν εχω εμπειρια με την Ρεβεκα. Δεν ειναι το στυλ της κοπελας που με ενθουσιαζει

Δυο φιλοι ομως εχουν.
Και μιλανε με τα καλυτερα λογια.

Αυτο ομως που μου αρεσει στην Ρεβακα, ειναι το εξαιρετικο social time που εχει με τους επισκεπτες της.
Ισως να ειναι η μοναδικη κοπελα (απο την μικρη εμπειρια που εχω στο Amnezia) που καταναλωνει τοσο πολυ χρόνο ΜΕΤΑ την συνευρεση στο δωματιο με τον ανδρα που ανεβηκε επανω.

Αυτο το εχω διαπιστωσει ιδιοις όμασι.

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Και μιλανε με τα καλυτερα λογια.
καταναλωνει τοσο πολυ χρόνο ΜΕΤΑ την συνευρεση στο δωματιο.
να ένας καλός λόγος για να επιλεγεί...
ευχαριστώ για την πληροφόρηση...
καλη Ανάσταση...

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Ερωτηση: Τι λεει η γαζελα? Μετραει ή ειναι καμια χοντροκωλα/σκατοφατσα?
είναι λεπτή, κανονικού αναστήματος...
εξαιρετική περίπτωση για λάτρεις της μελαμψής επιδερμίδας...

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Απογευματινος καφες στο μεγαρο, παρεα με τους αγαπητους φιλους-συναγωνιστες.

Υποτονικα τα πραγματα, αρκετες οι απουσιες.

Στις ηδη απουσες Μιχαελα, Σιμονα, Ιωαννα, Ρεββεκα, Ρωξαννη σημερα δεν ειδα και την Αντριαννα.
Σε μινι συζητηση που ειχα με την Αλεξανδρα με ενημερωσε οτι και αυτη θα απουσασει για λιγο..

Αν ήσουν στους καναπέδες στην γωνία, εγώ ήμουν δίπλα και έπινα το ποτό μου (στην αρχή...)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλα τα "αρρωστακια" του Μαν Ρέει! (αγόρια και κορίτσια)
Όπως διάβασα, καλά περάσατε χθες εν τη απουσία μου!
Σίγουρα θα μου καταγαμησατε την "αδυναμία" μου αλλά χαλάλι σας ,σας συγχωρώ μέρες που είναι....
Θυμήθηκα σήμερα παλιό μέλος με το νικ "μου αρέσει η μουνιλα" και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό είναι που μας τραβάει στο Πορνομεγαρο!
Επιτέλους βρέθηκε το σανατόριο των μπουρδελιαριδων, δυο τρεις επισκέψεις τη βδομάδα και γεμίζεις υγεία!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αν ήσουν στους καναπέδες στην γωνία, εγώ ήμουν δίπλα και έπινα το ποτό μου (στην αρχή...)
To καταλαβα μολις διαβασα το pοst σου, αλλα δεν εκανα καποιο σχολιο,μιας και δεν ηξερα εαν θα το ηθελες.

Εμεις φυγαμε λιγο μετα, αφου καλεσες την Αλεξανδρα στο τραπεζι σου......

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Η Ρεββέκα είναι από τις κορυφαίες τόσο στις υπηρεσίες, όσο και στο social time και με το τέλειο σωματάκι της κολάζει.

Είμαι ένας από τους δυο που ανέφερε ο φίλος Cheyenne και πίστεψε με πιστεύω ότι θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος, ειδικά αν σου αρέσει ο σωματότυπος της ;)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Τη συμπάθειά μου προς τον κύριο Πύραυλο για τη λαχτάρα που πήγε να πάθει. Κατά τα λοιπά, το πρόγραμμα σήμερα περιλαμβάνει νηστεία και περισυλλογή έως τις 6.30, και στη συνέχεια κατανυκτική επίσκεψη στο ναό με εξωθεσμικό συνοδοιπόρο  :boobies:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Χθεσινή επίσκεψη στο Πορνομέγαρον Amnezia,

Η εικόνα αποκαρδιωτική...  :'( λιγοστός κόσμος... ηχηρές απουσίες... μια νότα στη χθεσινή μουντάδα οι κάποιοι "άπιστοι" που ανέβηκαν τη κλίμακα προς τα δωμάτια της ηδονής...

Από που να ξεκινήσω?
Εκ "δεξιών",
Απούσες: Σιμόνα, Μιχαέλα, Ιωάννα, Αντριάννα, "Ανώνυμο κοντοπούτανο", Ρωξάνη...
Παρούσες: Μάγδα, Άντρα, Ντενίσα, Κλαούντια, Αλεξάνδρα, Λωρένα, Χριστίνα

Εξ' "αριστερών",
η εικόνα ήταν καλύτερη...
Παρούσες: 3-4 ανώνυμες,αδιάφορες κατ'εμέ, Μελίσσα, Ντέλια, Τζοάννα, Ναντίν, Ιζαμπέλα... κτλ...
Βασικά δεν είχε πολλές απουσίες πλην της Ρεββέκας...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ε άμα από την αριστερά απουσιάζει η Ρεβέκκα είναι σα να μην υπάρχει η Κανελη στη βουλή.
Άδεια έδρανα.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Παρέα με αμαρτωλό εξωθεσμικό συναγωνιστή επισκεφθήκαμε χθες κατά τις 7 το μέγαρο και παραμείναμε έως τις 10. Κατανυκτική ατμόσφαιρα  0:), ελάχιστοι συνάδελφοι και καμιά 10αριά κοπέλες. Ήταν η Λωρένα, η Μελίσσα, η Μανταλένα, μια Σάρα με την οποία γνωρίστηκε καλύτερα ο φίλος μου αλλά ακόμα δεν έχω μάθει λεπτομέρειες, η σκούρα κοπέλα και πέντε έξι ακόμα κυρίως από την αριστερά πλευρά. Μπάνισα και τρία τσιγγανοπιτσιρικάκια ανώνυμα. Ο ναός θα είναι ανοιχτός και σήμερα (η μπαργούμαν εξέφρασε την ελπίδα να κλείσει κατά τις 11 το βράδυ) αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, όμως μια κοπέλα που ρώτησα δήλωσε ότι σήμερα θα πάρει ρεπό . Μιλάμε για τρελά κεσάτια χθες, στην τρίωρη σχεδόν παραμονή μας ελάχιστες πήραν πελάτη. Α, ήταν και η Ντέλια, πολύ μουνάρα η κοπέλα αλλά τα σχόλια δεν είναι θετικά. Όσον αφορά εμένα, αφού κατανάλωσα 5 ουίσκι  :bounce: (το ένα κερασμένο) αποφάσισα να κάνω τον οικονόμο και να μη δώσω 73 ευρώ και να γαμήσω σαν άνθρωπος, αλλά να γαμήσω μετά σε καμιά πιάτσα. Τελικά μου έφυγαν ακριβώς τα ίδια λεφτά γιατί έπεσα σε μια ξεπέτα  *P. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την υπόθεση στο σχετικό θρεντ. Σύντομα θα ενημερωθώ για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σάρας και θα επανέλθω για ενημέρωση, έστω και από δεύτερο χέρι.
Καλή ανάσταση  :priest:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Παρέα με αμαρτωλό εξωθεσμικό συναγωνιστή επισκεφθήκαμε χθες κατά τις 7 το μέγαρο και παραμείναμε έως τις 10. Κατανυκτική ατμόσφαιρα  0:), ελάχιστοι συνάδελφοι και καμιά 10αριά κοπέλες. Ήταν η Λωρένα, η Μελίσσα, η Μανταλένα, μια Σάρα με την οποία γνωρίστηκε καλύτερα ο φίλος μου αλλά ακόμα δεν έχω μάθει λεπτομέρειες, η σκούρα κοπέλα και πέντε έξι ακόμα κυρίως από την αριστερά πλευρά. Μπάνισα και τρία τσιγγανοπιτσιρικάκια ανώνυμα. Ο ναός θα είναι ανοιχτός και σήμερα (η μπαργούμαν εξέφρασε την ελπίδα να κλείσει κατά τις 11 το βράδυ) αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, όμως μια κοπέλα που ρώτησα δήλωσε ότι σήμερα θα πάρει ρεπό . Μιλάμε για τρελά κεσάτια χθες, στην τρίωρη σχεδόν παραμονή μας ελάχιστες πήραν πελάτη. Α, ήταν και η Ντέλια, πολύ μουνάρα η κοπέλα αλλά τα σχόλια δεν είναι θετικά. Όσον αφορά εμένα, αφού κατανάλωσα 5 ουίσκι  :bounce: (το ένα κερασμένο) αποφάσισα να κάνω τον οικονόμο και να μη δώσω 73 ευρώ και να γαμήσω σαν άνθρωπος, αλλά να γαμήσω μετά σε καμιά πιάτσα. Τελικά μου έφυγαν ακριβώς τα ίδια λεφτά γιατί έπεσα σε μια ξεπέτα  *P. Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την υπόθεση στο σχετικό θρεντ. Σύντομα θα ενημερωθώ για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σάρας και θα επανέλθω για ενημέρωση, έστω και από δεύτερο χέρι.
Καλή ανάσταση  :priest:

και όπως μπήκατε στο μέγαρο καθήσατε ακριβώς δεξιά από την είσοδο ; ...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Όχι, αριστερά, στο μπαρ μπροστά στον ντιτζέι. Κι εσύ εκεί ήσουν;  :2funny:

Stories