Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Καλό παιδάκι, ε; Μόνο που κοιτιέται συνέχεια στον καθρέφτη..
καλο ειναι ρε συ.... απλα αποφευγω τα γυφτακια... και προτιμαω και μενω πιστος σε 4 παλιες πουτανιτσες.... καθως ξερουν τα γουστα μου και γνωριζω οτι ειναι και καθαροτερες απο τις υπολοιπες......

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
Έχουν άλλη χάρη τα γυφτάκια συμπολεμιστή  :rockon:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
καλο ειναι ρε συ.... απλα αποφευγω τα γυφτακια... και προτιμαω και μενω πιστος σε 4 παλιες πουτανιτσες.... καθως ξερουν τα γουστα μου και γνωριζω οτι ειναι και καθαροτερες απο τις υπολοιπες......

Δεν μας λες ποιες όμως……….

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Δεν μας λες ποιες όμως……….
θα τις γραψω αλφαβητικα γιατι ολες τις θεωρω ισαξιες....
αλεξανδρα ιωαννα μικαελα μονικα..... και η μονικα ειναι το μπαλαντερακι που κανενας δεν αναφερεται σε αυτη....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.075
Πόντοι
22.785
Λέω νά κάνω μιά γρήγορη έπισκεψη ... :think: γιά joana

θέλω cocochocolate , μόνο κώλο .......

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.147
Πόντοι
6.495
αλεξανδρα ιωαννα μικαελα μονικα..... και η μονικα ειναι το μπαλαντερακι που κανενας δεν αναφερεται σε αυτη....

Για άνοιξέ μου τα μάτια λίγο ρε φίλε, γιατί έχω χάσει επεισόδια. Αλεξάνδρα και Μόνικα; Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή; Από τα δεξιά κάθονται όπως μπαίνεις; Για πες γιατί έχω ανησυχίες  :tits2:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Για άνοιξέ μου τα μάτια λίγο ρε φίλε, γιατί έχω χάσει επεισόδια. Αλεξάνδρα και Μόνικα; Μπορείς να κάνεις μια περιγραφή; Από τα δεξιά κάθονται όπως μπαίνεις; Για πες γιατί έχω ανησυχίες  :tits2:
και οι 2 καθονται απο δεξια.... η αλεξανδρα ειναι ξανθια πολυ ομορφη με 2 -3 περιτα κιλα αλλα της πανε πολυ... γυρω στα 26-27 , η μονικα ειναι η αδερφη της ροξανης (κανεις δεν εχει αναφερθει σε αυτες τις αδερφες) μαυρομαλλα καθεται στα δεξια στα σκαμπο στο στρογγυλο τραπεζακι, ειναι γυρω στα 23, υστερει λιγο στη φατσα αλλα πανω ειναι καβλομηχανη....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16

Μόνικα αυτή της δεξιάς τη βυζού (που λείπει καιρό) η  την ξανθιά της αριστεράς??

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
και οι 2 καθονται απο δεξια.... η αλεξανδρα ειναι ξανθια πολυ ομορφη με 2 -3 περιτα κιλα αλλα της πανε πολυ... γυρω στα 26-27 , η μονικα ειναι η αδερφη της ροξανης (κανεις δεν εχει αναφερθει σε αυτες τις αδερφες) μαυρομαλλα καθεται στα δεξια στα σκαμπο στο στρογγυλο τραπεζακι, ειναι γυρω στα 23, υστερει λιγο στη φατσα αλλα πανω ειναι καβλομηχανη....

Τα στρογγυλά τραπεζάκια έχουν αποσυρθεί εδώ και έξι μήνες νομίζω!
Από τα Χριστούγεννα έχω να τρακάρω  την Μόνικα που ήταν παρέα με Αλεξάνδρα-Λωρενα!

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Από τα Χριστούγεννα έχω να τρακάρω  την Μόνικα που ήταν παρέα με Αλεξάνδρα-Λωρενα!
ρε φιλαρακο τα στρογγυλα τα ψηλα τραπεζακια με τα σκαμπο.... εκει ειναι η μονικα και εχει αδυνατισει....

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
μπορει να χεις δικιο για τα στρογγυλα τραπεζακια....εννοω σε αυτα που ειναι σαν πασο στα δεξια.... καλλησε το μυαλο αν ειναι στρογγυλα ή τετραγωνα  :2funny: :2funny: :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η δεξιά Μόνικα είναι ο.κ.!
Προσοχή στις απομιμήσεις (ξανθιά Μόνικα μοντελέ αριστερής πλευράς)
Μακριά………

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
μπορει να χεις δικιο για τα στρογγυλα τραπεζακια....εννοω σε αυτα που ειναι σαν πασο στα δεξια.... καλλησε το μυαλο αν ειναι στρογγυλα ή τετραγωνα   :2funny: :2funny: :2funny:

Λευκά παραλληλόγραμμα είναι, με στήριξη στον τοίχο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Mάγδα Ιωαννα Μικαέλα Αλεξάνδρα Μόνικα Τζοάνα ..........
ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΑΡΤΙΑ !!!!!!!!!!!!!

Amjik Αλεξάνδρα - Μόνικα έχουν μεγάλα  :tits: ή να μην ασχοληθώ; Η Τζοάνα είναι η μαύρη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom