Νέα

Πλατεία Πολιτείας κόντρες το 1990

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spiros1968
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
παιδες θυμαστε τι γινοταν ενα καιρο στην πλατεια της πολιτειας?ωραιες εποχες

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
στην πολιτεια παντως ειναι ωραια για καφε το χειμωνα..

Asbette

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γάμησε τα φίλε! Οι ιστορίες!
θυμάσαι κάποιοι που είχαν ανέβει με τζίπ επάνω στη πλατεία και έκαναν το γρασίδι μπουρδέλο;;;
Απο τότε έγιναν τα πράγματα πιο αυστηρά και γαμήθηκαν όλα!

Τώρα πάει και λίγος καιρός που έκαναν κι αυτό το μαλακισμένο κύκλο στη Κοκκιναρά, και ούτε μέρος για σπινιά και χειρόφρενο δεν έμεινε!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ρεεε τι μου θυμίσατε τώρα! Αχχ τι ωραία που περνάγαμε στον Αλέκο... :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
θυμάσαι κάποιοι που είχαν ανέβει με τζίπ επάνω στη πλατεία και έκαναν το γρασίδι μπουρδέλο;;;

Και τον γείτονα από την γωνία... που όλο φώναζε κι έβγαινε με την καραμπίνα! :uzi:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Τώρα πάει και λίγος καιρός που έκαναν κι αυτό το μαλακισμένο κύκλο στη Κοκκιναρά, και ούτε μέρος για σπινιά και χειρόφρενο δεν έμεινε!!!

Για να μην πούμε για εκείνα τα μπλόκα... πάνω-κάτω, με την κλούβα στην Πλατεία !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Η' κάτι άλλους... :jerking: που ανέβαιναν με κάτι PORSCHE και BMW όλο πατιλίκια... κι έφευγαν πάνω στα παρκαρισμένα ή στα δέντρα κ τις κολώνες... :2funny:

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
θυμαστε τοτε που του εφυγε τοθ βαρδινογιαννη η ιντεγκραλε στην πλατεια και ηρθε η εξπρες σερβις και τον μαζεψε σε 5 λεπτα?

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16

Μεγαλε δεν φανταζεσαι τι μου θυμησες τωρα...ακομα κλαιω μια εξατμιση που εμεινε πανω στο πεζοδρομιο!  :'(

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θυμαστε τοτε που του εφυγε τοθ βαρδινογιαννη η ιντεγκραλε στην πλατεια και ηρθε η εξπρες σερβις και τον μαζεψε σε 5 λεπτα?

:headbang: :headbang: και αυτο το ειχα χασει οπως και την γαματη φαση με τα ΜΑΤ  :police: εχασα  :headbang: :headbang:

Μορφη ο κυριος με την βιλα στην εισοδο της πλατειας που πεταγε τις πλαστικες καρεκλες στο δρόμο :2funny: :2funny:

Η αποθεωση της κωλοβαρας (αγαμίας) ηταν παντως το να πηγαινεις σαββατοβραδο πιλιτεια για χειροφρενα (εννοω να βλέπεις).

Εγω 2-3 Σαββατα ελειψα και εχασα ολα τα καλα -ειδικα τα ΜΑΤ πρεπει να ηταν εμπειρια!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και τον γείτονα από την γωνία... που όλο φώναζε κι έβγαινε με την καραμπίνα! :uzi:
  Τωρα το ειδα οτι το εγραψες -μορφη ο γειτονες μα πολυ καλη γκαμα καντηλιων-

Παντως και το λέγανε οτι ειχε βγαλει καραμπινα (μαλλον αεροβόλο του γιου θα ηταν) αλλα δεν το πιστευα ο τυπος ειχε καπου δικιο γιατι τοοοοτε το σπίτι αν οχι βιλα με τα σημερινα δεδόμενα μονο και μόνο από θεση του ΤΟΤΕ ηταν αξια ανεκτιμητη!!

Αλλο που εχασα ηταν που εφυγε ενα αυτοκινητο και επεσε σε ενα τύπο και του εσπασε το πόδι

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Εγω παλιά αλλά και τώρα γαμάω θεόμουνα πίσω απο τον θάμνο στα πλαγια. Ολες το φχαριστιούνται και πολλές φορές μου αφήνουν και λεφτά :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
spiros1968

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
μαγκες καραμπινα ειχε βγαλει γιατι το γνωριζα.ο γιος του ηταν κληρουχας μου στο ναυτικο.μετα ο πατερας του πεθανε απομ την καρδια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom