Νέα

Πιτσιρίκες και παντρεμένοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teen_breaker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε παιδιά,για μια στιγμή..όλοι έχουμε κάνει λάθος επιλογές στην ζωή μας για διάφορους λόγους...δεν μπορούμε να καταδικάζουμε καταστάσεις έτσι.....κανείς μας δεν είναι θεός ώστε να ξέρει απο την πρώτη στιγμή τι κρ'υβει ο άλλος μέσα του...άλλοι το παίρνουν είδηση γρήγορα άλλοι αργά....αν δε καψουρευτούμε τότε γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα,,,να μην κάνουμε τους μάγκες ότι τα ξέρουμε όλα....μεγαλώνοντας αποκτούμε την πείρα να ξεχωρίζουμε , χωρίς ποτέ να είμαστε τέλειοι....το μόνο σίγουρο ε΄'ιναι ότι κατά 95% όταν μια πιτσιρίκα πάει με παντρμένο το κάνει για την καλή ζωή,χρήμα κ.λ.π.,όποιος παντρεμένος δεν το καταλαβαίνει αυτό είναι άξιος της μοίρας του....και 5% πιθανόν καψουρεύονται....λοιπόν τα μάτια μας ανοιχτά όσο γίνεται γιατί σε κάθε λούμπα που πέφτουμε μας αφήνει και μια πληγή στο βάθος.....

συμφωνω αγαπητε...
δε ξερω αμα τα ποσοστα ειναι ετσι αλλα λογικα μου φαινονται

στη προκειμενη περιπτωση η κοπελα δεν το ηξερε απ την αρχη... προφανως τον αγαπησε γι αυτο εμεινε οταν το εμαθε *μεγαλη βλακεια, κακο στον εαυτο της εκανε* αλλα δεν ειναι ολος ο κοσμος δυνατοι χαρακτηρες ουτε πορευονται παντα με τη λογικη
γενικα με το προτελευταιο σου ποστ αγαπητε τεεν την λυπηθηκα σχεδον :P τ οτι δεν μετανιωνει δεν μπορω να το εξηγησω κ δε το καταλαβαινω κ μαλλον ουτε η ιδια καταλαβαινει οτι περισσοτερο τον εαυτο της πληγωσε με αυτες τις επιλογες της. τωρα αν μπορεις να την εμπιστευτεις για σοβαρη σχεση δεν νομιζω οτι μπορει να στο απαντησει κανενας εδω μεσα... εσυ ξερεις κατα βαθος τι θελεις να κανεις

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Πιστευεις οτι της εμεινε κατι απο ολη αυτη την ιστορια? ενα διδαγμα ισως?
Αν δλδ την επαιρνε σημερα τηλ ο τυπος θα επεφτε σαν ωριμο φρουτο?
Αν ναι φιλαρακι ... δεν αξιζει.
Αλλα ας μην απαιτουμε να διαγραψει και μια σημαντικη σελιδα της ζωης της.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
thanks bite...με ενδιέφερε η άποψη μιας κοπέλας με μυαλό...τουλάχιστον έτσι πιστεύω εγώ..

Επισκέπτης
Αντίθετα υποστηρίζει απόλυτα τις επιλογές της και στα 19 της και στα 25 της.

Το μόνο που δεν της βγήκε σαν χαρτί είναι πως έκανα πολλές ερωτήσεις και δεν έκατσα να απολαύσω τη σχέση μας, πριν αποφασίσω να πω ναι στην επιθυμία της να κάνουμε παιδί.

Τι έχεις άραγε να πεις τώρα???

Για να υποστιρίζει απόλυτα τις επιλογές της παει να πει οτι εχει και μεγάλη ιδαία για τον εαυτο της. Είναι ψονάρα.

25 χρονών δεν είναι πιτσιρίκα, οσα χρόνια και να την περνάς. 

Να κάνετε παιδί και μετά να παντρευτείτε; Πρέπει να την είχες πολύ καλομαθημένη.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναίκες στα 25 είναι καμμένα χαρτιά.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Θα είναι από τη πρώιμη κλιμακτήριο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τελικα ηταν επειδη ειχα κλειστο το παραθυρο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
μιλαμε για κλασσικη περιπτωση ελεινιδασ.εσυ μπαιτ καταλαβαινεισ νανει μετανιωσει με οσα ειπε ο φιλοσ?αμαν σε καθε θεμα,κανεισ τον συνηγορο,καθε καριασ

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αν πχ στα 23 ηθελε παντρεμενο,στα 33 τι θα θελε?στολο απο ζιγκολο?μαλακιεσ του στυλ 'ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ' βοηθουν να γαμουν στο μελλον οικογενειεσ.ηθελα μπαιτ να ταν ο αντρασ σου ο παντρεμενοσ,να σου λεγα εγω για ΜΕΤΑΝΙΕΣ..απαλευτεσ ρε γμτ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν μία γυναίκα έχει φτάσει στα 25 κακομαθημένη, που την τράβαγε ένας παντρεμένος, που την κόλλησε κονδυλώματα (και ίσως και τίποτε άλλα), που είναι ανίκανη να επικοινωνήσει με άλλον τρόπο εκτός του γαμησιού, τότε τι να την κάνεις; Ούτε για πίπες δεν είναι. Και το τραγικό είναι ότι με τα αφροδίσιά της ούτε για βίζιτες δεν κάνει.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μιλαμε για κλασσικη περιπτωση ελεινιδασ.εσυ μπαιτ καταλαβαινεισ νανει μετανιωσει με οσα ειπε ο φιλοσ?αμαν σε καθε θεμα,κανεισ τον συνηγορο,καθε καριασ

οχι δεν καταλαβαινω να εχει μετανιωσει κ επισης ουτε πιστευω (βαση αυτων που μας εχει πει παντα) οτι ειναι κοπελα που μπορει να εμπιστευθει οτι δεν θα του την κανει σε καποια φαση
αλλα δεν νομιζω οτι αφορα εμας να πουμε σε κανενα τι θα κανει με τη ζωη του με 3-4 ποστ που μας εχει γραψει με το προβλημα του, λες κ ξερουμε τα παντα.
δεν κανω τον συνηγορο απλα προσπαθω να ειμαι αντικειμενικη κ να μην ριχνω τις κοπελες στην πυρα επειδη ετσι αρεσει σε μερικους να κανουν σε καθε περιπτωση.
αν πχ στα 23 ηθελε παντρεμενο,στα 33 τι θα θελε?στολο απο ζιγκολο?μαλακιεσ του στυλ 'ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ' βοηθουν να γαμουν στο μελλον οικογενειεσ.ηθελα μπαιτ να ταν ο αντρασ σου ο παντρεμενοσ,να σου λεγα εγω για ΜΕΤΑΝΙΕΣ..απαλευτεσ ρε γμτ
βρε λαπλας μην λες αλλα ντ αλλων κ εγω εγραψα οτι ειναι απαραδεκτο αυτο που εκανε, μην διαβαζεις επιλεκτικα.
αμα ηταν ο ανδρας μου ουτε θ ασχολουμουν με την παρτη της θα τον ειχα στειλει στον αγυριστο
αν κ κατα την αποψη μου οταν ολα ειναι καλα σ ενα ζευγαρι κ υπαρχει πραγματικη αγαπη κ σεβασμος ουτε απιστιες γινονται ουτε τπτ... για να γινουν φταινε κ οι 2. ο 3ος ανθρωπος κακο του κεφαλιου του κανει.

puroteen

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Να επαναλάβω κάποια πράγματα καθότι εγώ 'άνοιξα το θρεντ.

Αυτή την πιτσιρίκα λοιπόν, θα την εμπιστευόσασταν να είναι η δική σας γκόμενα, γυναίκα, μητέρα των παιδιών σας??

ΥΓ: Αν ήθελα απλά να την πηδήξω, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να ανοίξω το θρεντ. Μιλάω για τη φάση εκείνη που θέλεις κάτι παραπάνω από τη γυναίκα που είσαι μαζί της.

ποιο απ'ολα σε χαλάει, το παρελθόν της ή οτι δεν ηταν απο την αρχη ειλικρινής μαζί σου;
το προβλημα δεν ειναι τι εκανε πριν, οπως ελεγε και ο Οσκαρ Ουάιλντ "μου αρέσουν οι γυναίκες με παρελθόν και οι άντρες με μέλλον" αλλα τι έκανε μαζί σου.Εαν αφήσεις στην ακρη αυτο και πες οτι δεν το γνώριζες , αναρωτήσου αν ολα τα αλλα που έκανε μαζί σου σε ικανοποιούσαν.Για ρωτησε ειλικρινά τον εαυτό σου εαν ειναι η γυναίκα που πραγματικά θα ηθελες για συζυγο σου, γιατι απο τα γραφωμενα σου προσωπικά δεν θα έλεγα οτι θα ειναι η ιδανική.Αυτη/ος που θα μοιραστεις το υπολοιπο της ζωης σου πρέπει να καλύπτει και αλλα πράγματα περα απο ενα καλό σεξ.Το οτι δεν μπορούσατε να συζητήσετε για κατι που σε αφορουσε και το απεφευγε ή δυσανασχετουσε και σε εκανε να αισθάνεσε ασχημα για αποφυγετε την κουβέντα δεν σου λέει κάτι; στο μέλλον για αλλα θέματα τι θα κάνατε;
Ειναι βασικό θέμα η επικοινωνία σε μια σχέση.
Στα 37 μου ειχα γνωρίσει μια πιτσιρικα 20 χρόνων, θεικό μωρο και την καψουρεύτηκα αγρια, μέχρι και τον αρραβώνα μου χάλασα για παρτι της.Σε λιγότερο απο χρόνο κατάλαβα οτι περα απο το τρελο σεξ δεν ειχα κατι αλλο κοινο μαζί της και παρόλο που μου αρεσε τρελα δεν ηταν ο ανθρωπος που θα μοιραζόμουν την υπολοιπη ζωή μου.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Άν δεν κάνω λάθος στα νούμερα, πιτσιρίκα ήταν (στα 19 της) για τον παντρεμένο.
Τώρα στα 25, απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί έτσι, ειδικά φίλε αν εσύ είσαι κοντά στα 34 (είπες κάπου για 9 χρόνια μεγαλύτερος ?).
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, ακόμα κι όταν υπερεκτιμάς την άλλη  :)

Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλές οι  :jerking:  και οι έυκολοι χαρακτηρισμοί περι"πουτάνας" κ.λπ αλλά σκεφτείτε και λίγο βρε παιδιά.  Γιατί η πιστιρίκα πήγε με ένα παντρεμένο και τον υπερασπιζότανε χρόνια αφού είχε χωρίσει;.
Πιστεύω ότι η απάντηση είναι στον τρόπο που της συμπεριφερότανε ο παντρεμένος σε σχέση με τους τρόπους συμπεριφοράς των "νέων" - Αν κρίνω και απο τις απαντήσεις ορισμένων υπάρχει ένα ολόκληρο χάος μεταξύ τους.
Συνεπώς η πιτσιρίκα είχε καψουρευτεί άγρια με τον παντρεμένο, ακόμα και που ήξερε ότι αυτό δεν θα οδηγήσει πουθενά. 
Η "καψούρα" αυτή δεν σβήνει εύκολα γιατί  δεν είναι πάθος σεξουαλικό να το χορτάσεις, αφήνει πάντα μιά γλυκειά επιθυμία για επανάληψη.  Σε αυτό θα πρέπει να προσθέσουμε ότι ήταν (μάλλον ) και η πρώτη της σχέση. Για το λόγο αυτό λοιπόν τον υπερασπιζόταν ακόμα και όταν την κόλλησε κονδυλώματα.
Είναι δύσκολη περίπτωση για σοβαρή σχέση είναι πολύ πιθανό να το ξεπεράσει ιδιαίτερα μετά από ένα παιδί, αλλά μπορεί πάντα να σε συγκρίνει με αυτόν (μάλλον με μια ιδανική μορφή του).

Δεν σε ξέρω ούτε φυσικά και την κοπέλα έτσι μάλλον το καλύτερο είναι που χώρισες.

OP
OP
T

teen_breaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για τις απόψεις τους.

Είναι η πρώτη φορά που ανοίγω-γράφω σε θρεντ και με εντυπωσίασε η ανταπόκριση.

Χωρίς να έχω πει πολλά με τα δικά μου ποστ, οι απόψεις των άλλων κάλυψαν σχεδόν τις περισσότερες πτυχές αυτής της προσωπικής μου ιστορίας.

Καταλήγω στα εξής συμπεράσματα:

Όταν μας ενδιαφέρει μόνο η σεξουαλική σχέση, μας είναι αδιάφορο αν το κοριτσάκι πηδιέται με άλλους ή αν τα είχε με παντρεμένο ή πήγε με δέκα κλπ. Να σκεφτούμε όμως πως το κοριτσάκι αυτό κάποιος θα το ερωτευτεί μεθάυριο (μπορεί εμείς οι ίδιοι) και αλοίμονο σε αυτόν που θα το πάρει ... ιδίως αν δεν έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε και έχει την ίδια στάση ζωής και τρόπο σκέψης και απλά κάνει ένα διάλειμμα γιατί βρήκε έναν καλό γαμπρό να της κάνει παιδί.

Για τους παντρεμένους που πηδάνε κοριτσάκια, μην έχετε αυταπάτες-είναι ξεκάθαρη η συναλλαγή στο 95% των περιπτώσεων-δίνεται την ωραία ζωή και εισπράτετε τα νιάτα της μικρής. Για το πολύ μικρό ποσοστό των κοριστιών που θα σας ερωτευτούν (5%), σκεφτείτε πως μπορεί να τα βάλετε στο τριπάκι να αποκτήσουν μια φιλοσοφία ζωής με παράλληλες σχέσεις, παράνομες κλπ και μεθαύριο αυτό το κοριτσάκι να μην πείθει κανέναν, να έχει κολλήσει κάτι και γενικά να το έχετε καταστρέψει...

Προσοχή λοιπόν σους ελεύθερους και στους παντρεμένους γιατί όλα έχουν το τίμημά τους.

Ευχαριστώ και πάλι (και ας διαφωνήσουν κάποιοι/κάποιες μαζί μου)

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
553
Πόντοι
86
Άν δεν κάνω λάθος στα νούμερα, πιτσιρίκα ήταν (στα 19 της) για τον παντρεμένο.
Τώρα στα 25, απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί έτσι, ειδικά φίλε αν εσύ είσαι κοντά στα 34 (είπες κάπου για 9 χρόνια μεγαλύτερος ?).
Μην υποτιμάς τον εαυτό σου, ακόμα κι όταν υπερεκτιμάς την άλλη  :)

25 Χρ. και τη λέμε πιτσιρίκα ?? ..είναι ρε παιδιά , ή πιτσιρίκα ονομάζετε κάποια 17-18χρονη ? ..ειχα παρόμοια προβλήματα δυστηχώς...αλλά με 18χρονη , τώρα είμαι με μία που είναι 24... τι να λέμε τώρα ... πάντως η λέξη πιτσιρίκα με εκνευρίζει υπερβοληκά... ξέρετε γιατί ??? ...γιατί ότι ,μα ότι μαλακία και να κάνουν,αρχήζουν το γνωστό τροπάριο...ειμαι μικρή ακόμα,και να με καταλάβεις κ.τ.λ ..έλεος,γαμώ το κέρατο μου..τελικά σε καμοια δεν είναι να εμπηστεύεσαι δυστηχώς,την πατάμε όμως ρε πούστη,δέν μπορώ ειληκρινά να καταλάβω τί θέλουν ρε γαμώτο... θα σκοτώσω καμοία κάποτε πάνω στα νεύρα μου (γιατί βγαίνω έξω απ τα όρια...δυστηχώς)..και θα ρημάξω τα νιάτα μου...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
25 Χρ. και τη λέμε πιτσιρίκα ?? ..είναι ρε παιδιά , ή πιτσιρίκα ονομάζετε κάποια 17-18χρονη ? ..ειχα παρόμοια προβλήματα δυστηχώς...αλλά με 18χρονη , τώρα είμαι με μία που είναι 24... τι να λέμε τώρα ... πάντως η λέξη πιτσιρίκα με εκνευρίζει υπερβοληκά... ξέρετε γιατί ??? ...γιατί ότι ,μα ότι μαλακία και να κάνουν,αρχήζουν το γνωστό τροπάριο...ειμαι μικρή ακόμα,και να με καταλάβεις κ.τ.λ ..έλεος,γαμώ το κέρατο μου..τελικά σε καμοια δεν είναι να εμπηστεύεσαι δυστηχώς,την πατάμε όμως ρε πούστη,δέν μπορώ ειληκρινά να καταλάβω τί θέλουν ρε γαμώτο... θα σκοτώσω καμοία κάποτε πάνω στα νεύρα μου (γιατί βγαίνω έξω απ τα όρια...δυστηχώς)..και θα ρημάξω τα νιάτα μου...
Μπορεις εσυ και ολοι μας να περναμε καλα με τις γκομενες?
Να ριχνουμε τα γαμησια μας,να ειμαστε gentlemen και οχι μουνοδουλοι υπηρετες
Να χωνουμε τα μπινελικια μας οποτε λενε ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ και ΑΣΧΕΤΕΣ μαλακιες?
Να εχουμε σεβασμο και να μην σπαει ο ενας τα ΦΡΥΔΙΑ του αλλου?

Ακου εκει νεο παλικαρι να σκοτωσει γκομενα...

Μονο χοντρομαλακες το κανουν και τρωνε τα νιατα τους στη φυλακη..

Σου κανει πουστια?
Σε προκαλει και εχει εριστικη,ψωνε και ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ συμπεριφορα?

Θελει να μοιαζει το μουνακι της με της ΡΟΖ ΤΣΟΥΛΑΡΑΣ Paris Hilton αλλα κατα βαθος η συμπεριφορα της ειναι ΝΗΠΙΑΚΗ και το παιζει ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ?

Στειλτην απο κει που ηρθε αφου ριξεις ενα καυλι πρωτα
Αν δεν προλαβεις καυλι εστω τρομπονι
Αλλιως μπαλαμουτιασμα χοντρο

Αν τιποτα απο ολα αυτα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 2
Το λεει και ο Βασιλακης

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΙ ΑΛΑΝΕΣ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ

Ακου εκει να χαραμισεις τα νιατα σου για την καθε κοπελιτσα/καργια

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
553
Πόντοι
86
Μπορεις εσυ και ολοι μας να περναμε καλα με τις γκομενες?
Να ριχνουμε τα γαμησια μας,να ειμαστε gentlemen και οχι μουνοδουλοι υπηρετες
Να χωνουμε τα μπινελικια μας οποτε λενε ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ και ΑΣΧΕΤΕΣ μαλακιες?
Να εχουμε σεβασμο και να μην σπαει ο ενας τα ΦΡΥΔΙΑ του αλλου?

Ακου εκει νεο παλικαρι να σκοτωσει γκομενα...

Μονο χοντρομαλακες το κανουν και τρωνε τα νιατα τους στη φυλακη..

Σου κανει πουστια?
Σε προκαλει και εχει εριστικη,ψωνε και ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ συμπεριφορα?

Θελει να μοιαζει το μουνακι της με της ΡΟΖ ΤΣΟΥΛΑΡΑΣ Paris Hilton αλλα κατα βαθος η συμπεριφορα της ειναι ΝΗΠΙΑΚΗ και το παιζει ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟ?

Στειλτην απο κει που ηρθε αφου ριξεις ενα καυλι πρωτα
Αν δεν προλαβεις καυλι εστω τρομπονι
Αλλιως μπαλαμουτιασμα χοντρο

Αν τιποτα απο ολα αυτα ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ 2
Το λεει και ο Βασιλακης

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΙ ΑΛΑΝΕΣ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Π Ο Υ Τ Α Ν Ε Σ

Ακου εκει να χαραμισεις τα νιατα σου για την καθε κοπελιτσα/καργια

Εχεις μεγάλο δίκιο...
απλά η θεωρία απέχει απ την πράξη...
κανουν αντίποινα οι πουτάνες μετά,για να μας γονατήσουν..θά το ξέρεις καλά και εσύ,αντίποινα σοβαρά(κάνουν 'φάσεις' και πολλές φορές γαμιόνται με κοινούς γνωστούς για να το μάθουμε,βγαίνουν στα ίδια μέρη με εμάς κ.τ.λ)...και εκεί ειναι που τρελένομαι.
τι να σου λέω τώρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom