Νέα

Πιτσιρίκες και παντρεμένοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teen_breaker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
teen μαλλον για ολα αυτα χωρισες κυριως κ οχι γιατι ειχε σχεση τετοια πριν απο σενα... πιστευω οτι αν φαινοταν μετανιωμενη για την απιστευτη μλκια που ειναι μια τετοια κατασταση δεν θα χωριζες... τεσπα το αδικο που σου βρισκω αφου δεν γουσταρες την ολη συμπεριφορα της ειναι που εμεινες κ 2 χρονια μαζι της

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε παιδιά,για μια στιγμή..όλοι έχουμε κάνει λάθος επιλογές στην ζωή μας για διάφορους λόγους...δεν μπορούμε να καταδικάζουμε καταστάσεις έτσι.....κανείς μας δεν είναι θεός ώστε να ξέρει απο την πρώτη στιγμή τι κρ'υβει ο άλλος μέσα του...άλλοι το παίρνουν είδηση γρήγορα άλλοι αργά....αν δε καψουρευτούμε τότε γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα,,,να μην κάνουμε τους μάγκες ότι τα ξέρουμε όλα....μεγαλώνοντας αποκτούμε την πείρα να ξεχωρίζουμε , χωρίς ποτέ να είμαστε τέλειοι....το μόνο σίγουρο ε΄'ιναι ότι κατά 95% όταν μια πιτσιρίκα πάει με παντρμένο το κάνει για την καλή ζωή,χρήμα κ.λ.π.,όποιος παντρεμένος δεν το καταλαβαίνει αυτό είναι άξιος της μοίρας του....και 5% πιθανόν καψουρεύονται....λοιπόν τα μάτια μας ανοιχτά όσο γίνεται γιατί σε κάθε λούμπα που πέφτουμε μας αφήνει και μια πληγή στο βάθος.....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Απ Anal_Hunter= Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό σου φίλε μου.
Απλά μια επεξήγηση, δεν μου την γαμούσε άλλος. Είχε χωρίσει από 6 μήνες πριν τη γνωρισω. Αλλά και έτσι ακόμα δέχομαι το χαρακτηρισμό.

Ναι, το καταλαβα μετα οτι δεν την γαμουσε ταυτοχρονα.

Αλλα και παλι, δεν αλλαζει κατι. Οταν τα εχεις με εναν παντρεμενο η παντρεμενη, τοτε εισαι πουτανα/μαλακας αντιστοιχα. Γενικα μιλαω. Αλλο να τα εχεις και αλλο να γαμας καμια φορα ξερω γω ετσι για την αλλαγη. Αλλα η γκομενα μαλλον δεν τα ειχε μονο για γαμησι με αυτον απο οσο καταλαβα.

Πραγμα που την κανει ακομα χειροτερη.

Τον χαρακτηρισμο τον εγραψα γιατι καμια φορα ειναι καλο να συνειδητοποιουμε οτι εχουμε πιαστει μαλακες απο καταστασεις και ατομα τα οποια οταν τα κοιταμε ΑΦΟΥ τελειωσαν, το λεμε οι ΙΔΙΟΙ ποσο μαλακες υπηρξαμε.

Πηγες να μετατρεψεις μια πουτανα στην ψυχη, σε ερωμενη σου φιλε. Και εκανες λαθος. Εκει ειναι το λαθος, οτι εδωσες τα ψυχικα σου αποθεματα σε ατομο που δεν αξιζε.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδιά εγώ πιστεύω πως ένας παντρεμένος αν είναι να τα φτιάξει με κάποια γυναίκα καλύτερα η ερωμένη του να είναι και αυτή παντρεμένη. Οι πιτσιρίκες είναι πουτανάκια, στο σώμα δεν το συζητάω, αλλά πολύ περισσότερο στην ψυχή και συνήθως παίζουν εκβιασμοί και τέτοιες παπαριές. Καλύτερα λοιπόν με παντρεμένη. Εκεί συνήθως υπάρχουν όρια

OP
OP
T

teen_breaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο λόγος που έμεινα μαζί της 2 χρόνια είναι διότι έλεγα να δώσω άλλη μια ευκαιρία, μήπως κάνω λάθος. Μετά, ήξερε από έκφυλο σεξ και το νεαρό της ηλικίας της να με κρατά δίπλα της. Μετά καταλήξαμε να κάνει ακριβά δώρα σε μένα με αποτέλεσμα να λέω, δίνει τον ιδρώτα της για να με πείσει (αν και το θεωρούσα τελείως βλακώδες αυτό που έκανε διότι είμαι αρκετά εύπορος).

Δεν ήθελα να σκέφτομαι τα προβλήματα στην επικοινωνία μας και ήθελα να με ξεκουράζει μέχρι που σιωπούσε και εκεί βαρούσα κόκκινο.

Η δική της εκδοχή για τη σχέση της ήταν πως δεν το ήξερε από την αρχή πως ήταν παντρεμένος. Το ανακάλυψα λίγους μήνες μετά. Έμεινε διότι τον αγαπούσε και πίστεψε στα λόγια του πως θα χωρίσει για να είναι μαζί.Το τέλειο δηλαδη συναισθηματικό ρομάντζο.

'Ομως, από την άλλη έλεγε πως ελάχιστες φορές την απασχόλησε αν θα χωρίσει, σπάνια τον ρωτούσε, γούσταρε να τον βλέπει μεσοβδόμαδα στο ξενοδοχείο και τα σαββατοκύριακα να είναι με τις φίλες της. Είχε αποδεχτεί πως ήταν παντρεμένος, ήθελε να μιλάνε από την κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του στο τηλέφωνο, αδιαφορώντας αν το παιδί του του μιλούσε εκεί δίπλα, ήξερε πως εμείς η υπόλοιπη κοινωνία δεν αποδεχόμασταν μια τέτοια σχέση γιατί ήταν ανήθικη, όμως υπήρχε συναίσθημα μπλα μπλα μπλα .......

Η ακλύτερή της φίλη τα είχε φτιάξει τρεις φορές με παντρεμένο !!!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Παρεα απο πουτανακια δηλαδη. ( ουτε καν πουτανες - αυτες οι γκομενες κανουν τη λεξη πουτανα να χανει την αιγλη της )  Τι να πει κανεις για το μουνι της αλληνης.

Kαποιος να μεταφερει το thread στη σωστη κατηγορια.

Υ.Γ. Παντως φιλε, μετα απο ολα αυτα εγω δεν θα ημουν και σιγουρος αν τοσο καιρο που ησασταν μαζι ησουν ο μονος με τον οποιο ειχε σχεση. Οχι οτι εχει σημασια αλλα συνηθως ετσι γινεται σε κατι τετοια.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ζητώ τις απόψεις των συναδέλφων.

Πριν 2 εβδομάδες χώρισα μετά από σχέση 2 ετών με μικρή 25 ετών. Θα είχα χωρίσει νωρίτερα, αλλά πάντα με έπειθε να μείνω. Ο λόγος? Στο εξάμηνο σχέσης μου είπε πως είχε πεντάχρονη σχέση με παντρεμένο. Όταν ζήτησα να μάθω περισσότερα, επί ενάμισι χρόνο είτε σιωπούσε, είτε με παραπλανούσε, είτε τον υπερασπίζονταν. Ουδέποτε δέχθηκε την κριτική μου. Μάλιστα μου έλεγε, γιατί εσύ δεν πήγες ποτέ με παντρεμένη? Όταν έμαθε μετα από 1 χρόνο πως ο παντρεμένος την είχε κολλήσει κονδυλώματα μου ζητούσε μετά δακρύων να μείνω δίπλα της να της συμπαρασταθώ. Μου έκανε ακριβά δώρα, μου έκανε έκφυλο σεξ αλλά όταν μιλάγαμε για τον παντρεμένο προτιμούσε να φθάσει η συζήτηση στα άκραπαρά να πει κάτι εναντίον του. Η αντίδρασή μου ήταν πως μου πλασάρονταν σαν το θύμα, που παραπλανήθηκε, ήταν παρθένα και αυτός ο πρώτος της. Τα γεγονότα που μου εξιστόρησε μου έλεγαν το εντελώς αντίθετο, γούσταρε την άνετη ζώη, το παράνομο, το σεξ από μεγαλύτερο, να αποκρύπτει από όλους (γονείς και φίλους) πως είχε καν σχέση. Όταν τη γνώρισα ήμουν στα τελευταία ενός αρραβώνα. Εκείνη από την πρώτη στιγμή 'ανετα δέχθηκε να έχουμε σχέση. 2 μήνες μετά διέλυσα τον αρραβώνα μου. 6 μήνες πιο μετά μου είπε για τον παντρεμένο. Τσαντίστηκα γιατί μόλις με γνώρισε είπε πως είμαι ο άνθρωπός της και θέλει να μείνουμε μαζί και να κάνουμε παιδί.

Συνάδελφοι, ανοίγω το θέμα. Πώς θα βλέπατε μια πιτσιρίκα που σας έλεγε πως τα είχε με παντρεμένο (εφήμερα ή για πολύ καιρό)?

ΥΓ-Την ονομάζω πιτσιρίκα γιατί είμαι 9 χρόνια μεγαλύτερός της. 

Φίλε teen_breaker,

Καταρχάς διακρίνω ότι ουσιαστικά έχεις ήδη απαντήσει στο ερώτημα σου ..Απόδειξη είναι ότι επανειλημμένως έχεις προσπαθήσει να χωρίσεις..Ουσιαστικά γνωρίζεις απλά η δύναμη του γαμημένου καλού σεξ...σε πηδάει..η δε δύναμη της συναισθηματικής κάλυψης μέσω μιας γυναίκας η οποία πραγματικά κάνεις κέφι..επίσης σε πηδάει..

Παρόλα ταύτα έχω μια απορία..Γιατί σε δυσκολεύει τόσο??...

-όταν τη βρήκε ο μάγκας ( παντρεμένος ) ήταν μόλις 19 ετών...Μέσα στη καύλα της νεότητας και στη μασχάλη το cosmoplitan..
- Θα είχε πολύ ''ενδιαφέρον'' να διαβάσουμε μια ιστορία για ένα παράνομο τρίο..Δεν έγινε όμως!!!Ουδέποτε πηδήχτηκε με τον παντρεμένο όσο είναι μαζί σου..(μάλλον)..

Με λίγα λόγια..

-Πηδιέστε super..
-σε χαλαρώνει και περνάς καλα..

Σου είναι τόσο δύσκολο απλά να το βιώσεις χωρίς πολλά πολλά??Τι ψάχνεις να βρεις??Τι είναι ηθικό και τι δεν είναι ??Γιατί μήπως εμείς θα λέγαμε (ή λέμε)όχι σε παντρεμένη με συνειδητοποιημένη επιθυμία και προτίμηση???Μην χέσω...ή καλύτερα..είμαστε όλοι μας άμεμπτου ηθικής???...έλεος..

φίλε πέρνα καλά και στα μπαλαμπίνια σου...Τα πράγματα είναι πολύ απλά....(τα περί παντρειάς είναι άλλο μπουζούκι και θέλει προσοχή...)

Επισκέπτης
Όπως καταλαβαίνετε συνάδελφοι, η μικρή δεν ήταν απλά για πήδημα για εμένα αλλά με είχε δεσμεύσει συναισθημτικά. Για αυτό, το ερώτημά μου παραμένει, αν μια κοπέλα που σας έχει αγγίξει συναισθημτικά σας αποκαλύψει (κατά λάθος έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση) πως τα είχε με παντρεμένο, ή δεν έχει πρόβήμα με παράνομες σχέσεις αλλά τις βλέπει με συμπάθεια, θα συνεχίζατε μαζί της (εκτος και αν σας ενδιαφέρει το πήδημα)?

Αν την έβλεπα σοβαρά για γάμο, θα προσπαθούσα να ξεπεράσω τα συναισθηματικά μαζι της ωστε να μην το έκανα ποτε αυτό.

Και εφόσον δεν είχε και πρόβλημα με τις παράνομες σχέσεις μελλοντικά αν την παντρευόσουν θα στο φόραγε το κέρατο.

Αν όμως με ικανοποιούσε στο σεξ μπορεί να την κράταγα, αλλα όχι με τη προυπόθεση να εξελιχθεί σε κατι το σοβαρό η σχέση. Θα της το έλεγα κιόλας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Παιδιά εγώ πιστεύω πως ένας παντρεμένος αν είναι να τα φτιάξει με κάποια γυναίκα καλύτερα η ερωμένη του να είναι και αυτή παντρεμένη. Καλύτερα λοιπόν με παντρεμένη. Εκεί συνήθως υπάρχουν όρια
Να πας ακλαφτος και καυλωμενος σαν το Βαρθολομαιο δηλαδη
Πουτανες και παλι πουτανες,γκομενες οχι για ψυχικα δεσιματα αλλα στο cool και φυσικα τσαπου ασταματητα

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
575
Πόντοι
6.280
Τελικα... το προβλημα ποιο ειναι? η χαλαρη ηθικη της κοπελιας?
Η πρωτη ειναι η τελευταια ? Μηπως η μοναδικη?
Μαλλον το λαθος της ηταν οτι εκμυστηρευτηκε τις λεπτομερειες στον 1 απο τους εραστες της. Μηπως και στους 2? Οντας παντρεμενος κι εγω δεν εχω στενοχωρησει κανενα γλυκο πουτανακι που μου εκατσε και το ιδιο θα συενχισω να κανω.
Δεν τιθεται θεμα ηθικης ... Το sex ειναι το πιο απολαυστικο παιχνιδι που εχει επινοηθει ποτε. Ασ το απολαυσουμε και την κουβεντα ας την κανουμε οταν δεν θα μπορουμε πια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
pacwman ποια θα ηταν η θεση/γνωμη σου πανω στο θεμω αυτο εαν εκανε το ιδιο η γυναικα σου? Να πηγαινε και αυτη δηλαδη με οποιον της καθοταν θεωρωντας το παιχνιδι οπως εσυ? ( οπως τυχαινει να θεωρω και εγω δηλαδη )

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
575
Πόντοι
6.280
Να σου πω....
Ευτυχως η Δυστυχως τους κανονες της κοινωνιας τους εχουμε στα μετρα μας εμεις οι αντρες... Η γκομενα που εχει 2 εραστες ειναι πουτανα ενω ο αντρας που εχει πολλες γκομενες ειναι μαγκας.
Εγω δεν θα αποτελουσα εξαιρεση και το σφαξιμο στο γονατο θα ηταν μια πιθανη λυση

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καλως ηρθατε στην Ελληνικη πραγματικοτητα.

I rest my case.

Spermacht

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Κριτικές
7
Like
79
Πόντοι
1
Κύριοι, κύριοι μπερδευτήκαμε. Τα πράγματα είναι απλά. Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά ήταν να μην το ξέρεις. Από την στιγμή που το μαθαίνεις πρέπει να την κάνεις και όχι με ελαφρά πηδηματάκια. Αλλοιώς είσαι άξιος της μοίρας σου και μην ψάχνεις εδώ δικαιολογίες.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
pacwman ποια θα ηταν η θεση/γνωμη σου πανω στο θεμω αυτο εαν εκανε το ιδιο η γυναικα σου? Να πηγαινε και αυτη δηλαδη με οποιον της καθοταν θεωρωντας το παιχνιδι οπως εσυ? ( οπως τυχαινει να θεωρω και εγω δηλαδη )

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue:
:bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

OP
OP
T

teen_breaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να επαναλάβω κάποια πράγματα καθότι εγώ 'άνοιξα το θρεντ.

Η πιτσιρίκα δεν με είχε παράλληλα με τον παντρεμένο.

Μου αποκάλυψε το μυστικό της θεωρώντας πως δεν θα του έδινα μεγάλη σημασία.
Όταν είδε την αντίδρασή μου, όπως λέει η ίδια, έπρεπε να με κάνει να σιωπήσω για να μη χαλάσει η διάθεσή ανάμεσά μας. Επέλεγε λοιπόν συστηματικά να μου λέει ανακρίβειες, άλλοτε συμφωνούσε  απλά για να το βουλώσω και άλλοτε μου μιλούσε άσχημα για να κομπλάρω και να σταματήσω. Αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας τον μετέφερε και σε όλα τα θέματα που συζητούσαμε.

Προέβαλε σαν μείζων επιχείρημα πως όταν τον γνώρισε δεν ήξερε πως ήταν παντρεμένος και την κορόιδεψε (ΟΚ μέχρι εδώ). Όταν το έμαθε δεν έφυγε γιατί τον είχε πια αγαπήσει και πίστευε τις υποσχέσεις του επί 4 χρόνια πως θα χωρίσει.
Θεωρούσε το συναίσθημα πάνω από όλα. (ΟΚ πάλι μέχρι εδώ). Όλα όμως έδειχναν πως κάθε άλλο παρά αυτός θα χώριζε-ουδέποτε τον πίεσε να ξεκαθαρίσει πράγματα. Απολάμβανε κάθε στιγμή μαζί του. Την ενδιέφερε να τον συναντά όσο γίνεται πιο πολύ παρά να συζητά μαζί του. Είχε βολευτεί και αυτός και αυτή. Τη σούταρε αυτός γιατί δεν γούσταρε άλλο.

Το επιχείρημα πως αυτός θα χώριζε πάει περίπατο και έμεινε λοιπόν η πιτσιρίκα συνειδητά για τη σχέση και την κάθε εκείνη στιγμή.

Αυτή την πιτσιρίκα λοιπόν, θα την εμπιστευόσασταν να είναι η δική σας γκόμενα, γυναίκα, μητέρα των παιδιών σας??

ΥΓ: Αν ήθελα απλά να την πηδήξω, δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να ανοίξω το θρεντ. Μιλάω για τη φάση εκείνη που θέλεις κάτι παραπάνω από τη γυναίκα που είσαι μαζί της.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
δλδ δεν μπορει ο ανθρωπος να κανει ενα λαθος στο παρελθον του? κ μιλαμε για 19 χρονων οταν το εκανε..
ολοι ειστε τελειοι να υποθεσω?
οκ αν σου ελεγε αληθειες τον αγαπησε τι να κανουμε τωρα? να την κρεμασεις επειδη εκανε αυτο το λαθος? τεραστιο οπως ειπα κ πριν αλλα ανθρωποι ειμαστε
κ ακριβως επειδη αντιδρουσες ετσι κατεληξε κ αυτη ν αλλαξει στη σχεση σας...
Καλως ηρθατε στην Ελληνικη πραγματικοτητα.

I rest my case.

εμ.. περιμενες να ακουσεις τπτ αλλο? :P

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
575
Πόντοι
6.280
Φιλε μου το να βρεις τη γυναικα της ζωης σου ειναι το πιο δυσκολα εργο που εχεις να επιτελεσεις. Αν εσενα η κοπελα που αναφερεσαι μιλαει στην ψυχη σου και ολα τα μειον της ειναι τα οσα μας περιεγραψες εισαι σε καλο δρομο. Ολοι μας σε νεαρη ηλικια εχουμε κανει μαλακιες ... η φιλη σου το εχει καταλαβει?
Δλδ εχει μετανιωσει?? η εστω εχει καταλαβει που εκανε λαθος??
αν ναι ειναι κι εκεινη σε καλο δρομο.
Ρωτα και ανθρωπους δικους σου... ανθρωπους που τους εμπιστευεσαι.
Οταν κανεις ερωτευτει στραβωνεται ειδικα εμεις τα αγορακια ολο μαλακιες κανουμε.
Αν καπου αυτην την κοπελα την φανταζεσαι σαν τη δικια σου γυναικα ψαχτο και ασχολησου

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε bite διάβασε στην σελίδα 2 τι έγραψα και πες μου αν συμφωνείς....

OP
OP
T

teen_breaker

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΟΚ να υποθέσουμε πως ήταν λάθος στα 19 της και τον αγάπησε και λέει αλήθεια. Όμως
στα 25 της, αναφέρει η ίδια πλέον, πως ουδέποτε το θεώρησε  ούτε το θεωρεί λάθος αυτό που έκανε.

Τι μπορώ να συμπεράνω εγώ λοιπόν για τον τρόπο σκέψης της και το χαρακτήρα της?

Αν πράγματι ήταν μετανιωμένη για το λάθος της, τότε θα με έπειθε μόνο με ένα κοίταγμα ματιών. Αντίθετα υποστηρίζει απόλυτα τις επιλογές της και στα 19 της και στα 25 της.

Το μόνο που δεν της βγήκε σαν χαρτί είναι πως έκανα πολλές ερωτήσεις και δεν έκατσα να απολαύσω τη σχέση μας, πριν αποφασίσω να πω ναι στην επιθυμία της να κάνουμε παιδί.

Τι έχεις άραγε να πεις τώρα???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom