Ζητώ τις απόψεις των συναδέλφων.
Πριν 2 εβδομάδες χώρισα μετά από σχέση 2 ετών με μικρή 25 ετών. Θα είχα χωρίσει νωρίτερα, αλλά πάντα με έπειθε να μείνω. Ο λόγος? Στο εξάμηνο σχέσης μου είπε πως είχε πεντάχρονη σχέση με παντρεμένο. Όταν ζήτησα να μάθω περισσότερα, επί ενάμισι χρόνο είτε σιωπούσε, είτε με παραπλανούσε, είτε τον υπερασπίζονταν. Ουδέποτε δέχθηκε την κριτική μου. Μάλιστα μου έλεγε, γιατί εσύ δεν πήγες ποτέ με παντρεμένη? Όταν έμαθε μετα από 1 χρόνο πως ο παντρεμένος την είχε κολλήσει κονδυλώματα μου ζητούσε μετά δακρύων να μείνω δίπλα της να της συμπαρασταθώ. Μου έκανε ακριβά δώρα, μου έκανε έκφυλο σεξ αλλά όταν μιλάγαμε για τον παντρεμένο προτιμούσε να φθάσει η συζήτηση στα άκραπαρά να πει κάτι εναντίον του. Η αντίδρασή μου ήταν πως μου πλασάρονταν σαν το θύμα, που παραπλανήθηκε, ήταν παρθένα και αυτός ο πρώτος της. Τα γεγονότα που μου εξιστόρησε μου έλεγαν το εντελώς αντίθετο, γούσταρε την άνετη ζώη, το παράνομο, το σεξ από μεγαλύτερο, να αποκρύπτει από όλους (γονείς και φίλους) πως είχε καν σχέση. Όταν τη γνώρισα ήμουν στα τελευταία ενός αρραβώνα. Εκείνη από την πρώτη στιγμή 'ανετα δέχθηκε να έχουμε σχέση. 2 μήνες μετά διέλυσα τον αρραβώνα μου. 6 μήνες πιο μετά μου είπε για τον παντρεμένο. Τσαντίστηκα γιατί μόλις με γνώρισε είπε πως είμαι ο άνθρωπός της και θέλει να μείνουμε μαζί και να κάνουμε παιδί.
Συνάδελφοι, ανοίγω το θέμα. Πώς θα βλέπατε μια πιτσιρίκα που σας έλεγε πως τα είχε με παντρεμένο (εφήμερα ή για πολύ καιρό)?
ΥΓ-Την ονομάζω πιτσιρίκα γιατί είμαι 9 χρόνια μεγαλύτερός της.