Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.960
- Πόντοι
- 12.056
Προτινω η πλατεια Μεταξουργειο να ονομασθει ΠΙΤΣΙΛΟΠΛΑΤΕΙΑ...καθως να δωθει και το ονομα του σε καποια οδο τιμης ενεκεν
Pitsilistis μια τιτάνια ηρωική μορφή της μπουρδελοκοινότητας μας, ομοια με τον Αχιλλέα!
Ένας ιεραπόστολος της λαγνείας που αγιάζει με το μαγικό του κρεάτινο ραβδί τα γυναικεία αιδοία.Ένας Λόρδος της Φυλής,ένας Κόμης της Λιοσίων και του Μεταξουργείου που με το λάγνο μηχανάκι του και με τον με τον πιστό ιππότη της ηδονής παρακολουθεί τα έκφυλα φέουδα που του ανήκουν.Τα πορνοκόριτσα μόνο και με το άκουσμα του ονόματός του βάζουν ακόμα και σε περίπτωση περιόδου σφουγγάρι για να δεχτούν τον ημίθεο πίτσι μέσα τους. Οι πουστρότσατσοι και οι τσατσές απλώς προσκυνούν στο έκφυλο πέρασμά του. Οι πύλες της Δροσοπούλου, της Λέλας Καραγιάννη,της Βριλησσού της Συγγρού και της Φραντζή δεν μπορούν να σταματήσουν τον 'πολιορκητικό του κριό' παρόλο που τα αντιστεκούμενα άτακτα πορνίδια μαζί με τις υπηρεσίες, του πετάνε απο κάτω προφυλακτικά,σερβιέτες και ταμπόν Ένας χείμαρρος αστείρευτης καύλας,ένα νυχτόβιο σεξοδιαστροφικό ον,ένας κατάσκοπος των γυναικείων σκελιών... ΑΥΤΟΣ είναι ο τεράστιος Τιτάνας και τιμωρός κλειτορίδας pitsilistis
πσσσσ!!!!!το αφεντικο ελαλισε...!!!!!!Ένας ιεραπόστολος της λαγνείας που αγιάζει με το μαγικό του κρεάτινο ραβδί τα γυναικεία αιδοία.Ένας Λόρδος της Φυλής,ένας Κόμης της Λιοσίων και του Μεταξουργείου που με το λάγνο μηχανάκι του και με τον με τον πιστό ιππότη της ηδονής παρακολουθεί τα έκφυλα φέουδα που του ανήκουν.Τα πορνοκόριτσα μόνο και με το άκουσμα του ονόματός του βάζουν ακόμα και σε περίπτωση περιόδου σφουγγάρι για να δεχτούν τον ημίθεο πίτσι μέσα τους. Οι πουστρότσατσοι και οι τσατσές απλώς προσκυνούν στο έκφυλο πέρασμά του. Οι πύλες της Δροσοπούλου, της Λέλας Καραγιάννη,της Βριλησσού της Συγγρού και της Φραντζή δεν μπορούν να σταματήσουν τον 'πολιορκητικό του κριό' παρόλο που τα αντιστεκούμενα άτακτα πορνίδια μαζί με τις υπηρεσίες, του πετάνε απο κάτω προφυλακτικά,σερβιέτες και ταμπόν Ένας χείμαρρος αστείρευτης καύλας,ένα νυχτόβιο σεξοδιαστροφικό ον,ένας κατάσκοπος των γυναικείων σκελιών... ΑΥΤΟΣ είναι ο τεράστιος Τιτάνας και τιμωρός κλειτορίδας pitsilistis
στισ ιπιρεσιες σασ πολιποθιτο αφεντικο μου!!!!Έχω πέσει κάτω ρε μπαγάσα πίτσι να'σαι καλά ρε μικρέ με έκανες και γέλασα
ο ποιιτικος σου οιστρος σπαει ολα τα ταμεια!!!το ποιιμα αυτο πρεπει να διμοσιευτει παντου...σε βιβλια εφιμεριδεσ!!!!!απιστευτι πιγι εμπευσισ εισαι καυλιαρι μου!!!Ψηφίζω Pitsi-man δαγκωτό!
Με τον πίτσι στη βουλή
θα γαμήσουμε πολλοί
κι αμα τύχει και μας ξεχάσει
ύπνο πια δεν θα χορτάσει
με την κάμερα παντού
ο ρεπόρτερ του κεφιού
θα μας στέλνει όλα τα νέα
για τα μουνάκια τα ωραία
θα είναι πορνο-υπουργός
στα πορνίδια τρομερός
στην ενημέρωση άμεσος
κι αν θέλουμε να γαμήσουμε
θα το παίξει και ενδιάμεσος
Με την κάβλα να τον οδηγεί
θα τον δούμε βουλευτή
λόγους να βγάζει όχι πολιτικούς
αλλά πισωκολητούς!
Γειά σου Πίτσι αρχηγέ
στα μπουρδέλα οδηγέ
κι αμα λάχει και γουστάρεις
καμμιά γκόμενα στουκάρεις!
μαχομαι για τιν κοινοτιτα για ενα καλιτερο μπουρδελοαυριο!το φορουμ πρεπει να γεμισει με αρκετες πορνοπλιροφοριες και μεσα απο το ταπινο μου εργο αγονιο για το καλιτερο.....σε προσφορα ολον τον καυλαιριδον!!!Ο pitsi είναι από τις λίγες κόρφε που έχω συναντήσει στην ζωή μου. Με την πρώτη μάτια που θα με μπεις στο site θα τον παρεξηγήσεις με την ορθογραφία του και με τις μπουρδελοεκφράσεις του…αλλά σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και τον γνωρίζεις περισσότερο…μέσα από όλο του το έργο τότε μιλάς για να σπάνιο άτομο που πραγματικά δύσκολα συναντάς. Ακόμα πιο πολύ εκτιμάς όταν έχεις την τύχη να έχεις γνωρίσει αυτή την μορφή, προσωπικά. Για μένα ο όρος «Pitsilistis.......επίτιμος πρόεδρος» το παίρνει δικαιωματικά. Είναι ένα άτομο που είναι στην πρώτη γραμμή…που μάχεται για καλύτερα πιτσιλίσματα και ο τιμωρός των πιο άτακτων πορνιδίω...!
Υ.Γ ανορθογραφος ινε μονο ο μεγας ιγετις μας!!!!!
τιμι μου ιπερπελοριε χιστι ιγρου πιρ!!!να τιμας αξια παντα τον ορο χιστις γιατι ειναι ιερος!Πιτσιλιστι εισαι ο ανθρωπος που με εκανε να γινω μελος εδω. το ονομα χιστις προερχεται απο τις φανταστικες περιγραφες σου για τα ατακτα πορνιδια !!
Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΙΣ
Κάποια μέρα θα γίνει διάσημος... θα το δείτε! Και τώρα ακόμη βουλευτής να βάλει θα βγει!
ι καυλα αλιλεπιδραει θανατιφορα στο κακοβουλο πεος μου....και μου σινεπαρει το μιαλο καυλιαρι μου!!!ανιατι ασθενεια ι καυλα....!μπουαχαχχαχααχ!!!!Αλήθεια γιατί είσαι τόσο ανορθόγραφος;
Καθαρή βιασύνη από καύλα όταν πληκτρολογείς; (Φιλικά)
Να δω τον Πιτσιλιστή στη Βουλή, να απευθύνεται στον Πρωθυπουργό και στους υπουργούς με εκφράσεις όπως "καυλιάρη μου, μεγάλε χύστη, ψωλοβρόντη μου," και τίποτα στον κόσμο