ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
γιατι ρε τυπε?
κανεις κ οικονομια ετσι
γιατι ρε τυπε?
κανεις κ οικονομια ετσι
σιγα μην ερχοταν και το fbi
γιατι ρε τυπε?
κανεις κ οικονομια ετσι
ρε βλαμμενος εισαι;ναι ναι πεσανε πιστολιες κ δεν ηρθε αστυνομια
ηρθε η σιλβη κ ο θρασος απο τα μαυρα μεσανυχτα
ρε βλαμμενος εισαι;
Πιστολιαζω σημαινει δεν πληρωνω
αυτός μιλάει για πιστολια σφαιρες αιματα όπως λεει το ποστ για τις Μούσες πιο πάνω .ρε βλαμμενος εισαι;
Πιστολιαζω σημαινει δεν πληρωνω
α νομιζα οτι ειχε παραθεσει εμενααυτός μιλάει για πιστολια σφαιρες αιματα όπως λεει το ποστ για τις Μούσες πιο πάνω .
Και μπάτσοι και ασθενοφόρα ήρθαν και το είχαν γράψει και μερικές εφημερίδες το σκηνικόκ δεν ηρθαν μπατσοι μετα?
α νομιζα οτι ειχε παραθεσει εμενα
τυπε τωρα δεν θα σε ακολουθει σε καθε νημα που γραφεις :S :S :Sα νομιζα οτι ειχε παραθεσει εμενα
τυπε τωρα δεν θα σε ακολουθει σε καθε νημα που γραφεις :S :S :S
ντιπ μαλακας εισαι μου φαινεταια νομιζα οτι ειχε παραθεσει εμενα
πιστολια γινεται ειναι πανευκολο και δε σου κανει κανεις τιποτα.ειναι ανηθικο ομως και για μενα ειναι επιτρεπτο μονο οταν υπαρχει εξαπατηση της πουτανς ως προς τις υπηρεσιες.ειδικα οταν ειναι εσκεμμενη.εκει επιβαλλεται πιστολαδα.το εχω κανει και εγω καποιες φορες και δε ντρεπομαι καθολου.οταν υπαρχει εξαπατηση υπαρχει και αντιλογος.ετσι ειναι και ετσι πρεπει να ειναι
ναι τυπε,μην παρατεινεις την αγωνια μας :S :S :STυπες πες μας λεπτομέρειες :S :S :S
πιστολια γινεται ειναι πανευκολο και δε σου κανει κανεις τιποτα.ειναι ανηθικο ομως και για μενα ειναι επιτρεπτο μονο οταν υπαρχει εξαπατηση της πουτανς ως προς τις υπηρεσιες.ειδικα οταν ειναι εσκεμμενη.εκει επιβαλλεται πιστολαδα.το εχω κανει και εγω καποιες φορες και δε ντρεπομαι καθολου.οταν υπαρχει εξαπατηση υπαρχει και αντιλογος.ετσι ειναι και ετσι πρεπει να ειναι
ε το ηλιθιε που του ειπε δεν ηταν ασχετο παντωςΤυπε τον αποπήρες τζαμπα. :S :S :S
Nα πληρώσεις με γραμμάτια ξερω γω φίλε;Παντως εμπειριες απο πιστολιες σε call girl και ιδιως ανεξαρτητες δεν διαβαζω. Και δυο αλλες παρεμφερεις.ερωτησεις :
1. Σας εκανε δωρο η ευκολιες πληρωμης γρααφειο που εισασταν πελατες σταθεροι ? Εμενα το γραφειο φαλακρα στην Θεσ/νικη ΠΟΤΕΕΕ!
2. Σας επεστρεψε ποτε call girl λεφτα η εκανε εκπτωση λογω απαραδεκτων υπηρεσιων ??