Επισκέπτης
τυπε μπορει να πηδηξε για να μην πληρωσει :S :S :S
τυπε μπορει να πηδηξε για να μην πληρωσει :S :S :S
αν εχω καταλαβει καλα την αργκο του σαιτ, εννοεις οτι σου κανουν μετα τσαμπα πιπες δυο μηνες;
Εγώ κατάλαβα άλλο: ότι είσαι δύο μήνες διασωληνωμένος.
Όσον αφορά εμένα σχεδόν όλες οι πουτάνες που έχω πάρει δεν μου έχουν ζητήσει λεφτά μπροστά και θα μπορούσα να την κάνω αλλά το θεωρώ πολυ εξτρημ και γενικότερα δεν αντέχω τόση ανδρεναλίνη τρεχάλες να πληρώσεις στην ρεσεψιον πιτς φυτίλι αλλιώς θα το έκανα.
τυπε μην πληρωνεις ουτε την ρεσεψιον :S :S :SΌσον αφορά εμένα σχεδόν όλες οι πουτάνες που έχω πάρει δεν μου έχουν ζητήσει λεφτά μπροστά και θα μπορούσα να την κάνω αλλά το θεωρώ πολυ εξτρημ και γενικότερα δεν αντέχω τόση ανδρεναλίνη τρεχάλες να πληρώσεις στην ρεσεψιον πιτς φυτίλι αλλιώς θα το έκανα.
Όσον αφορά εμένα σχεδόν όλες οι πουτάνες που έχω πάρει δεν μου έχουν ζητήσει λεφτά μπροστά και θα μπορούσα να την κάνω αλλά το θεωρώ πολυ εξτρημ και γενικότερα δεν αντέχω τόση ανδρεναλίνη τρεχάλες να πληρώσεις στην ρεσεψιον πιτς φυτίλι αλλιώς θα το έκανα.
τυπε μην πληρωνεις ουτε την ρεσεψιον :S :S :S
Πιστολιά σε ραντεβού : Το έχετε σκεφτεί / πραγματοποιήσει ? Γιατί το κάνατε ? Το είχατε προσχεδιάσει ή προέκυψε έτσι μετά το παιχνίδι ? Τι συνέπειες είχατε ? Αποκλεισμός από το πελατολόγιο - απειλές από νταβάδες κ.λπ.
τυπε ο Πικερ χαθηκε :S :S :Sοπλοφορείς τύπε μου ?
Τυπε δεν θα θελει να τον περασουν για λαμογιο. :S :S :S
Εγω ειχα κατι φιλους που πιστολιαζανε στα μπαρ σε μέρος που ημασταν και ψιλογνωστοι
Mια φορα που ήμουν μαζι τους δεν ξερω πως με επεισαν κι εμενα και ρίξαμε παλι πιστολι
Τοσο τους εκοβε εντωμεταξει που περπαταγαμε αργα αργα και μετα απο 20 μετρα σταματησαν και χαζευανε μια βιτρινα. Ρε μαλακες τους λεω αντε κουνηθειτε...δεν προλαβα να το πω, τσουπ σκαει η σερβιτόρα περπατωντας..."ρε παιδιααααα!! Δε με πληρωσατεεεεεε!!"
Ρομπα τελειως
Το 2002 στο στριπ Μούσες ήταν μια παρέα από αλβανούς η ρωσοπόντιους όπου δεν πλήρωναν και τσαμπουκαλεύεταν άσχημα, μπήκαν δύο τύποι και χωρίς να ρωτήσουν τίποτα άδειασαν τους γεμιστήρες στα πόδια τους.Φωνές ,ουρλιαχτά ,αιματα, χαμος.Σοκ τέτοιο σκηνικό μπροστά μου εξελίχθηκε,κοιτούσα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Από τότε δεν ξαναπάτησα στο μαγαζί.Τα μαγαζιά που δραστηριοποιούνται στην νύχτα προστατεύονται από τους νονούς της νύχτας οπότε είναι πολύ πιθανό πηγαινοντας να ρίξεις πιστόλια φας εσύ καμία πραγματική πιστολια.
σιγα μην ερχοταν και το fbiκ δεν ηρθαν μπατσοι μετα?