Νέα

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -annag-
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία?

• ναί, συμφωνώ

Ψήφοι: 43 26,1%
  • όχι, δεν συμφωνώ

Ψήφοι: 96 58,2%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 5 3,0%
  • ναί μεν αλλά...

Ψήφοι: 21 12,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    165

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Alex δεν παίζει ρόλο η ηλικία μιας προβληματισμένης γυναίκας
αφου λες οτι εισαι γυναικα και οχι πιτσιρικα τοτε θα πρεπε να ξερεις πως χωρις διεισδυση ουσιαστικα δεν υπαρχει απιστια...
Τωρα φυσικα αν η γκομενα μου μου πει οτι τσιμπουκωσε καποιον ασφαλως και θα παρει τον μπουλο,ουσιαστικα ομως δεν με απατησε :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αφου λες οτι εισαι γυναικα και οχι πιτσιρικα τοτε θα πρεπε να ξερεις πως χωρις διεισδυση ουσιαστικα δεν υπαρχει απιστια...
Το θεμα ειναι αν υπαρχει απιστια, ή το θεμα ειναι ποιος χεστηκε και αν υπαρχει?
Εδω που τα λεμε ειναι αστειο να εχει κανει γαργαρα το σπερμα το κοριτσι και να συζηταμε αν υπαρχει απιστια.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Απλά θα σας πώ ότι το παιχνίδι με το σώμα το χάδι το στόμα μου αρέσει πολύ, αλλά όχι δεν αφήνω τον οποιοδήποτε να μπεί μέσα μου..προτιμώ να τελειώσει στα χέρια μου...
να σε ρωτησω κατι , μηπως το κανες και με αλλους εκτος απο τον εναν που μας αναφερες Αννα? αφου σε αρεσει τοσοοοοοοοοο πολυυυυυυυ το παιχνιδι αυτο με χαδι και χυσιμο στο στομα ...αρα σε γινε συνηθεια ετσι υποθετω !!!

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Το θεμα ειναι αν υπαρχει απιστια, ή το θεμα ειναι ποιος χεστηκε και αν υπαρχει?
Εδω που τα λεμε ειναι αστειο να εχει κανει γαργαρα το σπερμα το κοριτσι και να συζηταμε αν υπαρχει απιστια.
σε αυτο δε μας ειπε η αννουλα το εκανε γαργαρα το ζουμι :think: :think: :think: :think:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
το βασικο ερωτημα κανεις δεν το εκανε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
αννα εισαι καλο μουνακι απο εκει ξεκιναμε :grin:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πάντως δεν είστε αντικειμενικοί, άν τύχαινε να γνωρίσετε κάποια δεν νομίζω ότι θα σκεπτόσασταν δεύτερη φορά την σύντροφό σας.. ειλικρινά αν σας ζητούσε μια κοπέλα να σας κάνει στοματικό ενώ βρισκόσασταν σε σχέση ή σε γάμο και αγαπούσατε τις συντρόφους σας θα της αρνιόσασταν το στοματικό? και σίγουρα θα πιστεύατε: ούτε γάτα ούτε ζημιά, ή θα αναφέρατε στη μόνιμη συντροφό σας το περιστατικό? γιατί λοιπόν καταδικάζετε τις δικές μου σκέψεις?

Nα εισαι βεβαιη πως και ο αντρας σου καπου τον δινει!

Δεν καταλαβαινω γιατι τοσα ταμπου!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν με ενοχλεί SPEED εγώ μέχρι που μπορώ να φτάσω και πως νοιώθω γι αυτό, ψάχνω...
Σου εχω νεα...
Μπορεις να φτασεις μεχρι το τελος. Και θα το κάνεις. Και θα μαθεις να μην νιωθεις και τιποτα. Στο υπογραφω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom