alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Την ρωτησα κι εγω, απαντηση δεν πηρα.
ποσο εισαι?
Αλλά κατι μου λεει οτι ειναι...26.
Την ρωτησα κι εγω, απαντηση δεν πηρα.
ποσο εισαι?
επειδη ειμαστε μεγαλα παιδια! ;)βρε milf αγόρι μου...μεγάλα παιδιά είμαστε γιατί ζητάς λεπτομέριες? εεε?
Ποτέ μα ποτέ δεν ρωτούν την ηλικία μιάς γυναίκας... δεν το γνωρίζεις αυτο alex μου?Την ρωτησα κι εγω, απαντηση δεν πηρα.
Αλλά κατι μου λεει οτι ειναι...26.
Hexalen καλο μου.βρε milf αγόρι μου...μεγάλα παιδιά είμαστε γιατί ζητάς λεπτομέριες? εεε?
αυτο μονο τετ α τετΠοτέ μα ποτέ δεν ρωτούν την ηλικία μιάς γυναίκας... δεν το γνωρίζεις αυτο alex μου?
Καλααααα....Ποτέ μα ποτέ δεν ρωτούν την ηλικία μιάς γυναίκας... δεν το γνωρίζεις αυτο alex μου?
milf θα αφήσω την φαντασία σου να οργιάσει... ;)παω να κανω τα ψωνια μου.μεχρι να γυρισω θελω να εχω παρει απαντηση αννουλα ειτε εδω ειτε πριβε αμα ντρεπεσε![]()
χαχα μαλακες σας δουλευει η καθε πουστρα και ο καθε κλωνος...![]()
![]()
![]()
milf θα αφήσω την φαντασία σου να οργιάσει... ;)
για τους ανύπαντρους εραστές... Το στοματικό δεν είναι σέξ... Αν σκεφθεί κανείς ότι ένας άντρας άγγιξε στην μέση την συνάδελφό του ή μια κοπέλα που τον εξιτάρει τότε αυτο είναι σεξ?![]()
χικχικχικχικχικχικΜΟΝΟ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ![]()
![]()
χιχιχιχι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στοματικος ερωταςΚαλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα δίλλημα και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας ανεξαρτήτως φύλου. Αν δεν υπάρξει διείσδυση, ο στοματικός έρωτας, τα ερωτικά χάδια ή ο αυνανισμός είναι σεξ (και συνεπώς απιστία)? Ποιά είναι η γνώμη σας?