Νέα

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -annag-
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία?

• ναί, συμφωνώ

Ψήφοι: 43 26,1%
  • όχι, δεν συμφωνώ

Ψήφοι: 96 58,2%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 5 3,0%
  • ναί μεν αλλά...

Ψήφοι: 21 12,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    165

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
οταν το κανουμε εμεις(να τσιμουκωνουμε) οχι δεν ειναι απιστια.
οταν ομως ο δικος μας τον δωσει σε καμμια αλλη να του τον λουστραρει,τοτε ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!

:grin: :grin: :grin: :grin:
τι ειναι να τσιμουκωνετε; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467
οταν το κανουμε εμεις(να τσιμουκωνουμε) οχι δεν ειναι απιστια.
οταν ομως ο δικος μας τον δωσει σε καμμια αλλη να του τον λουστραρει,τοτε ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!

Καλή σας εσπέρα, μικρή, γλυκιά μου Αστέρω.  :grin:

OP
OP
A

-annag-

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω, ένα έχω να πώ: παρακολουθώ καιρό τώρα τις διάφορες συζητήσεις στο φόρουμ, αλλά όταν ένα θέμα φτάνει στο σημείο απο μια πολύ απλή συζήτηση να περιλαμβάνει φράσεις του τύπου εχεις ανάγκη απο γαμήσι και χύσιμο στην μάπα κλπ καταλαβαίνω ότι δεν έχω να κάνω με συζητητές δυστυχώς. bye bye babies. :smitten::smitten::smitten::smitten::smitten: Σας αγαπώ όλους...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Τελικά νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω, ένα έχω να πώ: παρακολουθώ καιρό τώρα τις διάφορες συζητήσεις στο φόρουμ, αλλά όταν ένα θέμα φτάνει στο σημείο απο μια πολύ απλή συζήτηση να περιλαμβάνει φράσεις του τύπου εχεις ανάγκη απο γαμήσι και χύσιμο στην μάπα κλπ καταλαβαίνω ότι δεν έχω να κάνω με συζητητές δυστυχώς. bye bye babies. :smitten::smitten::smitten::smitten::smitten: Σας αγαπώ όλους...
εμενα να με βλεπεις σαν φιλο. :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Πάντως δεν είστε αντικειμενικοί, άν τύχαινε να γνωρίσετε κάποια δεν νομίζω ότι θα σκεπτόσασταν δεύτερη φορά την σύντροφό σας.. ειλικρινά αν σας ζητούσε μια κοπέλα να σας κάνει στοματικό ενώ βρισκόσασταν σε σχέση ή σε γάμο και αγαπούσατε τις συντρόφους σας θα της αρνιόσασταν το στοματικό? και σίγουρα θα πιστεύατε: ούτε γάτα ούτε ζημιά, ή θα αναφέρατε στη μόνιμη συντροφό σας το περιστατικό? γιατί λοιπόν καταδικάζετε τις δικές μου σκέψεις?
γιατι κοπελια τα λεμε με το ονομα τους τα πραματα .Εγω ειχα μια σχεση παλια και το μαθε που την πηδηξα την  φιλεναδα της και τι εγινε... τις το ειπα (ειμουν ειλικρινης)  αφου ηταν ταξιδι και εγω ειχα αναγκη απο ερωτα τι να φτιαχνα οτι περιπου εκανες και εσυ ...
αλλα μετα περασα πολυ καλα μαζι της ...
{ ειστε οι γυναικες και λιγο ζηλιαρες }
εσυ με μια πιπα εκανες την μυγα λιονταρι  τι να πω  

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.367
Πόντοι
25.467

Την αγάπη πολλοί άνδρες εμίσησαν, την πεολειχία ουδείς. Καλή σας νύχτα αγαπητή μου  :grin:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.878
Πόντοι
6.035
οσο συντομα σε γνωρισααμε τοσο συντομα μας παρατας :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
γιατι κοπελια τα λεμε με το ονομα τους τα πραματα .Εγω ειχα μια σχεση παλια και το μαθε που την πηδηξα την  φιλεναδα της και τι εγινε... τις το ειπα (ειμουν ειλικρινης)  αφου ηταν ταξιδι και εγω ειχα αναγκη απο ερωτα τι να φτιαχνα οτι περιπου εκανες και εσυ ...
αλλα μετα περασα πολυ καλα μαζι της ...
{ ειστε οι γυναικες και λιγο ζηλιαρες }
εσυ με μια πιπα εκανες την μυγα λιονταρι  τι να πω  
δηλαδη τυπε και της τα φορεσες και συνεχισε μετα;looser η γκομενα.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
δηλαδη τυπε και της τα φορεσες και συνεχισε μετα;looser η γκομενα.
ηταν looser η γκομενα. τι να κανουμε ??? υπαρχουν και τετοια φρουτα που αν εισουν ειλικρινης σε δινε τα παντα ...ηταν και λιγο μαλακοοοοο
να λεμε την αληθεια....

OP
OP
A

-annag-

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Απλά θα σας πώ ότι το παιχνίδι με το σώμα το χάδι το στόμα μου αρέσει πολύ, αλλά όχι δεν αφήνω τον οποιοδήποτε να μπεί μέσα μου..προτιμώ να τελειώσει στα χέρια μου...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
οχι δεν τον απατησε  :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• σπερμ.jpg
    σπερμ.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 29

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Απλά θα σας πώ ότι το παιχνίδι με το σώμα το χάδι το στόμα μου αρέσει πολύ, αλλά όχι δεν αφήνω τον οποιοδήποτε να μπεί μέσα μου..προτιμώ να τελειώσει στα χέρια μου...
να σε κανουμε να χυσεις θες και δεν το λες τοση ωρα;

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
αμα θες βοηθεια στο παιχνιδι μεσα ειμαι και μενα με αρεσουν πολυυυυυυυυυυυυυυυ τα παιχνιδια  :smitten: :grouphug: :smitten:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Και σε σενα ρε "Άννα" τι μένει από το νιτερέσσο;

Εκτός και αν είσαι φουλ κλειτοριδική, οπότε πάσο...

(Αργία μήτηρ πάσης κακίας...  :jerking: )

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
οταν το κανουμε εμεις(να τσιμπουκωνουμε) οχι δεν ειναι απιστια.

Τσεκαρισμενο?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα δίλλημα και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας ανεξαρτήτως φύλου. Αν δεν υπάρξει διείσδυση, ο στοματικός έρωτας, τα ερωτικά χάδια ή ο αυνανισμός είναι σεξ (και συνεπώς απιστία)? Ποιά είναι η γνώμη σας?

Αν γουσταρεις να το προχωρησεις με το παλικαρι καν'το!

Τι απιστιες και μαλακιες!
Αν θελει ο ενας τον αλλον ολα τα αλλα παραβλεπονται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom