Νέα

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -annag-
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία?

• ναί, συμφωνώ

Ψήφοι: 43 26,1%
  • όχι, δεν συμφωνώ

Ψήφοι: 96 58,2%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 5 3,0%
  • ναί μεν αλλά...

Ψήφοι: 21 12,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    165

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16
Αγόρια συγγνώμη, αλλά οι περισσότεροι παντρεμένοι έχουν πραγματικά απατήσει τη γυναίκα τους περισσότερο από μία φορά και δεν το θεωρούν απιστία, απλά σκέπτονται: αυτή φταίει... τελικά γύρισα σπίτι μου δεν έκανα τίποτε τρομερό, δεν διέλυσα την οικογένειά μου, για να μην μιλήσω για τους ανύπαντρους εραστές... Το στοματικό δεν είναι σέξ... Αν σκεφθεί κανείς ότι ένας άντρας άγγιξε στην μέση την συνάδελφό του ή μια κοπέλα που τον εξιτάρει τότε αυτο είναι σεξ?  :kissass:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
A

-annag-

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Επίτηδες τα λέτε για να με πληγώσετε, ναι το ξέρω...

Εγγρ.
2 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μία ερώτηση για μία στατιστική που κάνω,αν θες μου απαντάς.Τα καταπίνεις ή τα πέρνεις όλα στη μάπα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467

Μην είστε απόλυτα αρνητική. Σκεφθείτε το κάποια άλλη στιγμή, που δεν θα σας ταλανίζει η παρούσα συναισθηματική φόρτιση. (Εξάλλου, βρίσκεσθαι και στον σωστό ισότοπο. Βρίθει ενδιαφερομένων χορηγών).  :grin:

Επισκέπτης
Πραγματικά δεν θέλω να πιστεύω ότι αν ένας άντρας που γνώρισα εχτές και έτυχε να τελειώσει στο στόμα μου ή σε πάνω στο κορμί μου ή  έτυχε να θέλω να νοιώσω το χάδι του, μπορεί να αντικαταστήσει ότι πιο όμορφο συναίσθημα έχω για τον άντρα. μου που αγάπω. Οχι με τίποτα...
Έτυχε...  :2funny:
Ξεκόλλα κορίτσι μου απ' αυτές τις μλκιες. Ο δικός σου δεν σου αρκεί σεξουαλικά και ψάχνεις παρηγοριά σε ξένους πούτσους. Όσο και να τον αγαπάς η σχέση χρειάζεται και σεξουαλική ικανοποίηση, οπότε χώρισέ τον αντί να τον κοροϊδεύεις τον άνθρωπο γιατί όπως και να το κάνουμε τον κοροΐδεψες σεξουαλικά, άρα τον απάτησες. Όσες φιλοσοφίες και να σου πουν εδώ μέσα και όσο δεν θες να το παραδεχτείς αυτό δεν αλλάζει. Ο δικός σου έχει πλέον ένα ωραίο στριφογυριστό κερατάκι στο μέτωπό του. Πριν λοιπόν ξανατύχει τπτ (επειδή άνθρωποι είμαστε κι έχουμε ορμές) και του φυτρώσει και άλλο, παράτα τον και βρες κανέναν να χορτάσεις πήδημα μέχρι να σε ξαναπιάσουν τα λουλούδια και οι έρωτες με κάποιον.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Έτυχε...  :2funny:
Ξεκόλλα κορίτσι μου απ' αυτές τις μλκιες. Ο δικός σου δεν σου αρκεί σεξουαλικά και ψάχνεις παρηγοριά σε ξένους πούτσους. Όσο και να τον αγαπάς η σχέση χρειάζεται και σεξουαλική ικανοποίηση, οπότε χώρισέ τον αντί να τον κοροϊδεύεις τον άνθρωπο γιατί όπως και να το κάνουμε τον κοροΐδεψες σεξουαλικά, άρα τον απάτησες. Όσες φιλοσοφίες και να σου πουν εδώ μέσα και όσο δεν θες να το παραδεχτείς αυτό δεν αλλάζει. Ο δικός σου έχει πλέον ένα ωραίο στριφογυριστό κερατάκι στο μέτωπό του. Πριν λοιπόν ξανατύχει τπτ (επειδή άνθρωποι είμαστε κι έχουμε ορμές) και του φυτρώσει και άλλο, παράτα τον και βρες κανέναν να χορτάσεις πήδημα μέχρι να σε ξαναπιάσουν τα λουλούδια και οι έρωτες με κανέναν.
ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος κοπελια.δεν τον αγαπας,απλα συνηθεια ειναι.αν τον αγαπουσες δεν θα κοιταζες καν αλλον αντρα,δεν θα σου περναγε καν απο το μυαλο να κανεις κατι με αλλον.

OP
OP
A

-annag-

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως δεν είστε αντικειμενικοί, άν τύχαινε να γνωρίσετε κάποια δεν νομίζω ότι θα σκεπτόσασταν δεύτερη φορά την σύντροφό σας.. ειλικρινά αν σας ζητούσε μια κοπέλα να σας κάνει στοματικό ενώ βρισκόσασταν σε σχέση ή σε γάμο και αγαπούσατε τις συντρόφους σας θα της αρνιόσασταν το στοματικό? και σίγουρα θα πιστεύατε: ούτε γάτα ούτε ζημιά, ή θα αναφέρατε στη μόνιμη συντροφό σας το περιστατικό? γιατί λοιπόν καταδικάζετε τις δικές μου σκέψεις?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Agent provocateur.

Πες το, ντε, τόσην ώρα, ότι το θέμα είναι τι κάνουμε ΕΜΕΙΣ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πάντως δεν είστε αντικειμενικοί, άν τύχαινε να γνωρίσετε κάποια δεν νομίζω ότι θα σκεπτόσασταν δεύτερη φορά την σύντροφό σας.. ειλικρινά αν σας ζητούσε μια κοπέλα να σας κάνει στοματικό ενώ βρισκόσασταν σε σχέση ή σε γάμο και αγαπούσατε τις συντρόφους σας θα της αρνιόσασταν το στοματικό? και σίγουρα θα πιστεύατε: ούτε γάτα ούτε ζημιά, ή θα αναφέρατε στη μόνιμη συντροφό σας το περιστατικό? γιάτι λοιπόν καταδικάζετε τις δικές μου σκέψεις?
Αγαπη μου ποιος σε καταδικαζει?
Κανενας.
Το ερωτημα σου ηταν αν ειναι απιστια.
Ε ναι λοιπον, ειναι. Και μαγκια σου.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

Υ.Γ. Μαριαννα, αλλαξε νικ ΤΩΡΑ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πάντως δεν είστε αντικειμενικοί, άν τύχαινε να γνωρίσετε κάποια δεν νομίζω ότι θα σκεπτόσασταν δεύτερη φορά την σύντροφό σας.. ειλικρινά αν σας ζητούσε μια κοπέλα να σας κάνει στοματικό ενώ βρισκόσασταν σε σχέση ή σε γάμο και αγαπούσατε τις συντρόφους σας θα της αρνιόσασταν το στοματικό? και σίγουρα θα πιστεύατε: ούτε γάτα ούτε ζημιά, ή θα αναφέρατε στη μόνιμη συντροφό σας το περιστατικό? γιατί λοιπόν καταδικάζετε τις δικές μου σκέψεις?
Προσωπικα εγω δεν το εχω κανει,ουτε και θα το κανω ποτε.αν μου ερθει να παω με αλλη προτιμω να χωρισω,οταν ειμαι με καποια.

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
εγω παντως πιστευω οτι εχεις αναγκη απο δυνατα γαμησια και χυσια στην μαπα :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.374
Πόντοι
25.467

Μα σας το έγραψα ήδη. Τις πληρώνουμε για τις τυχόν υπηρεσίες τους. Πρόκειται περί απλής εμπορικής συναλλαγής και ουχί περί "σχέσης".

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αγαπη μου ποιος σε καταδικαζει?
Κανενας.
Το ερωτημα σου ηταν αν ειναι απιστια.
Ε ναι λοιπον, ειναι. Και μαγκια σου.
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?

Υ.Γ. Μαριαννα, αλλαξε νικ ΤΩΡΑ.
δεν ειναι αυτη τυπε,λισεν του μι.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
οταν το κανουμε εμεις(να τσιμπουκωνουμε) οχι δεν ειναι απιστια.
οταν ομως ο δικος μας τον δωσει σε καμμια αλλη να του τον λουστραρει,τοτε ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!!!

:grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom