Νέα

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -annag-
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία?

• ναί, συμφωνώ

Ψήφοι: 43 26,1%
  • όχι, δεν συμφωνώ

Ψήφοι: 96 58,2%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 5 3,0%
  • ναί μεν αλλά...

Ψήφοι: 21 12,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    165

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πραγματικά δεν θέλω να πιστεύω ότι αν ένας άντρας που γνώρισα εχτές και έτυχε να τελειώσει στο στόμα μου ή σε πάνω στο κορμί μου ή  έτυχε να θέλω να νοιώσω το χάδι του, μπορεί να αντικαταστήσει ότι πιο όμορφο συναίσθημα έχω για τον άντρα μου που αγάπω. Οχι με τίποτα...
Βρε Αννα....θελω να σε υποστηριξω και μου το χαλας...
Σε λιγο θα πεις "δεν γινεται να αντικαταστησει τον αντρα που αγαπω, το οτι ο αλλος με εστησε στον τοιχο, μου ρουφηξε τις ρωγες, επιασα αισθησιακα το οργανο του, ενιωσα το αρωμα απο τα μαλλια του, ενιωσα το καυτο υγρο του να τρεχει πανω μου....δεν γινεται, τον αγαπω τον δικο μου...."
Οι περιγραφες σου αρχιζουν να σε προδιδουν, αν καταλαβες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για την πληροφόρησή σου, ξέρεις πόσα πιάτα έχουν σπάσει σε κεφάλια αντρών που έχουν τολμήσει να ψελλίσουν αυτή τη δικαιολογία στις συμβίες τους;
+10000000000000.
Κατι τετοια τα λεμε εμεις οι αντρες. Να που τα λενε και οι γυναικες.

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Πραγματικά δεν θέλω να πιστεύω ότι αν ένας άντρας που γνώρισα εχτές και έτυχε να τελειώσει στο στόμα μου ή σε πάνω στο κορμί μου ή  έτυχε να θέλω να νοιώσω το χάδι του, μπορεί να αντικαταστήσει ότι πιο όμορφο συναίσθημα έχω για τον άντρα μου που αγάπω. Οχι με τίποτα...
αλλο το αισθημα αλλο το συναισθημα αλλο το σεξ και ελευθερη σχεση να περναμε καλα και να  :fuck2: και αλλο η πραγματικη αγαπη  :smitten: :smitten: :smitten:
αν εχεις σκοπο να κανεις οικογενεια μαζι του αλλαζει ξεχνατο οτι εγινε εγινε συμβαινουν στην ζωη  κοπελα μου!!!
κοιτα μονο μην κολησεις στον νεο που σου τελιωσε στο στομα η αλλου επειδη ενθουσιαστηκες γιατι μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πολυ ενδιαφερουσα η συζητηση....μαλιστα μαλιστα... Βρε τι μαθαινει κανεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom