The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.608
- Πόντοι
- 25.467
Ωπα? Ωπα? Τι?
Ξαναωπα?
Αρχίσατε τις ζεϊμπεκιές ;
Ωπα? Ωπα? Τι?
Ξαναωπα?
Βρε Αννα....θελω να σε υποστηριξω και μου το χαλας...Πραγματικά δεν θέλω να πιστεύω ότι αν ένας άντρας που γνώρισα εχτές και έτυχε να τελειώσει στο στόμα μου ή σε πάνω στο κορμί μου ή έτυχε να θέλω να νοιώσω το χάδι του, μπορεί να αντικαταστήσει ότι πιο όμορφο συναίσθημα έχω για τον άντρα μου που αγάπω. Οχι με τίποτα...
Ποιό είναι το μικρό νεραϊδάκι saint?Η μόνη που μπορεί να σας βοηθήσει είναι το μικρό νεραϊδάκι, αγαπητή μου κυρία.
+10000000000000.Για την πληροφόρησή σου, ξέρεις πόσα πιάτα έχουν σπάσει σε κεφάλια αντρών που έχουν τολμήσει να ψελλίσουν αυτή τη δικαιολογία στις συμβίες τους;
Ναι αλλα δε μας ειπες τι θεωρεις εσυ απιστια.. αυτο ειναι που μετραει πανω απ ολα
Δεν το πιστευω οτι και αυτη η συζητηση θα καταληξει στο νεραιδακι.Ποιό είναι το μικρό νεραϊδάκι saint?
γαμησε τα χαλασε ο κοσμος+10000000000000.
Κατι τετοια τα λεμε εμεις οι αντρες. Να που τα λενε και οι γυναικες.
Ποιό είναι το μικρό νεραϊδάκι saint?
Α καλααααααααααααααααααααααα....Ένα ξωτικό, που κάποτε αντιμετώπισε ,παρόμοιο με το δικό σας, πρόβλημα.
Εγώ σου απευθύνθηκα με τέτοιο αυθαδη τρόπο?
αλλο το αισθημα αλλο το συναισθημα αλλο το σεξ και ελευθερη σχεση να περναμε καλα και να και αλλο η πραγματικη αγαπηΠραγματικά δεν θέλω να πιστεύω ότι αν ένας άντρας που γνώρισα εχτές και έτυχε να τελειώσει στο στόμα μου ή σε πάνω στο κορμί μου ή έτυχε να θέλω να νοιώσω το χάδι του, μπορεί να αντικαταστήσει ότι πιο όμορφο συναίσθημα έχω για τον άντρα μου που αγάπω. Οχι με τίποτα...
μοιχαλιδα κι αυτη?στην πυρα!!!Ένα ξωτικό, που κάποτε αντιμετώπισε ,παρόμοιο με το δικό σας, πρόβλημα.
Ελα, πες την αληθεια...μοιχαλιδα κι αυτη?στην πυρα!!!
μοιχαλιδα κι αυτη?στην πυρα!!!
Εμεις πρεπει να μιλησουμε καποια στιγμη.Μάλλον Μιχαλίδα, αλλά δεν είναι του παρόντος αγαπημένη.
Εμεις πρεπει να μιλησουμε καποια στιγμη.