Νέα

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -annag-
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι ο στοματικός έρωτας δεν αποτελεί απιστία?

• ναί, συμφωνώ

Ψήφοι: 43 26,1%
  • όχι, δεν συμφωνώ

Ψήφοι: 96 58,2%
  • δεν έχω γνώμη

Ψήφοι: 5 3,0%
  • ναί μεν αλλά...

Ψήφοι: 21 12,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    165

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Βρε, μην την πειραζετε. Ειναι ενα ειλικρινες διλημμα. Αγαπαει τον δικο της, αλλά δεν θελει να στερηθει και το κατι καινουργιο. Και ψαχνει να συμβιβασει το να μεινει πιστη με το να παρει ενα μεζεδακι. Κακο ειναι?

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα δίλλημα και θα ήθελα πολύ την γνώμη σας ανεξαρτήτως φύλου. Αν δεν υπάρξει διείσδυση, ο στοματικός έρωτας, τα ερωτικά χάδια ή ο αυνανισμός είναι σεξ (και συνεπώς απιστία)? Ποιά είναι η γνώμη σας?

Κατηγορηματικά "όχι".

Ούτε το στοματικό, ουτε το handjob είναι απιστία.
Το είχε πει και ο (τότε) πλανητάρχης.

Μπορείς να το ξανακάνεις ΟΣΕΣ φορές θέλεις χωρίς τύψεις.

Υ.Γ.: Ήθελα να ήξερα για ποιον μπαγάσα δουλεύω τώρα... :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μη μου απευθύνεστε έτσι δεν είμαι καμιά του δρόμου :(
Αν ψαξεις τα ποστ μου, θα δεις οτι ειμαι μεγαλο γαϊδουρι, ειδικα στις καινουργιες. Εσενα ομως σε συμπαθησα. Συμπαρισταμαι.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τίποτα από όλα αυτά απλά σκέπτομαι... δεν ξέρω...

Ναι αλλα δε μας ειπες τι θεωρεις εσυ απιστια.. αυτο ειναι που μετραει πανω απ ολα

Ενω σωρο παντρεμενοι πανε και πηδανε πουτανες ας πουμε , και δε θεωρουν οτι ειναι απιστοι
δεν εχουν και πολυ αδικο ... κατ εμε

Αλλοι παλοι ξενοκοιτανε , εχουν γραμμενη την γυναικα τους και απλα δεν εχουν ξενογαμησει
για να μην εχουν τυψεις ... εχουν απιστησει και δε το ξερουν δηλαδις

ε ?  :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Κατηγορηματικά "όχι".

Ούτε το στοματικό, ουτε το handjob είναι απιστία.

Μπορείς να το ξανακάνεις ΟΣΕΣ φορές θέλεις χωρίς τύψεις.

Υ.Γ.: Ήθελα να ήξερα για ποιον μπαγάσα δουλεύω τώρα... :cheesy:
Και λεει στην αλλη ακρη του υπολογιστη ειναι η δικια σου... :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γιατι σκασιλα μου? Δεν εχω κατι μαζι σου. Ούτε λογοφεραμε ποτέ.
Εκτος αν εισαι κλωνος της λατρεμενης ξινης, και ξεχαστηκες οτι γραφεις με το αλλο νικ.
οχι μωρε πια λυσσαξες δεν ειμαι κλωνος.η λατρεμενη ξινη ποια ειναι?ειμαι και ζουλιαρα :grin:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
εσυ κοπελα μου πηρες μονο μια πιπα και εχεις τυψεις ! και τι να πουμε εμεις ???  εγω θα πρεπε να εχω πιο πολλες τυψεις απο σενα , αφου το δινω σε πολλες και με τον περνουν ! ξεχνατο και προχωρα μπροστα , αλιως κινδυνευεις να χαλασεις την σχεση σου και μην σου ξεφυγει μονο αυτο στο λεω φιλικα και το μαθει ο ερμος πανε περιπατο κι οι αγαπες :smitten: και ερωτες :smitten: μετα ...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
προχωρα η πιπα κανει καλο!!!

OP
OP
A

-annag-

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πραγματικά δεν θέλω να πιστεύω ότι αν ένας άντρας που γνώρισα εχτές και έτυχε να τελειώσει στο στόμα μου ή σε πάνω στο κορμί μου ή  έτυχε να θέλω να νοιώσω το χάδι του, μπορεί να αντικαταστήσει ότι πιο όμορφο συναίσθημα έχω για τον άντρα μου που αγάπω. Οχι με τίποτα...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Πραγματικά δεν θέλω να πιστεύω ότι αν ένας άντρας που γνώρισα εχτές και έτυχε να τελειώσει στο στόμα μου ή σε πάνω στο κορμί μου ή  έτυχε να θέλω να νοιώσω το χάδι του, μπορεί να αντικαταστήσει ότι πιο όμορφο συναίσθημα έχω για τον άντρα μου που αγάπω. Οχι με τίποτα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.813
Πόντοι
25.467
Τίποτα από όλα αυτά απλά σκέπτομαι... δεν ξέρω...

Πραγματικά δεν θέλω να πιστεύω ότι αν ένας άντρας που γνώρισα εχτές και έτυχε να τελειώσει στο στόμα μου ή σε πάνω στο κορμί μου ή  έτυχε να θέλω να νοιώσω το χάδι του, μπορεί να αντικαταστήσει ότι πιο όμορφο συναίσθημα έχω για τον άντρα μου που αγάπω. Οχι με τίποτα...

Φροντίστε να ζητήσετε χρήματα για την παροχή των όποιων υπηρεσιών σας. Έτσι η "συναλλαγή" από προσωπική μετατρέπεται σε εμπορική. Και ως γνωστόν οι εμπορικές συναλλαγές δεν συνιστούν μοιχεία.  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Φροντίστε να ζητήσετε χρήματα για την παροχή των όποιων υπηρεσιών σας. Έτσι η "συναλλαγή" από προσωπική μετατρέπεται σε εμπορική. Και ως γνωστόν οι εμπορικές συναλλαγές δεν συνιστούν μοιχεία.  :grin:
Ξαναωπα?

OP
OP
A

-annag-

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΤΕ!!!!!!

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Για την πληροφόρησή σου, ξέρεις πόσα πιάτα έχουν σπάσει σε κεφάλια αντρών που έχουν τολμήσει να ψελλίσουν αυτή τη δικαιολογία στις συμβίες τους;

:s&m_3:

... κανένα κοσμηματάκι;...

Επισκέπτης
κατι δεν επιασα?εκεινη την ωρα το συναισθημα που ειχε παει?να γουσταρουμε αλλον αντρα στις περισσοτερες μπορει να εχει τυχει αλλα μεχρι εκει.απο εκει και περα ειναι απιστια ανεξαρτητα απο το αν εξακολουθεις να αγαπας τον αντρα σου.

Επισκέπτης
κοιταξε να δεις τωρα του δρομου δεν μπορω να σε πω...αλλα ρε κοριτσι μου το να σου αρεσουν οι πιπες δεν ειναι κακο.για μενα συνεχισε να πιπωνσεις αυτο δεν σημαινει οτι δεν αγαπας τον αντρα σου.φροντισε μονο οταν πας σπιτι να πλυθεις καλα γιατι το σπερμα μυριζει και ειναι κριμα να χαλασεις αυτο τον ωραιο ερωτα που εχεις για ενα χυσιμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom