Νέα

πιπα στο αμαξι,με την μια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolaraki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ποσοι απο σας θα θελατε να σας ρουφανε το καυλι μεσα στο αμαξι σας χωρις πολλα λογια,απλα για εκτονωση?θα δινατε σε αντρα την πουτσα σας,αν επαιζε καθαριοτητα εννοειται,και εχεμυθεια? :pipa1:
Ψαχνεις πουτσες;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω νομιζα οτι ο καθενας φτιαχνεται διαφορετικα,απ οτι με ενημερωνεις ομως οι "στρειτ"εχουν ενα συγκεκριμενο τροπο.
φανταζομαι θα εχεις μεγαλυτερη πειρα απο την δικια μου για να εχεις τοση σιγουρια.
οσο για το κοματι του υψηλου κινδυνου,πρεπει να σε ενημερωσω οτι εχεις μεινει λιγο πισω.πλεον οι γκει προσεχουν και οι στρειτ ειναι που το εχουν αμελησει.
αυτα τα περι υψηλου κινδυνου αφορουν ολες τις κατηγοριες πια.
δεν λεω οτι ολοι γουσταρουν σωνει και ντε.λεω ομως οτι απ οσα εχω δει,το ποσοστο ειναι τρομακτικα μεγαλυτερο απο οτι πιστευεις...
Τυπε στρειτ που θα κανει οτιδηποτε σεξουαλικο με αντρα,απλα δεν ειναι στρειτ.Τελος.Οσο για τα λαρυγγατα,δεν πιανεις μια μπροστα σε ενα μουνι με εμπειρια.Ο αντρας ειναι φτιαγμενος για το μουνι,η γυναικα για τον πουτσο.Οτιδηποτε αλλο,ειναι μη φυσιολογικο.

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Τυπε στρειτ που θα κανει οτιδηποτε σεξουαλικο με αντρα,απλα δεν ειναι στρειτ.Τελος.Οσο για τα λαρυγγατα,δεν πιανεις μια μπροστα σε ενα μουνι με εμπειρια.Ο αντρας ειναι φτιαγμενος για το μουνι,η γυναικα για τον πουτσο.Οτιδηποτε αλλο,ειναι μη φυσιολογικο.
εσυ ολα τα ξερεις και δεν ξερεις τιποτα  :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Tί κακιά λύσσα κι αυτή με τον πούτσο; :grin: Και διαχρονική!

Τη θυμάμαι από πριν 30+ χρόνια που υπηρετούσα στο Ναυτικό που κάποιος "κωλαράκις" με εκλιπαρούσε για το ίδιο πράγμα με το ίδιο επιχείρημα. Πως οι γυναίκες δεν ξέρουν, δεν το κάνουν επειδή τους αρέσει πραγματικά αλλά επειδή τους το ζητάμε και πως αντιθέτως αυτός το λάτρευε το όργανο γι αυτό και έκανε σούπερ πίπες.
Δεν του έκανα τη χάρη να του δώσω την δυνατότητα να μου αποδείξει τις ικανότητέ του τότε. Τώρα είμαι πολύ μεγάλος για νέου τύπου εμπειρίες.
Οπότε ξέχνα με κι εμένα! :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
αφου τον θελει τοσο πολυ απεγνωσμενα μεγια του και με χαρα του,αλλα γτ δν παει μεχρι τι σολωνος να ψωινστει τσαμπα, και το ταλαιπωρει,?ξερεις ποσοι θα περασουν ''νορμαλ'' μετα απο ξενυχτι και θα τους κερασεις πιπα,δωσε ημερες κ ωρα σε ποιο σημειο θα εισαι και εχουν να ρθουν παρα πολλοι,κ απο δω μεσα κιολας :s&m_1:

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Tί κακιά λύσσα κι αυτή με τον πούτσο; :grin: Και διαχρονική!

Τη θυμάμαι από πριν 30+ χρόνια που υπηρετούσα στο Ναυτικό που κάποιος "κωλαράκις" με εκλιπαρούσε για το ίδιο πράγμα με το ίδιο επιχείρημα. Πως οι γυναίκες δεν ξέρουν, δεν το κάνουν επειδή τους αρέσει πραγματικά αλλά επειδή τους το ζητάμε και πως αντιθέτως αυτός το λάτρευε το όργανο γι αυτό και έκανε σούπερ πίπες.
Δεν του έκανα τη χάρη να του δώσω την δυνατότητα να μου αποδείξει τις ικανότητέ του τότε. Τώρα είμαι πολύ μεγάλος για νέου τύπου εμπειρίες.
Οπότε ξέχνα με κι εμένα! :grin:
ποιος σε εκλιπαρησε τωρα,θα μας τρελανεις?

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
αφου τον θελει τοσο πολυ απεγνωσμενα μεγια του και με χαρα του,αλλα γτ δν παει μεχρι τι σολωνος να ψωινστει τσαμπα, και το ταλαιπωρει,?ξερεις ποσοι θα περασουν ''νορμαλ'' μετα απο ξενυχτι και θα τους κερασεις πιπα,δωσε ημερες κ ωρα σε ποιο σημειο θα εισαι και εχουν να ρθουν παρα πολλοι,κ απο δω μεσα κιολας :s&m_1:
εδω αλλοι βριζουν κανονικα ρε συ,και εμενα μου εκαναν ριπορτ χωρις να βρισω.τοσο γυναικουλες ειναι μερικοι που κανουν ριπορτ οταν δεν εχουν τι να απαντησουν.ποσο αδερφιστικο?και σε μενα μου εχουν πει χειροτερα δεν ειδα κανενα να τρωει ριπορτ.
ενιγουει,δεν παω εκει που μου λες γιατι να γαμηθω εχω.εδω μου δινεται η ευκαιρια να δειξω σε κατι κομπολογομαγκες.ποσο αδερφες ειναι αυτοι τελικα.
αυτα.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
εδω αλλοι βριζουν κανονικα ρε συ,και εμενα μου εκαναν ριπορτ χωρις να βρισω.τοσο γυναικουλες ειναι μερικοι που κανουν ριπορτ οταν δεν εχουν τι να απαντησουν.ποσο αδερφιστικο?και σε μενα μου εχουν πει χειροτερα δεν ειδα κανενα να τρωει ριπορτ.
ενιγουει,δεν παω εκει που μου λες γιατι να γαμηθω εχω.εδω μου δινεται η ευκαιρια να δειξω σε κατι κομπολογομαγκες.ποσο αδερφες ειναι αυτοι τελικα.
αυτα.

Ρε τυπε μας εχεις πρηξει τα αρχιδια, πηγαινε σε κανενα γκει σιτε και θα βρεις οτι στον πουτσο θες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αυτα.
Για ποιο λογο σου εκαναν ριπορτ;Μπορει να εισαι λιγο ακραιος αλλα δεν εχω δει να βριζεις πουθενα. :think:

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Για ποιο λογο σου εκαναν ριπορτ;Μπορει να εισαι λιγο ακραιος αλλα δεν εχω δει να βριζεις πουθενα. :think:
γι αυτο.εδω ο αλλος με βριζει τοσες μερες και δεν του εκανα κανενα ριπορτ.δεν περιμενω δικαιοσυνη ομως..

Συνημμένα

• Screen shot 2013-03-19 at 7.46.03 PM.png
    Screen shot 2013-03-19 at 7.46.03 PM.png
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom