kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
οτι θελεις πασακο μου!θα κανουμε κονε με την εξαδελφη οταν ερθει απο αουστραλια?
οτι θελεις πασακο μου!θα κανουμε κονε με την εξαδελφη οταν ερθει απο αουστραλια?
οτι θελεις πασακο μου!
χωρις ανταλαγμα.ολα για σενα!οκ κονε με την ξαδερφη και θαρθει η θεια χοτυ για να τα πειτε απο κοντα στο αμαξι.
ο χοτυς μου εκανε πμ να μεσολαβησωχωρις ανταλαγμα.ολα για σενα!
οσο γι αυτο,παω στοιχημα!ο χοτυς μου εκανε πμ να μεσολαβησω
Ψαχνεις πουτσες;Ποσοι απο σας θα θελατε να σας ρουφανε το καυλι μεσα στο αμαξι σας χωρις πολλα λογια,απλα για εκτονωση?θα δινατε σε αντρα την πουτσα σας,αν επαιζε καθαριοτητα εννοειται,και εχεμυθεια?
μεγαλες.Ψαχνεις πουτσες;
Ποσα δινεις;μεγαλες.
ποτε δεν πληρωσα,ουτε πληρωθηκα.διαλεγω,δεν με διαλεγουν.Ποσα δινεις;
Ωραιος!!!Καλοποτε δεν πληρωσα,ουτε πληρωθηκα.διαλεγω,δεν με διαλεγουν.
Τυπε στρειτ που θα κανει οτιδηποτε σεξουαλικο με αντρα,απλα δεν ειναι στρειτ.Τελος.Οσο για τα λαρυγγατα,δεν πιανεις μια μπροστα σε ενα μουνι με εμπειρια.Ο αντρας ειναι φτιαγμενος για το μουνι,η γυναικα για τον πουτσο.Οτιδηποτε αλλο,ειναι μη φυσιολογικο.εγω νομιζα οτι ο καθενας φτιαχνεται διαφορετικα,απ οτι με ενημερωνεις ομως οι "στρειτ"εχουν ενα συγκεκριμενο τροπο.
φανταζομαι θα εχεις μεγαλυτερη πειρα απο την δικια μου για να εχεις τοση σιγουρια.
οσο για το κοματι του υψηλου κινδυνου,πρεπει να σε ενημερωσω οτι εχεις μεινει λιγο πισω.πλεον οι γκει προσεχουν και οι στρειτ ειναι που το εχουν αμελησει.
αυτα τα περι υψηλου κινδυνου αφορουν ολες τις κατηγοριες πια.
δεν λεω οτι ολοι γουσταρουν σωνει και ντε.λεω ομως οτι απ οσα εχω δει,το ποσοστο ειναι τρομακτικα μεγαλυτερο απο οτι πιστευεις...
εσυ ολα τα ξερεις και δεν ξερεις τιποταΤυπε στρειτ που θα κανει οτιδηποτε σεξουαλικο με αντρα,απλα δεν ειναι στρειτ.Τελος.Οσο για τα λαρυγγατα,δεν πιανεις μια μπροστα σε ενα μουνι με εμπειρια.Ο αντρας ειναι φτιαγμενος για το μουνι,η γυναικα για τον πουτσο.Οτιδηποτε αλλο,ειναι μη φυσιολογικο.
ποιος σε εκλιπαρησε τωρα,θα μας τρελανεις?Tί κακιά λύσσα κι αυτή με τον πούτσο; Και διαχρονική!
Τη θυμάμαι από πριν 30+ χρόνια που υπηρετούσα στο Ναυτικό που κάποιος "κωλαράκις" με εκλιπαρούσε για το ίδιο πράγμα με το ίδιο επιχείρημα. Πως οι γυναίκες δεν ξέρουν, δεν το κάνουν επειδή τους αρέσει πραγματικά αλλά επειδή τους το ζητάμε και πως αντιθέτως αυτός το λάτρευε το όργανο γι αυτό και έκανε σούπερ πίπες.
Δεν του έκανα τη χάρη να του δώσω την δυνατότητα να μου αποδείξει τις ικανότητέ του τότε. Τώρα είμαι πολύ μεγάλος για νέου τύπου εμπειρίες.
Οπότε ξέχνα με κι εμένα!
εδω αλλοι βριζουν κανονικα ρε συ,και εμενα μου εκαναν ριπορτ χωρις να βρισω.τοσο γυναικουλες ειναι μερικοι που κανουν ριπορτ οταν δεν εχουν τι να απαντησουν.ποσο αδερφιστικο?και σε μενα μου εχουν πει χειροτερα δεν ειδα κανενα να τρωει ριπορτ.αφου τον θελει τοσο πολυ απεγνωσμενα μεγια του και με χαρα του,αλλα γτ δν παει μεχρι τι σολωνος να ψωινστει τσαμπα, και το ταλαιπωρει,?ξερεις ποσοι θα περασουν ''νορμαλ'' μετα απο ξενυχτι και θα τους κερασεις πιπα,δωσε ημερες κ ωρα σε ποιο σημειο θα εισαι και εχουν να ρθουν παρα πολλοι,κ απο δω μεσα κιολας
εδω αλλοι βριζουν κανονικα ρε συ,και εμενα μου εκαναν ριπορτ χωρις να βρισω.τοσο γυναικουλες ειναι μερικοι που κανουν ριπορτ οταν δεν εχουν τι να απαντησουν.ποσο αδερφιστικο?και σε μενα μου εχουν πει χειροτερα δεν ειδα κανενα να τρωει ριπορτ.
ενιγουει,δεν παω εκει που μου λες γιατι να γαμηθω εχω.εδω μου δινεται η ευκαιρια να δειξω σε κατι κομπολογομαγκες.ποσο αδερφες ειναι αυτοι τελικα.
αυτα.
Για ποιο λογο σου εκαναν ριπορτ;Μπορει να εισαι λιγο ακραιος αλλα δεν εχω δει να βριζεις πουθενα.εδω αλλοι βριζουν κανονικα ρε συ,και εμενα μου εκαναν ριπορτ χωρις να βρισω.τοσο γυναικουλες ειναι μερικοι που κανουν ριπορτ οταν δεν εχουν τι να απαντησουν.ποσο αδερφιστικο?και σε μενα μου εχουν πει χειροτερα δεν ειδα κανενα να τρωει ριπορτ.
ενιγουει,δεν παω εκει που μου λες γιατι να γαμηθω εχω.εδω μου δινεται η ευκαιρια να δειξω σε κατι κομπολογομαγκες.ποσο αδερφες ειναι αυτοι τελικα.
αυτα.
ποιος σε εκλιπαρησε τωρα,θα μας τρελανεις?
γι αυτο.εδω ο αλλος με βριζει τοσες μερες και δεν του εκανα κανενα ριπορτ.δεν περιμενω δικαιοσυνη ομως..Για ποιο λογο σου εκαναν ριπορτ;Μπορει να εισαι λιγο ακραιος αλλα δεν εχω δει να βριζεις πουθενα.