Νέα

πιπα στο αμαξι,με την μια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolaraki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Η επισκεψιμότητα του θέματος αποδεικνυει, για μια ακόμα φορά,πως το 80% και βάλε όσουν μπαίνουν στο σάιτ ψάχνουν ανάλογα θέματα με μπόλικο τρολάρισμα.
Τα σοβαρα θέματα του σάιτ(που αφορούν πουτάνες,call girl,μασατζίδικα κλπ)εχουν μικρή αναλογικά συμμετοχή.
Εκεί υπάρχει συνωστισμός μόνο όταν αναφερθεί "κάποια που γαμιέται για 3 ώρες με 20 ευρώ" ή όταν προκύψουν αψιμαχίες μεταξύ μελών.
εχεις δικιο φιλος.ειμαστε για τον μπουτσον

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
εσυ στις παρεες που πας και σου χαριζουν γελιο το ανταποδιδεις με απαξιωση?δε νομιζεις οτι και για σενα δειχνει κατι αυτο..?οχι,ε?..στανταρ.
ασε μας ρε φιλε...λες κι εσυ τα γραφεις σοβαρα να πουμε  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ο συλλογισμος σου ειναι λαθος. Ενας ανδρας φτιαχνεται εγκεφαλικα. Βλεπει μια ωραια γυναικα, μυριζει τη μυρωδια του σωματος της, το αρωμα της, βλεπει της καμπυλες της, χουφτωνει την κωλαρα της, τις βυζαρες της και φτιαχνεται γενικως με τη θυληκοτητα της κτλ. Συνεπως δεν ειναι "πρακτικο" το θεμα δηλ να το χωσει απλως καπου...  Ενας straight ανδρας (γιατι ξερω, αυτους γουσταρεις) δεν υπαρχει πιθανοτητα μια στο τρισεκατομμυριο να του σηκωθει εαν του κανει πιπα αλλος ανδρας. Δεν θα υπαρξει κανενας σεξουαλικος ερεθισμος και θα συνεχισει να του ειναι πεσμενη η πουτσα. Γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν ολες οι προηγουμενες προυποθεσεις που σου ανεφερα. Επιπλεον σε μια ακαποτη πιπα ενεχει και ο κινδυνος μολυνσεων, ειδικα απο gay που ειναι και ομαδα υψηλου κινδυνου για αφροδισια νοσηματα. Αν ηταν δηλαδη να μας κανει πιπα ενα οποιοδηποτε ζεστο στομα που να τα καταπινει κιολας και να μη ειχαμε προβλημα τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα ειχες λιστες με p.m. Μπορει να εχεις και τωρα παρολα αυτα.
Δεν ξερω... :grin:

:pipa1: :2on1: :pipa2: :pipa3:

Όχι φίλε μου, δεν είναι ότι απλά δεν θα νιώσω τον παραμικρό ερεθισμό.
Είναι ότι θα κλαίω και θα ικετεύω να σταματήσει σαν γκόμενα που την βιάζουνε.
Για έναν άντρα δεν είναι αδιάφορο είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΕΧΘΕΣ.

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
δεκτο και κατανοητο.

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ενταξει, εσυ το βλεπεις απο την κοινωνικη σκοπια και το αν θα στιγματιστεις ως gay. Πολλοι ανδρες εχουν αυτο τον φοβο και φοβουνται εστω και να συνομιλησουν με gay μη τυχον και χαρακτηριστουν αδερφες. Εγω μιλαω για την ουσια της υποθεσης και γιατι ενας straight δεν νιωθει ερεθισμο και εντελει δεν προτιμαει τον ομοφυλοφυλικο ερωτα. Εγω δεν νιωθω απεχθεια, απλα δεν προτιμω αυτου του ειδους τις επαφες. Συνεπως η μη σεξουαλικη διεγερση προερχεται απο τα συναισθηματα που νιωθει καποιος ενω η απεχθεια απο κοινωνικοπολιτικους παραγοντες που διαμορφωνουν συνειδησεις. Υπαρχει διαφορα.

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ενταξει, εσυ το βλεπεις απο την κοινωνικη σκοπια και το αν θα στιγματιστεις ως gay. Πολλοι ανδρες εχουν αυτο τον φοβο και φοβουνται εστω και να συνομιλησουν με gay μη τυχον και χαρακτηριστουν αδερφες. Εγω μιλαω για την ουσια της υποθεσης και γιατι ενας straight δεν νιωθει ερεθισμο και εντελει δεν προτιμαει τον ομοφυλοφυλικο ερωτα. Εγω δεν νιωθω απεχθεια, απλα δεν προτιμω αυτου του ειδους τις επαφες. Συνεπως η μη σεξουαλικη διεγερση προερχεται απο τα συναισθηματα που νιωθει καποιος ενω η απεχθεια απο κοινωνικοπολιτικους παραγοντες που διαμορφωνουν συνειδησεις. Υπαρχει διαφορα.
ωχ.ειναι σα να τον λες κρυφαδερφη βασικα.φανταζομαι δεν ενοοεις αυτο,ε?

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ωχ.ειναι σα να τον λες κρυφαδερφη βασικα.φανταζομαι δεν ενοοεις αυτο,ε?
Απο που το συμπερανες αυτο? :think: :think: :think:
Εγω ειπα οτι ενας ανδρας που ειναι straight δεν του αρεσει ο ομοφυλοφιλικος ερωτας επειδη του αρεσουν καθαρα οι γυναικες και δεν μπορει να διεγερθει αλλιως. Η απεχθεια ομως οφειλεται σε εξωγενεις παραγοντες που ειναι η γνωμη που εχει σχηματισει ο καθενας απο το περιβαλλον που ζει. Αν καποιος εχει μεγαλωσει σε μια πολη π.χ. ειναι ανεκτικοτερος στους gay και στις συμπεριφορες τους απο οτι καποιος που εχει ζησει στην κλειστη κοινωνια ενος χωριου. Δηλαδη ενδομυχα θεωρει οτι πρεπει να νιωσει απεχθεια για οτιδηποτε ομοφυλοφιλικο μη τυχον στιγματιστει και ο ιδιος, ενω η πραγματικη διασταση των πραγματων ειναι ο μη σεξουαλικος ερεθισμος λογω της ετεροφυλοφιλικης τασης που εχει ενας φυσιολογικος ανδρας. Εκει αρχιζει και τελειωνει το θεμα. Ειναι τοσο απλο.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ποσοι απο σας θα θελατε να σας ρουφανε το καυλι μεσα στο αμαξι σας χωρις πολλα λογια,απλα για εκτονωση?θα δινατε σε αντρα την πουτσα σας,αν επαιζε καθαριοτητα εννοειται,και εχεμυθεια? :pipa1:
Σε αντρα??? Ουτε γι αστειο!!!!

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
Απο που το συμπερανες αυτο? :think: :think: :think:
Εγω ειπα οτι ενας ανδρας που ειναι straight δεν του αρεσει ο ομοφυλοφιλικος ερωτας επειδη του αρεσουν καθαρα οι γυναικες και δεν μπορει να διεγερθει αλλιως. Η απεχθεια ομως οφειλεται σε εξωγενεις παραγοντες που ειναι η γνωμη που εχει σχηματισει ο καθενας απο το περιβαλλον που ζει. Αν καποιος εχει μεγαλωσει σε μια πολη π.χ. ειναι ανεκτικοτερος στους gay και στις συμπεριφορες τους απο οτι καποιος που εχει ζησει στην κλειστη κοινωνια ενος χωριου. Δηλαδη ενδομυχα θεωρει οτι πρεπει να νιωσει απεχθεια για οτιδηποτε ομοφυλοφιλικο μη τυχον στιγματιστει και ο ιδιος, ενω η πραγματικη διασταση των πραγματων ειναι ο μη σεξουαλικος ερεθισμος λογω της ετεροφυλοφιλικης τασης που εχει ενας φυσιολογικος ανδρας. Εκει αρχιζει και τελειωνει το θεμα. Ειναι τοσο απλο.
νο προμπλεμ :)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
ρε κωλαρακι εκανες 5 σελιδες κιολας? :dancing: :dancing: :dancing:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ποσοι απο σας θα θελατε να σας ρουφανε το καυλι μεσα στο αμαξι σας χωρις πολλα λογια,απλα για εκτονωση?θα δινατε σε αντρα την πουτσα σας,αν επαιζε καθαριοτητα εννοειται,και εχεμυθεια? :pipa1:
O X I ! ! !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom