Νέα

πιπα στο αμαξι,με την μια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolaraki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.436
Πόντοι
22.266
GATAKI ΚΟΛΑΡΑΚΙ!ποσο θελεις ακομη για να φτασεις τον βασιλη-λιλα μας ;) ;)
εχεις δρομο πολυ να διανυσεις

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ποσοι απο σας θα θελατε να σας ρουφανε το καυλι μεσα στο αμαξι σας χωρις πολλα λογια,απλα για εκτονωση?θα δινατε σε αντρα την πουτσα σας,αν επαιζε καθαριοτητα εννοειται,και εχεμυθεια? :pipa1:

Σου την έπεσε καμμιά ψόφια παίκτη μου στο αμάξι και κώλωσες? :rolleyes:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007

" Kolaraki" ,  άμα πρόκειται για το δικό σου κολαράκι , πολύ ευχαρίστως. SERAPIS.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
εγω νομιζα οτι ο καθενας φτιαχνεται διαφορετικα,απ οτι με ενημερωνεις ομως οι "στρειτ"εχουν ενα συγκεκριμενο τροπο.
φανταζομαι θα εχεις μεγαλυτερη πειρα απο την δικια μου για να εχεις τοση σιγουρια.
οσο για το κοματι του υψηλου κινδυνου,πρεπει να σε ενημερωσω οτι εχεις μεινει λιγο πισω.πλεον οι γκει προσεχουν και οι στρειτ ειναι που το εχουν αμελησει.
αυτα τα περι υψηλου κινδυνου αφορουν ολες τις κατηγοριες πια.
δεν λεω οτι ολοι γουσταρουν σωνει και ντε.λεω ομως οτι απ οσα εχω δει,το ποσοστο ειναι τρομακτικα μεγαλυτερο απο οτι πιστευεις...
Εγω σου μιλαω ως straight που ξερω τον εαυτο μου. Εχω συνομιλησει με gay αλλα εχω ξεκαθαρισει πως δεν θα μπορουσα με τιποτα να τους δω ερωτικα. Αν καποιος γουσταρει να του κανουν πιπα ανδρες τοτε απλα δεν ειναι straight αλλα και ολιγον η πολυ gay. Ειναι απλο. Τωρα για τα αφροδισια AIDS κτλ ναι ολοι ανηκουν σε ομαδα υψηλου κινδυνου. Ομως οι gay στατιστικα εχουν τα περισοτερα κρουσματα. Δηλαδη αυτο που θελω να πω ειναι πως αν φτιαχνομασταν ολοι τοσο ευκολα οσο νομιζεις θα παραταγαμε τις γυναικες που ειναι δυσκολες και θα την πεφταμε σε ολους τους gay για ευκολη εκτονωση η και σεξ ακομα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
καλά ρε κολαράκι τι πράγματα είναι αυτά...
αν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου δεν ξέρεις ότι μπορεί να τον πληγώσεις με τέτοια προκλητικά θέματα που ανοίγεις ?  :S

και που ξέρεις ότι δεν είμαι και εγώ κολλιμένος μαζί σου και αυτη τη στιγμή δεν με πληγώνεις άσχημα ?
αν πάω να πέσω από το φάληρο για πάρτη σου θα νιώσεις καλλίτερα δλδ και εσύ...

χάθηκε εντελώς ο ρομαντισμός....
τι να πω.. :grin: :grin: :grin: :grin:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.994
Πόντοι
41.129
το κραζετε το παιδι μια μερα ομως που θα γινει σαν την βικυ-κασσανδρας θα τον πληρωνεται κιολας !!! :2funny:  :2funny:  :2funny:

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
ποτε δεν ζητησα χρημα για σεξ

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
καλά ρε κολαράκι τι πράγματα είναι αυτά...
αν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου δεν ξέρεις ότι μπορεί να τον πληγώσεις με τέτοια προκλητικά θέματα που ανοίγεις ?  :S

και που ξέρεις ότι δεν είμαι και εγώ κολλιμένος μαζί σου και αυτη τη στιγμή δεν με πληγώνεις άσχημα ?
αν πάω να πέσω από το φάληρο για πάρτη σου θα νιώσεις καλλίτερα δλδ και εσύ...

χάθηκε εντελώς ο ρομαντισμός....
τι να πω.. :grin: :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
πισσα και πουπουλα ρεε... :2funny: