Νέα

πιπα στο αμαξι,με την μια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolaraki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny: !!!!Ακριβως με τοση αγαπη!
μουναρα η αλιφερη τυπε :cum:
URL]]

Επισκέπτης
αχ ,οχι αλλες ανοησιες απο φαντασιοπληκτους,ασχετους,ελεος,δεν εχεις ιδεα,σορυ κιολας...
ρε κωλαρακι θα μας τρελανεις!!!!
τι νεου ειδους ετεροφυλλοφιλος ειναι καποιος που εχει σεξουαλικη σχεση εστω στοματικη;;;;
ζεις σε ροζ συνεφακια
θες να πιστευεις οτι αυτος που στον δινει στο στομα ειναι ετεροφυλλοφιλος; οκ! πιστευε το!
παρολες της προσβολες σου κραταω επιπεδο  :grin:

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
ρε κωλαρακι θα μας τρελανεις!!!!
τι νεου ειδους ετεροφυλλοφιλος ειναι καποιος που εχει σεξουαλικη σχεση εστω στοματικη;;;;
ζεις σε ροζ συνεφακια
θες να πιστευεις οτι αυτος που στον δινει στο στομα ειναι ετεροφυλλοφιλος; οκ! πιστευε το!
παρολες της προσβολες σου κραταω επιπεδο  :grin:
δεν μπορεις να καταλαβεις και τα βλεπεις μονο ασπρα-μαυρα.δεν θα σου εξηγησω πραγματα που επρεπε να ξερεις απο μονος σου.να με συγχωρεις αν σε προσβαλα..

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
μουναρα η αλιφερη τυπε :cum:
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/Portals/0/NewsImages/crlr/2011/10/6345515403926600002807__020220101.JPG[/img[/URL]]
[/quote]ειναι σκετη γλυκα ακομα και τωρα.φαινεται η ανυποκριτη αγαπη απο το χαμογελο της.τι καλη!

Επισκέπτης
δεν μπορεις να καταλαβεις και τα βλεπεις μονο ασπρα-μαυρα.δεν θα σου εξηγησω πραγματα που επρεπε να ξερεις απο μονος σου.να με συγχωρεις αν σε προσβαλα..
ε ρε συ κωλαρακι σε αυτα δεν υπαρχουν γκρι, υπαρχει μαυρο ή ασπρο
δηλαδη ενας βοσκος βατευσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την γαϊδαρα του ή την κατσικα του ΔΕΝ ειναι κτηνοβατης;;;
ετσι για την δοκιμη βρε παιδι μου, κανει <πειραματισμο> ομοιως ενας ενηλικος με μια ανηλικη( 15χρονη με 25 χρονο) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν ειναι παιδεραστης;;;
Αυτη ειναι οχι η αποψη μου αλλα απλα γεγονος

και μην μου πεις οτι το ενα ειναι παρανομο και το αλλο γινετε με απολυτη συνεναιση. γιατι και η γαϊδαρα συνενει και καθετε, το ιδιο και μια 15 χρονη στον 25 χρονο

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
δηλαδη ενας βοσκος βατευσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την γαϊδαρα του ή την κατσικα του ΔΕΝ ειναι κτηνοβατης;;;
ετσι για την δοκιμη βρε παιδι μου, κανει <πειραματισμο> ομοιως ενας ενηλικος με μια ανηλικη( 15χρονη με 25 χρονο) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν ειναι παιδεραστης;;;

και μην μου πεις οτι το ενα ειναι παρανομο και το αλλο γινετε με απολυτη συνεναιση. γιατι και η γαϊδαρα συνενει και καθετε, το ιδιο και μια 15 χρονη στον 25 χρονο
συμφωνα με τα λεγομενα σου ο γατιδης,πως διαλο τον λενε ειναι φασιστας τοτε.ε?

Επισκέπτης
συμφωνα με τα λεγομενα σου ο γατιδης,πως διαλο τον λενε ειναι φασιστας τοτε.ε?
καταρχας τρολαρουμε και σου χαλαω το θεμα
και δεν θελω να σου χαλασω την τυχη
αλλα....τι σχεση εχει καποιος χαιρετισμος με το που βαζει καποιος το πουλι του  :headbang: :headbang: :headbang:
με επεισες αυτος που πηδαει που και που κανεναν αντρα ειναι στρεϊτ
αντε να μην στο χαλασω κιολας το θεμα

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1

θα σε στεναχωρησω αλλα ο ανθρωπος δεν ειναι δυαδικος.μην υποτιμουμε την ανθρωπινη φυση κρινοντας απο το φτωχο μυαλο μας,και βαζω και τον εαυτο μου μεσα.πριν νομισεις οτι παλι σε προσβαλλω.
μπορεις να πιστευεις οτι θελεις εντελει.εγω δεν προσπαθω να αλαξω κανενος την γνωμη. :)

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
καταρχας τρολαρουμε και σου χαλαω το θεμα
και δεν θελω να σου χαλασω την τυχη
αλλα....τι σχεση εχει καποιος χαιρετισμος με το που βαζει καποιος το πουλι του  :headbang: :headbang: :headbang:
με επεισες αυτος που πηδαει που και που κανεναν αντρα ειναι στρεϊτ
αντε να μην στο χαλασω κιολας το θεμα
δεν μου χαλας τιποτα φιλε,ηρεμησε.κι εσυ μιλησες με παραδειγματα,το ιδιο κι εγω.
εδω μου συγκρινεις την κτηνοβασια που ειναι σεξ με αλλο ειδος,.δεν συνηθιζεται στην φυση με λιγες παλι εξαιρεσεις.
ενω το να μοιραζονται σεξ ατομα ιδιου φυλλου συναντιεται στην φυση παντου.λυπαμαι.αλλα ετσι ειναι.

Συνημμένα

• Screen shot 2012-03-13 at 1.34.48 PM.png
    Screen shot 2012-03-13 at 1.34.48 PM.png
    289,2 KB · Εμφανίσεις: 49

Επισκέπτης
δεν μου χαλας τιποτα φιλε,ηρεμησε.κι εσυ μιλησες με παραδειγματα,το ιδιο κι εγω.
εδω μου συγκρινεις την κτηνοβασια που ειναι σεξ με αλλο ειδος,.δεν συνηθιζεται στην φυση με λιγες παλι εξαιρεσεις.
ενω το να μοιραζονται σεξ ατομα ιδιου φυλλου συναντιεται στην φυση παντου.λυπαμαι.αλλα ετσι ειναι.
καταρχας μην με λες ομοφοβικο
δεν ειμαι
κατα δευτερον επειδη ακριβως δεν ειμαι ομοφοβικος σου γραφω αυτα που γραφω
κατα τριτος σου ανεγερα και συνενετικο σεξ μεταξυ διαφορεικου φυλλου ατομα αλλα με τον εναν ανηλικο
εν κατακλειδι
ο στρεϊτ ειναι στρεϊτ
αν καποια στιγμη ετεροφυλλοφιλος δοκιμασε να παει με ατομο του ιδιου φυλλου (του αρεσε ή δεν του αρεσε) δεν παευει να μην ειναι πια ετεροφυλλοφυλιλος
αλλα στην καλυτερη αμφιλοφυλλοφιλος
μου φενετε εσυ φοβασε οχι μονο τις λεξεις αλλα και την ιδια την ομοφυλλοφιλια
αλλιως δεν θα επεμενες σε κατι που απλα οχι μονο δεν στεκει αλλα ουτε και υπαρχει
για ψαξτο λιγο

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
το ερώτημα είναι φίλε kolaraki εσύ τι αποκομίζεις από την όλη πρόταση σου; δεν αποζητάς ερωτική πράξη, άρα σίγουρα όχι υδονή..

OP
OP
kolaraki

kolaraki

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
8
Πόντοι
1
τι ψαχνεις να βρεις.πες οτι κανω μια ερευνα απλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom