kolaraki
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
τι ειναι το σιτε?Ρε τυπε μας εχεις πρηξει τα αρχιδια, πηγαινε σε κανενα γκει σιτε και θα βρεις οτι στον πουτσο θες
τι ειναι το σιτε?Ρε τυπε μας εχεις πρηξει τα αρχιδια, πηγαινε σε κανενα γκει σιτε και θα βρεις οτι στον πουτσο θες
με αφορμη αυτο το ποστ.μου φαινεται αστειο...
ρε κωλαρακι θα μας τρελανεις!!!!αχ ,οχι αλλες ανοησιες απο φαντασιοπληκτους,ασχετους,ελεος,δεν εχεις ιδεα,σορυ κιολας...
δεν μπορεις να καταλαβεις και τα βλεπεις μονο ασπρα-μαυρα.δεν θα σου εξηγησω πραγματα που επρεπε να ξερεις απο μονος σου.να με συγχωρεις αν σε προσβαλα..ρε κωλαρακι θα μας τρελανεις!!!!
τι νεου ειδους ετεροφυλλοφιλος ειναι καποιος που εχει σεξουαλικη σχεση εστω στοματικη;;;;
ζεις σε ροζ συνεφακια
θες να πιστευεις οτι αυτος που στον δινει στο στομα ειναι ετεροφυλλοφιλος; οκ! πιστευε το!
παρολες της προσβολες σου κραταω επιπεδο
μουναρα η αλιφερη τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.parapolitika.gr/Portals/0/NewsImages/crlr/2011/10/6345515403926600002807__020220101.JPG[/img[/URL]]
[/quote]ειναι σκετη γλυκα ακομα και τωρα.φαινεται η ανυποκριτη αγαπη απο το χαμογελο της.τι καλη!
ε ρε συ κωλαρακι σε αυτα δεν υπαρχουν γκρι, υπαρχει μαυρο ή ασπροδεν μπορεις να καταλαβεις και τα βλεπεις μονο ασπρα-μαυρα.δεν θα σου εξηγησω πραγματα που επρεπε να ξερεις απο μονος σου.να με συγχωρεις αν σε προσβαλα..
ποτε δεν πληρωσα,ουτε πληρωθηκα.διαλεγω,δεν με διαλεγουν.
συμφωνα με τα λεγομενα σου ο γατιδης,πως διαλο τον λενε ειναι φασιστας τοτε.ε?ε ρε συ κωλαρακι σε αυτα δεν υπαρχουν γκρι, υπαρχει μαυρο ή ασπρο
δηλαδη ενας βοσκος βατευσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την γαϊδαρα του ή την κατσικα του ΔΕΝ ειναι κτηνοβατης;;;
ετσι για την δοκιμη βρε παιδι μου, κανει <πειραματισμο> ομοιως ενας ενηλικος με μια ανηλικη( 15χρονη με 25 χρονο) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν ειναι παιδεραστης;;;
Αυτη ειναι οχι η αποψη μου αλλα απλα γεγονος
και μην μου πεις οτι το ενα ειναι παρανομο και το αλλο γινετε με απολυτη συνεναιση. γιατι και η γαϊδαρα συνενει και καθετε, το ιδιο και μια 15 χρονη στον 25 χρονο
γι αυτο.αν κανεις κλικ ανοιγει μεγαλυτερη η φωτο.γιατι πρασινισες κωλαρακι??
καταρχας τρολαρουμε και σου χαλαω το θεμασυμφωνα με τα λεγομενα σου ο γατιδης,πως διαλο τον λενε ειναι φασιστας τοτε.ε?
θα σε στεναχωρησω αλλα ο ανθρωπος δεν ειναι δυαδικος.μην υποτιμουμε την ανθρωπινη φυση κρινοντας απο το φτωχο μυαλο μας,και βαζω και τον εαυτο μου μεσα.πριν νομισεις οτι παλι σε προσβαλλω.ε ρε συ κωλαρακι σε αυτα δεν υπαρχουν γκρι, υπαρχει μαυρο ή ασπρο
δηλαδη ενας βοσκος βατευσει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την γαϊδαρα του ή την κατσικα του ΔΕΝ ειναι κτηνοβατης;;;
ετσι για την δοκιμη βρε παιδι μου, κανει <πειραματισμο> ομοιως ενας ενηλικος με μια ανηλικη( 15χρονη με 25 χρονο) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ δεν ειναι παιδεραστης;;;
Αυτη ειναι οχι η αποψη μου αλλα απλα γεγονος
και μην μου πεις οτι το ενα ειναι παρανομο και το αλλο γινετε με απολυτη συνεναιση. γιατι και η γαϊδαρα συνενει και καθετε, το ιδιο και μια 15 χρονη στον 25 χρονο
δεν παρακολουθησα το θεμα εκ του συνεγγυς αλλα δεν γινεσαι πρασινιαρης στα καλα καθουμεναγι αυτο.αν κανεις κλικ ανοιγει μεγαλυτερη η φωτο.
δεν μου χαλας τιποτα φιλε,ηρεμησε.κι εσυ μιλησες με παραδειγματα,το ιδιο κι εγω.καταρχας τρολαρουμε και σου χαλαω το θεμα
και δεν θελω να σου χαλασω την τυχη
αλλα....τι σχεση εχει καποιος χαιρετισμος με το που βαζει καποιος το πουλι του
με επεισες αυτος που πηδαει που και που κανεναν αντρα ειναι στρεϊτ
αντε να μην στο χαλασω κιολας το θεμα
ετσι νομιζα κι εγω.αυτο τον λογο μου επεδειξε ο αντισθενης.δεν παρακολουθησα το θεμα εκ του συνεγγυς αλλα δεν γινεσαι πρασινιαρης στα καλα καθουμενα
εμεις ειμαστε με τον μπος πρασινιαρη.ετσι νομιζα κι εγω.αυτο τον λογο μου επεδειξε ο αντισθενης.
δεν ειχα καμμια αμφιβολια,γι αυτο ποναει οταν σας το θυμιζωεμεις ειμαστε με τον μπος πρασινιαρη.
καταρχας μην με λες ομοφοβικοδεν μου χαλας τιποτα φιλε,ηρεμησε.κι εσυ μιλησες με παραδειγματα,το ιδιο κι εγω.
εδω μου συγκρινεις την κτηνοβασια που ειναι σεξ με αλλο ειδος,.δεν συνηθιζεται στην φυση με λιγες παλι εξαιρεσεις.
ενω το να μοιραζονται σεξ ατομα ιδιου φυλλου συναντιεται στην φυση παντου.λυπαμαι.αλλα ετσι ειναι.