Νέα

πιπα στο αμαξι,με την μια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolaraki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 207
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Ποσοι απο σας θα θελατε να σας ρουφανε το καυλι μεσα στο αμαξι σας χωρις πολλα λογια,απλα για εκτονωση?θα δινατε σε αντρα την πουτσα σας,αν επαιζε καθαριοτητα εννοειται,και εχεμυθεια? :pipa1:
Η πιπα στο αμαξι ειναι το αγαπημενο μου αθλημα που το προτιμαω κ απο το γαμησι,αλλα με γυναικα...
Με αντρα απλα ξερναω...

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
πανω στο θεμα του θρεντ τωρα γιατι εχει ξεφυγει οπως βλεπω...μεσα σε αμαξι ηταν η πρωτη πιπα πολλων...αξεχαστα σε ενα ταξι εγω...καλη φαση..και δυνατη μορφη ο αντρας εκεινος.

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Η πιπα στο αμαξι ειναι το αγαπημενο μου αθλημα που το προτιμαω κ απο το γαμησι,αλλα με γυναικα...
Με αντρα απλα ξερναω...

ενταξει αγορινα οταν λεμε αντρας να σου κανει πιπα δεν θα ειναι και ο κυρ μπαμπης που εχει το σουβλατζιδικο ετσι...μιλαμε προφανως για λιγο πιο ελαφρια μορφη προς θεου!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
ενταξει αγορινα οταν λεμε αντρας να σου κανει πιπα δεν θα ειναι και ο κυρ μπαμπης που εχει το σουβλατζιδικο ετσι...μιλαμε προφανως για λιγο πιο ελαφρια μορφη προς θεου!!
Ζωγραφισες.. :2funny: 

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16

δεν ξερω αν το λες ειρωνικα παντως ετσι ειναι...ολοι λενε πιπα απο αντρα και πιπα απο αντρα...ενταξει ελεος...δεν θα ειναι αυτος απο την νταλικα σε μια διαφημιση που εχω δει και παιζει αυτο τον καιρο...

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Οποιαδηποτε μορφη αντρα,ειτε τραβελος ειτε οτιδηποτε του μοιαζει...
Ουτε καν εγχειρισμενη.
Η ιδεα και μονο οτι ειναι η ηταν αντρας με ξενερωνει.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
δεν ξερω αν το λες ειρωνικα παντως ετσι ειναι...ολοι λενε πιπα απο αντρα και πιπα απο αντρα...ενταξει ελεος...δεν θα ειναι αυτος απο την νταλικα σε μια διαφημιση που εχω δει και παιζει αυτο τον καιρο...
Καθολου ειρωνικα . Η απαντηση σου ειχε πολυ χιουμορ.
Δεν εχω κανενα λογο να ειρωνευτω τον οποιοδηποτε για τις προτιμησεις του. Ειναι προσωπικη υποθεση τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ή στην προκειμενη περιπτωση στο .. αμαξι του.

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Καθολου ειρωνικα . Η απαντηση σου ειχε πολυ χιουμορ.
Δεν εχω κανενα λογο να ειρωνευτω τον οποιοδηποτε για τις προτιμησεις του. Ειναι προσωπικη υποθεση τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ή στην προκειμενη περιπτωση στο .. αμαξι του.

να σαι καλα!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
πανω στο θεμα του θρεντ τωρα γιατι εχει ξεφυγει οπως βλεπω...μεσα σε αμαξι ηταν η πρωτη πιπα πολλων...αξεχαστα σε ενα ταξι εγω...καλη φαση..και δυνατη μορφη ο αντρας εκεινος.

γουστάρεις να παίρνεις τσιμπούκια στο αμάξι ; :pipa1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με τον κωλαρακι πως και δεν εκανες κατασταση ρε συ; :think:

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
που πηγε το κωλαρακι,που πηγε το κωλαρακι;το κωλαρακι χαθηκε,το κωλαρακι χαθηκε,το κωλαρακι χαθηκε;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
να συγχωνευθει το θεμα με το εσωρουχα αυτοκινητου  :birdman:

Stories