kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σημερα το μεσημερακι κατεβηκα για μπανιο στη θαλασα στην πολη που δουλευα. Μετα το μπανιο ειπα να επισκευτω την περιοχη που βρισκοταν το μαγαζι που δουλευα. Κλειστη η αγορα, νεκρα γενικως. Πουτανα κριση σκεφτηκα. Μονο το καφενειο με την milfαρα καφετζου ηταν ανοιχτο. Μ΄επιασε μια νοσταλγια, αλλα και θλιψη για αυτα που περασαν και φυγαν οριστικα. Ταυτοχρονα ενιωσα την αναγκη να πιω μια παγωμενη μπυρα και να ξανα δω την αγαπημενη μου milfαρα. Παρκαρα τον αγροτη εξω απο το καφενειο κι εσουρα το ταλαιπωρο κορμι μου στο αδειο καφενειο. Μολις με ειδε η καφετζου μονο που δεν μου ορμηξε. Με αγκαλιασε κι αρχισε να με ρωταει τι κανω, τι κανει το πρωην αφεντικο μου και πολλα αλλα. Ααχχχχ βρε .....ακι μου, μου λειπετε, και τι καλα περναγαμε κτλ.κτλ. Αραξα σ΄ενα τραπεζι, μου εφερε την Heineken, εκατσε διπλα μου κι αρχισε να λεει και να λεει και να λεει. Δεν ακουγα τι ελεγε, σκεφτομουν τα δικα μου και εστιαζα στις βυζαρες της. Καποια στιγμη χτυπησε το τηλεφωνο. "Παω ενα καφε εδω διπλα κι ερχομε .....ακι μου. Δεν φευγεις" ειπε. Μπα θα κατσω λιγο ακομα ειπα. Οταν εμεινα μονος σκεφτηκα : Δεν πεταω τη μαλαπερδα εξω κι οτι θελει ας γινει. Το πολυ-πολυ να μου βαλει παλι τις φωνες και να φυγω. Ομως αν και το βιτσιο μου ειναι να την πεταω εξω, κολωσα. Τελικα ηρθε κατσαμε ειπαμε διαφορες μαλακιες, ειπια ακομα μια μπυρα και σηκωθηκα να φυγω. Ρωτησα τι χρωσταω και μου λεει : Κερασμενες απο μενα .....ακι μου. Και που 'σαι να ερχεσε πιο συχνα να σε βλεπουμε. Ξερεις ποσο σε συμπαθω. Τις λεω και για αυτο που εγινε περσι δεν μου κρατας κακια, δεν παρεξηγηθηκες ? Τι λες ....ακι μου, σιγα εγω το εχω ξεχασει......
Πινοντας τωρα την μπυρα μου στο χωριο και σκεφτομενος αυτα που εγιναν πριν καποιες ωρες πηρα την τηλ. στο καφενειο και τη ρωτησα μεχρι τι ωρα θα ειναι ανοιχτα. Μου ειπε ως τις 12. Λεω να ξανα κατεβω για μια μπυρα στην πολη αποφασισμενος για ολα. Ξεχασα μονο να την ρωτησω αν θα ειναι μονη στο καφενειο ή θα δουλευει κι ο μαλακας ο γιος της.
τι γαματοι τυποι εδω μεσα