Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ξερεις τι να κανεις.Εχω τρελαθει απο την αγωνια!!!!
ξερεις τι να κανεις.Εχω τρελαθει απο την αγωνια!!!!
ξερεις τι να κανεις.
Λοιπον δωστε προσοχη πως εχει η κατασταση.
Ωπως εχω ξαναγραψει εκτος απο αγροτης δουλευω υπαλληλος και σ΄ενα video club. Καμια φορα παραγγελουμε καμια μπυρα ή καφε απο παρακειμενο καφενειο. Το εχει μια κυρια 54 ετων, ετσι μου εχει πει, χωρησμενη μαζι με το γιο της, η οποια καλα κρατιεται. Αν και ειναι πολυ "ανοιχτη" μαζι μου, με φωναζει .....ακι, οταν φερνει τη μπυρα ή τον καφε καφε και ειμαι μονος καθεται αρκετη ωρα και κουβεντιαζουμε διαφορα, μου εχει πει την ηλικια της, με ακουμπαει στο ασχετο, στο δρομο ειναι ολο χαμογελα και αλλα, ποτε δεν εκανα κινηση. Ομως πριν μερικες μερες σε στιγμη μεγαλης καυλας, αργα το βραδι παραγγειλα μια μπυρα και οταν μου την εφερε, την περιμενα καθιστος στο γραφειο με τη μαλαπερδα εξω. Μολις την ειδε γουρλωσε τα ματια, εμεινε για λιγο να κοιταζει αμιλητη και μετα με εντονο υφος ειπε : Τι κανεις εκει ........ μου, δε με σεβεσε, εχω γιο 28 χρονων τι με περασες και αλλες μαλακιες. Της ειπα οτι εβλεπα μια τσοντα στο internet, ειχα καυλωσει και ξεχασα οτι ειχα παραγγειλει μπυρα. Της ζητησα να μην πει τιποτα σε κανενα, ουτε στο γιο της ουτε στο αφεντικο μου. Οντως δεν ειπε τιποτα, τουλαχιστον στο αφεντικο μου και την αλλη μερα που την ειδα στο δρομο με χαιρετησε κανονικα. Το προβλημα μου ειναι οτι αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια και σκεφτομε εδω και ωρα να παραγγειλω μια μπυρα..............
εισαι κ μαρτυριαραΈλα ντε, δίπλα είναι!
εισαι κ μαρτυριαρα
αν το κανει αυτο ο γκομπρ να ξερεις θα μεινει στον τοπο.πηγαινε τωρα στο καφενειο της με την μαλαπερδα να κρεμεται
εισαι κ μαρτυριαρα
αν το κανει αυτο ο γκομπρ να ξερεις θα μεινει στον τοπο.
μικροτσουτσουνους?
ε οχι δα , βοιδοπουτσα ο επιστημονας λεμεεεεεεεεεεεε (707)
ε βιβα και αερααααα ;)Καλα. Αντε γεια μας να πανε κατω τα φαρμακιαααααααααααααααα.
κρατα τον λιγο μεσα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε βιβα και αερααααα ;)
κρατα τον λιγο μεσα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Kαι γιατι τις επινες ρε μαλακα;Νιπτηρα δεν εχεις να τις αδειαζεις;Τζιφος χτες.
Παραγγειλα ενα τελαρο μπυρες κι ολο ο μαλακας ο γιος της, τις εφερνε. Καποια στιγμη φιλοτιμηθηκε να φερει μια μπυρα η milfαρα, αλλα ειχα γινει λιωμα και δεν ειχα ορεξη. Εσκασε μυτη και το αφεντικο και μου εβαλε χοντρο χερι. "Ρε μαλακα σε αφηνω στο μαγαζι για να πινεις μπυρες ? Κανε και καμια δουλεια". Του τα εχωσα κι εγω ομως που μ΄εχει απληρωτο 3 μηνες και τουμπεκιαστηκε. Δεν κοιμηθηκα καλα το βραδι. Απο τη μια εβλεπα την καφετζου στον υπνο μου κι απ΄την αλλη σηκωνομουν συνεχεια για κατουρημα. Φοβαμε μην καταντησω σαν τον Τακμαν και τη κυριουλα του. και γραφω σεντονια για τον κρυφο μου ερωτα.
Και το κακο ειναι πως μου ηρθε ορεξη για μπυρα τωρα.
Τα έχουν πει αυτά καλέ, δεν τα λέω από κάπου αλλού.
Κι εγώ κοντοχωριανή ήμουν με τον Παραλίμνιο.