lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ναι ρε!!!αντρικα,τον σβερκωνει και τον πιπωνεικαι αμα δν του καθεται? με το ζορι?
ναι ρε!!!αντρικα,τον σβερκωνει και τον πιπωνεικαι αμα δν του καθεται? με το ζορι?
που θα πατε;ρεστωραν η ταβερνακι;Σορρυ που εξαφανιστηκα, αλλα ετοιμαζω το βραδυνο για τον Αντζελα.
Λεγε με ακυρο και παλαιομοδιτη, αλλα μετα απο μερικες μπυρες ο γιος θα ειναι περκετι για τις καβλες σου...
δώστης τίποτα απ αυτά που καλλιεργείς και κανονίστε ένα ραντεβού στο χωράφι,το βράδυ...με τις παραγγελίες δε θα δείς χαϊρι.
να τη μαστουρωσεισ ναι δεν θα παθει και κατιΤι λε ρε φιλε, να τη μαστουρωσω 54 χρονων γυναικα ?
Παραγγειλα κι αλλη μπυρα, ελπιζω να τη φερει αυτη.
Μαγειρευω κατι ελαφρυ γιατι χθες ειχαμε παει στην Πελεντη και φαγαμε ενα κιλο προβατινα παιδακια.που θα πατε;ρεστωραν η ταβερνακι;
να παρω το κοριτσι μου και να ερθω να ειμαστε 4αδα;θα φερω και τσουρεκι απο του κωσταντινιδηΜαγειρευω κατι ελαφρυ γιατι χθες ειχαμε παει στην Πελεντη και φαγαμε ενα κιλο προβατινα παιδακια.
Ριζοτο με γαριδες και επιδορπιο φρουτοσαλατα.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα τύπεΤι λε ρε φιλε, να τη μαστουρωσω 54 χρονων γυναικα ?
Παραγγειλα κι αλλη μπυρα, ελπιζω να τη φερει αυτη.
Ελατε. Ευτυχως εχω αρκετο ρυζι agrino.να παρω το κοριτσι μου και να ερθω να ειμαστε 4αδα;θα φερω και τσουρεκι απο του κωσταντινιδη
ακομα να τη φερει τη μπυρα?Παραγγειλα κι αλλη μπυρα, ελπιζω να τη φερει αυτη.
λευκο η ροζε;οκ εχει βαλει και καρυδοπιτα για να μην την φερει αδειαΕλατε. Ευτυχως εχω αρκετο ρυζι agrino.
Φερε και δυο μπουκαλια Απελια...
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=kdO9lV2nI60[/video] [/video]
Πες στον Σοφια να φερει τα ταπερ και την πιατελα της δικιας μου.
Το προβλημα μου ειναι οτι αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια και σκεφτομε εδω και ωρα να παραγγειλω μια μπυρα..............
Ενα κι ενα φερτε.λευκο η ροζε;οκ εχει βαλει και καρυδοπιτα για να μην την φερει αδεια
βαζω βενζινη στο παπι και ξεκιναμεΕνα κι ενα φερτε.
Μετα θα παιξουμε και Τζενγκα, και οποιος ριξει τα τουβλακια για τιμωρια θα κανει τον μηχανοδηγο στο τρενακι...
Κάνε ενα ρεζουμέ ρε Σφερδ.Ρε μη κολλας. Αρωματισου, σινιαρισου και παρηγγειλε καφασι.
δικε μου τον πιπωνουν μανα και γιοςΧάθηκε ο θεμετοθέτης... Ή όλα καλά ή πολύ ξύλο
τη πιπωνει τη θεια γτ φαινοταν αποφασισμενος.Χάθηκε ο θεμετοθέτης... Ή όλα καλά ή πολύ ξύλο
Δεν προλαβαινω. Μαγειρυεω.Κάνε ενα ρεζουμέ ρε Σφερδ.
δικε μου τον πιπωνουν μανα και γιος
τη πιπωνει τη θεια γτ φαινοταν αποφασισμενος.