Νέα

Πιο μπερδεμενη ιστορια.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
70.127
Like
72.223
Πόντοι
12.756
έχω νότιο τομέα απόψε δυστυχώς δεν θα περάσω από σπαμοθρέντ :(

δεν πειραζει...πιασε νοτια..απο παντου κινδυνεύουμε..
στο σπαμ εμεινε το αδερφατο , μεμος-νικ-λουστ κτλ , λιγο το κακο..
 

Επισκέπτης
Μολις μπηκαμε σπιτι της ειπε : Bολεψου βαλε αν θες κατι να πιεις κι ερχομε. Θα παω λιγο στο μπανιο.
Καταβασα το φερμουαρ, εβγαλα εξω την ψωλη μου την αγκαλιασα απο πισω κι ετριψα την πουτσα μου στον κωλο της πανω απο το μπλε φορεμα.
Μη βιαζεσε ειπε, εχουμε ολη τη νυχτα δικη μας κι εφυγε προς το μπανιο. Εβγαλα ολα μου τα ρουχα και αραξα σ΄ενα καναπε. Οσο αυτη φτιαχνοτανε στο μπανιο, εγω "φτιαχνομουν" με την ιδεα να τη γαμησω απ΄τον κωλο.
Οταν βγηκε απο το μπανιο φοροντας ενα μπουρνουζι, ο πουτσος μου ηταν ηδη καγκελο. Με αγκαλιασε κι αρχισε να με φιλαει ενω ταυτοχρονα επαιζε το καυλι μου. Την εγδυσα τελειως, χουφτωσα τις πεσμενες βυζαρες της και δαγκωσα τη μια ρωγα. Βογκηξε. Την εβαλα να κατσει πανω στον πουτσο μου. Μολις της τον εχωσα ουρλιαξε και ειπε. Σφιξε μου τα βυζια, δαγκωσε τα με δυναμη.
Αφου την αφησα για κανα 5λεπτο να χορευει πανω στον πουτσο μου της ειπα :
-Σηκω. Αποψε θελω να σε παρω απο τον κωλο.
-Αποκλειται, ειπε με εμφαση. Εχω πολλα χρονια να το κανω, ασε που ποτε δεν ηταν του γουστου μου.
Ξαπλωσαμε παλι στον καναπε. Αρχισε να μου παιρνει πιπα. Της χαιδεψα την κωλοτρυπιδα, σαλιωσα ενα δαχτυλο και προσπαθησα να το βαλω στον κωλο της. Εσπρωξε το χερι μου με το χερι της. Δεν πτοηθηκα. Συνεχησα να τη χαιδευω και να προσπαθω να της βαλω κωλοδαχτυλο. Οσπου σε καποια φαση καταφερα να χωσω το μισο δαχτυλο στην κωλοτρυπιδα της.
Ποναει ελεγε και ξαναλεγε. Αυτο δεν ειναι τιποτα ειπα μεσα μου, σε λιγο που θα σου ξεσκιζω την κωλαρα θα δεις τι θα πει πονος.
Σηκωθηκα αποτομα χωρις να βγαλω το δαχτυλο μου απο τον κωλο της. Την εστησα στα 4 στον καναπε κι εσπρωξα το δαχτυλο μου ολο μεσα στη στενη τρυπα της. Αφου τη γαμησα για λιγη ωρα με το δαχτυλο, τη ρωτησα αν εχει βαζελινη ή καμια λιπαντικη κρεμα.
Στο μπανιο στο πρωτο ντουλαπακι, ειπε.
Μεινε οπως εισαι της ειπα, μην κουνηθεις καθολου.
Πηγα στο μπανιο και πηρα ενα κουτακι βαζελινη. Στεκοταν ακινητη στα 4 στον καναπε με το κεφαλι ριχμενο μπροστα. Τα μαλια της καλυπταν το προσωπο της, σα να ντρεποταν. Την πλησιασα απο πισω και της εδωσα μια σφαλιαρα στην κωλαρα της. Αμεσως βουτηξα το δαχτυλο μου στην βαζελινη και το εχωσα στην κωλοτρυπιδα της. Πασαλειψα και τον πουτσο μου βαζελινη, την κατεβασα στο πατωμα και την εβαλα να στηθει στα 4 πανω στη μοκετα. Προσπαθησα να της τον βαλω στον κωλο, αλλα ηταν στενη και σφιγγοταν. Δυσκολευομουν αλλα δεν τα παρατουσα. Αποψε θα ξεσκισα αυτον τον σιτεμενο κωλο.
Μετα απο αρκετη προσπαθεια, πολλα βογκητα και ...μη σε παρακαλω...σταματα..αχ, βαχ..οχιιι.....σταματα ποναω...δεν αντεχω αλλο..καταφερα να χωσω ολο το καυλι μου στη στενη κωλοτρυπα της.
Σταματα να σκουζεις της ειπα, μπηκε ολος. Χαλαρωσε, ειδες που ελεγες οτι δεν θα μπει. Γυρισε το κεφαλι της και με κοιταξε. Τα ματια της ειχαν δακρυσει. Ειναι ολος μεσα με ρωτησε ?
-Ναι. και τωρα θα γαμησω.
Αρχισα να γαμαω τον κωλο της σιγα με προσεχτικες κινησεις. Αυτη βογκουσε και μου ζητουσε να τον βγαλω για λιγο. Οσο την εβλεπα να ποναει καυλωνα περισοτερο. Αρχισα να τη γαμαω με δυναμη. Εβγαζε κραυγες και μου ζητουσε να σταματησω. Την ειχα αρπαξει απο τη μεση και ξεσκιζα την κωλαρα της με δυναμη. Ειμασταν και οι δυο μουσκεμα στον ιδρωτα. Οσπου εχυσα στην κωλαρα της. Τα καυτα μου χυσια γεμησαν το κωλαντερο της.
Αραξα στον καναπε κι αναψα τσιγαρο. Αυτη καθοταν ξαπλωμενη στη μοκετα. Δεν μιλουσε κανεις μας. Εννιωθα υπεροχα. Καπνισα το τσιγαρο μου και μπηκα στο μπανιο να πλυθω. Αφου εκανε κι αυτη μπανιο, ξαπλωσαμε στο κρεβατι κι αρχισαμε να τα χαμουρεματα παλι. Φαινοταν να εχει ορεξη και για δευτερο γυρο, αλλα ημουν κουρασμενος. Λιγο πριν με παρει ο υπνος την ακουσα να λεει οτι την πονουσε ο κωλος της. Η ωρα κοντευε 4 και στις 7 επρεπε να ξυπνησουμε.............
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.924
Like
12.964
Πόντοι
2.606
Γυρισε το κεφαλι της και με κοιταξε. Τα ματια της ειχαν δακρυσει. Ειναι ολος μεσα με ρωτησε ? 

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  φιλε παραλιμνη εισαι συγκινητικος  :2funny:
 

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Μηνύματα
13.700
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γυρισε το κεφαλι της και με κοιταξε. Τα ματια της ειχαν δακρυσει. Ειναι ολος μεσα με ρωτησε ?

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  φιλε παραλιμνη εισαι συγκινητικος  :2funny:

Το κορίτσι ρώτηξε, για να ξέρει αν θα φάει περισσότερο πόνο βρε. :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom