Λοιπον φιλοι και συναγωνιστες...πρωτα απο ολα ας αρχισω απο το ΠΟΤΕ μπορει και ΠΟΤΕ ειναι στο δρομο...καθημερινα+σκ απο 400 με 430 μεχρι 930 με 1000 το βραδυ (ετσι λεει αλλα σιγα ειχα οργωσει ολη την περιοχη και δεν την εβλεπα) Τα πρωινα δεν βγαινει για οικογενειακους λογους. Η αληθεια ειναι οτι την φανταζομουν διαφορετικη. Την περιμενα πιο milfοραπανο, αλλα δεν ειναι. Δεν ειναι πανω απο 40-ετσι την ειδα εγω.(35 λεει ...καααλα) Μου θυμισε πουτανοκαταστασεις της Σολωνος της δεκαετιας του 90. Ειναι ψηλη, ξανθια, πιασιμοκατασταση οκ αλλα πεσμενο βυζι 3αρι. Την ειδα ακριβως εξω απο τραπεζα Πιστεως (ωρα Ελλαδος 830 μμ) να καθεται στο πεζουλι και να ψαχνει την τσαντα της. Φορουσε μαυρο μακρυ φορεμα αλλα με σκισιμο μεχρι το μουνι. Σταματαω με αμαξι και της φωναζω για μια φωτια να αναψω τσιγαρο. Η τυπισα ερχεται κατευθειαν και της λεω "εισαι η Ιζαμπελλα?" και μου λεει, ναι. Την βαζω στο αμαξι και την πηγα στο gls hotel. (μπορειτε και στην Σπαρτη με 20ευρουλακια, αλλα μην πατε εκει μεσα). Το προγραμμα τα παντα ολα με περιπου 30 ευρω την ωρα. Της εδωσα 40 (δεν ειχα 10αρικο) και μου ειπε οκ τα λεφτα αυτα ειναι για 2 ωρες (τι να κανετε ρε ρεμαλια με την συγκεκριμενη 2 ολοκληρες ωρες?) Οπως ειπα, σωμα οκ με το χαρακτηριστικο του tatoo στο κατω ακρο του δεξιου ποδιου.
Προσοχη...Επειδη θα σας πρηξει τα αρχιδια με την πολυλογια της, πρεπει να ειστε προετοιμασμενοι για κατευθειαν πιπωμα. Η ο,τι αλλο βρειτε να της το χωσετε στο στομα!! Δεν σταματαει αλλιως. Σε γενικες γραμμες κρυα πραγματα, δεν με εντυπωσιασε (εκτος απο πολυ καλο τσιμπουκι δεν κανει τιποτε αλλο καλο) Η τυπισα ειναι ΜΟΝΟ για τσιμπουκωμα στο αμαξι με ενα 20αρικο και σπιτι.
Οτι αλλο θελετε να ρωτησετε θα ειμαι στην διαθεση σας,φιλοι μου
καλη συνεχεια (αντε το καναμε και αυτο-παμε για τα επομενα)