Νέα

Πιάτσες στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 826
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
και μονο που τα διαβαζω αυτα φιλε με αναστατωνουν (σορρυ με καβλωνουν ηθελα να πω) αν μπορεις να κινησεις τα νηματα ειμαι ολος αυτια για τον τροπο επικοινωνιας...αυτο απευθυνεται και σε ολα τα αρωστα ρεμαλια εδω μεσα :hi: :hi:

οσο για τον τροπο επικοινωνιας, απλα πας πλησιαζεις (αν δεν σε πλησιασει η ιδια για να σου ζητησει τσιγγαρο) και της ρωτας ποσα ζηταει...το ξενοδοχειο είναι ακριβως διπλα οπου με 10 ευρω πας στο υπερκαλτ δωματιο και αν της ζητήσεις στο τελος το τηλεφωνο της στο δινει

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
οσο για τον τροπο επικοινωνιας, απλα πας πλησιαζεις (αν δεν σε πλησιασει η ιδια για να σου ζητησει τσιγγαρο) και της ρωτας ποσα ζηταει...το ξενοδοχειο είναι ακριβως διπλα οπου με 10 ευρω πας στο υπερκαλτ δωματιο και αν της ζητήσεις στο τελος το τηλεφωνο της στο δινει
α, ρε κωστα...και νομιζα πως με ειχες καταλαβει... :headbang:αυτο καταλαβες εσυ οταν ελεγα για επικοινωνια???τον τροπο που θα πλησιασω μια πουτανα? οχι φιλε μου αλλο εννουσα... :hi:

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
α, ρε κωστα...και νομιζα πως με ειχες καταλαβει... :headbang:αυτο καταλαβες εσυ οταν ελεγα για επικοινωνια???τον τροπο που θα πλησιασω μια πουτανα? οχι φιλε μου αλλο εννουσα... :hi:

χαχαχα μαλλον δεν σε καταλαβα :( τι εννοεις σχετικα με την επικοινωνια ? :(

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
χαχαχα μαλλον δεν σε καταλαβα :( τι εννοεις σχετικα με την επικοινωνια ? :(
εννοω για τηλεφωνο...οποιος το εχει ας κανει το ψυχικο, γιατι αν δεν την "επικοινωνησω" το κριμα στο λαιμο σας ρεμαλομπουρδελιαρηδες!!!

καποιος θα το εχει ρε πουστη μου, δεν μπορει  πουτανα ειναι δεν ειναι τηλεπερσονα

lovegangbang

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
0
Έλα ρε μύστη,έπαιζαν φάσεις εκεί  :S :think:.Για πόσο παλιά λες γιατί δεν έχει αναφερθεί κάτι νομίζω κι εγώ όσες φορές είχα τσεκάρει δεν υπήρχε τίποτα  :idiot: :uglystupid:

Για 3 χρόνια μιλάω. Ήταν καλά αλλά το πήραν πρέφα και σταμάτησε, μετά για ένα διάστημα έπαιζαν αλλοδαποί gay (πάκια) σε ένα κτήριο που έχει εκεί. Τώρα δεν παίζει τίποτα.

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Το χειμώνα, στο στενό δίπλα στο επιμελητήριο (από τη πλευρά που είναι ο τοίχος του ηλεκτρικού) είχα δεί ένα τραγικό τραβέλι κάποιες φορές. Αλλά ποτέ τίποτα άλλο...

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
εννοω για τηλεφωνο...οποιος το εχει ας κανει το ψυχικο, γιατι αν δεν την "επικοινωνησω" το κριμα στο λαιμο σας ρεμαλομπουρδελιαρηδες!!!

καποιος θα το εχει ρε πουστη μου, δεν μπορει   πουτανα ειναι δεν ειναι τηλεπερσονα

Χαχαχα!! Αυτά έχουν οι old school καταστάσεις. Ετσι είναι πιο cult η φάση, ούτε τηλέφωνα ούτε τίποτα. Κάνεις τη βόλτα σου στο λιμάνι κι αν δε βρεις την πουτάνα πας μέχρι τον Λουμίδη που είναι δίπλα και παίρνεις και λίγο φρεσκοκομμένο καφέ για το σπίτι!
Αυτό έκανε τουλάχιστον ένας φίλος που την έψαξε μερικές φορές...
:orchestra:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Για 3 χρόνια μιλάω. Ήταν καλά αλλά το πήραν πρέφα και σταμάτησε, μετά για ένα διάστημα έπαιζαν αλλοδαποί gay (πάκια) σε ένα κτήριο που έχει εκεί. Τώρα δεν παίζει τίποτα.

O μαλάκας ο μιχαλολιάκος την χάλασε την πιάτσα  :jerking: :jerking: :tickedoff: :headbang:.Μύστη μιλάς για καλτ φάσεις μαύρες,γκράνια,πρεζόνια και τα σχετικά  :rolleyes: :uglystupid:.Αν θυμάσαι ρίξε καμιά φάση που σου έτυχε  :cum: :cum:,πιστεύω οι πουτανιάρηδες πειραιώτες το έχουν τεράστια ανάγξη  :wanker: :wanker: :hi:

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
Ωρα για βολτα στο λιμανι,αν πετυχω το μιλφακι το φορτωσα για :pipa3: :knockinb: και θα πω να μου δωσει το νουμερο της..Τα λεμε μετα αλανια :erection:

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
40
Πόντοι
1
εκανα για αρκετη ωρα βολτα στο λιμανι αλλα αφαντο το μιλφακι......η εκανε ρεπο η το  :knockinb: :knockinb: κανενας άλλος.....Βασικα από το μπουρδελοξενοδοχειο που παει βγηκε μια χοντρουλα κινεζα και εφτιχνε την κιλοτα της ξερει κανεις τιποτα τι παιζει με αυτή η μπα....?

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Παιδια εγω σημερα πηγαίνοντας για καφε κατά τις 6:30 την πετυχα στο γνωστο σημειο την ιζαμπελα μετα δεν ξερω αν ηταν αλλα εκεινη την ωρα ηταν στο ποστο της κ φοραγε λεοπαρδαλε κολαν

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Παιδια εγω σημερα πηγαίνοντας για καφε κατά τις 6:30 την πετυχα στο γνωστο σημειο την ιζαμπελα μετα δεν ξερω αν ηταν αλλα εκεινη την ωρα ηταν στο ποστο της κ φοραγε λεοπαρδαλε κολαν
αυριο με βλεπω λιμεναρχη παλι ;)

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
αντε. να αρχισουμε να συνενοουμαστε ολοι μονο ετσι θα βγει ακρη :hi:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486
Καλα ρε σεις τοσο καλη ειναι αυτη; Εχω περιεργια και εγω να τη δω με αυτα που γραφετε... Παντως το ξενοδοχειο εκει ειναι απολυτη παρακμη ρε παιδια... Το λιτο στην Αθηνα ειναι 5στερο μπροστα του...

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Καλα ρε σεις τοσο καλη ειναι αυτη; Εχω περιεργια και εγω να τη δω με αυτα που γραφετε... Παντως το ξενοδοχειο εκει ειναι απολυτη παρακμη ρε παιδια... Το λιτο στην Αθηνα ειναι 5στερο μπροστα του...
ολα, μπουρδελα ειναι φιλε μου...τωρα αν ειναι καλη ,  ακομα δεν εχω δει. Και εγω απο περιεργεια θελω να την παρω. Και απο οτι ξερω δεν πας εκει στην Σπαρτη ρε φιλε, θα πεσει κατω το κτιριο με το πρωτο βημα...Μπορεις να την πας αλλου, πχ GLS.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885

Από τα πλεόν καλτ μέρη που έχω γαμήσει είναι το χοτέλ ''ΣΠΑΡΤΗ''  :rockon: :rockon:.Μέγιστη πορνο-εμπειρία μύστες  :orchestra: :erection: :erection:,αν και η συγκεκριμένη όπως σωστά αναφέρει ο μύστης ζαρντεν πάει όπου θέλει ο πελάτης,κοντά στον πειραιά βέβαια  ;) ;).Μου είχε πει κι εμένα ότι προτιμάει περισσότερο το GLS

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
ρε κωστακι (και σε ολα τα ρελαλια απευθνομαi of course) τα weekends καταιβαινει η καλτογκομενα στην Alpha για αναληψη? Αν ναι, να ξερω να φουλαρω βενζ. για βολτες στην γειτονια της αμαρτιας... ;)

kostas237

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ρε κωστακι (και σε ολα τα ρελαλια απευθνομαi of course) τα weekends καταιβαινει η καλτογκομενα στην Alpha για αναληψη? Αν ναι, να ξερω να φουλαρω βενζ. για βολτες στην γειτονια της αμαρτιας... ;)

κοιτα ποτέ δεν την εχω πετυχει σ/κ ισως επειδή δεν περναει κοσμος από το σημειο τα σαββατοκύριακα...
αυτή είναι σιγουρα δευτερα με παρασκευη από τις 7 μεχρι τις 9 περιπου

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
κοιτα ποτέ δεν την εχω πετυχει σ/κ ισως επειδή δεν περναει κοσμος από το σημειο τα σαββατοκύριακα...
αυτή είναι σιγουρα δευτερα με παρασκευη από τις 7 μεχρι τις 9 περιπου
;) :hi:

blackmetalbeast

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Καποιος μου σφύριξε σήμερα, οτι στο λιμάνι και συγκεκριμένα κοντά στην πύλη Ε4, τις βραδυνές ώρες βγαίνουν τεμάχια ψάχνοντας για πελάτες...ξέρει κανένας τίποτα?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom