You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 826
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
αντε ρε φιλε να εισαι καλα που μας ειδοποιεις....Σημερα στις 7 ακριβως ειδα την Ιζαμπελλα ευδιαθετη κ χαρουμενη στο γνωστο στεκι κ μιλουσε κ γελουσε με εναν 40αρη.
κατευθειαν Πειραια τοτε...
σημερα περασα κατα τις 8+ Αλλα δεν την ειδα μπορει να ηταν με πελατη..... Ειδα ομως στη μπουμπουλινας στο υψος της νοταρας μελαμψη ομορφη με ενα φορεμα στεκοταν για ωρα στο σημειο κ εκανε τσιγαρο. Δεν μπορουσα να κανω ερωτηση γιατι ημουν με κοπελα μηπως ξερει καποιος αν ειναι του επαγγελματος ;;ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΜΠΕΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ..........?
nikos_poly1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 265
- Πόντοι
- 21
στο γνωστο σημειο εννοουμε στην ναυαρινου στην alpha bank απεναντι απο ενα φαρμακειο?
στο γνωστο σημειο εννοουμε στην ναυαρινου στην alpha bank απεναντι απο ενα φαρμακειο?
ναι από την alpha bank και το φαρμακειο μεχρι το στενο που σε βγαζει ηλεκτρικο κανει περατζαδα
ναι από την alpha bank και το φαρμακειο μεχρι το στενο που σε βγαζει ηλεκτρικο κανει περατζαδα
Σωστα !
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Η μαλακία η τεράστια είναι που δεν παίζει τίποτα το βράδι στην περιοχή :S :S .Είναι ιδανικό το μέρος πίσω από τον ηλεκτρικό για πιάτσα ,και παίζουν και πολλά σκοτεινά σημεία για φασώματα στο δρόμο .Συν τα παρακμιακά χοτέλια θα έπρεπε να γίνεται χαμός από πιατσόβιες ,δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σ'αυτή την γαμημένη περιοχή
ειναι πειραιωτες παιδάκι μου....εδω μένω και βλέπω....χωριό λεμε.....Η μαλακία η τεράστια είναι που δεν παίζει τίποτα το βράδι στην περιοχή :S :S .Είναι ιδανικό το μέρος πίσω από τον ηλεκτρικό για πιάτσα ,και παίζουν και πολλά σκοτεινά σημεία για φασώματα στο δρόμο .Συν τα παρακμιακά χοτέλια θα έπρεπε να γίνεται χαμός από πιατσόβιες ,δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σ'αυτή την γαμημένη περιοχή
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
αντε ρε παιδια και ερχομαστε απο βορεια για την μπελλα. Παντως πουτανογαργαλιαρηδες μου, η περιοχη αυτη ειναι οντως ιδανικη. Γαμα τα χοτελια ρε φιλε, εκει ειναι ιδανικα για αυτοκινητο ...
ας καρατησουμε τουλαχιστον το νημα αυτο ζωντανο, γιατι η φιλη μας το αξιζει...
παλι βολτα στην ομορφη γειτονια σας μας βλεπω ΚΑΙ σημερα... ;)
ας καρατησουμε τουλαχιστον το νημα αυτο ζωντανο, γιατι η φιλη μας το αξιζει...
παλι βολτα στην ομορφη γειτονια σας μας βλεπω ΚΑΙ σημερα... ;)
pelopidas4
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σημερα περασα κατα τις 8+ Αλλα δεν την ειδα μπορει να ηταν με πελατη..... Ειδα ομως στη μπουμπουλινας στο υψος της νοταρας μελαμψη ομορφη με ενα φορεμα στεκοταν για ωρα στο σημειο κ εκανε τσιγαρο. Δεν μπορουσα να κανω ερωτηση γιατι ημουν με κοπελα μηπως ξερει καποιος αν ειναι του επαγγελματος ;;
πιθανότατα δουλεύει σε κάποιο κωλόμπαρο της περιοχής ...
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ρε κωστα, εσυ που την ειδες λεει τιποτα τελικα, η τζαμπα κοπος απο βορεια?παιδες η ιζαμπελα χθες από τις 7+ ηταν στο γνωστο σημειο με ένα ροζ φορεματακι.....
γιατι οκ, να παω και να ειναι εκει, αλλα οσες φορες την εχω κανει δεν ειναι εκει ρε φιλε..
ρε κωστα, εσυ που την ειδες λεει τιποτα τελικα, η τζαμπα κοπος απο βορεια?
γιατι οκ, να παω και να ειναι εκει, αλλα οσες φορες την εχω κανει δεν ειναι εκει ρε φιλε..
κοιτα γενικα δεν είναι κατι τρομερο....αλλα πας με αυτην για cult κατασταση σε ένα από τα πιο cult ξενοδοχεια του Πειραια..μονο κ μονο για αυτό...γενικα δεν λεει...δεν την εχω παρει απλα την κοιταω πολλες φορες που την βλεπω εκει στην οδο Ναυαρινου. Απλα επειδή δεν εχουμε συνηθησει να κανουν πιατσα στο λιμανι παμε κ την παιρνουμε ματι που κ που
lovegangbang
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Η μαλακία η τεράστια είναι που δεν παίζει τίποτα το βράδι στην περιοχή :S :S .Είναι ιδανικό το μέρος πίσω από τον ηλεκτρικό για πιάτσα ,και παίζουν και πολλά σκοτεινά σημεία για φασώματα στο δρόμο .Συν τα παρακμιακά χοτέλια θα έπρεπε να γίνεται χαμός από πιατσόβιες ,δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σ'αυτή την γαμημένη περιοχή
Γινόταν παιχνίδι εκεί, απλά κάνουν ντου οι μπάτσοι πολυ συχνά απο εκεί πλέον και έσπασε η πιάτσα
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
κοιτα γενικα δεν είναι κατι τρομερο....αλλα πας με αυτην για cult κατασταση σε ένα από τα πιο cult ξενοδοχεια του Πειραια..μονο κ μονο για αυτό...γενικα δεν λεει...δεν την εχω παρει απλα την κοιταω πολλες φορες που την βλεπω εκει στην οδο Ναυαρινου. Απλα επειδή δεν εχουμε συνηθησει να κανουν πιατσα στο λιμανι παμε κ την παιρνουμε ματι που κ που
blackmetalbeast
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Έχει κάτι περίεργο και απωθητικό η συγκεκριμένη..το πρησμένο πρόσωπο, ο περίεργος τρόπος που περπατάει και μιλάει..
Δε θα το δοκίμαζα αλλα από την άλλη περί ορέξεως...
Έχει κάτι περίεργο και απωθητικό η συγκεκριμένη..το πρησμένο πρόσωπο, ο περίεργος τρόπος που περπατάει και μιλάει..
ακριβως όπως το ειπες.....
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.165
- Πόντοι
- 7.885
Γινόταν παιχνίδι εκεί, απλά κάνουν ντου οι μπάτσοι πολυ συχνά απο εκεί πλέον και έσπασε η πιάτσα
Έλα ρε μύστη,έπαιζαν φάσεις εκεί :S .Για πόσο παλιά λες γιατί δεν έχει αναφερθεί κάτι νομίζω κι εγώ όσες φορές είχα τσεκάρει δεν υπήρχε τίποτα
zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
και μονο που τα διαβαζω αυτα φιλε με αναστατωνουν (σορρυ με καβλωνουν ηθελα να πω) αν μπορεις να κινησεις τα νηματα ειμαι ολος αυτια για τον τροπο επικοινωνιας...αυτο απευθυνεται και σε ολα τα αρωστα ρεμαλια εδω μεσαΈχει κάτι περίεργο και απωθητικό η συγκεκριμένη..το πρησμένο πρόσωπο, ο περίεργος τρόπος που περπατάει και μιλάει..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις