Νέα

Πιάτσες στον Πειραιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 841
  • Εμφανίσεις 270K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.081
Πόντοι
746
Για καμιά πίπα καμιά στο Σκλαβενίτη τι προτείνετε, κ τι δωράκι θέλει ;; Ευχαριστώ

diMakisss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα …!!!
Κατεβαίνω παιδιά με την νταλίκα δυο φορές την ευδομαδα στην Αθήνα , πιο συχνά διανυκτερεύω στον Ασπρόπυργο , υπάρχει τίποτα εδώ τριγύρω και για εμάς ;;;

Ναυτιλλόμενος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2022
Κριτικές
4
Like
502
Πόντοι
301
Καλησπέρα στην παρέα …!!!
Κατεβαίνω παιδιά με την νταλίκα δυο φορές την ευδομαδα στην Αθήνα , πιο συχνά διανυκτερεύω στον Ασπρόπυργο , υπάρχει τίποτα εδώ τριγύρω και για εμάς ;;;
Στο τέλος του Σχιστού εκεί που είναι τα ξενοδοχεία - γαμιστρωνες έχει ένα στενό με κάτι μαύρες που το απόγευμα έως και το βράδυ κάνουν συχνά πίατσα , ωστόσο φαίνονται πολύ βρωμιαρες .

diamantidis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Στο τέλος του Σχιστού εκεί που είναι τα ξενοδοχεία - γαμιστρωνες έχει ένα στενό με κάτι μαύρες που το απόγευμα έως και το βράδυ κάνουν συχνά πίατσα , ωστόσο φαίνονται πολύ βρωμιαρες .
Φοβάσαι που τις βλέπεις

giorgeosaek

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές πέρασα πρίν 2 μέρες με το αμάξι με το που κανείς από Σκαραμαγκά δεξιά για σχιστό στο πρώτο στενό δεξιά είδα μία νταρντανόμαυρη παρουσία μέσα σε ένα αμάξι .(Δεν ήθελα να τους διακόψω) Υπάρχουν ακόμα πάντως ...

Gk99

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Κύριοι the war is over..στον Σκλαβενίτη απέξω από όσο είδα ήταν μια αξιοπρεπή παρουσία βέβαια δεν σταμάτησα ήμουν με την κοπέλα μου ότι πρόλαβα να δω εκείνη την στιγμη

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
127
Πόντοι
1
Κύριοι the war is over..στον Σκλαβενίτη απέξω από όσο είδα ήταν μια αξιοπρεπή παρουσία βέβαια δεν σταμάτησα ήμουν με την κοπέλα μου ότι πρόλαβα να δω εκείνη την στιγμη
Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακι

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
540
Πόντοι
81
Αποκαλείται Βουλγάρα η Τζέσικα...30 ευρώ παίρνει στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη πίσω από κάτι φυτά πηδιεται ...πολύ τίμια να ξερεις ωραίο τσαμπουκι και έχει φοβερό κωλαρακι
το δινει το κωλαρακι?

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.184
Πόντοι
3.506
Πότε επανεμφανίστηκε;;; Είχε χαθεί για καιρό!!! Είναι αυτή η σκούρα με τα γυαλιά;;;

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
127
Πόντοι
1
Δεν φοράει γυαλιά.. κάνει πιάτσα μέχρι Φλεβάρη προς Μάρτη και μετά φεύγει ξανάρχεται δεκεμβρη

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.738
Πόντοι
3.177
Είναι μια από τις δύο Βουλγάρες που έκαναν πιάτσα κοντά στις μαύρες του Σκαραμαγκά; Μια ψηλή με βυζάρες και μια κοντή γεματουλα λέω.

Lef1994

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Έχετε καμιά φωτό να δούμε ποια εννοείτε;

GOHN SEX

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2022
Like
127
Πόντοι
1
Είναι μια από τις δύο Βουλγάρες που έκαναν πιάτσα κοντά στις μαύρες του Σκαραμαγκά; Μια ψηλή με βυζάρες και μια κοντή γεματουλα λέω.
Όχι Σκαραμαγκά καμία σχέση...εγώ λέω στο σκαλβενιτη το σουπερμάρκετ στο ικονιο

schizm123

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2015
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
περιπου τι ωρα θα της πετυχουμε εκει στον σκαραμαγκα ?

Gk99

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
16
Πόντοι
0
Εγώ την πέτυχα κάπου στις 11

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
13
Like
4.081
Πόντοι
746
Καλησπέρα μύστες μου, με αφορμή ένα pm από έναν συναγωνιστή με θέμα συζήτησης την ξακουστή Ισαβέλλα Επιμελητήριο Πειραιά,εβερεστ είτε στρογγυλή πλατεία με εκκλησία δίπλα στο σπίτι της,εκεί εμφανιζόταν γιαυτο το αναφέρω.Τεσπα τελευταία φορά τη συνάντησα πριν 7-8 χρονια,το τηλ της δε δουλεύει προφανώς,απλά από περιεργια ξέρει κανεις τη απέγινε ;;; Το γύρισε στη θρησκεία ;; Αποτρελάθηκε τελείως ;; Η έφυγε από πρεζα ;;; Γνωρίζεται τίποτα ;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom