Τις γυφτοπουλες στο γλάρος τις εχεις δει τώρα πρόσφατα;τιποτα, μηδεν, εδω και χρονια. εμπαινα τακτικα ως παρατηρητης εδω ή εψαχνα ρωτοντας οδηγους ταξι και ανθρωπους που εργαζονται νυχτα μπας και, αλλα τα περιχωρα του πειραια ειναι ψοφια.
μονο κερατσινι, προς περαμα, στον σκλαβενιτη, περιστασιακα εμφανιζεται η μαυρουλα, και π.ραλλη προς αθηνα, στριβεις αριστερα για κων/λεως, ειναι μια βουλγαρορομα (νομιζω). αντε και πισω απο το ξενοδοχειο "γλαρος" κατι γυφτοπουλες.
ολες οι υπολοιπες εχουν εξαφανιστει ή εμφανιζονται τοσο σπανια που δεν ειναι αξιο αναφορας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιάτσες στον Πειραιά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 827
- Εμφανίσεις 262K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Σημερα στον κηπο του Αγ. Σπυριδωνα γυφτισα 50αρα μου την επεσε να παμε καπου απομερα να την πηδηξω και να της δωσω 10ευρω να παρει ψωμι και τσιγαρα . Με ακολουθουσε σε ολο το πλατος του κηπου παρολο που της ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι ,τελος απελπιστηκε και εφυγε .
giannis2006
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 595
- Πόντοι
- 81
Έπρεπε να τη ρωτήσεις αν είχε καμία φίλη της πιο νεαρή να ενημερώθουμε οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουμε να παίξουμε μπαλα !Σημερα στον κηπο του Αγ. Σπυριδωνα γυφτισα 50αρα μου την επεσε να παμε καπου απομερα να την πηδηξω και να της δωσω 10ευρω να παρει ψωμι και τσιγαρα . Με ακολουθουσε σε ολο το πλατος του κηπου παρολο που της ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι ,τελος απελπιστηκε και εφυγε .
Λογικά μπορεί να σου ελεγε έχω τη κόρη μου και με το ανάλογο δωράκι να γινόταν κατάσταση !
Τι ώρα περίπου;Σημερα στον κηπο του Αγ. Σπυριδωνα γυφτισα 50αρα μου την επεσε να παμε καπου απομερα να την πηδηξω και να της δωσω 10ευρω να παρει ψωμι και τσιγαρα . Με ακολουθουσε σε ολο το πλατος του κηπου παρολο που της ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι ,τελος απελπιστηκε και εφυγε .
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Πόσο χάλια ήταν η γύφτισσα τύπε;Σημερα στον κηπο του Αγ. Σπυριδωνα γυφτισα 50αρα μου την επεσε να παμε καπου απομερα να την πηδηξω και να της δωσω 10ευρω να παρει ψωμι και τσιγαρα . Με ακολουθουσε σε ολο το πλατος του κηπου παρολο που της ελεγα οτι δεν ενδιαφερομαι ,τελος απελπιστηκε και εφυγε .
Είχε σκεμπέδες;
Είχε μουστάκια;
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
στον κηπο του Αγιου Σπυριδωνα μενουνε σε ενα εγκαταλελειμενο κτισμα καμια δεκαρια τσιγγανοι ανδρες γυναικες και παιδια. Πιθανον απ εκει ηταν και αυτη που σε πλησιασε
girl_hunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.321
- Πόντοι
- 216
Προσοχή με το γυφταριό. Εκτός από κλέφτες είναι και οσκαρικοι ηθοποιοί.
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Τι ώρα περίπου;
γύρω στις 12.00 μεσημέρι. Μέσα στο λιμανι μένουν πολυ Ρωμά μαζι μα αστεγους ,οσοι ενδιαφερονται μπορουν να πανε .Τι ώρα περίπου;
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
50 αρα με κοιλια και σπασμενο προσωπο και χαλασμενα δοντια στο τελος μου ειπε : εισαι και πολυ ομορφος καυλιαρη "!!Πόσο χάλια ήταν η γύφτισσα τύπε;
Είχε σκεμπέδες;
Είχε μουστάκια;
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Και χθες περασα απο τον κηπο γυρω στις 7.15 απογευμα οτι αρχιζε να σκοτεινιαζει ,μου βγηκε πισω απο ενα δενδρο με τα ιδια ρουχα τα προχθεσινα ,κυλοτα δεν ξερω αν αλλαξε και αν φορουσε , Ξαναηρθες καυλιαρη μου μου λεει , σημερα δεν μου γλυτωνεις θα με γαμ@@@ς ελα μου λεει παμε απεναντι στις τουαλετες ,αντε να παρεις προφυλακτικα εκτος αν θελεις να σου παρω πιπα χωρις .Φιλοι μου καλλιτερα σε βοθρο γεματο σκατα παρα στο στομα της η στο μο@@νι της Ακομα τρεχω.......
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 42
- Like
- 11.383
- Πόντοι
- 3.436
Ελα ρε θα μπορουσες να την πηγαινες σε ενα κοντινο ξενοδοχειο (τοσα και τοσα εχει εκει) να την εβαζες να κανει ενα μπανακι....εδω ενα σωρο κοσμος κανει αμαν να γαμησει γυφτισα και σε σενα βρεθηκε μια (εστω και μπαζο) να σε παρακαλει να την καρφωσεις...ας εκανες το ψυχικο να την γαμαγες δυνατα και λογικα μετα αυτη θα σου εκανε και κονε με τιποτα πιο πιπινια ανηψιες της ή ξαδερφες της ή γενικα μικρουλες/ομορφουλες απο τον καταυλισμο...θα γινοταν η προσωπικη σου τσατσα θα σου πασαρε ολα τα ωραια πιπινια απο τον καταυλισμο ....ε και που και που θα εριχνες και σε αυτην ετσι για να την κρατας χαρουμενη να συνεχισει να σου πασαρει .....ξανασκεψου το bro.....Και χθες περασα απο τον κηπο γυρω στις 7.15 απογευμα οτι αρχιζε να σκοτεινιαζει ,μου βγηκε πισω απο ενα δενδρο με τα ιδια ρουχα τα προχθεσινα ,κυλοτα δεν ξερω αν αλλαξε και αν φορουσε , Ξαναηρθες καυλιαρη μου μου λεει , σημερα δεν μου γλυτωνεις θα με γαμ@@@ς ελα μου λεει παμε απεναντι στις τουαλετες ,αντε να παρεις προφυλακτικα εκτος αν θελεις να σου παρω πιπα χωρις .Φιλοι μου καλλιτερα σε βοθρο γεματο σκατα παρα στο στομα της η στο μο@@νι της Ακομα τρεχω.......
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
πηγαινε σημερα απο τις 12.30 και κατσε σενα παγκακι και περιμενε καποια στιγμη θα εμφανιστει . Πανω απο 10 ευρω να μην εχεις στην τσεπη και "ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ"Ελα ρε θα μπορουσες να την πηγαινες σε ενα κοντινο ξενοδοχειο (τοσα και τοσα εχει εκει) να την εβαζες να κανει ενα μπανακι....εδω ενα σωρο κοσμος κανει αμαν να γαμησει γυφτισα και σε σενα βρεθηκε μια (εστω και μπαζο) να σε παρακαλει να την καρφωσεις...ας εκανες το ψυχικο να την γαμαγες δυνατα και λογικα μετα αυτη θα σου εκανε και κονε με τιποτα πιο πιπινια ανηψιες της ή ξαδερφες της ή γενικα μικρουλες/ομορφουλες απο τον καταυλισμο...θα γινοταν η προσωπικη σου τσατσα θα σου πασαρε ολα τα ωραια πιπινια απο τον καταυλισμο ....ε και που και που θα εριχνες και σε αυτην ετσι για να την κρατας χαρουμενη να συνεχισει να σου πασαρει .....ξανασκεψου το bro.....
astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Αναμεσα στην Αγ. Τριαδα και Αγ. Σπυριδωνα ,ειναι ενας κηπος .ΕΚΕΙΠαιδιά που είναι αυτό ακριβώς;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 15
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις