Petros2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 377
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα στην ομάδα, πέρασμα τώρα από Σκλαβενίτη Σχιστού (Λαμπράκη και δημοκρατίας ) εμφανίστηκε πάλι η γνωστή Λατίνα μελαχρινή με σγουρά μαλλιά και γυαλάκια.
καιρο ειχε, αντε να ξαναπαιξει κανα ξεμπουκωμα μετα απο βολτα.Καλησπέρα στην ομάδα, πέρασμα τώρα από Σκλαβενίτη Σχιστού (Λαμπράκη και δημοκρατίας ) εμφανίστηκε πάλι η γνωστή Λατίνα μελαχρινή με σγουρά μαλλιά και γυαλάκια.
Καλημέρα φίλε χρόνια πολλά αυτές που λες που είναι ακριβώςΣκαραμαγκάς πριν κάνα μισάωρο 3 μαυρουλες και πίσω από τον γλάρο άλλη μια μελαχρινή
Που ακριβώς ;καλησπερα σημερινη ενημερωση απο κερατσινι κατα τις 2 μεσημερι στη πλατεια ταμπουρια μπανιζω 2 μελαχρινες η μια ανηλικη η αλλη 25 περιπου γυφτισα καθαρη την πηρα με 20 στο αμαξι πιπα πηδημα αλλα οχι πισω πορτα αξιζε ωραιο σωματακι στα γουστα μου 3αρι βυζι βαθυ λαριγγι σχεδον καθε μερα τις εβλεπα αλλα σημερα τολμησα
Τυπε για δωσε λεπτομερειες για το γυφταριο. Ουλες, χαρακιες κλπ. Τις πηγες προς δραπετσωνα να εχετε και θεα??καλησπερα σημερινη ενημερωση απο κερατσινι κατα τις 2 μεσημερι στη πλατεια ταμπουρια μπανιζω 2 μελαχρινες η μια ανηλικη η αλλη 25 περιπου γυφτισα καθαρη την πηρα με 20 στο αμαξι πιπα πηδημα αλλα οχι πισω πορτα αξιζε ωραιο σωματακι στα γουστα μου 3αρι βυζι βαθυ λαριγγι σχεδον καθε μερα τις εβλεπα αλλα σημερα τολμησα
Για πες μας πληροφορίες μένω κοντά τι ώρα σκάνε;καλησπερα σημερινη ενημερωση απο κερατσινι κατα τις 2 μεσημερι στη πλατεια ταμπουρια μπανιζω 2 μελαχρινες η μια ανηλικη η αλλη 25 περιπου γυφτισα καθαρη την πηρα με 20 στο αμαξι πιπα πηδημα αλλα οχι πισω πορτα αξιζε ωραιο σωματακι στα γουστα μου 3αρι βυζι βαθυ λαριγγι σχεδον καθε μερα τις εβλεπα αλλα σημερα τολμησα
κατα το μεσημερακι τις βρηκα 3-4 φορες απο 12 μεχρι 3Για πες μας πληροφορίες μένω κοντά τι ώρα σκάνε;
η μεγαλητερη που πηρα ηταν καθαρηΤυπε για δωσε λεπτομερειες για το γυφταριο. Ουλες, χαρακιες κλπ. Τις πηγες προς δραπετσωνα να εχετε και θεα??
ταμπουρια ειναι στη λαου ψαρευουν συνταξιουχους συνηθως εξω απο τα γκουντις εκει τις πετυχαΚαι σε ποιά πλατεία ειναι;Λαου;
Help φίλε δώσε μας τα φώτα σουκαλησπερα σημερινη ενημερωση απο κερατσινι κατα τις 2 μεσημερι στη πλατεια ταμπουρια μπανιζω 2 μελαχρινες η μια ανηλικη η αλλη 25 περιπου γυφτισα καθαρη την πηρα με 20 στο αμαξι πιπα πηδημα αλλα οχι πισω πορτα αξιζε ωραιο σωματακι στα γουστα μου 3αρι βυζι βαθυ λαριγγι σχεδον καθε μερα τις εβλεπα αλλα σημερα τολμησα
Χιλια χρονια να ζησετε αρχηγοι μου Ιωνικαρα ειμαι νεωτερος και δεν προλαβα τον Κυριο Νικο Κανελλακη ζωντανο. Φιλος ειπε 30 ευρω απλα πραγματα και ψιλομανουραΔικός μου είσαι εσυ... Για πες τιμές Ιωνικαρα μου
Μέρα μεσημέρι τύπε, πήρες γύφτισσα από τα Ταμπούρια μέσα στο αμάξι!!! Έτσι όπως ήταν;;; Άπλυτη;;;; και πού την πήγες για πήδημα ;;;; Είσαι μεγάλος κασκαντέρ και ήρωας!!!! Respect!!!!ταμπουρια ειναι στη λαου ψαρευουν συνταξιουχους συνηθως εξω απο τα γκουντις εκει τις πετυχα
Ορε γαμωτο δουλεύω απόγευμα δν πρόκειται να τις πετύχω;κατα το μεσημερακι τις βρηκα 3-4 φορες απο 12 μεχρι 3
τιποτα, μηδεν, εδω και χρονια. εμπαινα τακτικα ως παρατηρητης εδω ή εψαχνα ρωτοντας οδηγους ταξι και ανθρωπους που εργαζονται νυχτα μπας και, αλλα τα περιχωρα του πειραια ειναι ψοφια.Συνάδελφοι υπάρχει τίποτα στον Πειραιά.Γιατί οτι έχει ακουστεί περί Κορυδαλλού Αγιάς Βαρβάρας ούτε έχει ξανά συζητηθεί ούτε εχω δει κάτι.Ξερει κάνεις κάτι για το θέμα;